ekim hamileleri... :)

rahat ol canım ınsallah cok guzel gececek .bak bıde bızı dusun ılk bebek ve catır catır sancı secıp doguracaz belkı sana bı tesellı olur

Gülsüm :) yine güldürdün ya :) çatır çatır diosun da burda beni strese sokuyon.:18:

ya bıde 39 a gırecem hıc bı belırtı yok .gıdıp bakıyom nısan mısan bısey yok .benım sıpanında keyfı yerınde kıpır kıpr dolanıyo .annem gel artık dıyom yok:)

ya bıde 39 a gırecem hıc bı belırtı yok .gıdıp bakıyom nısan mısan bısey yok .benım sıpanında keyfı yerınde kıpır kıpr dolanıyo .annem gel artık dıyom yok:)

Daha zamanı var demek ki annesi:)) ama çok az kaldı aynı zamanda, sabır

İnsan sabırsızlanıyo dimi :) aynı şey bende bile şimdiden başladı. Bi de herkes sen 7 temmuzu beklemeyeceksin göbüş iyice aşağıya indi falan diyo. Eşimin ikizi var o 21 haziran diyo, eşim 25 haziran diyo, annem 1 i gibi falan dedi, doktor 1 hafta önce gelebilir diyo. E ben de her sabah nişan gelmiş mi diye tuvalete koşuyorum haliyle :) halılar yıkamaya gidecek daha, temizlikçiyi ne zaman çağırayım bilemedim. Bana kalsa takvime göre 3 hafta var ama diğerlerine göre şimdi yatsam yarın doğurucam :)

aynen aynen:) bence hıc bekleme halıları göndeer temızlıgı cıkar aradan bak benım bı hafta önceden bıttı sılıp supurup oturuyom doguma enerjı lazım .dun hafıf karnım agrıdı esıme ben doguracam galıba dedım sonra bıraz yuruyus yapalım dedık agrı gıttı :)annemde erkek cocugu gununu doldudur dıyo zavallı kayınvalıdem heran tetıkte anne kos doguruyorum dememı beklıyo :)yalnız bızım pasanın keyfı yerınde hıc tınlamıyo .allahtan hayırlısı artık ne dıyelım .yalnız mınıkkalbım nerde dogurdumu yoksa :)

ayyy canım beni mi merak ettiniz siz kıyamam yaaa ben buralardayım benimkinin de niyeti yok daha gibi ama tabi hiç belli olmaz bu işler ilk çocukta aniden olabilirmiş herşey öyle duyuyorum çevremden dün temizlik yapmıştım biraz bacak aram bir ağrıdı varya bacağmın üstüne basamıyorum doğurcam sandım gece karnım kaskatı oldu saatlerce gecmedi başım ağrıyor bugünde çarşamba kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek kendimi yormak istemiyorum ama duramıyorum herşey gözüme batıyor tekrar kirleniyor yaptığın temizlik öylece kalsa ne güzel olur ama

tabıkı merak ettık :)canıım benımm dun bende bıraz yurudum benımde aynen bacak aramın kemıgımı bı agrıdkı nasıl .gece cıse kalkıyom ayaklarımın ustune basamıyom surute surute gıdıyom tuvalete .senle benım aramız yakın bakalım önce kım doguracak .benım bırazda adet sancısı gıbı sancım oldu dun ama sıddetı artmadı ve duzensızdı .bende bır haftadadır evdeyım ya sılıp supurup oturuyom valla .bugun yemek yapmakta gelmıyo ıcımdenn .sen hangı sehırdesın kuzu

Halıları gelip alacaklar bugün de temizlik doğuma ne kadar yakın olsa o kadar iyi diodum çünkü benim de pek takatim kalmadı silip süpürmeye temizliği koruyamıcam onu biliyorum. Gerçi annemle teyzem bende kalmaya gelecekler pazardan sonra. Ben pek işe el sürmicem. Neyse söz dinleyip yarına çağırdım temizlikçiyi ben bi ara doktora kontrole gidip gelicem onlar yapsın artık temizliği hoş evdr olsam ne daydam olacak ki? 2 dolanıp 3 dinleniyorum.

benim birde varya ayaklarım şiş sürekli ayaklarımın üstüne basınca sızlıyor şişlikten sanırım zaten yataktan kalkana kadar canım çıkıyor tuvalete kalkmak o kadar zor ki artık benim için ama gece sürekli uyanıyorum falan son zamanlar gerçekten çok zormuş annelerimizin ayaklarını öpmek lazım benim sanki gününü gecirirmiş gibi geliyo ama bilmiyorum tabi bakalım hangimizin ki erken olacak haber veririz birbirimize

Slm naber kizlar dungeceden beri belime agri giriyo cok huzursuzum bugunde sanki adet olucakmisim gibi karnim kasigim buruyo sag bacagimda varis var bide onun oldugu yerde yanma ve agri var bugune kadar biseyim yoktu tam doguma 1gun kala korkutuyo beni sizler napiyosunuz buaksam kizimla son gecemiz nasipse yarin kucagimda bizimle olucak melegim...

Ayaklarım benim de aynı durumda ama biraz dolanınca geçiyor sızısı akşam üstü tekrar nüksediyor. Zamanını bilir bebiş hiç belli olmaz canım bakmışsın akşama kucağında :) ben heyecandan çıldırıcam takvime göre 20 gün diyo ama bakalım heyecandan kalbim durmazsa tabi. Bir sürü hayal kurdum takvime göre kırkımızın çıkması bayrama denk geliyo, tatil programımızı da ona göre yaptık. Sorunsuz sıkıntısız sağlıkla mutlulukla gelelim o güne inşallah. Benimkilerin ilk torunu olduğu için onlar da bi heyecanlı ki, ben onları gördükçe daha bi heyecanlanıyorum. Zaman da geçmiyor ki :)

Canım ya çok heyecanlı valla yarın kaçta gireceksin doğuma? Keşke bize bir şekilde haber verebilsen çok merak edicez seni çünkü.

benım elımın parmaklarıda sıs kapanmıyo .yumruk yapmaya kalkınca bı acıyokı nasıl :)

senın sankı dogumunda basladı gıbı bakasana bel agrıları fılan .hadı bakalım dogur da gel hayırlısıyla ınsallah dualarımız senınle :)

Cok sagolun kizlar valla banada oyle geliyo hicbi agrim yoktu cumayi falan beklesem yaklascam normal doguma heralde insan cok panik oluyo allah yardimciniz olsun belirsiz beklemek zor olsa gerek..
Canim nasipse yarin 11de hastanede olucam 1de de bi sorun olmazsa ameliyat bakalim kendime nezaman gelirim ve nezaman int.bakarim bilm.ama iyi hissettigim ilk anda sizlere haber veririm bakalim saatleri sayiyorum....

Valla beklemek zor dediğin gibi canım bi şekilde haber uçur bize. Allah kolaylık versin sana ve bebişine hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Gülsüm :) sabahları benim de şişiyo yüzük geçiyo resmen parmağıma ama işte hareket ettikçe falan geçio benim su falan içiorum ondan mı bilmem.

canım Allah yardımcın olsun bebişini sağlıkla al kucağına inşallah... benim de perşembe günü doğumum bakalım çok heyecanlıyım...
bel ağrısı ara ara bana da giriyor ve de adet ağrıları çok korkuyorum ama yapcak bişey yok... inşallah perşembeyi bekler benimki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…