- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
İyi düşün iyi olsun canım inşallah duyarsın kalp atışlarını. Keşke yanında biri olsaydı insan birinin desteğine çok ihtiyaç duyuyor ama sen gönlünü ferah tut.
Kızlar dua edin birazdan doktora gidiyorum. İnşallah bebişimin kalp atışlarını duyucam bugün. Eşim de şehir dışında gelemicek çok buruk gidiyorum
Canım normal o ağrılar rahim kasıldığı için olur bazen adet olacakmış gibi hissedersin.
Doktordan şimdi geldik, ikizlerim olacak Allah kısmet ederse. Çok mutluyum Allah'ım bir tane isterken iki tanesini nasip etti:) İsteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alacağım günleri de nasip etsin:) Çok şükür
ayyyy çok sevindim canım yaaaaAmin canım gercekten çok mutluluk verici. Anlatsana başka neler anlattı dr.un kalp atışlarını duyabildinmi
Doktordan şimdi geldik, ikizlerim olacak Allah kısmet ederse. Çok mutluyum Allah'ım bir tane isterken iki tanesini nasip etti:) İsteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alacağım günleri de nasip etsin:) Çok şükür
Çok sevindim canım bende muayeneye gittim normalde muayenem yoktu içim rahat etsin diye baktım bıdılığımın kalbi poiyor pıtır atıyor çok şükür 10 mm dedi doktor içim rahatladı birkaç ay geçmede şu stresten kurtulsak. Seninde tekrar tebrik ederim ikiz heyecanıda başkadır kesin eşin çok şaşırmıştır
Evet ikiz olduğunu bilmek bi başka gerçekten. Mucize gibi geliyor. Ultrason resimlerine bakıyorum inanamıyorum :) Eşim şaşırdı evet ama eşimin de ikiz kardeşi var. Yani ben daha şaşkınım :) Dün birinin kalp atışlarını duyar gibi olduk ama çok küçükler 2 hafta sonra tekrar gidicem. Çok heyecanlı ya:)
bende bugün 6+4 te kalp atışalarını duydum bebeğimin bir dahaki muayeneyi 12. haftaya ikili test için verdi.daha erken çağırması gerekmiyormuydu kızlar.sizin doktorunuz ne zaman çağırdı tekrar?
İnşallah birdahaki sefere ikisininkinide duyarsınız canım. Bu arada ikiz bebek babadan değil anneden gelir. Senin iki tane yumurtan tam olgunluğa oluşmuş demektir.hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?