- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.441
Günaydın kızlar. Neden kimseler yok yine?
günaydın canımmm biz burdayız ama artık geç uyandığımız için hemen giremiyorum nasılsın bugün ben gündüzleri çok rahatım ama geceleri bebeğim hiç durmuyor uyutmuyor beni umarım doğduktan sonrada bu şekilde devam etmez
bende öyle sürekli dogum aklımda hiç çıkmıyor hayırlısıyla atlatırız inş. hepimizİnşallah doğduktan sonra düzene girer canım uykusu. Biz de iyiyiz ama zaman daraldıkça korkular çoğalıyor. Çok korkuyorum doğumdan. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bir an önce olup bitseydi hayırlısıyla.
Herkesin hikayesi de ayrı valla okuyorum şu doğum hikayelerini de... Kimi çok kolay yapmış, kimi çok zorlanmış. Allah kolaylık versin hepimize:18:
Biz burdayız canım ama kaç gündür bakıyorum kimseden ses yok herkes telaşta galiba. Zaman yaklaştıkça daha çok giresim geliyor ama kimseden ses çıkmayınca dediğin gibi insan sıkılıyor :) nasılsınız bugün bebiş nasıl?
Bizim hazırlıklar çoktan bitti bekleyiş başladı artık az öncede baya bi sancım oldu korktum açıkçası bir kaç kez arka arkaya girince ama yakancı sancıymış demek ki geçiverdi. Ama çok heyecanlandım çantayı bile hazırlattım anneme :) insanlara dalga geçiyormuşum gibi geliyo. Ama napalım çok heyecanlıyız biz
Canım benim ki de doğum sancısı değil sanırım ama yine de şöyle söyleyim reglnin ilk günü sökmezse iğrenç bir ağrı olur ya, öyle birşey işte. Belim ve kasıklarım ağrıdı. Ama ne ağrısı ne sancısıydı bilmiyorum. Hastaneyi aradım gel dediler ama iyi ki beklemişim geçti şimdi birşey yok.
düşünsene bu sancılar bizi böyle kandırıyorlar ya bir süre sonra artık umursamaz oluyormuşuz gerçek sancılar başlıyormuş zor yetişiyormuşuz hastaneye nasıl olur ama yaaaYa ayırt etmek çok zor gerçekten. Benimki iyice aşağı indiği için idrara biraz fazla sıkışsam inanılmaz bi sancı yapıyo kaç kereler öyle korkuyla uyandım hatta bir keresinde hastaneye bile gittik ama gidene kadar geçti tabi sancım. O değil gerçek sancı olsa yalancı diye gitmiycem ondan korkuyorum.
düşünsene bu sancılar bizi böyle kandırıyorlar ya bir süre sonra artık umursamaz oluyormuşuz gerçek sancılar başlıyormuş zor yetişiyormuşuz hastaneye nasıl olur ama yaaa))her hafta mı gidiyormusun artık kontrole
Yarın bi kontrolüm var yarınki kontrolden sonra sanırım haftada bir çağıracak son 3 kontrole 2 haftada bir gittim bakalım şimdi ne diyecek. Sen haftada 1 mi gidiyorsun şimdi?
beni artık haftada bir çağırmıştı ama bu hafta gidemedim ben eşimin işinin yoğunluğu nedeniyle her hafta gidicem artık inş.
İnşallah canım. Yarın mı gideceksin peki? Zaten kaç haftan kaldı ki 2 bilemedin 3 kalmış senin hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?