- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.421
Valla her çocuğu olana soruyorum doğum sancısı olduğunu nasıl anlıycam diye, o kadar değişik bir sancı ki anlamaman mümkün değil merak etme diyorlarama insan yine de merak ediyor. O yüzden biri önden doğursa da anlatsa diye bekliyorum işte.
slm kızlar nasılsınız bakalım , biz dün kontrolumuze gıttık geldık hersey yolunda amelıyat günümüz belli oldu ayın 18.de nasipse olucaz rabbim hayırlısını versin hepimize 12 günüm kalmış oluyor şafak 12............:2:
slm kızlar nasılsınız bakalım , biz dün kontrolumuze gıttık geldık hersey yolunda amelıyat günümüz belli oldu ayın 18.de nasipse olucaz rabbim hayırlısını versin hepimize 12 günüm kalmış oluyor şafak 12............:2:
sanırım öyle olucak :) hiç girebileceğimi sanmıyorum ama bellide olmaz bakalım yatak odama tv taktırcam artık mekan orası olucak aşagıda annemler gelen giden falan olursa bende yukarda kafa dinlerim diyorum yanıma bilgisayarı int.te alırsam girerim belki..salı günü bidaha kontrole gidecem nst ye girecem ondan sonra anestezi uzmanıyla görüşücem hala kararsızım bakalım son kararım ne olacak epiduralmi genelmi...inş.heyecan yapmamda epidural olur çünkü ben genelden korkuyorum yani komple uyumak iyi güzelde sonrası ..sonrasını düşünmesem neyse Allah kararlamıştır bakalım hakkımızda hayırlısı...sizlerde ne var ne yok sessizlikmi var sanki...
hayırlı olsun canım tarihini de almışsın Allah hepimize kolay bir şekilde sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş,şimdilik bizde bir gelişme yok bakalım son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz artık bu gittiğimiz kontrolde ne diyecek doktorslm kızlar nasılsınız bakalım , biz dün kontrolumuze gıttık geldık hersey yolunda amelıyat günümüz belli oldu ayın 18.de nasipse olucaz rabbim hayırlısını versin hepimize 12 günüm kalmış oluyor şafak 12............:2:
az kalmıs canım :)) allah sag saglim kavusturmayı nasip etsin prensesine sayılı gun cabuk geciyo
az kalmıs canım :)) allah sag saglim kavusturmayı nasip etsin prensesine sayılı gun cabuk geciyo
canım benim de 17 veya 18 haziran olcak galiba yarın netleşcek hayırlısı bakalım ikimiz de bir doğum yapcaz:)
Canım benim kendini hiç kasma genel de olsa epidural de olsa rahat girmen çok önemli. Hakkında hayırlısı olsun. En azından bi ara girip sağlığınla ilgili bilgi vermeyi unutma merak ettirme bizi.
Mikrolif sana da Allah kolaylık versin inşallah. Sen de kopartma bağlantıyı lütfen.
hayırlı olsun canım tarihini de almışsın Allah hepimize kolay bir şekilde sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş,şimdilik bizde bir gelişme yok bakalım son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz artık bu gittiğimiz kontrolde ne diyecek doktor
Kızlar gece ayaklarımın agrısından uyuyamadım gece 11 de banyo yaptım bıraz rahatladım .saat ıkıde tuvalete cıktım afedersınız peceteye az bı kan bulastı .bugunde burnum falan hep sıstı arkadaslar dogumun yakın dıyolar bakalım ne olcak hayırlısı.hıc halım dermenım yok .
cook sagolun kizlar moral verdiniz valla..gulsumcum aman nediyosun dikkat et kendine heyecanlandim bak simdi senin yerine..
Kızlar gece ayaklarımın agrısından uyuyamadım gece 11 de banyo yaptım bıraz rahatladım .saat ıkıde tuvalete cıktım afedersınız peceteye az bı kan bulastı .bugunde burnum falan hep sıstı arkadaslar dogumun yakın dıyolar bakalım ne olcak hayırlısı.hıc halım dermenım yok .
Ayy cok sevindim cnm ins.neguzel olur burdan paylasir dururuz hergunumuzu insan bi dayanak ariyo sanki hadi hayirlisi...
canım genelde o kandan en geç bir kaç gün sonra bebek geliyormuş diyorlar. Hayırlısı olsun. Kasıklarda falan ağrı var mı? Bol bol dinlen vallahi kimsenin hali dermanı kalmadı :)
canım sımdı dr dan geldım .o kanama nısan degılmıs cunku hıc acıklıgım ve sancım yok bebegın suyuda ıyı .pekı nıye kan geldı dedım olabılır bazen dedı.kanaman olursa suyun gelırse gel dedı .bu arada suyumda ıyıymıs .bakalım ılk bebek olunca tabı tecrubesızlıkte var :)kayınvalıdem heyecandan bebek cantasını benım cantamı bıle aldı yanına gerı getırdık tabı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?