- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.641
Valla minikkalbim böyle bol keseden atıyosun da bi anda yakalayacak seni görcem anyayı konyayı
ayy canım yaaa bazen diyorum ki bir anda sancı gelse hemen doğsa olsa bitse diyorum ama bir yandada korkuyorum dün akşam belime bıcak saplanır gibi bir ağrı girdi dk tutdum 20 dk da bir falan ama 2 saat sonra gecti ama nasıl heyecanlandım panik oldum napıcamı şaşırdım bugün bişey yok yalancı sancıymış artık yavaş yavaş beni hazırlıyor oğlum galiba ama ne kadar sürer bu hazırlık bilemiyorum artık inşallah hayırlısıyla sağ salim vaktinde doğururuz hepimiz
İnşallah canım. O panikleri ben de bi kaç yaşadım. İnsan gerçekten çok korkuyor. Eşim hep ayın 25 inde doğacak diodu sabah işe giderken de bugün geliyor diyerek gitti :) ona göre hava hoş zaten . Hayırlısı olsun bakalım. Sağlıklı olsun bitanem de gerisi çok mühim değil.
kızlar ben doğum yaptım Allaha şükür ancak yazabildim.hastanede 2gün kaldım evde de ancak kendime gelebildim.bebişim ,iyi çok şükür birbirimize de alıştık aşık oldum oğluma çok özel bir duyguymuş annelik Rabbim olmayanlara nasib etsin inşallah...
şimdi kimler doğum yaptı artık yavaş yavaş azalıyoruz gibi:)
kızlar ben doğum yaptım Allaha şükür ancak yazabildim.hastanede 2gün kaldım evde de ancak kendime gelebildim.bebişim ,iyi çok şükür birbirimize de alıştık aşık oldum oğluma çok özel bir duyguymuş annelik Rabbim olmayanlara nasib etsin inşallah...
şimdi kimler doğum yaptı artık yavaş yavaş azalıyoruz gibi:)
kızlarr hamilelik takvimi de bitti bakalım benim paşam ne zaman gelicek inşallah çok bekletmez artık dua edin nolur yaa hayırlısıyla bir an önce kavuşayım artık
günaydın canlar bizde yeni uyandık oğluşla işte sesilia ağzından bal damlıyor canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz kavuşacağız miniklerimize,gülsüm senide çok merak ettik yaa doğurdun zannettik bende bakalım yarın yada cuma gideceğim kontrole ne diyecek bana da annem kızdı hiç yürüyüş yapmıyorsun yatıyorsun evde diye bu çoçuk nasıl insin dedi aslında evde hareketliyim ama evdeki hareket sayılmıyor diyor bende evimin işi halledip bir yürümeyi düşünüyorum bugün bakalım etkisi olacak mı bebişe
canlarım öncelıkle gnd :)bılgısayarımın cökmesı sonucu uznca bı suer gelemedım yanınıza ama burdayım sımdı.henuz dogurmadımm hıc doguracak bı halım de yokk gıbı.dogum yapan arkadaslarımı canı yurekten kutluyorum .darısıda bıze ınsallah .tez vakıtte.artık uyku bıle uyuyamıyorum .yarın kontrolum var bakalım ne dıycek.gecenkı kontolde bı hafta daha beklerım sonra ıkı uc gune bı görecem dedı .bebgım artık zor hareket edıyo .bu gıdısle sezeryan gözukuyo sanırım .ha bıde hergun ıkı saat yuru dedı bı gıdım acılmam yokmus normal dogurmak ıstıyosan dedı .her aksam yuruyorum gunduzde evde volta atıyorum bı saat .ama tık tok sızı sevıyorum cok da özlemısım hepınızı
oooo kimler gelmis kimler :)))))))) gozumuz yollarda kaldı gulsum yaaa dedik bu kesin dogurdu ozlettin kendini demekki sende bizim gibi beklemedesin valla bizimkileri,nde gelecegi yok gibi bakalım bu dortluden ılk kım dogurcak artık :)))
EMOSUUUM BENDE SENI ÖZLEDIM BACIM :)ya en ufak belırtı yok napcaz bole gunumun dolmasına 4 gun kaldı .yarın ne dıycek merak edıyorum.sızınde bebklerınız zor hareket edıyomu benımkı eskısı gıbı degıl valla .azaldı hareketler
canım bebeğin hareketlerinde azalma oluyorsa doğum yaklaşmış demek diye okumuştum nette ama dün anneme dedim ki hareketlerde azalma olacakmış ama bizimkisi gece gündüz horon tepiyor daha doğmayacak galiba dedim o da her bebek bir olmaz diyor bebeğin yeri rahatsa hareketli olurmuş bende cuma gideceğim kontrole ne diyecek gülsüm bak hemen gelir gelmez yaz tamam mı canım merak ettirme bizi belki de gitmişken doğuruverirsin hiç belli olmazEMOSUUUM BENDE SENI ÖZLEDIM BACIM :)ya en ufak belırtı yok napcaz bole gunumun dolmasına 4 gun kaldı .yarın ne dıycek merak edıyorum.sızınde bebklerınız zor hareket edıyomu benımkı eskısı gıbı degıl valla .azaldı hareketler
canım bebeğin hareketlerinde azalma oluyorsa doğum yaklaşmış demek diye okumuştum nette ama dün anneme dedim ki hareketlerde azalma olacakmış ama bizimkisi gece gündüz horon tepiyor daha doğmayacak galiba dedim o da her bebek bir olmaz diyor bebeğin yeri rahatsa hareketli olurmuş bende cuma gideceğim kontrole ne diyecek gülsüm bak hemen gelir gelmez yaz tamam mı canım merak ettirme bizi belki de gitmişken doğuruverirsin hiç belli olmaz
selam kızlar. Gülsüm hoşgeldin kuzum merak ettik valla.
Ya sendeki belirtiler bende var. Ben artık beklemek istemiyorum ki benim gibi tezcanlı bi insanın bu kdr bekleyebilmesi bile mucize. Delircem artık. Rüyamda gördüm bebişimi doğurdum. Sabah kalktım ne bebiş var ne bişey. Deli oldum yaaaa. Bana neee gelsin artık sıpaaaaa...
yazarım ınsallah canım dıyom ya pc çöktu yoksa ben durmam gırerım nete bılıyosun .sımdı kendımdekı seylerı yazayım sendede varsa söle bakalım:gece sık çişe kalkma ,bacaklarda ve cınsel organımın kemıgınde agrı ,bebek hareketlerı sayı olarak azalma degılde sıddetınde azalma ,sıcak basması sabah 4 yattım uyayamıyorum .akıntıda muthıs artma,duzenlı ve sıddetlı olmayan adet agrısı tıpınde agrı.bunlar bende var sendede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?