ekim hamileleri... :)

Bencede ama iste insanin ici durmuyo..ah o misafirler ne var doğum dan sonra geliverse dimi...surda ne kaldi zaten gunlerimiz sayili..

Sorma valla. Çağırmasan olmuyo çağırsan bi türlü. Aslında insanın da canı sıkılıyor fena da olmuyor misafir ama bence gelsinler yemeği yapsınlar sofrayı toplasınlar silip süpürüp gitsinler. :)

gozun adın canım prensesin karnesini almıs simdi sıra dıger prensesde hadi artık onu bekliyoruz :)))) evet canım kendini yorma dogumu gelen kısının enerjisi cok yukselirmis bunu iyi degerlendirin yazıyo bosa harcama :))) ama demekle olmuyokı bende senin gibi duramıyorumkı mesala bugun son gunum allahın izniyle iste izne ayrılıyorum hemen islere baslıycagım :))))

cok sagol canım saglıkla güzel günelrde kullansın babyler :)))) aynen canım bende cok takıntılıyımdr kafaya biseyi taktımmı tamam artık allahhhh :))) dusunup dururum napalım birde ilk heves olunca daha bi hassas oluyoruz

acil dedim cunku hemen siparis verecgim hos 1 gunde geliyormus ama yinede sıkıntı olmasın gec kalmayalım bebişin besigini annemler alcaklar benim yatak odamda kullanmam ıcın oda takımından ayrıyetten

ıkı model begendim ama karar veremedim sizce hangisi güzel hangisini aldırıyım

merhaba kızlarr nasılsınız bebişkolar napıyorlar??? emoscum canım ben alttakini daha çok beğendim cibinlikli olanı tabi karar senin yinede

Merhaba kızlar.. Bugün doktordaydım. 36+ 0 olduk ve doktorum bebeğin kafasının doğum kanalına girdiğini söyledi..çoğunuz benden öndesiniz, bebeği doğum kanalına giripte, bir iki hafta geçiren var mı?

Merhaba kızlar.. Bugün doktordaydım. 36+ 0 olduk ve doktorum bebeğin kafasının doğum kanalına girdiğini söyledi..çoğunuz benden öndesiniz, bebeği doğum kanalına giripte, bir iki hafta geçiren var mı?

Canım doktor ne dedi? Kanaka girmiş doğum yakın mı dedi?

:) ilk defa duyuyorum bunu şaşırdım yani daha neler öğrenicez kim bilir. Sen kendini fazla yorma canım yine de bu aralar dikkat et bari. Bebişin kilosu falan nasıl?

:))) vallaha doğurana kadar bakalım daha nelere şaşıracağız.. Oğlum 3.100 gram olmuş canım.. Dediğin gibi en azından bir on gün daha dikkat etmeliyim..

benım nerdeyse 1 aydır kafası orda canım merak etme bak 39 haftama gırcem yarın

Benim de 7. Aydan beri pozisyon almış durumda ama kanala girmiş olması ayrı birşey galiba gülsümcüm. Seninki de mi kanaldaymış? Allah'ım çok korkuyorum ben yaaaaa

son 2 gün....geçmiyor günler uyku tutmuyor evin içinde dolanıyorum....buarada kızlar bugün babalara hediyemizi aldık,bizim babamızada kızını karşılayacagı gün giysin diye kıyafetler aldık laf aramızda babamızda çok heyecanlı bulutların üstündeyiz sanki ordan pazarlık gördük dolabı fulledik ee dolap annelere emanet salıdan sonra...bide lohusa şerbeti için malzemeleri aldık bakalım inş.becerebiliriz yarında şerbet için bardak takımı bakıcam..bugün agdaya gittim herzamankinden daha çok acıdı kendimi kasmamaya çalıştım bebek sıkıntıya girmesin diye üstümden baya bi yük gitti insan huzursuz oluyo baya baya hazırız bakalım çantamı bidaha gözden geçirdim bi tanede pijama tk.koydum kendime 2 gecelik koymuştum zaten bunuda çıkarken giyebilirsem giyicem bakalım..
düngece ağlama krizi gelmişti eşimde yoktu yanımda nekadar olsada stres yapıyo insan bugün iyiyim bakalım..sonra eşim geldi noldu biri bişeymi dedi agrınmı var noldu noldu dedi dedim korkuyorum moralim bozuk bilm.sonra onun yanımda old.görmek beni rahatlattı düşünmemeye çalışıyorum inş.güzel geçer herşey meleğime hayırlısıyla sorunsuz kavuşurum....:109:

benim de 7. Aydan beri pozisyon almış durumda ama kanala girmiş olması ayrı birşey galiba gülsümcüm. Seninki de mi kanaldaymış? Allah'ım çok korkuyorum ben yaaaaa

kanakla gırmesı demek o demek zaten tatlım bebegın kafasının rahım agzına dogru gelmesı .bende delı gbı korkuyoruuuuuuuuum ve hıc bı belırtı yok bugun 39 a gırıyorum ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…