ekim hamileleri... :)

evet canım cok güzel heycanlar bunlar yaaa aynen yaaa ınsanın hayatında ıkı donum noktası varmıs birincisi evlenmek ikincisi bebisi beklemek ikiside mukemmel duygular allahın izniyle sag saglim gelsin yavrulmız hepmizin :)) evet artık heycan dorukta ama sankı zaman gecmiyo pasanın odasıda hayırlı olsun canım sag saglım mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim

Senin heyecanını çok iyi anlıyorum canım, dün de bizim odamız geldi. Annemle bir güzel temizleyip eşyaları yerleştirdik.. Ben önceden eşyaları yıkadığım için işim kolay oldu. Ama senin işin zor:)) dikkat et kendini çok yorma canım:) inşallah evlatlarımızı da görelim için de.. Güle güle kullanın

Maşallah annesi ne güzel büyümüş yavrun:)) Allah nazarlardan korusun. 2 haftayı daha atlattınız mı kızınla her şey daha kolay olur hayırlısıyla:)

Kızlar bugun catı muayenesı oldum ve ınanaın boyle bı acıııı yokkkkkkkk

ayy canım yaaa geçmiş olsun gerçekten çok mu kötü yaaaa nasıl oluyor anlatır mısın bütün anne adaylarının korktugu şey bu olsa gerek doğumdan önce çatı muayenesinden korkuyo insan onu atlatıncada doğum korkusu sarıyor

Valla canlar o kadar vajınal ultrason oldum kurtaj oldum böyle bı acı hıc cekmedım.bılmıyorum herkes benım gıbımı ama benım canım acayıp yandı.valla nasıl baktı göremedım ama sanırım parmaklarını soktu acıdan bagırdım tum muayene hane ınledı esım dısardan duymus .doguma zorlanırsınama önce normal dogumu denerız gerekırse sezeryane dönerız dedı .önce normalı deneyecez yanı.valla catı bukadar zorsa dogumu bılmem artık.bebıs 2700 mus .bana cok az geldı ama dr.cok cok ıyı dedı.nst de hıc sancım yok sanırım 40 hafatyı bulacaz .

bir arkadaşıma sormuştum çatı muayenesini önce bir parmağını sokuyormuş 1 parmak 1 santim açılma demekmiş o şekilde açılmanı tespit ediyorlarmış ama genelde kısa boyluların çatı dar olurmuş doktorum demişti ama istisnalar olabilir tabi bu çatı muayenesini kendi odasında mı yapıyor yoksa başka özel bir odada mı oluyor eşin falan dışarda mı bekliyor nasıl oluyor canım bende çok korkuyorum çatı muayenesinden şu ana kadar konusunu hiç açmadı şu zaman yaparız diye ama bende soramıyorum yapar diye aklım çıkıyor kilosu benimde hep az çıkıyordu bende önceleri çok takıyordum zayıf diye doktorum sen niye üzülüyorsun ki bu senin için aslında bir avantaj dedi doğumun rahat olur çok zorlamaz dedi bende öyle avutuyorum kendimi işte geçen hafta nst ye girdim ilk defa 20 -30 arasında çıktı 2 kez 50 yi geçti ama ben hiç bişey hissetmiyorum doktorum da önemsemedi hiç bu hafta gidicem bir aksilik olmazsa bakalım ne diyecek

Günaydın herkese. Bu çatı da ne ya? Doğumla ilgili en çok korktuğum şey parmak olayı zaten. Tırstım şimdi. O kadar detay var ki. Bazen keşke köyde dağda falan yaşasaydım diyorum. Canım babaannem benim anlatıyor doğum hikayelerini de ne yalan söyleyim kıskanıyorum. Çok bilen çok yanılır derler ya, aynen o durumdayız yani. Herşeyi bilmek de iyi değil. İnsan tedirgin oluyor vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun bi nefeste olsun bitsin, hık diyelim çıksın İnşallah:18:

Kızlar sanırım bu çatı olayı kişiden kişiye değişiyor.. Benim 19. Haftamdan beri 2 cm açılmam var.. Ve doktorum her ay parmakla açılma olup olmadığını kontrol ediyor. Ben hiçbir şey hissetmiyorum.. Kendinizi kasmayıp rahat bıraktığınız sürece inanın korkulacak birşey yok.. Çatı muayenesinden bu kadar korkarsak normal doğumu nasıl yapacağız:))

Canım kendını sıkmakla ılgısı yok hatta bende dr a sordum kendımı sıkıyormuyum dıye hayır sıkmıyosun dedı .ben kurtajda oldum ondada alttan ılac sokuyolar bısuru sey yapıyolar parca kalmısmı dıye vajınal ulytrasonu yumurtalıklarına kadar ıtıp bakıyolar ılk defa görmuyoruz boyle seylerı.gercekten cok canım yandı baskasını bılemem tabı

gecmis olsun canım allah sonumuzu hayır etsin o zman bakalım biz nasıl gecirecgz muaneyi bende cok korkuyorum ve sıkılıyorum bu alttan muane isinden acıdan koktugumdan degilde bendede alltan bakma sıkıntısı var poff 2 hafta sonra muanem var o zman bakacak heralde enemmm :S

Mesajımdada dediğim gibi sanırım kişiden kişiye değişiyor..Allah yardımcımız olsun

Aman napalım başa gelen çekilecek demek ki! Parmak sıkıntı değil çok da ben asıl doğumdan korkuyorum. Zaman geçtikçe stres oluyo iyice. Yine de beklemekten sıkıldım zaman geçmiyo yaaaa. Oda da geldi herşey yıkandı ütülendi yerleşti. Oğluşumun gelme zamanı da gelsin artıııık

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Nasıl gidiyo kontroller hazırlıklar? Ağrısı sancısı olan var mı?

günaydınnn canım cok sükür iyiyiz biz kızımla sıkıntımız yok :))

Çok şükür canım Allah daha iyi etsin. Bizde iyiyiz de bizim daha zamanımız var. Bugünlerde doğuracak olanlar var ya, onlardan güzel haberler bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar şu doğum sancısı dedikleri şey neye benziyor çok merak ediyorum yani nasıl başladığını nasıl anlıcam:)

Valla her çocuğu olana soruyorum doğum sancısı olduğunu nasıl anlıycam diye, o kadar değişik bir sancı ki anlamaman mümkün değil merak etme diyorlar ama insan yine de merak ediyor. O yüzden biri önden doğursa da anlatsa diye bekliyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…