- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.481
kızlar bugün gittik kontrole paşamız 2950 olmuş hamilelik takvimindeki kiloyla uyumlu ancak burda herkesin bebişi maşallah tosun olunca benimki hep minik gibi geliyor bana doktora yine sordum zayıf mı diye hayır kesinlikle böyle düşünme normal doğum yapabilmen içinde bir avantaj bu dedi benim takıntılı olduğumu anladı kilo aldırmak için uğraşma diyor bana.nst de sancı çıkmadı haftaya gel dedi işte bu kadar bizden haberler uyku tutmuyor bizi bebeğim normalde çok hareket ederdi bugün sakin ama çok yürüdüm bugün çarşıda falan bacak aram çok ağrıdı acaba yoruldu mu diyorum karnım taş gibi oluyor bu kasılma mı demek oluyor ki anlamıyoruz hiçbişey herşeyden pimpirikleniyoruz sonra ee sizden haberler nasıl
kızlar bugün gittik kontrole paşamız 2950 olmuş hamilelik takvimindeki kiloyla uyumlu ancak burda herkesin bebişi maşallah tosun olunca benimki hep minik gibi geliyor bana doktora yine sordum zayıf mı diye hayır kesinlikle böyle düşünme normal doğum yapabilmen içinde bir avantaj bu dedi benim takıntılı olduğumu anladı kilo aldırmak için uğraşma diyor bana.nst de sancı çıkmadı haftaya gel dedi işte bu kadar bizden haberler uyku tutmuyor bizi bebeğim normalde çok hareket ederdi bugün sakin ama çok yürüdüm bugün çarşıda falan bacak aram çok ağrıdı acaba yoruldu mu diyorum karnım taş gibi oluyor bu kasılma mı demek oluyor ki anlamıyoruz hiçbişey herşeyden pimpirikleniyoruz sonra ee sizden haberler nasıl
Emoş çok cici olmuş herşey maşallah pembe olunca da ayrı bir güzel oluyor yani dimi :) yastıktan yapabiliriz evet çok güzel olmuş maşallah. Bebek şekerini kaç tane yaptırdın?
Minikkalbim günaydın :)
Ya ayaklarım çok ağrıyor sizin de mi öyle? Deli edecek bu ağrılar beni
Hayırlısı benim de hiç halim yok bugün uykum var akşama ne yemek yapcam onu düşünüyorum çooook halsizim yaaa
kızlar dün bende çok yürümüştüm bacak aram o kadar ağrıdı ki gece bile tuvalete zor kalktım şimdi iyiz çok şükür siz düzenli yürüyüş yapıyor musunuz ben hala başlamadım yürüyüşe geç bile kaldım biliyorum ama üşeniyorum işte
birde kızlar ne zmandır yazıyım diyorum hep unutuyorum :))) sizdede varmı bilmiyorum ama ben acayip wc ye cıkıyorum hamilelgm ortalarından bu yana dahada sıklastı gunde kac kere gittigimn haddi hesabı yok gece bile 2-3 kere cıkıyorum bi yere giderken zorlanıyorum anlıycnz ilk isim nereye gitsem wc ye gitmek oluyor sole bir arastrdmda hamilelikte sık idrara cıkmak normalmis ama bilemiyorum sizlerde durumlar nasıl
Canım ben hamile kaldığımdan beri çok sık tuvalete çıkıyorum.. Artık geceleri en az 4-5 kere gidiyorum, bazen her saat başı gittiğim oluyor.. Biz de aynıyız yani pek fark yok:))
Günaydın kızlar. Bugün de uykumuz var bizim bir türlü uyanamıyoruz kikalktık babamıza kahvaltı hazırladık, onu işe yolladık tekrar yatağa girmeden teyzoşlarımıza bi selam verelim dedik :)
günaydın canım günaydın güzel anneler
Günaydın :) yatamadık geri misafirlerin getirdiği cicileri yıkıyoruz. Bi enerji geldi değerlendireyim bari dedim :) nasılsın bugün?
bu ara bizdeki enerjiler hayra cıksın canım :)))) oo pasaya ciciler bile geldi yani olemiii ohh valla benim teyzeleri dısında daha hediye almadık biz kızıma gormeye gelince hediyelrmz gelir heralde valla iyiyim canım cok sukur sen nasılsınbebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?