- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.521
saolasın canımm sanırım c atı muayenesınede alıstım artık.dr cok anlayıslı saolsun .epıdural yapcak ınsallah bana
.karnım sankı 5 kılo gıbı duruyo ancak mınık bezelyem daha 3 kılo
:)
gözün aydın gülsümm hadi inşalllah hepimiz normal doğumu kolay bir şekilde yaparız artık sıra sıra şu an ben sizden önde gözüküyorum ama sancı falan çıkmıyor hiç bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak
Gülsüm hoşgeldin tatlım maşallah kocaman olmuş sıpa :) sen ilk muayenede kendini kastın bence ama sevindim gerçekten kolay geçmesine. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
Emoşcum ayarı yok o şekilde ama zaten kullananlar pek de gerek yok dediler bebiş içinde yayılıyormuş çünkü. Eltim de aynısından kullandı aynı marka aynı model. İçine koyunca korktuk böyle iki büklün gibi oldu dedi ama doktor gülmüş karnında da böyle duruyordu demiş:) gereksiz bi ayrıntıymış anlayacağın ayarlanıyor olması. Zaten arkası da öyle aşırı dik değil. Ama içine sinmezse sen yine de bi araştır.
canım benimde karnıma baksan dersinki icinde ancak 1,5 kilo bebis vardır benim karnım cok kucuk gorenler son ayıma girdim deyince cok sasırıyo hatta dun bi bayan diyoki ayyy karnın cok kucuk bebis kucukdr ama olsun diyo bende guldum olsun canı sagolsun dedim :))) ama masallah bebisimin kilosu normal benim ic karnım genismis heralde
hem parmak atıyolar hem moral veriyorlar ben de ona dayanamıyorum :) o kadar kolaysa yat da ben yapıyım da denmiyor kiNe çektik yaaa :) hahahaha
Hem parmak atıyolar hem moral veriyorlar ben de ona dayanamıyorum :) o kadar kolaysa yat da ben yapıyım da denmiyor kine çektik yaaa :) hahahaha
hahaha gülsümAsıl sen güldürdün ya yeminle koptum aralıksız 5 dk güldüm heralde allahtan ki yalnızım evde.
Günaydın kızlar ve minik bebişler :)
bizde iyiyiz çok şükür gündüzleri sakin oluyoruz biz nazlı nazlı hareket ediyoruz işteHoşgeldiniz canım biz iyiyiz şükür hareketliyiz bugün yine :) sizden ne haber?
Jenny Jenny 321 Çocuk Oto Taşıma Koltuğu Pembe | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kuzu bunu aldım renkleri daha koyu ama bu renk tam senin prensesine göre, fiyatı da bu sitede uygun. Gayet de kullanışlı ben bayağı bi oynadım sağıyla soluyla. Tavsiye ediyorum yani :)
canım verdigin siteye baktım hatta alcaktım ama satıstan kalkmıs :)) bende gg den aldım
Baby2Go 8923 Bebek Oto Taşıma Koltuğu 0-13 kg GittiGidiyor'da 86037144
bunun pembisini aldım :)))
slm naber kızlar??bugün meleğim karnesını aldı cok şükür bıttı okul derdımız tam zamanında gelicek minik prensesım ınş..bende okuldaydım sabahtan ogleden sonrada gune gıttım hala gezmeye çabalıyorumeşim diyo dogurcaksın otur artık evınde bende boyle daha ıyı oda alısık olsun gezmeye dıyorum :) eve kapanmak ıstemıyorum yaaaa son gunlerım ...
38.haftadayım ve hala daha temızlık yapmaya cabalıyorum allahım yarabbım ne olacak bu benım halım acaba??dungece arkadaşlar tlf ettı kahve ıçmeye gelcekmışler sagolsun demıyolarki bu kadının son haftası dogursun oyle gıdelımyok bıde gece 11.30 ta gıttıler 6 7 tanede çocuk ev yerınden oynadı yemın edıyorum arkalarından gece 12.30 ta supurdum sıldım hayır yapma dımı yok ıcım durmuyokı haftaya bu saatlerde ne halde olurum acaba deyıp sıldım yerlerı :) bı enerjı bı enerjı sormayın gıtsın bıde şu wc den çıkabılsem aynı sorun bendede var neyse artık songunlerımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?