ekim hamileleri... :)

Maşallah canım paşaya bence gayet iyi kilosu haftasıyla uyumlu doktor iyi dediyse zaten sorun yok insallah hersey yolunda olurda sende normal dogum yaparsın canım

aynen canım bende yoruldugum zamanlar karnım cok kasılıyo tas gibi oluyo bir garip oluyo valla :)))

yok canım benımkıde tosuncuk degıl yanı son haftalara gelınce ıyıce yavasladı 10 gun önce 2700 dusun artık.ama neyse rabbımden hayırlısı saglıklı dogsunlarda .onu afedersın cıkarmakta bı mesele yanı.cogumuzun ılk dogumu zaten rabbım kolaylık versın

slm kızlarr yeni uyandık bizde kahvaltı yapacağız hiç canımız bişey istemiyor bugün nedense, artık şu iki hafta çok hızlı geçsin bebişime kavuşayım istiyorum tam zamanında sağlıkla gelsin kuzular inş.

Emoş çok cici olmuş herşey maşallah pembe olunca da ayrı bir güzel oluyor yani dimi :) yastıktan yapabiliriz evet çok güzel olmuş maşallah. Bebek şekerini kaç tane yaptırdın?
Minikkalbim günaydın :)
Ya ayaklarım çok ağrıyor sizin de mi öyle? Deli edecek bu ağrılar beni

Son düzenleme:

evet canım pembiş insanı daha bi cezbediyo zaten kızımın herseyi pembe diyeblrm baska renk bise begenemiyorm :)))) evet canım yastıgın mavisinide sen pasaya yap canım sekerden fazla yaptrmadım 25 tane yaptrdm sadece yeter diye dusundum gelen yakınlarıma

yok canım ayaklrım agrımıyoda bugun bende bi gariplik var sabah ise geldim icimde bi heycan oglen yerini bacak agrısına bıraktı degisik bir enerji var uzerimde simdi bu saattede az disime bir agrı girdi aman gelmesin bu agrı cok cektim tam hersey düzeldi derken anlıycan bugun degisik bir ruh halindeyim hadi hayırlısı :)))))

Son düzenleme:
Hayırlısı benim de hiç halim yok bugün uykum var akşama ne yemek yapcam onu düşünüyorum çooook halsizim yaaa

Hayırlısı benim de hiç halim yok bugün uykum var akşama ne yemek yapcam onu düşünüyorum çooook halsizim yaaa

son haftalarmız yaa artık halsizlik normal heralde canım bugun yorgunsan hafif ve kolay seyler yap tatlım kendini yorma bebişide aynen bende eve gidip sadeec uyumak istiyorum benimde hiccc yemek yapasım yok :)))

kızlar dün bende çok yürümüştüm bacak aram o kadar ağrıdı ki gece bile tuvalete zor kalktım şimdi iyiz çok şükür siz düzenli yürüyüş yapıyor musunuz ben hala başlamadım yürüyüşe geç bile kaldım biliyorum ama üşeniyorum işte

canım bende hic yuruyus yapmıyodum hatta annem kızıyodu sen nasıl dogum yapcan diye ilk zamanlar yuruyunce bacaklrım kopuyu kalcam cıkcak gibi hissedydm hic yurumuydm canım bide ise de arabayla gidiyoduk arkadasın evden bin evin onunden in anlıycan yuruyusten eser yok :)) 1 aydır simdi dolmusla gidiyoruz esimle ise sabahları yuruyoruz dolmusa binmek icin aksam da yine indgim yerden eve yuruyorum emin ol baya katkısı oldu simdi yururken hic agrım olmuyo baya enerjigim yani benim sadece sorunum kalbim sıkısıyo sıcaklardan o yandan sıkıntım var kalbim yerinden cıkcak gibi oluyor

Ben alışveriş bahanesiyle baya bi yürüyorum aylardır. Evde de hareketliyim normalde ama ne olduysa 1 haftadır çok bi halsizim ayaklarım da müsade etmiyor yürümeye artık. Ama akşamları eşimle yürücem doktor da sıkı sıkı tembihledi dün

birde kızlar ne zmandır yazıyım diyorum hep unutuyorum :))) sizdede varmı bilmiyorum ama ben acayip wc ye cıkıyorum hamilelgm ortalarından bu yana dahada sıklastı gunde kac kere gittigimn haddi hesabı yok gece bile 2-3 kere cıkıyorum bi yere giderken zorlanıyorum anlıycnz ilk isim nereye gitsem wc ye gitmek oluyor sole bir arastrdmda hamilelikte sık idrara cıkmak normalmis ama bilemiyorum sizlerde durumlar nasıl

Canım ben hamile kaldığımdan beri çok sık tuvalete çıkıyorum.. Artık geceleri en az 4-5 kere gidiyorum, bazen her saat başı gittiğim oluyor.. Biz de aynıyız yani pek fark yok:))

Canım ben hamile kaldığımdan beri çok sık tuvalete çıkıyorum.. Artık geceleri en az 4-5 kere gidiyorum, bazen her saat başı gittiğim oluyor.. Biz de aynıyız yani pek fark yok:))

icimi rahatlattın canım normal o zaman desene :))) insan bir yere gidince baya sıkıntı oluyor ama evde iste neysede yolda kotu oluyorum mesala :)) neyse son haftalarmz idare edecegiz artık

Günaydın kızlar. Bugün de uykumuz var bizim bir türlü uyanamıyoruz ki kalktık babamıza kahvaltı hazırladık, onu işe yolladık tekrar yatağa girmeden teyzoşlarımıza bi selam verelim dedik :)

Günaydın :) yatamadık geri misafirlerin getirdiği cicileri yıkıyoruz. Bi enerji geldi değerlendireyim bari dedim :) nasılsın bugün?

bu ara bizdeki enerjiler hayra cıksın canım :)))) oo pasaya ciciler bile geldi yani olemiii ohh valla benim teyzeleri dısında daha hediye almadık biz kızıma gormeye gelince hediyelrmz gelir heralde valla iyiyim canım cok sukur sen nasılsın bebiş nasıl

Biz pazartesi günü misafir ağırladık odamızı gösterdik babanemiz büyük nenemiz dedemiz amcamız yengemiz falan geldi çeyiz getirdiler. Doğumdan sonra naparlar bilmem :) bende bebiş de iyiyiz kavuşcamız günü bekliyoruz sabırla :)

Son düzenleme:
huhuuuu kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

bu hafta sonu izne ayrlıyorumya allahın izniyle esimde benimle 1 hafta izne ayrılcak ev temizligine yardım etcek :))) dogumdan once evim tertemiz olsun ıcım rahat etsin

asıl soruma geliyim kızlar siz ne derece alısverisinizi yaptınz bittimi yani butun hazırlıklar ben bebişin giyimi dışında hiç birsey almadım yani kıyafetleri hepsi tamam ama baska neler ihtiyac esimle cıkıp alıyım diyorum

birde dogum cantanızı nasıl hazırlanz buyuk bir cantamı yoksa kucuk bir cantamı sadece temel ihtiyaclarınımı aldınız

Canım valla biz a'dan z'ye gücümü neye yetiyorsa almaya çalıştık. Bir tek biberonu kaldı onu da bugün yarın hallederiz inşallah. Ben bebiş için küçük bi valiz, kendime de sırt çantası hazırladım. Bebişe 3 takım hastane çıkışı 5 parçalık olanlardan, 2 tane battaniye 3 çorap, 6 tane ağız mendili 1 tane annemin ördüklerinden yelek, 1 havlu, 1 çarşaf, 1 alt açma, şampuan, pişik kremi, bebe yağı, emzik koydum. Kendime de 2 gecelik 1 sabahlık 1 havlu 2 sütyen 5 6 tane külot lohusa tacı ayna ped makyaj malzemelerimi koydum. Bebek bezi ıslak mendil ve biberon da aldıkmıydı tamamdır diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…