- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.681
emoşş bak gülsümde kavuştu mis kokulusuna çok şükür darısı bize inşallah ama benim oğlan pek nazlı yaaa sende geçersin bu gidişle benim önümegülsümm senin hikayeni de çok merak ediyoruz sabırsızlıkla bekliyoruz
selam kızlar takip ediyorum sizi ara bazılarınız bebeklerini kucağına almış Allah analı babalı büyütsün
bende bügün nst ye girdim biraz biraz sancım var 60-70 lerde sizdede böyle oldumu ne kadar süre sonra doğum yaparım acaba çok merak ediiorum
canım yaaa asıl şimdi yoğunluk başladı dimi senin için ama nasıl mutlusundur oğluşum için herşeye değer diyorsundur bizde inş.en kolayından hayırlırsıyla doğursaydık kendine ve bebişine çok ii bak bizede dua et canımCanlarım benim ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. Teker teker hepinize teşekkür ederim. Eskiden olsa tek tek alıntı yapar cevaplardım ama saatten de anlaşıldığı üzre hiç uyumuyoruz. Birazcık rahatlasın oğlum doğumu da yazıcam. Normal doğum yaptım epidural de suni sancı da oldu çünkü bi anda açıldım doktor epidurale pişman olup sancı verdi 20 dakikada doğdu arda. Şimdilik bu kadar. Yarın gerisini de anlatmaya çalışıcam. Öpüldünüz...
emoşş yoksa sende mi beni bırakıp gittin doğurmaya :))))
yok canım benim bende buralardasyım daha benim miniginde gelecegi yok gibi daha yarın muanem var bakakım doktor ne diycek surda sayılı gunum kaldı bende heycan yapıyorum artık bebisimi istiyorum artık hayırlısyla elbet bir zamanı vardır canım bakalım ne zaman bu zaman :))))
slm naber kızlar hep cepten giriyodum busefer bilgisayardan gireyım dedim hamilelik takvimi olmayınca b, tuhaf oldum :) miniğim yanımda artıkın burdan takip ediyorum :) yarın 14 günlük oluyoruz acayip bi duygu koklamalara doyamıyorum allahım nekadarda özlemişim bebek sevmeyi..şimdi altını değiştirdim biraz bakındı yine uyudu yanımda beşiğinde kuşum hala doğum olmayanlar allah size hayırlı dogumlar nasip etsin çook öpüyorum dualarım sizinle...hoşçakalın..
benimde kontrolüm var yarın inş.hayırlısıyla yarın güzel bir haber alırım doktordan da sana hemen haberi uçururum
slm naber kızlar hep cepten giriyodum busefer bilgisayardan gireyım dedim hamilelik takvimi olmayınca b, tuhaf oldum :) miniğim yanımda artıkın burdan takip ediyorum :) yarın 14 günlük oluyoruz acayip bi duygu koklamalara doyamıyorum allahım nekadarda özlemişim bebek sevmeyi..şimdi altını değiştirdim biraz bakındı yine uyudu yanımda beşiğinde kuşum hala doğum olmayanlar allah size hayırlı dogumlar nasip etsin çook öpüyorum dualarım sizinle...hoşçakalın..
canım ben muaneden geldim ilk nst ye girdgmde biraz sancı cıktı heralde doktor tekrar nst istedi ıkıncı nst normal cıktı onun ıcın haftaya gel dedi bakalım haftaya pazarteside gunum dolmus oluyo hadi hayırlısı hakkımızda hayırlısı nasılsa oyle olsun bu arada sesila ve gulsum cici anneler napıyonzzz nasılsnızzz :))))
emoş sancıların ne durumda kaçlarda çıkıyor hiçi bir belirti yokmu
benimde oğlum olacak isim konusun da çok kararsızım
aras doruk tuna meriç size göre hangisi daha hoş
emoş sancıların ne durumda kaçlarda çıkıyor hiçi bir belirti yokmu
benimde oğlum olacak isim konusun da çok kararsızım
aras doruk tuna meriç size göre hangisi daha hoş
emoş bende geldim şimdi 1 cm açıklık var dedi doktor yatışı yapalım suni sancı ile gece doğurursun dedi ama doktorum nöbetçi olmadığı için ben sizi istiyorum dedim o zaman akşam üstü gel serum takalım sabaha kadar anca olur dedi ilk doğumlarda 10 saat falan sürüyor genelde ama tabi bu senin bünyene de bağlı hemen açılmada olabilir hemen doğurursun dedi bizde akşama gitmeye karar verdik şimdi evdeyim nst de biraz sancım vardı ama çok değil biraz ağrın var ilk 4 cm de geç oluyor açılma ama 4 den cm den sonra hızlı ilerliyor dedi çok karışık duygular içerisindeyim oğluma kavuşacağım için mutluyum ama biraz korku ve heycan var dua edin bana nolurrr
canım benim hosgeldin ınan senin icin cok sevindim hic korkma canım benim oglusuna kavusacgnı hayal et bak sesilanında dedigi gibi ne dedi sancılar kotu ama gerisi cok kolay ve güzel dedi insalllah son ana kadar bir sorun olmazda normal dogum olursun ınsallah hemencik kavusursun bebisine bu geceede sana dua edecgm bol bol tatlım sende kavusacksın bebisine artık sırada bana gelmis olacak hayırlısyla canım sancı cekerken edilen dua allah katında kabul olurmus bol bol dua et canım benim senin kalbn cok temiz bizede dua et sag saglim kavusuyum bende melegime saglıklı dogsun yavrulamız gerisi bos opyrmmmm ALLAHA EMANET OL KALBİM SENİNLE
Allah razı olsun canım benim yaaa tek tereddütüm o kadar sancı yedikten sonra bebek olmazsa sezeryana alırlarsa diye işte ama kalbime kötü bişey getirmek istemiyorum pozitif düşünceyle gideceğim inş.dualarınız sayesinde sağ salim kavuşacağım oğluma sana da dua edeceğim sende artık kolaylıkla kavuşursun bebeğine ilk fırsatta yazacağım yine size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?