ekim hamileleri... :)

hemen hemen aynı belırtıler .karnımın ıcınde bı gerılıyo poposumu artık neyse dayıyo tas gıbı yapıyo karnımı sonra gecıyo yavrumun yerı kalmadkı artık napsın .3 kıloyu gecmıstık sımdı ne kadar olduk bılmem .gununde dogması bıde dogum öncesı ıznını uzatma raporu alcaz unutmayın ha

gecen hafta 3200 demişti ama bakalım cuma gidince ne diyecek bize de inşallah açılma olmuştur ama ben hiç bişey hissetmiyorum yaaa

Benimkide pazartesi 3200 dü kilosu 3 ün üstüne çıktı da rahatladım valla. Pazar günü gidicem bi dahaki kontrole bakalım ne olacak. Heyecanla beklioruz anacım

Günaydın kızlar. Bugün yataktan kalkamıyorum bile ayaklarım feci şiş anlatamam parmaklarım yere değmiyo yani o derece şişler. Gece biraz geç uyuduk ondan mıdır bilmem, keyfim de yok hiç. Onun dışında evdeki heyecan tavan yapmış durumda. Teyzem kuzen annem bizde. Hepsi rüyasında ya doğuruyo ya benim doğurduğumu görüyo :) ben de ortada etkisiz eleman gibi dolanıyorum. Bu saltanat bitmesin istiyorum yaaa inanılmaz bir ilgi... Kendimi prenses gibi hissediyorum :) yine de minik ayıcığım gelse de bi an önce koklasam diye hayaller kuruyorum teyzeleri.

günaydınnn bugün aynen bende senin gibi el ayak tombiş tombiş zaten bir haftadır şişmişti ama ellerimi bile yumruk yapmakta zorlanıyorum artık dün yürüyüşe gittik aman allahım bacak aram felaket ağrıyor yaa resmen bacağımı çekemiyorum nolcak benim bu halim böyle yarın doktor güzel bir haber versede meleğim gelse artık hayırlısıyla

Kızlar suyum geldi hastanedeyim 2 cm açılmam var dua edin bana sancı çekiyorum

amaninnnn :))) sonunda sesilanınkıde geliyo heycan yaptım valla aynı haftayız seninle cunku bugun bebisiminde odası geldi yerlestirdik bende onu bekliyodur diyodum oda geldi benimkide gelir heralde canım simdi nasılsın cok merak ediyorum umarım bir avazda kurtulursun sag saglim kavusursun bebisine iyi olunca hemen yaz merakta bırakma bizi simdi yatmadan dua edecgim sana allaha emanet ol canım benimmmm

Bebeğim geldi kızlar toplamda 3-3,5 saat kdr sürdü. Çok güzel birşeymiş bu duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de kolay doğumlar nasip etsin. Doğumdan korkmayın sancı feci birşey ama doğunca herşey bityo. Darısı başınıza...

canım süpersin yaaa inşallah bizde hemen doğururuz kolayca senin gibi bu arada kendi sancınla mı doğurdun suni sancı verdiler mi doğum hikayeni fırsat bulduğun bir ara paylaş bizimle olur mu ayy çok mutluyumm yaaa kendim doğurmuş kadar sevindim senin adına

canım süpersin sen yaaa süper anne :))) her zaman motivasyonun yuksekti zaten dogumda bile hic eksilmedi bizlere süper moral verdin valla normal dogum oldu demi seker evet tatlım minikkalbimin dedigi gibi musait olunca bize hikayeni anlat neler yasadın aynen ben dogurmus gibi sevindim valla sabaha kadar ben uyuyamadım heycandan acaba ne yaptı kuzum diye canımmm minik yaramaz nasıl kime benz,yor ilk gorunce neler hissettin ayyyyy cok heycanlı minikkalbim gulsum ucumuz kaldık hadi :)))))

Dun saat aksam tam 5 te sezeryanla 3100 gr oglum geldı .hareketlerı azaldıgı ıcın rıske atmadık dun dogum yaptım sımdı evdeyım
.

emoşş bak gülsümde kavuştu mis kokulusuna çok şükür darısı bize inşallah ama benim oğlan pek nazlı yaaa sende geçersin bu gidişle benim önüme gülsümm senin hikayeni de çok merak ediyoruz sabırsızlıkla bekliyoruz

Gulsumcum sesilia cooook sevindim canlarim gozunuzaydin ikinizinde sagsalim kavustunuz sizde cok sukur allah anali babali buyutsun gelmis gecmis olsun cook opuyrm kizlar...

Dun saat aksam tam 5 te sezeryanla 3100 gr oglum geldı .hareketlerı azaldıgı ıcın rıske atmadık dun dogum yaptım sımdı evdeyım
.

canım gozun aydın :) allah analı babalı buyutsun cok sukur kurtuldun gulsumcugum sıra bizde allahın ıznıyle canım kendini toparlayınca yazarsın nasıl oldu meraklardayız :)) opyrm canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…