- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.561
son 2 gün....geçmiyor günler uyku tutmuyorEvin içinde dolanıyorum....buarada kızlar bugün babalara hediyemizi aldık,bizim babamızada kızını karşılayacagı gün giysin diye kıyafetler aldık laf aramızda babamızda çok heyecanlı bulutların üstündeyiz sanki Ordan pazarlık gördük dolabı fulledik ee dolap annelere emanet salıdan sonra...bide lohusa şerbeti için malzemeleri aldık bakalım inş.becerebiliriz yarında şerbet için bardak takımı bakıcam..bugün agdaya gittim herzamankinden daha çok acıdı kendimi kasmamaya çalıştım bebek sıkıntıya girmesin diye üstümden baya bi yük gitti insan huzursuz oluyo baya baya hazırız bakalım çantamı bidaha gözden geçirdim bi tanede pijama tk.koydum kendime 2 gecelik koymuştum zaten bunuda çıkarken giyebilirsem giyicem bakalım..
Düngece ağlama krizi gelmişti eşimde yoktu yanımda nekadar olsada stres yapıyo insan bugün iyiyim bakalım..sonra eşim geldi noldu biri bişeymi dedi agrınmı var noldu noldu dedi dedim korkuyorum moralim bozuk bilm.sonra onun yanımda old.görmek beni rahatlattı düşünmemeye çalışıyorum inş.güzel geçer herşey meleğime hayırlısıyla sorunsuz kavuşurum....:109:
Gülsüm :) yine güldürdün ya :) çatır çatır diosun da burda beni strese sokuyon.:18:
ya bıde 39 a gırecem hıc bı belırtı yok .gıdıp bakıyom nısan mısan bısey yok .benım sıpanında keyfı yerınde kıpır kıpr dolanıyo .annem gel artık dıyom yok:)
ya bıde 39 a gırecem hıc bı belırtı yok .gıdıp bakıyom nısan mısan bısey yok .benım sıpanında keyfı yerınde kıpır kıpr dolanıyo .annem gel artık dıyom yok:)
insan sabırsızlanıyo dimi :) aynı şey bende bile şimdiden başladı. Bi de herkes sen 7 temmuzu beklemeyeceksin göbüş iyice aşağıya indi falan diyo. Eşimin ikizi var o 21 haziran diyo, eşim 25 haziran diyo, annem 1 i gibi falan dedi, doktor 1 hafta önce gelebilir diyo. E ben de her sabah nişan gelmiş mi diye tuvalete koşuyorum haliyle :) halılar yıkamaya gidecek daha, temizlikçiyi ne zaman çağırayım bilemedim. Bana kalsa takvime göre 3 hafta var ama diğerlerine göre şimdi yatsam yarın doğurucam :)
ayyy canım beni mi merak ettiniz siz kıyamam yaaa ben buralardayım benimkinin de niyeti yok daha gibi ama tabi hiç belli olmaz bu işler ilk çocukta aniden olabilirmiş herşey öyle duyuyorum çevremden dün temizlik yapmıştım biraz bacak aram bir ağrıdı varya bacağmın üstüne basamıyorum doğurcam sandım gece karnım kaskatı oldu saatlerce gecmedi başım ağrıyor bugünde çarşamba kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek kendimi yormak istemiyorum ama duramıyorum herşey gözüme batıyor tekrar kirleniyor yaptığın temizlik öylece kalsa ne güzel olur amaaynen aynen:) bence hıc bekleme halıları göndeer temızlıgı cıkar aradan bak benım bı hafta önceden bıttı sılıp supurup oturuyom doguma enerjı lazım .dun hafıf karnım agrıdı esıme ben doguracam galıba dedım sonra bıraz yuruyus yapalım dedık agrı gıttı :)annemde erkek cocugu gununu doldudur dıyo zavallı kayınvalıdem heran tetıkte anne kos doguruyorum dememı beklıyo :)yalnız bızım pasanın keyfı yerınde hıc tınlamıyo .allahtan hayırlısı artık ne dıyelım .yalnız mınıkkalbım nerde dogurdumu yoksa :)
ayyy canım beni mi merak ettiniz siz kıyamam yaaa ben buralardayım benimkinin de niyeti yok daha gibi ama tabi hiç belli olmaz bu işler ilk çocukta aniden olabilirmiş herşey öyle duyuyorum çevremden dün temizlik yapmıştım biraz bacak aram bir ağrıdı varya bacağmın üstüne basamıyorum doğurcam sandım gece karnım kaskatı oldu saatlerce gecmedi başım ağrıyor bugünde çarşamba kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek kendimi yormak istemiyorum ama duramıyorum herşey gözüme batıyor tekrar kirleniyor yaptığın temizlik öylece kalsa ne güzel olur ama
hayırlı uğurlu olsun arkadasım allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın.... allah bızım gıbı ısteyenlerıde daha fazla bekletmesın ınsallah amin...
aynen aynen:) bence hıc bekleme halıları göndeer temızlıgı cıkar aradan bak benım bı hafta önceden bıttı sılıp supurup oturuyom doguma enerjı lazım .dun hafıf karnım agrıdı esıme ben doguracam galıba dedım sonra bıraz yuruyus yapalım dedık agrı gıttı :)annemde erkek cocugu gununu doldudur dıyo zavallı kayınvalıdem heran tetıkte anne kos doguruyorum dememı beklıyo :)yalnız bızım pasanın keyfı yerınde hıc tınlamıyo .allahtan hayırlısı artık ne dıyelım .yalnız mınıkkalbım nerde dogurdumu yoksa :)
tabıkı merak ettık :)canıım benımm dun bende bıraz yurudum benımde aynen bacak aramın kemıgımı bı agrıdkı nasıl .gece cıse kalkıyom ayaklarımın ustune basamıyom surute surute gıdıyom tuvalete .senle benım aramız yakın bakalım önce kım doguracak .benım bırazda adet sancısı gıbı sancım oldu dun ama sıddetı artmadı ve duzensızdı .bende bır haftadadır evdeyım ya sılıp supurup oturuyom valla .bugun yemek yapmakta gelmıyo ıcımdenn .sen hangı sehırdesın kuzu
benim birde varya ayaklarım şiş sürekli ayaklarımın üstüne basınca sızlıyor şişlikten sanırım zaten yataktan kalkana kadar canım çıkıyor tuvalete kalkmak o kadar zor ki artık benim için ama gece sürekli uyanıyorum falan son zamanlar gerçekten çok zormuş annelerimizin ayaklarını öpmek lazım benim sanki gününü gecirirmiş gibi geliyo ama bilmiyorum tabi bakalım hangimizin ki erken olacak haber veririz birbirimize
Slm naber kizlar dungeceden beri belime agri giriyo cok huzursuzum bugunde sanki adet olucakmisim gibi karnim kasigim buruyo sag bacagimda varis var bide onun oldugu yerde yanma ve agri var bugune kadar biseyim yoktu tam doguma 1gun kala korkutuyo beni sizler napiyosunuz buaksam kizimla son gecemiz nasipse yarin kucagimda bizimle olucak melegim...
benim birde varya ayaklarım şiş sürekli ayaklarımın üstüne basınca sızlıyor şişlikten sanırım zaten yataktan kalkana kadar canım çıkıyor tuvalete kalkmak o kadar zor ki artık benim için ama gece sürekli uyanıyorum falan son zamanlar gerçekten çok zormuş annelerimizin ayaklarını öpmek lazım benim sanki gününü gecirirmiş gibi geliyo ama bilmiyorum tabi bakalım hangimizin ki erken olacak haber veririz birbirimize
slm naber kizlar dungeceden beri belime agri giriyo cok huzursuzum bugunde sanki adet olucakmisim gibi karnim kasigim buruyo sag bacagimda varis var bide onun oldugu yerde yanma ve agri var bugune kadar biseyim yoktu tam doguma 1gun kala korkutuyo beni sizler napiyosunuz buaksam kizimla son gecemiz nasipse yarin kucagimda bizimle olucak melegim...
Slm naber kizlar dungeceden beri belime agri giriyo cok huzursuzum bugunde sanki adet olucakmisim gibi karnim kasigim buruyo sag bacagimda varis var bide onun oldugu yerde yanma ve agri var bugune kadar biseyim yoktu tam doguma 1gun kala korkutuyo beni sizler napiyosunuz buaksam kizimla son gecemiz nasipse yarin kucagimda bizimle olucak melegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?