- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.621
Günaydın kızlar. Dayanamadım ağrıya acile gittim. Muayene etti. 1 cm e yakın açılma var ama doğum yok şu an. Oğlum gayet iyi suyu iyi nst iyi ben de iyiyim ama bu sefer çatı muayenesi kötü oldu çok acıdı. Rahmim gerideymiş. Her an herşey olabilir suyun kanaman olursa gel dedi. Bacağıma vurdu artık ağrı bol yürüyüş dedi. Bakalım bekliyorum sıpayı. Sizden naber?
Pelvis kemiğim çatı kemiğin ağrıo yani. Benim sıpa 7. Ayda döndüğü için galiba kemiğe çok baskı yapıyo ama boşa gelmişsin dercesine konuştu. Ağrım çok şiddetli beni yürütmeyecek kadar kötü yani. Endişelenme eğer kan yada su gelirse git yoksa komik komik bakıyorlar insanın yüzüne :) ilk gebelikte olur bu dedi ama anladığım kadarıyla açılma başlamış. 1 cm e yakın açılmış dedi. Ama doğum fln görünmüyor şimdilik.
Pelvis kemiğim çatı kemiğin ağrıo yani. Benim sıpa 7. Ayda döndüğü için galiba kemiğe çok baskı yapıyo ama boşa gelmişsin dercesine konuştu. Ağrım çok şiddetli beni yürütmeyecek kadar kötü yani. Endişelenme eğer kan yada su gelirse git yoksa komik komik bakıyorlar insanın yüzüne :) ilk gebelikte olur bu dedi ama anladığım kadarıyla açılma başlamış. 1 cm e yakın açılmış dedi. Ama doğum fln görünmüyor şimdilik.
Günaydın. Yaa herkes doğurdu mu? Neden kimse yok?
Doğru söylüyorsun vallahi :) benden de pembeli kahveli birşeyler geldi dün, doktorum gel bugün dedi birazdan gidicez bakalım ne dicek. Babamızı bekliyoruz senin anlican. Bakalım ne alemdeyiz. Nst ye giricem die de bi sürü çikolata yedim uyuyo mu nedir hiç hareket yok. Korkuyorum doğrusu. Bi gidelim bakalım.
Doğru söylüyorsun vallahi :) benden de pembeli kahveli birşeyler geldi dün, doktorum gel bugün dedi birazdan gidicez bakalım ne dicek. Babamızı bekliyoruz senin anlican. Bakalım ne alemdeyiz. Nst ye giricem die de bi sürü çikolata yedim uyuyo mu nedir hiç hareket yok. Korkuyorum doğrusu. Bi gidelim bakalım.
naptın canım muane oldunmu bende bugun muaneye gittim nst girdim sancı cıkmadı hersey yolunda dedi haftaya gel dedi anlıycagnz benim prensesinde gelecegi yok :))) minikkalbim seninde gunun dolmus artık :)))) senin oglusun gelecegi yokmukı :)))) gülsüm nerelerde kızlar yaaa heralde dogurdu :))
Gittim de sancı falan hiç birşeyimiz yok. Bizim sıpa sürekli uyuyo. Kafa baya aşağıda. 3250 olmuşuz. Pazar günü nöbetçiymiş pazar gel dedi doktor teyzemiz. Çok iri olmadığımız için doğum kolay olacakmış. Allah bilir tabi. Pazardan sonra takvime göre tam 1 haftamız kalmış olacak. Bakalım bekleyecek miyiz o zamanı yada geçirecek miyiz vaktimizi merakla bekliyoruz. Gülsüm bence de doğurdu. Ben doğum haneye telle girip ordan canlı yayın yapmayı düşünüyorum sancı sırasında :) kendimize gelince de habersiz bırakmayız sizi. Sizde doğuracak olursanız mutlaka haber verin ben meraktan çatlarım yaaa :)
Kuzum geçen hafta salı temizlikçim geldi zaten de ufak tefek toz süpürge falan o işlerim oluyor. Belin devamlı mı ağrıyor sancı mı giriyor. Off hayırlısıyla bi doğursaydık yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?