ekim hamileleri... :)

İnşallah doğduktan sonra düzene girer canım uykusu. Biz de iyiyiz ama zaman daraldıkça korkular çoğalıyor. Çok korkuyorum doğumdan. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bir an önce olup bitseydi hayırlısıyla.

Herkesin hikayesi de ayrı valla okuyorum şu doğum hikayelerini de... Kimi çok kolay yapmış, kimi çok zorlanmış. Allah kolaylık versin hepimize:18:

Herkesin hikayesi de ayrı valla okuyorum şu doğum hikayelerini de... Kimi çok kolay yapmış, kimi çok zorlanmış. Allah kolaylık versin hepimize:18:

ay o doğum hikayelerini bende ağlayarak okuyorum yaaa kendimi düşünüyorum hemen Allahım hepimize kolay hayırlısıyla doğumlar nasip etsin sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım mis kokularını doya doya çekelim içimize inşalllah

kızlar niye kimse yok yaaa neler yapıyorsunuz gülsüm naptın bitti mi iş artık emoş senin ne kadar kaldı sesilia nerdesiniz diğer kızlar kimsecik yok ama burda çok sıkıcı

Biz burdayız canım ama kaç gündür bakıyorum kimseden ses yok herkes telaşta galiba. Zaman yaklaştıkça daha çok giresim geliyor ama kimseden ses çıkmayınca dediğin gibi insan sıkılıyor :) nasılsınız bugün bebiş nasıl?

Sende mi benim gibi sulugözsün bende hep ağlıyorum. Çok hoşuma gidiyor genelde özellikle de sonu :)

iyiz çok şükür bebiş çok hareketli artık canımı acıtıyor hareketleri ama yinede insanın hoşuna gidiyor az kıpırdamayınca noldu acaba niye hareket etmiyor diye telaşlanıyor insan artık oğluşun gelmesini bekliyoruz sabırla, kimse girmeyince insanın canı sıkılıyor dediğin gibi daha çok merak ediyor insan son günlerde kim neler yapıyor diye ama herkes son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor sanırım

Bizim hazırlıklar çoktan bitti bekleyiş başladı artık az öncede baya bi sancım oldu korktum açıkçası bir kaç kez arka arkaya girince ama yalancı sancıymış demek ki geçiverdi. Ama çok heyecanlandım çantayı bile hazırlattım anneme :) insanlara dalga geçiyormuşum gibi geliyo. Ama napalım çok heyecanlıyız biz

Son düzenleme:

ben hiç anlamıyorum sancı falan ya hiç olmadı yada ben anlamadım nasıl bişey tarif eder misin?

Canım benim ki de doğum sancısı değil sanırım ama yine de şöyle söyleyim reglnin ilk günü sökmezse iğrenç bir ağrı olur ya, öyle birşey işte. Belim ve kasıklarım ağrıdı. Ama ne ağrısı ne sancısıydı bilmiyorum. Hastaneyi aradım gel dediler ama iyi ki beklemişim geçti şimdi birşey yok.

anladım canım artık böyle kendimizi dinleye dinleye günlerimizi geçireceğiz ilk doğum olacağı için tecrübesisiz başkalarının anlatmasıyla da insan anlamıyor ki yaşamadan bilemiyor bu ağrılar daha bizi çok yanıltır bence

Ya ayırt etmek çok zor gerçekten. Benimki iyice aşağı indiği için idrara biraz fazla sıkışsam inanılmaz bi sancı yapıyo kaç kereler öyle korkuyla uyandım hatta bir keresinde hastaneye bile gittik ama gidene kadar geçti tabi sancım. O değil gerçek sancı olsa yalancı diye gitmiycem ondan korkuyorum.

Son düzenleme:
düşünsene bu sancılar bizi böyle kandırıyorlar ya bir süre sonra artık umursamaz oluyormuşuz gerçek sancılar başlıyormuş zor yetişiyormuşuz hastaneye nasıl olur ama yaaa ))her hafta mı gidiyormusun artık kontrole

Yarın bi kontrolüm var yarınki kontrolden sonra sanırım haftada bir çağıracak son 3 kontrole 2 haftada bir gittim bakalım şimdi ne diyecek. Sen haftada 1 mi gidiyorsun şimdi?

İnşallah canım. Yarın mı gideceksin peki? Zaten kaç haftan kaldı ki 2 bilemedin 3 kalmış senin hayırlısıyla :)

yarın gidicem canım inşalllah evet günümüz azaldı ama benim bebişim biraz zayıftı belki gelişimini geç tamamlar biraz gecikir mi diye düşünüyorum yinede tabi bu işler belli olmaz inşallah büyümüştür merak ediyorum bende nasıl büyüdü mü acaba ?

slm kızlar.. nasılsınız bakalım herkes bir heyecanlı günler geçmek bilmiyor artık dimi :) şaka maka 38.haftalara gelmişiz gün gün takip ediyoruz valla ben doğum hikayelerini okuyamıyorum sonra kafama takılıyo hem nasılsa sezeryan olucam boşuna panik yapmıyım buhaftasonu gezdik kızımla kocişle diyoruz haftaya pazar 3 kişi son pazarımız nasipse bidaha 4 kişi olucaz çok heyecanlı...birdaha gezemiycem diye buhafta hep bişeyler yapmak akrabalara gitmek istiyorum off eve tıkılmak hiç bana göre degil bakalım napıcaz...hayırlısıyla bi gelsin yaramazımız da gezeriz gene napalım..salı günü kontrolum var şimdilik bi sıkıntımız yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…