- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.401
Günaydın göbüşler. Birazdan oğluşumun odası gelecek, heyecanla bekliyoruz bakalımYoğun bir hafta daha bekliyor bizi hayırlısıyla. Odamız temizlenecek, mobilyalar silinecek, cicilerimiz yıkanıp yerleşecek, hastane çantamız hazırlanacak... Evlenirken bu kadar yorulmamıştım Ama şikayetçi miyim? Aslaaa! Kendim istedim oğluşum hazır odasına teştif etsin de, annesi sadece ona konsantre olsun.
Zaman geçmiyor mu ne??:44:
Günaydın göbüşler. Birazdan oğluşumun odası gelecek, heyecanla bekliyoruz bakalımYoğun bir hafta daha bekliyor bizi hayırlısıyla. Odamız temizlenecek, mobilyalar silinecek, cicilerimiz yıkanıp yerleşecek, hastane çantamız hazırlanacak... Evlenirken bu kadar yorulmamıştım Ama şikayetçi miyim? Aslaaa! Kendim istedim oğluşum hazır odasına teştif etsin de, annesi sadece ona konsantre olsun.
Zaman geçmiyor mu ne??:44:
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo dun biz kızımla izinliydik ise gelmedik kontrolmuz vardı muane olduk hersey yolundaymıs prensesim kiloda almıs 2800 olmus teyzeleri masallah kuzumailk kez nst ye de baglandık hersey yolunda dedi doktor 2 hafta sonra tekrar cagırdı hafta sonuda babamız prensesimizn odasını boyadı mobilyasına bakıyoruz simdi benimde 2 haftam kaldı gülsümcgm hadi dayanalım bende artık ise gelmek istemiyorummm :))) evde yatalım az
Maşallah annesi ne güzel büyümüş yavrun:)) Allah nazarlardan korusun. 2 haftayı daha atlattınız mı kızınla her şey daha kolay olur hayırlısıyla:)
Kızlar bugun catı muayenesı oldum ve ınanaın boyle bı acıııı yokkkkkkkk
Kızlar bugun catı muayenesı oldum ve ınanaın boyle bı acıııı yokkkkkkkk
Valla canlar o kadar vajınal ultrason oldum kurtaj oldum böyle bı acı hıc cekmedım.bılmıyorum herkes benım gıbımı ama benım canım acayıp yandı.valla nasıl baktı göremedım ama sanırım parmaklarını soktu acıdan bagırdım tum muayene hane ınledı esım dısardan duymus .doguma zorlanırsınama önce normal dogumu denerız gerekırse sezeryane dönerız dedı .önce normalı deneyecez yanı.valla catı bukadar zorsa dogumu bılmem artık.bebıs 2700 mus .bana cok az geldı ama dr.cok cok ıyı dedı.nst de hıc sancım yok sanırım 40 hafatyı bulacaz .
Günaydın herkese. Bu çatı da ne ya? Doğumla ilgili en çok korktuğum şey parmak olayı zaten. Tırstım şimdi. O kadar detay var ki. Bazen keşke köyde dağda falan yaşasaydım diyorum. Canım babaannem benim anlatıyor doğum hikayelerini de ne yalan söyleyim kıskanıyorum. Çok bilen çok yanılır derler ya, aynen o durumdayız yani. Herşeyi bilmek de iyi değil. İnsan tedirgin oluyor vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun bi nefeste olsun bitsin, hık diyelim çıksın İnşallah:18:
Canım kendını sıkmakla ılgısı yok hatta bende dr a sordum kendımı sıkıyormuyum dıye hayır sıkmıyosun dedı .ben kurtajda oldum ondada alttan ılac sokuyolar bısuru sey yapıyolar parca kalmısmı dıye vajınal ulytrasonu yumurtalıklarına kadar ıtıp bakıyolar ılk defa görmuyoruz boyle seylerı.gercekten cok canım yandı baskasını bılemem tabı
Canım kendını sıkmakla ılgısı yok hatta bende dr a sordum kendımı sıkıyormuyum dıye hayır sıkmıyosun dedı .ben kurtajda oldum ondada alttan ılac sokuyolar bısuru sey yapıyolar parca kalmısmı dıye vajınal ulytrasonu yumurtalıklarına kadar ıtıp bakıyolar ılk defa görmuyoruz boyle seylerı.gercekten cok canım yandı baskasını bılemem tabı
Günaydın kızlar. Nasıl gidiyo kontroller hazırlıklar? Ağrısı sancısı olan var mı?
günaydınnn canım cok sükür iyiyiz biz kızımla sıkıntımız yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?