ekim hamileleri... :)

canım bugün paşanın kıyafetlerini yıkadım astım ama as as bitmiyor belim koptu yaaa ama o kadar zevkli ki,,koklaya koklaya astım hepsini bezlerini öpüyorum falan artık ütüleyip yerine yerleştireceğim çantamıza koyacaklarımızı falan koyacağız bitecek inşallah haftaya da evin temizliği derken bir bakmışsınız paşamız teşrif etmiş ayyy ne güzel olur dimi yaaa bütün işler bittikten sonra kolayca sağlıklı bir şekilde gelseler kontrolüm bugündü ama doktorun acil işi cıkmış izin almış çarşamba gideceğim inş,büyümüştür benim ki biraz zayıftı en son doktor zayf değil gayet ii diyor ama burda herkesin bebişleri hep tombiş sağlıklı olsunda ben onu doğduktan sonrada tombullaştırırım diyorum artık napim havalar iyice ısındı size Allah yardım etsin evde bile bulanıyorum ben çalışmak çok daha zordur eminim ama sabredin doğumdan sonra daha çok bebişin yanında kalacaksınız onu hayal edin biraz daha motive olursunuz böylelikle bizde öptük sizi teyzeleri

emosscum cmrtesı ve pazarı saymazsak 9 gunum kaldı .cok sukur artık cok zorlamnıyorumm.dun cılekten beık aldıkyatak aldık.bı ev temızlıgımız kaldı bakalım .bebısın benım cantalarımız hazırlandı cok sukur

ohhh ohhhh kıyafetlerde yıkanmıs pasanın ne güzel valla ben daha o islere hic bakmadım sadece alıyorum :)) bende izne ayrılmak istiyorum artık benim karnım cok buyuk degil ama yinede kızlar sizdede oluyormus helede hava günesliylisse resmen kalbim sıkısıyo bunalıyorum eve giderken zor atıyorum kendimi eve yani sıkıldım isten evde dinlenmek istiyorum kızımla surda 8 ayıda bitirdik valla saka maka :))) canım hic onemli degil 200-300 gr farkı bebisde emin ol onemli olan saglıklı olması hos ultasyon cihazları ne kadar tam dogru onuda bilmiyorum sag saglim dogusunlar valla zayıf dogsun hicc onemli degil once saglık saglık saglık baska hic birsey istemiyorum

ohhh canım sen benden once ayrılcaksın benim daha 3 haftam var 2 haftası bitti besikde almısın hayırlı olsun canım cantalarda hazırlanmısss ohhh valla bende izne ayırılnca yapmayı dusunuyorum ev temizligini esimle kayınvalidem yapcaklar ben izne ayrılınca bebis gelmeden allahın izniyle :)

halen polat hocayamı gidiyorsnuz? yoksa doğum yaptınız mı?

benimde 4 haftam var halen yaw sıkıldım artık işe gelmek istemiorum

Gunaydiiin kizlar..nasilsiniz bakalim, cepten giriyorum kimin yazdigini unuttum ama sezeryan diye niye bukadar uzuluyosunki napalim alnimiza oyle yazilmis oda bi dogum sekli sonucta sagsaglim kucagimiza gelsinlerde nasil olursa olsun hem artik hersey daha kolay daha ilerledi gore gore sezeryan yaptiriyosun bizim zamanimizda o bile yoktu dusun vardirda yapmiyolardi benim 2.sezeryan olcak napayim korkuma hamilemi kalmayayim o mucizeyi bidaha kucagima almaktan mahrummu kalayim Allahim verir kolayligini yeterki onlar saglikli olsun son haftalardayiz sabirla emekle geldik buralara mukafatinida aliriz ins.takilmayin bukadar benide panik yaptirmayin hee bende panikatak var buhafta 3.nst haftaya son ve son ultrason randevum ins.bi problem cikmazsa anestezi uzmaniyla gorusturcek ve tarihimiz belli olcak kizlar karisik duygulardayim....

Selam kızlar nasılsınız? Bu aralar içimden bilgisayar açmak gelmiyor valla. Gerçi vakitte kalmıyor pek. Oğluşumun odasının kağıtları kaplandı, dikilecek edilecek şeyler vardı, annemle onları yaptık. Çok güzel oldu her şey. Ufak tefek şeyler hariç her şeyimiz hazır çok şükür bir tek oğlum eksik. Doğum da yaklaştı heyecanlıyız. Bakalım ekim hamilelerinden ilk kim doğuracak:)

bizde seni merak ettik canım yaaa kaç gündür girmeyince,,, artık son hazırlıklar yapılıyor benim annem uzakta olduğu için son hafta gelicek o yüzden ben eşimle yapıyorum bütün hazırlıkları işte yavaş yavaş hallediyoruz çok şükür ama biraz hareket edince nefesim bile yetmiyor artık birde sıcaklar bastırdı Allahtan yazın başında doğurcaz inşallah çok sıcaklara kalmayacağız öptük herkesi :)

Günaydın herkese. Yaa ilk doktor kontrolüm geldi aklıma bu sabah. Keseyi görmüştük de kalp atışımız için 6. Mı 8. mi haftayı bekliycez demişti şimdi doğuma o kadar bile kalmadı. Oğluşumu görücem Allah'ın izniyle hemde canlı kanlı. Çok heyecanlı değil mi ya?

günaydın canımmm.zaman ne kadar hızlı geçiyor dimi yaa inşallah sağ salim bebişlerimizi kucaklayıp bi koklasaydık Allahım bu muhteşem duyguyu isteyen herkese yaşatsın sürekli hayal kuruyoruz ya şimdi bebişler teşrif ettiklerinde nasıl öperiz onları ayaklarını ellerini yerim onların tatlı şeyler

Isyerınde ınsallah hayırlısıyla bu son 5 gunum ama bıtttttıııııııııııııııııııııım resmen yeter artık dıyoprum butun vucudum agrıyo artık tasımak ıstemıyo benııı

Canım hadi gözün aydın, ben evde bile yorulurken seni çok iyi anlıyorum. Keyif yap artık

canım çok az kalmış sabret az daha bebişinle daha fazla vakit geçirebileceksin doğduktan sonra bunu düşün bu arada bebişlerden haberler yokmu yaa kimse yazmıyor kontrole giden yok mu hiç

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo dun biz kızımla izinliydik ise gelmedik kontrolmuz vardı muane olduk hersey yolundaymıs prensesim kiloda almıs 2800 olmus teyzeleri masallah kuzuma ilk kez nst ye de baglandık hersey yolunda dedi doktor 2 hafta sonra tekrar cagırdı hafta sonuda babamız prensesimizn odasını boyadı mobilyasına bakıyoruz simdi benimde 2 haftam kaldı gülsümcgm hadi dayanalım bende artık ise gelmek istemiyorummm :))) evde yatalım az

Günaydın göbüşler. Birazdan oğluşumun odası gelecek, heyecanla bekliyoruz bakalım Yoğun bir hafta daha bekliyor bizi hayırlısıyla. Odamız temizlenecek, mobilyalar silinecek, cicilerimiz yıkanıp yerleşecek, hastane çantamız hazırlanacak... Evlenirken bu kadar yorulmamıştım Ama şikayetçi miyim? Aslaaa! Kendim istedim oğluşum hazır odasına teştif etsin de, annesi sadece ona konsantre olsun.
Zaman geçmiyor mu ne??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…