ekim hamileleri... :)

canımmmm gözün aydın :))) melegini almıssın kucagına cok sukur saglıgıda yerindeymis darısı bizim basımıza umarım bizde yavrularımızı sag saglim kucagımıza alırız benim yerime kokla canım prensesi simdi ne güzel kokuyodur melegin ) opyrmmm

canım darısı senin basına seninde bebişini sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz hadi allaha emanet olun canım

canım darısı senin basına seninde bebişini sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz hadi allaha emanet olun canım

sağol Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz sağlıkla doğar bebişlerimiz de...

Günaydııın. Bugün kendini doğuracak gibi hisseden, nişanı gelen, sancısı başlayan var mı?

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar cok guzel bi duygu mikrolif girdinmi acaba ameliyata sanada dua edicem ins.sagsaglim al kucagina kavus sende melegine..kizlar karninizda son gunleri bol bol seyredin oksayin onun tadida bi baska...opuyrm

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar cok guzel bi duygu mikrolif girdinmi acaba ameliyata sanada dua edicem ins.sagsaglim al kucagina kavus sende melegine..kizlar karninizda son gunleri bol bol seyredin oksayin onun tadida bi baska...opuyrm
evet yaaa mikrolif naptı acaba girmiş midir ameliyata inşallah sağ salim kavuşur bebeğine bkm sen nasılsın bebeğinle 2 gündür vakit geciriyorsun darısı bizlere inşallah

Mikroyu ben de çok merak ediyorum. Allah yardımcısı olsun. Minikkalbim çok nazlandı senin sıpa da :) hergün arıyorlar beni de hadi naptın diye. Sanki benim elimde :) kurbanlık koyun gibi sıra bekliyorum yaa:18:

evet yaaa mikrolif naptı acaba girmiş midir ameliyata inşallah sağ salim kavuşur bebeğine bkm sen nasılsın bebeğinle 2 gündür vakit geciriyorsun darısı bizlere inşallah

Ben iyiyim cok sukur kizlar 3gunluk olduk bile )) allahim kizlarima sarilip opup kokluyorum bi buyuk kizimi bi minigimi bugun banyomu yaptim sutum gelmeye basladi kizimda mas.aliyo cok sukur daha ne isteyim annem yanimda.mikrolif almistir kucagina minigini..yazar yakinda

ne güzel sağ salim almışsın kucağına:) darısı başımıza inşallah...

Günaydın. Çatı kemiklerimin ağrısından duramıyorum kızlar. Bacaklarım da ağrıyor. Bir çok da evde iş var ama kalkınca duramıyırum ayakta. Benim gibi ağrısı olan var mı?

Günaydın. Çatı kemiklerimin ağrısından duramıyorum kızlar. Bacaklarım da ağrıyor. Bir çok da evde iş var ama kalkınca duramıyırum ayakta. Benim gibi ağrısı olan var mı?

Aynı canım, bacaklarımın arası ağrıyor ve bende artık yürüyemiyorum..en fazla 5 dk ayakta dayanabiliyorum..

günaydın canlarr

kızlar o bacak arası ağrısı bendede oluyor biraz iş yapsam yada yürüsem bacağımın üstüne basamıyorum netten araştırmalarıma göre catı kemiklerimiz genişliyormuş doğruysa tabi:)doğuma hazırlıkmış sevinmeliyiz bence

dur kız daha sıra bende :)) gülsümle emoşdan hiç ses yok yoksa bunlar doğurdu mu ????

kızlar ben burdayım :))) daha dogurmadım benimkininde gelecegi yok :)) sesila senin gibi benim evdede buyuk bir temizlik var bi is yaptıgım yok ama hep ortalıkta dolanıyorum esime direktif veriyorumm birde sormayın kızlar 2 gundur yine disim tuttu sonra bide basur sorunum cıktı yuruyemiyorum desem yeridir kotuyum yani (( insallah temizligim biter butun ısler biter o zman gelsin melegim :))) opyrm kızlar takıpteyimmm sizleriiii

Ya beni de telaşlandırdınız şimdi gülsüm ne alemde gerçekten. Sesi çıkmıyo gerçekten.

günaydın güzel anneler;
bende tek agrı bende mi var diyorum çatı kemiği nerdedir bilmiyorum ben ama ama içten su iki bacagımın agrısı kasıklarıma yakın öldürüyo beni ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum öldüm
dün bebeğimin karyolasını hazırladım çok cici oldu teyzeleri :) yarın remini atıcam çekmeyi unuttum şekerlerimiz de bitti şepetine yerleştirdik :)
bi oğlum eksik Allahın izniyle sağlıkla gelsin evlatlarımız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…