ekim hamileleri... :)

artık ıyıce yaklastıkta ondan .dogumun ne zaman olacagı bellı olmaz temızlet evını.temız evı haftada bır supurge tut hergun de sıl mıs gıbı oluyo .

oooo kızlar bir gün girmedim cosmuş burası bensiz :))) herkesler cok heycanlı bakıyorumda bizimde bugun ilk tatil gunumuzdu güya sabahtan hastaneye gittik muane olduk hersey yolunda cok sukur kızım 3 kilo olmus doktorda hersey yolunda normal doguma dedi nst girdim oda yolunda haftaya tekrar cagırdı sonra babamızla kızımın ve benim eksiklerini aldık :)) cok sukur eksikler tamamlandı yarınde temizlige baslıycaz bizde :)) temizligimizde bitsin o zman gelsin prensesimiz insallahhhhhhhhh

canım benim hadı gozun aydın son gunun kalmıs allah kurtarsın seni ve bebişini. sag saglim bebisine kavusman dilegimle güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet ol canım kalbimiz seninle :*

slm kızlar bkm sanada kolay doğumlar diliyorum inşallah kolay bir doğum olur hemen atlatırsın bebeğine kavuşursun sonrada sıra mikrolif de inşallah o da kolayca atlatırsa doğumu artık sıra gülsüm senle bende sonrada sesila ile emoşun güzel haberlerini alırız ayy sıraya bile girdik ama sırayı bozanlar olabilir tabi çok heycanlı yaa

canım benim hadı gozun aydın son gunun kalmıs allah kurtarsın seni ve bebişini. Sag saglim bebisine kavusman dilegimle güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet ol canım kalbimiz seninle :*

cok sagolun kızlar amııın ıns.cok tsk guzel dıleklerınız ıcın..ıns guzel bı dogum olur ve saglıkla kucagıma alırım melegımı..

Günaydın herkese. Evde harıl harıl temizlik var. Ben yaydım oturuyorum. Saat 14.30 da doktora götürcek babamız bizi. Dua edin bize. Çatı kemiklerim fena ağrıyo bugün yine bakalım doktor teyzemiz ne diyecek. Bkm napıyo acaba şimdi 11 de hastanede olacaktı. Ne kadar büyük heyecan yaşıyordur şimdi. Saat 2 olmaz ona :) Allah yardımcısı olsun.
Siz neler yaptınız topik sessiz kalmış yine.

ohh miss olsun evin hergün silsem yine batıyor bıktım artık kendimi yormakta istemiyorum ama insanın içi içini yiyor.bkm ye de Allah yardım etsin inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına.canım sende doktordan gelince ilk fırsatta yaz bize doktor teyzenin dediklerini dua edelim de hepimiz kolayca doğuralım inş.

Dün aksam bıraz yuruduk esımle öldum ayaklarımın agrısından gece .bundan sonra hergun yuruycekmısız( esım söyledı.)tabı ayaklar koca gövdeyı yasımıyo artık .cumaya kontrolum v ar bakalım .bugun sonunda esım evde bakalım belkı azcık gezerız sıkıldım evden .yok anacım yok evde durmak bıze göre degıl .calısmak lazım yada bu eve bı beıs lazıııııııııııııııııım:)

Biz geldik. Nst ye girdim muayeneyi haftaya yapıcam dedi. Kan düşük çıktı biraz. Devam et ilaca dedi. Bi ultrasonla baksaydı da oğluşum kaç kilo olmuş söyleseydi. Gittik geldik işte sıkıntı yok şükür.

Gülsüm izne ayrılana kadar bi söylendin şimdi de eve söyleniosun :) çok hoşsun valla.

canım nst de sancı falan çıkmadı mı hiç kan mı verdin kanının düşük olduğunu nasıl anladı ki ?yaaa bu kanlar ne zaman düzene ulaşcak acaba sürekli ilaç mı içeceğiz yaa zaten ilaçtan nefret ediyorum hamileliğim boyunca hiç vitamin kullanmadım herşeyin doğal olmasını istiyorum ilaç fobim var :) haftaya tekrar mı gideceksin şimdi sıkıntı yokmuş ya buna şükür artık çok yakında bebişinin canlısını göriceksin inşallah boşver ultrasonu

gülsüm aynen yaa ne çok söylendin yat işte evde rahatına bak ama ilk haftalar zor geçiyor doğru diyorsun bak ben çok alıştım rahata işe falan bebişten sonra gitmeyi pek düşünmüyorum şimdiden kara kara düşünüyorum napcam kim bakacak bakıcıya nasıl bırakırım ailem olsa burda anneme bırakırım gözüm arkada kalmaz ama sonrada amann şimdiden bunları düşünme herşey olacağına varır diyorum

Evet canım kana ve idrara baktı kanım düşük çıktı. Haftaya salı tekrar gel dedi. Sancı mancı hiç birşey yok :)

Herkese slm kizlar bugun oglen 1itibariyle kizimi melegimi kucagima almis bulunmaktayim Tek elle yaziyorum malum serum var.harika bi duygu Cok mutluyum bebegim okadar guzelki mas.koynumda hep kokluyorum doguma girerken zordu ama cok sukur iyiyim icinizi rahat tutun onun icin herseye deger...Allah hepinizi kurtarsin sagsalim kavusun ins.opuyrm hepinizi..

Çoookk duygulandım canım.. Allah analı babalı büyüt inşallah.. Kokla, sev artık yavrunu, gözünüz Aydın:)))

ayy canım gözün aydın bebişini almışsın kucağına maşallah sağlıklı da sende iyisin bundan güzel bir duygu varmıdır acaba ? darısı bizlere inşallah bize de dua et bizde kolayca atlatalım doğumu sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi koynumuza,tekrar tebrik ederim canım yinede yazmaya calış bize bebeğini görünce bizi unutma öptük bebişini :)

Yaaaa inanmıyorum. Çoook güzel birşey bu. Allah sana çocuklarına ailene mutluluk versin ömür boyu. Kıskandım seni. Prensesi kokluyorsundur şimdi. Darısı başımıza inşallah ama paşam mutlu yerinde sanırım daha bir süre gelmeyecek gibi. Gününü bekleyecek hatta belki geçirecek gibi.
Bu arada herkese günaydın. Ben koptum ağlıyorum çok duygulandım yaa. Zaman nasıl da çabuk geçmiş. Şaka gibi.

canım hayırlı olsun bebişinle sağlıklı günler diliyorum çok şükür atlattın darısı hepimizin başına inşallah. ben de yarın gircem ameliyata bakalım çok heyecanlıyım.bugün ağrılarım var inşallah yarını bekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…