- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.541
slm naber kızlar??bugün meleğim karnesını aldı cok şükür bıttı okul derdımız tam zamanında gelicek minik prensesım ınş..bende okuldaydım sabahtan ogleden sonrada gune gıttım hala gezmeye çabalıyorumeşim diyo dogurcaksın otur artık evınde bende boyle daha ıyı oda alısık olsun gezmeye dıyorum :) eve kapanmak ıstemıyorum yaaaa son gunlerım ...
38.haftadayım ve hala daha temızlık yapmaya cabalıyorum allahım yarabbım ne olacak bu benım halım acaba??dungece arkadaşlar tlf ettı kahve ıçmeye gelcekmışler sagolsun demıyolarki bu kadının son haftası dogursun oyle gıdelımyok bıde gece 11.30 ta gıttıler 6 7 tanede çocuk ev yerınden oynadı yemın edıyorum arkalarından gece 12.30 ta supurdum sıldım hayır yapma dımı yok ıcım durmuyokı haftaya bu saatlerde ne halde olurum acaba deyıp sıldım yerlerı :) bı enerjı bı enerjı sormayın gıtsın bıde şu wc den çıkabılsem aynı sorun bendede var neyse artık songunlerımız...
Çok güzelmiş güle güle kullansın sıpa :) benimkine çok benziyor hemen hemen aynı diyebilirim ama seninki daha şirinmiş :) ya kullanacakları max 7-8 ay zaten ama insan almışken en cicisi en kullanışlısı olsun istiyor. Bende mi var bilmiyorum. Başak burcuyum ben. İlla en ince detayına kadar düşünürüm bazen en ufak şeyler sabaha kadar uyutmuyor beni. Şimdi süt sağma makinasını taktım kafaya. Hadi uyu uyuyabilirsen... Off off
merhaba kızlarr nasılsınız bebişkolar napıyorlar??? emoscum canım ben alttakini daha çok beğendim cibinlikli olanı tabi karar senin yinede
Merhaba kızlar.. Bugün doktordaydım. 36+ 0 olduk ve doktorum bebeğin kafasının doğum kanalına girdiğini söyledi..çoğunuz benden öndesiniz, bebeği doğum kanalına giripte, bir iki hafta geçiren var mı?
Canım doktor ne dedi? Kanaka girmiş doğum yakın mı dedi?
38. Haftayı görür gibi geliyor bana dedi..
:) ilk defa duyuyorum bunu şaşırdım yani daha neler öğrenicez kim bilir. Sen kendini fazla yorma canım yine de bu aralar dikkat et bari. Bebişin kilosu falan nasıl?
merhaba kızlar.. Bugün doktordaydım. 36+ 0 olduk ve doktorum bebeğin kafasının doğum kanalına girdiğini söyledi..çoğunuz benden öndesiniz, bebeği doğum kanalına giripte, bir iki hafta geçiren var mı?
benım nerdeyse 1 aydır kafası orda canım merak etme bak 39 haftama gırcem yarın
sağol canım vallaha içim rahatladı.. Ne kadar beklerse bebeklerimiz o kadar iyi.. Senin son haftan, allah yardımcın olsun..
benim de 7. Aydan beri pozisyon almış durumda ama kanala girmiş olması ayrı birşey galiba gülsümcüm. Seninki de mi kanaldaymış? Allah'ım çok korkuyorum ben yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?