- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.461
Büyümüştür canım merak etme sen kocaman olmuştur o :) bkm hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
slm kızlar..nasılsınız bakalım herkes bir heyecanlı günler geçmek bilmiyor artık dimi :) şaka maka 38.haftalara gelmişiz gün gün takip ediyoruz valla ben doğum hikayelerini okuyamıyorum sonra kafama takılıyo hem nasılsa sezeryan olucam boşuna panik yapmıyım buhaftasonu gezdik kızımla kocişle diyoruz haftaya pazar 3 kişi son pazarımız nasipse bidaha 4 kişi olucaz çok heyecanlı...birdaha gezemiycem diye buhafta hep bişeyler yapmak akrabalara gitmek istiyorum off eve tıkılmak hiç bana göre degil bakalım napıcaz...hayırlısıyla bi gelsin yaramazımız da gezeriz gene napalım..salı günü kontrolum var şimdilik bi sıkıntımız yok..
Günaydın kızlar. Gülsüm ilk günden nasıl sıkıldın ya :) ben evlendim evleneli evdeyim. Gerçi durum itibariyle iş güç yapılamıyor ama evde de yapılacak çook şey var. Ense yapmak gibi
Emoşcum neler yaptırdın süs olarak? Ben kendim kapı süsü sepet falan yaptım ama daha da ne yapsam diye bakınıyorum. Var mı değişik fikir?
Minikkalbim saat 2 de randevum var benim de gelince yazarım mutlaka
Günaydın kızlar. Gülsüm ilk günden nasıl sıkıldın ya :) ben evlendim evleneli evdeyim. Gerçi durum itibariyle iş güç yapılamıyor ama evde de yapılacak çook şey var. Ense yapmak gibi
Emoşcum neler yaptırdın süs olarak? Ben kendim kapı süsü sepet falan yaptım ama daha da ne yapsam diye bakınıyorum. Var mı değişik fikir?
Onları hep yaptık yaaaa başka başka fikirler yok mu yani :) isim süper bizim paşanın adı da Arda olacak inşallah adlarıyla yaşasınlar çok güzel isim bulmuşsun tatlım. Kalbim sıkışmıyor inşallah da sıkışmaz tam bi hastalık hastasıyım zaten en ufak birşey beni telaşa sokuyo... Ama bebişin baskı yapıyor olması mantıklı. Doktor ne söyledi?
slm bayanlar bugün burası şenlik havasında maşallah bizde gece uyuyamayınca anca kalkıp kahvaltı yapıyoruz falan bu saatleri buluyor sesiliaa benimde 4 de canım randevum inşallah herşey yolundadır mutlu mutlu döneriz evimize gülsüm hemen sıkılma canımm yaa daha önümüzde en az 2 hafta var son haftalar hiç geçmiyor emoş sende bir an önce haftanı doldurda aramıza katıl bol bol ense yaparsın bizim gibi
günaydın kızlar. Gülsüm ilk günden nasıl sıkıldın ya :) ben evlendim evleneli evdeyim. Gerçi durum itibariyle iş güç yapılamıyor ama evde de yapılacak çook şey var. Ense yapmak gibi
slm bayanlar bugün burası şenlik havasında maşallah bizde gece uyuyamayınca anca kalkıp kahvaltı yapıyoruz falan bu saatleri buluyor sesiliaa benimde 4 de canım randevum inşallah herşey yolundadır mutlu mutlu döneriz evimize gülsüm hemen sıkılma canımm yaa daha önümüzde en az 2 hafta var son haftalar hiç geçmiyor emoş sende bir an önce haftanı doldurda aramıza katıl bol bol ense yaparsın bizim gibi
Günaydın. Dün ailelerimizi çağırıp oğlanın odasını görücüye çıkarttıkayaklarım hala ağrıyor. Emoşcum tacı bende yaptırdım yastık yaptırmadım doğrusu. Seninkine bakayım mı bi? Gülsümcüm Allah kolaylık versin eşinin işi zor vallahi.
Minikkalbim hiç takılma çok normal kilosu maşallah hem de gerçekten kolay doğum için bir avantaj.
Ben de gittim dün nst ye bağladılar. Herşey gayet normal çok şükür. 2600 olmuşuz biz de. 47 cm yiz. Gelişimimiz normal. Haftada bir geleceksin artık dedi. Ayın 20si 25 i gibi çatı muayenesi yapıcam dedi. Normal doğum yapmak istiyor musun dedi, evet dedim müsaitmişim herşey normal. İşte böyleeee. He bi de haftaya kan verecekmişim. Birşeylere bakacakmış.
Cook sagolun kizlar valla gozacip kapayincaya geciyor zaman bi bakmissiniz 3bibakmissiniz 4 kisisiniz bi bakmisiniz ilkokula baslamis bi bakmissiniz 2.geliyoallah hepimize yasatsin ogunleri
Canim isimleriniz cook guzel arda ve gulmina da degisik bizimkide nasipse beren olucak adiyla yasasin yumurcaklar bakalim öpüyorum ..bu aradabugun kontrole gidenler varmi hayir haber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?