- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.381
slm hamişler nasılsınız nasıl gidiyor calışanlar ne durumda gülsüm canım kac günün kaldı calışmana benim daha 3 hafta var :s günler geçmiyo sankı yaaa minikkalbim kontrole gittinmi kuzun nasılmış umarım iyidir bu arada sesiliaa canım sen nerelerdesin hic sesin cıkmıyo merak ettim hersey yolundadır heralde :**** hepinizi opyrz kızımla
canım bugün paşanın kıyafetlerini yıkadım astım ama as as bitmiyor belim koptu yaaa ama o kadar zevkli ki,,koklaya koklaya astım hepsini bezlerini öpüyorum falan artık ütüleyip yerine yerleştireceğim çantamıza koyacaklarımızı falan koyacağız bitecek inşallah haftaya da evin temizliği derken bir bakmışsınız paşamız teşrif etmiş ayyy ne güzel olur dimi yaaa bütün işler bittikten sonra kolayca sağlıklı bir şekilde gelseler kontrolüm bugündü ama doktorun acil işi cıkmış izin almış çarşamba gideceğim inş,büyümüştür benim ki biraz zayıftı en son doktor zayf değil gayet ii diyor ama burda herkesin bebişleri hep tombiş sağlıklı olsunda ben onu doğduktan sonrada tombullaştırırım diyorum artık napim havalar iyice ısındı size Allah yardım etsin evde bile bulanıyorum ben çalışmak çok daha zordur eminim ama sabredin doğumdan sonra daha çok bebişin yanında kalacaksınız onu hayal edin biraz daha motive olursunuz böylelikle bizde öptük sizi teyzeleri
emosscum cmrtesı ve pazarı saymazsak 9 gunum kaldı .cok sukur artık cok zorlamnıyorumm.dun cılekten beık aldıkyatak aldık.bı ev temızlıgımız kaldı bakalım .bebısın benım cantalarımız hazırlandı cok sukur
evet canım biz bastan korktuk sıkıntılı donemler gecirdik biliyosun bu doktoru önerdiler riskli gebelik uzmanı bastan beri bu doktora gidiyoruz su aylar bi gecsin testler falan aynen ole dusunuyorum zaten doguma girmeye cok fazla istiyolar gucum yetmez benim son aylara dogru keciören etlik de oturuyorum ben etlik zübeyde hanım da dogumu düşünüyorum orayı begeniyolar bakalım testleri burda yaptırıym hastaneyede artık kaydımı yaptrcagm
slm hamişler nasılsınız nasıl gidiyor calışanlar ne durumda gülsüm canım kac günün kaldı calışmana benim daha 3 hafta var :S günler geçmiyo sankı yaaa minikkalbim kontrole gittinmi kuzun nasılmış umarım iyidir bu arada Sesiliaa canım sen nerelerdesin hic sesin cıkmıyo merak ettim hersey yolundadır heralde :**** hepinizi opyrz kızımla
halen polat hocayamı gidiyorsnuz? Yoksa doğum yaptınız mı?
Selam kızlar nasılsınız? Bu aralar içimden bilgisayar açmak gelmiyor valla. Gerçi vakitte kalmıyor pek. Oğluşumun odasının kağıtları kaplandı, dikilecek edilecek şeyler vardı, annemle onları yaptık. Çok güzel oldu her şey. Ufak tefek şeyler hariç her şeyimiz hazır çok şükürbir tek oğlum eksik. Doğum da yaklaştı heyecanlıyız. Bakalım ekim hamilelerinden ilk kim doğuracak:)
Nasılsınız kımse yok galıba
günaydın canımmm.zaman ne kadar hızlı geçiyor dimi yaa inşallah sağ salim bebişlerimizi kucaklayıp bi koklasaydık Allahım bu muhteşem duyguyu isteyen herkese yaşatsın sürekli hayal kuruyoruz ya şimdi bebişler teşrif ettiklerinde nasıl öperiz onları ayaklarını ellerini yerim onların tatlı şeylerGünaydın herkese. Yaa ilk doktor kontrolüm geldi aklıma bu sabah. Keseyi görmüştük de kalp atışımız için 6. Mı 8. mi haftayı bekliycez demişti şimdi doğuma o kadar bile kalmadı. Oğluşumu görücem Allah'ın izniyle hemde canlı kanlı. Çok heyecanlı değil mi ya?
Isyerınde ınsallah hayırlısıyla bu son 5 gunum ama bıtttttıııııııııııııııııııııım resmen yeter artık dıyoprum butun vucudum agrıyo artık tasımak ıstemıyo benııı
Isyerınde ınsallah hayırlısıyla bu son 5 gunum ama bıtttttıııııııııııııııııııııım resmen yeter artık dıyoprum butun vucudum agrıyo artık tasımak ıstemıyo benııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?