- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.661
ben mesela 1 gibi yatıyorum gece nerdeyse saat başı kalkıyorum tuvalete gidiyorum ama sıkışmış olmuyorum çok fazla ama sürekli kasıklarımda bir ağırlık hissi oluyor zaten yataktan kalkmak bir dert oluyor zar zor penguen gibi gidiyorum sonra saat 4den sonra 6 kadar falan deliksiz uyuyorum 6 gibi tekrar kalkıyorum biraz geziniyorum tekrar yatıyorum yürüdüğüm zaman bacak aram ağrıyor karnım taş gibi sertleşiyor bebeğimi nerdeyse her gece hıçkırık tutuyor yatamıyorum ne tarafa yatsam geriliyor tekmeliyor artık çok umursamıyorum vurmasını evde biraz iş yapsam belim ağrıyor ama oturunca geçiyor devam etse keşke diyorum doğum başlıcak ama etmiyorsaygan beyaz renkli akıntım var,kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyor ama geciyor iste dinlendiğim zaman sabah olduğunda ohh bir gün daha gecti diyorum en güzel uyuyabildğim saatler sabah 8 ile 11 arası oğlumda uyuyor galiba o arada rahat yatıyorum gece kuşu benimkisi
hemen hemen aynı belırtıler .karnımın ıcınde bı gerılıyo poposumu artık neyse dayıyo tas gıbı yapıyo karnımı sonra gecıyo yavrumun yerı kalmadkı artık napsın .3 kıloyu gecmıstık sımdı ne kadar olduk bılmem .gununde dogması bıde dogum öncesı ıznını uzatma raporu alcaz unutmayın ha
Günaydın kızlar. Bugün yataktan kalkamıyorum bile ayaklarım feci şiş anlatamam parmaklarım yere değmiyo yani o derece şişler. Gece biraz geç uyuduk ondan mıdır bilmem, keyfim de yok hiç. Onun dışında evdeki heyecan tavan yapmış durumda. Teyzem kuzen annem bizde. Hepsi rüyasında ya doğuruyo ya benim doğurduğumu görüyo :) ben de ortada etkisiz eleman gibi dolanıyorum. Bu saltanat bitmesin istiyorum yaaa inanılmaz bir ilgi... Kendimi prenses gibi hissediyorum :) yine de minik ayıcığım gelse de bi an önce koklasam diye hayaller kuruyorum teyzeleri.
Kızlar suyum geldi hastanedeyim 2 cm açılmam var dua edin bana sancı çekiyorum
Bebeğim geldi kızlar toplamda 3-3,5 saat kdr sürdü. Çok güzel birşeymiş bu duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de kolay doğumlar nasip etsin. Doğumdan korkmayın sancı feci birşey ama doğunca herşey bityo. Darısı başınıza...
Bebeğim geldi kızlar toplamda 3-3,5 saat kdr sürdü. Çok güzel birşeymiş bu duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de kolay doğumlar nasip etsin. Doğumdan korkmayın sancı feci birşey ama doğunca herşey bityo. Darısı başınıza...
Dun saat aksam tam 5 te sezeryanla 3100 gr oglum geldı .hareketlerı azaldıgı ıcın rıske atmadık dun dogum yaptım sımdı evdeyım
.
canımm gözün aydınn çok sevindim ben hala beklemedeyim bakalım benim nazlı meleğim ne zaman gelecekDun saat aksam tam 5 te sezeryanla 3100 gr oglum geldı .hareketlerı azaldıgı ıcın rıske atmadık dun dogum yaptım sımdı evdeyım
.
Dun saat aksam tam 5 te sezeryanla 3100 gr oglum geldı .hareketlerı azaldıgı ıcın rıske atmadık dun dogum yaptım sımdı evdeyım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?