ekim hamileleri... :)

İyi düşün iyi olsun canım inşallah duyarsın kalp atışlarını. Keşke yanında biri olsaydı insan birinin desteğine çok ihtiyaç duyuyor ama sen gönlünü ferah tut.

Annem gelicek yanımda ama eşim gibi olmayacak tabi. Annemle çok şey paylaşıyorum ama bu eşimle bize özel bişey o nedenle üzülüyorum. İşi yüzünden gitti o da gelmek isterdi biliyorum. Zaten duygusalım sabahtan beri terkedilmişim gibi hissediyorum. Tuvalete kaçıp kaçıp ağlıyorum

slm kızlar bende ctesi 7+1 dim:) birşey sormak istiyorum.sizlerdede karın kasık ağrısı oluyormu?yoksa normalmi?bende günde 4-5 kere oluyor 5-10 dak gibi çekiyorum bu ağrıyı..

Canım normal o ağrılar rahim kasıldığı için olur bazen adet olacakmış gibi hissedersin.

ewt aynen öle hissediyorum ya bazen.benim bulantım,göğüs acıması falan yok.şuana kadar olmadı.bir tek adet olmadan göğüsler acır ya ozamanda acıdı sonrada geçti.bulantımda hiç yok.herkeste herzaman bulantı olacak diye birşey yok diye okumuştum.

canım duygusal olmam normal hormanların değişiyor kasık ağrısı ise benimde ara araa karnım ağrıyor kasıkların ilk başlarda yani hamile olduğumu öğrenmeden önce ağrıyordu karnım dün akşam çok ağrıdı hatta banyo yapacaktım vazgeçtim sıcak suyla banyo yapmak çok sıcak suyla düşük vekanama olabiliyormuş kal benimde miğde bunaltım çok olmaddı bazen sabahları bulanıyor ama kahvaltı yapınca hemen geçiyor.

Doktordan şimdi geldik, ikizlerim olacak Allah kısmet ederse. Çok mutluyum Allah'ım bir tane isterken iki tanesini nasip etti:) İsteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alacağım günleri de nasip etsin:) Çok şükür

ayyyy çok sevindim canım yaaaa Amin canım gercekten çok mutluluk verici. Anlatsana başka neler anlattı dr.un kalp atışlarını duyabildinmi

ayyyy çok sevindim canım yaaaa Amin canım gercekten çok mutluluk verici. Anlatsana başka neler anlattı dr.un kalp atışlarını duyabildinmi

Sadece bir tanesini duyar gibi oldu. Genelde erkek bebek erken gelişirmiş biri kız biri erkektir belki dedi annem ama bu sadece tahmin. 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Çok dikkatli olmalısın dedi. İkiz gebelik risklidir dedi. 12. haftaya kadar beklicez işte dikkat edicem falan. Bakalım nasıl olacak:)

Çok sevindim canım bende muayeneye gittim normalde muayenem yoktu içim rahat etsin diye baktım bıdılığımın kalbi poiyor pıtır atıyor çok şükür 10 mm dedi doktor içim rahatladı birkaç ay geçmede şu stresten kurtulsak. Seninde tekrar tebrik ederim ikiz heyecanıda başkadır kesin eşin çok şaşırmıştır

ben de aranıza yeni katıldım :) tek bi sorunum var o da aşırı bulantı ve kusma sanki erken gibi ama dayanılmaz oluyor benim için

bende hamileyim kızlarrr
çok mutluyum
cumartesi kalp atışlarını duymak için giidices
sabahları çok bulantım oluyo
hepimiz saglıklı kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi

bende bugün 6+4 te kalp atışalarını duydum bebeğimin bir dahaki muayeneyi 12. haftaya ikili test için verdi.daha erken çağırması gerekmiyormuydu kızlar.sizin doktorunuz ne zaman çağırdı tekrar?

Evet ikiz olduğunu bilmek bi başka gerçekten. Mucize gibi geliyor. Ultrason resimlerine bakıyorum inanamıyorum :) Eşim şaşırdı evet ama eşimin de ikiz kardeşi var. Yani ben daha şaşkınım :) Dün birinin kalp atışlarını duyar gibi olduk ama çok küçükler 2 hafta sonra tekrar gidicem. Çok heyecanlı ya:)

İnşallah birdahaki sefere ikisininkinide duyarsınız canım. Bu arada ikiz bebek babadan değil anneden gelir. Senin iki tane yumurtan tam olgunluğa oluşmuş demektir.hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

bende bugün 6+4 te kalp atışalarını duydum bebeğimin bir dahaki muayeneyi 12. haftaya ikili test için verdi.daha erken çağırması gerekmiyormuydu kızlar.sizin doktorunuz ne zaman çağırdı tekrar?

Özel doktormu canım nede muayene oldun. Devlet hastanesiyse öyle ileri tarihe atıyorlar.geç vermiş tabi en fazla 3 hafta sonra çağırıyorlar ilk aylarda.

Evet kerametin benden olduğunu biliyorum:) Allah'ım cümlemize nasip etsin kucağımıza almayı.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... 2 yıl bekledikten sonra bende bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu.... Yanlız bende bulantı kusma tiksinme gibi belirtiler yok bu normalmi bu arada 5 haftalık hamileyim arkadaşlar.... sadece hafif kasık ağrım var birde çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor..... pazartesi günü dr randevumuz var kalp atışını duyarız dedi dr ama bakalım inşaallah duyarız..........

merhaba bende çok yeni hamileyim :) pazartesi doktora gidicem sizce keseyi görebilirmiyim, sat 04 ekim :)))))))

kese ve kalp atışını duymadan hamileliği idrak edemiyorum bi aksilik olacak gibi oluyor sizdede oldumu bunlar????????

benimde miğde bunaltım tiksinme vs yok ama bende iştahsızlık var suan mesela sabah kahavltısı ile duruyorum canım bir sey yemek istemiyor miğdem almıyor miğde bunlatısı herkeste olacak diye bir sey yok inş olmaz arkadaşlar yaşadı çok kötü bir sey aslında ama bende bazen düşünüyorum miğde bunlatım yok acaba ters giden bir sey var mı diye acaba dediğim gibi herkeste olacak idye bir sey yok benimd euyku durumum var mesela çok uyuyorum. benim sat ta 27 eylüldü 30 ekimde hamile olduğumu öğrendim 2 kasımda doktora gittim kalp atışlarını göremedik ama keseyi gördüm cuma günü tekrar gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…