ekim hamileleri... :)

Sesiliaa
Canım valla biz a'dan z'ye gücümü neye yetiyorsa almaya çalıştık. Bir tek biberonu kaldı onu da bugün yarın hallederiz inşallah. Ben bebiş için küçük bi valiz, kendime de sırt çantası hazırladım. Bebişe 3 takım hastane çıkışı 5 parçalık olanlardan, 2 tane battaniye 3 çorap, 6 tane ağız mendili 1 tane annemin ördüklerinden yelek, 1 havlu, 1 çarşaf, 1 alt açma, şampuan, pişik kremi, bebe yağı, emzik koydum. Kendime de 2 gecelik 1 sabahlık 1 havlu 2 sütyen 5 6 tane külot lohusa tacı ayna ped makyaj malzemelerimi koydum. Bebek bezi ıslak mendil ve biberon da aldıkmıydı tamamdır diyorum:)

CANIM KARISMAK GİBİ OLMASIN AMA BENCE COK FAZLA BİŞEY KOYMUŞSUN BIKERE BEBEK DOGMADAN SENDEN BEBEGIN KIYAFETLERI DEYIP SADECE 1 ER TANE OLMAK UZERE UST KIYAFET VE BATTANIYE ISTIYCEKLER VE TEK ONLA DURUCAK ONU GIYDIRIP SANA GETIRIYORLAR 1 GECE YATIRIYOLAR ERTESI GÜN TABURCUSUN OKADAR AGIZBEZIDIR SAMPUAN PIŞIK KREMINE FALAN GEREK YOK BENCE YINEDE SEN BILIRSIN...
NEYSE NELER YAPIYOSUNUZ BAKALIM BIZIM SON 6 GUNUMUZ KALDI HAFTAYA INS.BU SAATLERDE BEBİŞİMLE BERABER OLUCAZ...BUHAFTA GECMEK BILMIYOR SANKI SANKI BI YANDANDA GECMESIN ISTIYOR GIBIYIM AZALDIKCA KORKUYORUM VALLA BUARADA GENEL SEZERYAN OLUCAM BUYUK IHTIMAL ONA ÇOK BOZULDUM AMA NASİP YINEDE BILEMIYORUM ANESTEZI UZMANIDA DOKTORUMDA ANLAŞMIŞ GIBI GENELDEN YANA ÇOK KARARSIZIM UYKULARIM KAÇIYOR DUŞUNDUKÇE ALLAHIM HEPIMIZE HAYIRLISINI VERSIN...HOŞÇAKALIN....

Canım az kaldı senin hayırlısıyla boşver kafanı anesteziye takma , bence çok önemsiz bir detay Allah sana ve bebeğine sağlık versin.
Valla aslında liste daha uzun. Daha geçen yıl kuzenim doğum yaptı dediğin gibi sadece 1 gece kaldı ama bunlar bile yetmedi evden takviye yaptık. Kustu bebek kakası dışarı çıktı. Ağız mendili inanılmaz lazım oldu. Şampuan havlu ve çarşafı hastane mutlaka istiyor zaten çünkü orada yıkıyorlar. Bir de Allah korusun 1 gece kalacağımız garanti değil ki şu an normal doğum görünüyor ama ya sezeryan olmak zorunda kalır da 2 gece yatırırlarsa? Hem sadece bi çanta değil mi ya kuzunun eşyaları ne kadar yer kaplıyor ki hepsini alsam benim en küçük boy tatil valizimi doldurmaz :)
Biz de iyiyiz çok şükür bebiş bayağı aşağı indi sanırım çatıma çok sancı giriyo.

Gnd arkadslar bırazda kontrole gıdıcem dua edın .henuz hıc bır dogum belırtısı yok bende bakalım ne dıycek

canımmm cok tesekkur ederim bilgiler ıcın bende dun internetten bi liste cıkardım alısvrs listesi baya uzun oldu heralde ablamla anneme okudum baya bi elediler :))) ne biliyim yaaa acemiyim iste sizinkileride okudum listeyi hazırladım pazartesi muane cıkısı esimle gidiyim eksikleri alıyım :**

canım senin günler azaldıkca bende heycanlanıyorum valla prenses gelcek ne güzel :))) ilk doguran sen olcaksın heralde bizim topikte senin prenses gelince bizimkide gelmeye kalkmasın :))) canım allah herseyin hayırlısını versin demekki bolesi hayırlıymıs hic kafana takma sen bize gore daha tecrubeli annesin ıkıncı bebeişin geliyo dogumdan sonra bizi yanlız bırakma fırsat buldukca bize yaz tecrübelerini yararlanalım opyrm canım :****

kızlar bebişlerinizi taşımak icin hastane cıkışında ve bi yere giderken ne aldınız portbebemi aldınız

ana kucagı ve tasıma bir arada olanlar varya ben onlardan dusunuyorum ınsallah daha hosuma gidiyo aranızda alan varmı

Gülsümcüm Mutlaka haber ver heyecanlandım şimdi. Allah yardımcın olsun.
Emoşcum ben anakucağı aldım o taşımalı olanlardan :) ya masraf o kadar çok ki bilseydim hamile olduğumu ilk öğrendiğimde yavaş yavaş alırdım :) o kadar çok gereksiz şey var ki yine de acaba kullanılır mı diye insanın aklı kalıyo. Yaşadıkça öğrenilecek bakalım. Bu nasıl bi heyecan ya oğluşun odasına girdikçe sabırsızlanıyorum

canım anladımkı senle zevklermiz aynı :)) bende onu dusunuyorum ama biraz pahalı gibi heralde ne marka ve ne kadara aldın canım benimde aklımda fiyat fikri olsun

foto varmı canım

günaydın hanımlar bizde yeni uyandık çünkü yine sabahladık oğluşum gece çok hareketli oluyor hiç uyutmuyor beni sizdede oluyor mu normal mi acaba bu durum horon tepiyor sanki içerde gülsüm kontrole gitmiş hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

canım senin oglan baya yaramaz olcak heralde :))) saka bi yana aman saglıklı olsunlarda varsın yaramaz olsun bebişler yok canım ben rahat uyuyorum bana bi zararı olmuyo kuzumun benimki gun ıcınde cok hareketli oluyo seninki gunduz uyuyo gece is basında heralde :))) kuzucuk

evet canım yaaa benimkisi gece kuşu şimdiden alışsın gece uyumaya diye yatıyorum ama gecenin yarısında uyandırıyor beni uykumda çok hafif onun için mi bilemiyorum hareket ettikçe yatamıyorum yerimde sırt üstü yatmak iyi değil diye sürekli yan yatmak zorunda kaldığmız için karnım bir kalkıyorum füze gibi sivrilmiş oluyor biraz geziniyorum mesela top gibi oluyor ama yatınca artık yerleride daraldı yaa sıkılıyorlar sanırım bu nedenle sürekli geriliyor sağlıklı olsunlarda dayanırız dimi yaa şunun şurasında kaç gün kaldı ki

canım anladımkı senle zevklermiz aynı :)) bende onu dusunuyorum ama biraz pahalı gibi heralde ne marka ve ne kadara aldın canım benimde aklımda fiyat fikri olsun

Canım jenny markası fiyat inan ki hiç hatırlamıyorum o gün o kadar çok şey alındı ki. Resim yükleyemedim telden giriyorum nete internete bakıyım bi linkini bulabilirsem göndereyim hemen :)

Günaydın canım. Benimki de maşallah 2 gündür gece gündüz hareketli. Çok mutluyum o nedenle. O da benim gibi kucağıma geleceği günü bekliyor gibi geliyor. Sabrediyoruz :)

Emoscum sesılla cıgım gıttım geldım.nst de sancı yok alttan baktı yıne acılma yok bu sefer hıc canım acımadı alttan bakınca.haftaya yıne gel dedı .bu arada sancın falan olursaa dogumhaneyte gıt dedı .normal dogurabılırsın yapın musaıt dedı .kuzucugum 3000 gr olmus cok sukur

canım bu süpermis valla pembiside cok tatlı fiyatıda cok uygunmus ne diycem canım bu hem ana kucagı hemde bebegi tasımak ıcın kullanılıyor dimi elde biraz dik duruyo ama fotoda ayarı varmı yani tam yatar pozisyonada koyabiliyrmyuz yani yeni dogan bebegi oturur sekilde yatıramayızya tatlım yatıyomu

ooo gözün aydın canım pasada kocaman olmus hadiii iyimis catı muanesinden cok korkuyodum biraz olsun rahatladım :) iyi canım sevindim normal dogum olacagına

ooo gözün aydın canım pasada kocaman olmus hadiii iyimis catı muanesinden cok korkuyodum biraz olsun rahatladım :) iyi canım sevindim normal dogum olacagına

saolasın canımm sanırım c atı muayenesınede alıstım artık.dr cok anlayıslı saolsun .epıdural yapcak ınsallah bana
.karnım sankı 5 kılo gıbı duruyo ancak mınık bezelyem daha 3 kılo
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…