ekim hamileleri... :)

evet aynen canım bende cok merak ediyorum :))) bakalım topigimizde ilk kim doguracak

slm kızlar nasılsınız bakalım , biz dün kontrolumuze gıttık geldık hersey yolunda amelıyat günümüz belli oldu ayın 18.de nasipse olucaz rabbim hayırlısını versin hepimize 12 günüm kalmış oluyor şafak 12............:2:

Canım benim ilk doğuranımız sen olacaksın galiba. Biz de seninle şafak sayalım. Doğumdan sonra topiği bırakma sakın herşeyi paylaş bizimle

sanırım öyle olucak :) hiç girebileceğimi sanmıyorum ama bellide olmaz bakalım yatak odama tv taktırcam artık mekan orası olucak aşagıda annemler gelen giden falan olursa bende yukarda kafa dinlerim diyorum yanıma bilgisayarı int.te alırsam girerim belki..salı günü bidaha kontrole gidecem nst ye girecem ondan sonra anestezi uzmanıyla görüşücem hala kararsızım bakalım son kararım ne olacak epiduralmi genelmi...inş.heyecan yapmamda epidural olur çünkü ben genelden korkuyorum yani komple uyumak iyi güzelde sonrası ..sonrasını düşünmesem neyse Allah kararlamıştır bakalım hakkımızda hayırlısı...sizlerde ne var ne yok sessizlikmi var sanki...

az kalmıs canım :)) allah sag saglim kavusturmayı nasip etsin prensesine sayılı gun cabuk geciyo

canım benim de 17 veya 18 haziran olcak galiba yarın netleşcek hayırlısı bakalım ikimiz de bir doğum yapcaz:)

Canım benim kendini hiç kasma genel de olsa epidural de olsa rahat girmen çok önemli. Hakkında hayırlısı olsun. En azından bi ara girip sağlığınla ilgili bilgi vermeyi unutma merak ettirme bizi.
Mikrolif sana da Allah kolaylık versin inşallah. Sen de kopartma bağlantıyı lütfen.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım tarihini de almışsın Allah hepimize kolay bir şekilde sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş,şimdilik bizde bir gelişme yok bakalım son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz artık bu gittiğimiz kontrolde ne diyecek doktor

Günaydın kızlar. Bir kaç gündür inanılmaz halsizim. Yataktan kalkıp koltuğa atıyorum kendimi. Bugün eşime kahvaltı bile hazırlayamadım. Uyuyamıyorum da, uyusam da uyanınca sersem gibi oluyorum. Nolacak benim bu halim?

Kızlar gece ayaklarımın agrısından uyuyamadım gece 11 de banyo yaptım bıraz rahatladım .saat ıkıde tuvalete cıktım afedersınız peceteye az bı kan bulastı .bugunde burnum falan hep sıstı arkadaslar dogumun yakın dıyolar bakalım ne olcak hayırlısı.hıc halım dermenım yok .

az kalmıs canım :)) allah sag saglim kavusturmayı nasip etsin prensesine sayılı gun cabuk geciyo

canım benim de 17 veya 18 haziran olcak galiba yarın netleşcek hayırlısı bakalım ikimiz de bir doğum yapcaz:)

Ayy cok sevindim cnm ins.neguzel olur burdan paylasir dururuz hergunumuzu insan bi dayanak ariyo sanki hadi hayirlisi...

Cook sagolun kizlar moral verdiniz valla..gulsumcum aman nediyosun dikkat et kendine heyecanlandim bak simdi senin yerine..

cook sagolun kizlar moral verdiniz valla..gulsumcum aman nediyosun dikkat et kendine heyecanlandim bak simdi senin yerine..

saolasın canımm bugun ıs yerınde son gunum bakalım evde ne kadar sure gecırebılecegım rabbımden hayırlısını dılıyorum ınsallah saglıcakla kucaguımıza alırız yavrucuklarmızı

Canım genelde o kandan en geç bir kaç gün sonra bebek geliyormuş diyorlar. Hayırlısı olsun. Kasıklarda falan ağrı var mı? Bol bol dinlen vallahi kimsenin hali dermanı kalmadı :)

slm kızlar bakıyorumda herkeste bir doğum belirtisi başlamış sanki, bende bir haftadır gece uykusu diye bişey kalmadı saat 4 den önce uyuyamaz oldum içerde kaburgalarımı kırıyor sanki gündüz uyuyorum gece nöbet tutuyorum sarhoş gibiyim yaaa yataktan kalkmak ölüm dayak yemiş gibi oluyorum bakalım ne zaman teşrif edecek bebişlerimiz

Ayy cok sevindim cnm ins.neguzel olur burdan paylasir dururuz hergunumuzu insan bi dayanak ariyo sanki hadi hayirlisi...

aynen canım bi destekçi gibi görüyorum kendime şu an ben de seni.bugün netleşti tarihim 20haziran uygun dedi doktor sabah 9da doğcak bebişim hayırlısıyla... şu son günleri de hayırlısıyla atlatsak...
ultrason ölçümleri şu son haftalar net çıkmıyor sanki sende de böyle bir durum var mı bebişler çok büyüdüğünden ölçümler şaşıyor sanki doktor da öyle dedi bana. mesela 1hafta önce gittiğimde kilo 3169 çıktı 1hafta sonra 3130 çıktı tabii 1mm bile farkediyormuş. geçen hafta nöbetçi doktor bakmıştı sanırım yanlış ölçüm yaptı diyorum kafam karıştı. kaç kilo doğar ki bebişim?

canım genelde o kandan en geç bir kaç gün sonra bebek geliyormuş diyorlar. Hayırlısı olsun. Kasıklarda falan ağrı var mı? Bol bol dinlen vallahi kimsenin hali dermanı kalmadı :)

canım sımdı dr dan geldım .o kanama nısan degılmıs cunku hıc acıklıgım ve sancım yok bebegın suyuda ıyı .pekı nıye kan geldı dedım olabılır bazen dedı.kanaman olursa suyun gelırse gel dedı .bu arada suyumda ıyıymıs .bakalım ılk bebek olunca tabı tecrubesızlıkte var :)kayınvalıdem heyecandan bebek cantasını benım cantamı bıle aldı yanına gerı getırdık tabı :)

Anladım canım aman çok dikkat et o zaman. Ne olursa olsun doğum yaklaştı, nişan ya da değil bebiş gelicem diyo (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…