- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.601
Herkese slm kizlar bugun oglen 1itibariyle kizimi melegimi kucagima almis bulunmaktayim Tek elle yaziyorum malum serum var.harika bi duygu Cok mutluyum bebegim okadar guzelki mas.koynumda hep kokluyorum doguma girerken zordu ama cok sukur iyiyim icinizi rahat tutun onun icin herseye deger...Allah hepinizi kurtarsin sagsalim kavusun ins.opuyrm hepinizi..
canım hayırlı olsun bebişinle sağlıklı günler diliyorum çok şükür atlattın darısı hepimizin başına inşallah. ben de yarın gircem ameliyata bakalım çok heyecanlıyım.bugün ağrılarım var inşallah yarını bekler...
canım darısı senin basına seninde bebişini sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz hadi allaha emanet olun canım
Günaydııın. Bugün kendini doğuracak gibi hisseden, nişanı gelen, sancısı başlayan var mı?
evet yaaa mikrolif naptı acaba girmiş midir ameliyata inşallah sağ salim kavuşur bebeğine bkm sen nasılsın bebeğinle 2 gündür vakit geciriyorsun darısı bizlere inşallahHepinize cok tesekkur ederim kizlar cok guzel bi duygu mikrolif girdinmi acaba ameliyata sanada dua edicem ins.sagsaglim al kucagina kavus sende melegine..kizlar karninizda son gunleri bol bol seyredin oksayin onun tadida bi baska...opuyrm
evet yaaa mikrolif naptı acaba girmiş midir ameliyata inşallah sağ salim kavuşur bebeğine bkm sen nasılsın bebeğinle 2 gündür vakit geciriyorsun darısı bizlere inşallah
Ben iyiyim cok sukur kizlar 3gunluk olduk bile)) allahim kizlarima sarilip opup kokluyorum bi buyuk kizimi bi minigimi bugun banyomu yaptim sutum gelmeye basladi kizimda mas.aliyo cok sukur daha ne isteyim annem yanimda.mikrolif almistir kucagina minigini..yazar yakinda
Günaydın. Çatı kemiklerimin ağrısından duramıyorum kızlar. Bacaklarım da ağrıyor. Bir çok da evde iş var ama kalkınca duramıyırum ayakta. Benim gibi ağrısı olan var mı?
Aaa çok sevindimya duramıom ağrıdan yeter doğuriim artık yaaa
dur kız daha sıra bende :)) gülsümle emoşdan hiç ses yok yoksa bunlar doğurdu mu ????
dur kız daha sıra bende :)) gülsümle emoşdan hiç ses yok yoksa bunlar doğurdu mu ????
Günaydın. Çatı kemiklerimin ağrısından duramıyorum kızlar. Bacaklarım da ağrıyor. Bir çok da evde iş var ama kalkınca duramıyırum ayakta. Benim gibi ağrısı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?