ekim hamileleri... :)

canım dualarımız seninle sende bugun kavuscaksın yani bebegine cok sukur bugun hem sen hem minikkalbim kavuscaksınız bebislerinize insallah sende bizlere dua et canım bizde kavusalım bebislerimize Allahın izniyle umarım hersey yolunda olurda normal dogumla kavusursun bebisine herseyiin bası saglık tabikide senin ve bebegin icin hangisi hayırlısıysa o olsun sizin icin ALLAHA EMANET OLUN CANIM

Son düzenleme:
minikkalbim ve canbebekds ıkınızıde cok merak ediyorum allah yardımcınız olsun umarım cok kolay dogum olur kalbim sizinle

Slm herkese, emoşcum kıyamam bi sen mi kaldın burda. Heyecan tavan yapmıştır şimdi sende :) kuzum benim bak sancın yada suyun gelince telaşlanma bol bol oku bildiğin duaları Allah öyle bir yardım ediyor ki inanamazsın. Rabbimin izniyle kokaycacık alırsın inşallah evladını kucağına. O kadar güzel bir duygu ki anlatamam dünyaya bakışın değişiyor. Bu arada minikkalbimle gülsümde aklım umarım iyilerdir. Telaşeden insan girip kim ne yazmış diye bile okuyamıyor ama inanın aklım hep sizde.

slm canım benım senı gordugume cok sevındım evet tek kaldım buralarda topık bosaldı bende gezınıyorum buralarda sızlerdn haber alırım dıye ınsallah canım benımde dogumum kolay olurda sag saglım kavusurum melegıme evet mınıkkalbım ne yaptı acaba dogurdumu

Mrb canlar.uzun suredır yazamıyorum sıze ancak cok yogunum .sezeryan sonrası acayıp agrı oluyomus .oturup kalkamıyorum göguslerımın ucu acayıp yara oldu canımı alıyo emzırıken .ama bebıs ıyı cok sukur bırazcık sarılık basladı yarın cocuk dr unda randevumuz var bakalım ne dıycek.butun bunlara ragmen annelık muthıs bır duyguymus yıne olsa yıne yapardım .sımdılık bu kadar ılerleyen zamanlarda yıne yazarım

canım seni gordugumude cok sevindim :)) cici anneler olsun canım bu sıkıntıların sonu güzellikle bitti cok sukur bebegine sag saglim kavustun darısı bizlerin basına sizlerden bole güzel haberler aldıkca ben daha cok heycanlanıyorum habersiz bırakmayın bizi opyrm sizi

huhuuuuuuu :))))) kimse yokmu topikte yanlız kaldım

Meraba cnm evet agrilar zorluyor insani ama ilk 1hafta sonra duzeliyosun sabir gerekiyor..tuv.gitmek cok iskence dimi..gogus icin ben lansinoh aldirdim 2.surmemde duzeldi cok sukur bida olmadi.sarilik nasil cikti benim 4.gunde 10 du degerimiz iyi dedi eve geldk bidahada olmadi coksukur.bolbol emzir ac kalirsa sariligi artar.yarin 17gunluk oluyoruz bizde cok sukur kizim artik acti agzini valla oynatiyo beni dungece 3e kadar uyutamadim kabus gibiydi bugunde annemdeyiz bakalim bugece napacak 15.ten sonra sapitiyolar bilginize )

ne güzel.... darısı başımıza inşallah yaaa şu son günler geçmek bilmiyor bir türlü... hamilelik zorluyor artık bir yandan da bebeğe özlem ve merak.... endişe... umarım kolaylıkla atlatırız hepimiz...

canım masallah senin melegin kocaman oldu cok sukur :)) sıra benim melegimde artık benim melegimde gelsin sag saglim gunler azaldıkca heycan basıyo birde hepiniz dogurunca tek kaldım resmen :))) gılo ve sesila daha kendilerini toplayamadılar heralde kendilerine gelince yazarlar canım banada dua edin bende kavusuyum allahın izniyle prensesime

aynen canım yaaa günler azaldıkca heycan dahada artıyo korku merak heycan bütün duygular tavan yaptı bende sag saglim kavusuyum melegime baska birsey istemiyorum valla :// beklemedeyiz

ınsallah dedıgın gıbı bır hafta surer bu acuılar ınan bazen hıc gecmıcek gıbı gelıyor.dun dr topuk kanı ve sarılık tahlıllerını verdık .sarılık 15 cıktı .ıyı dedı .sık sık emzırıyorum zaten .gögusler perısan .dr vazelın sur dedı.masallah akılllı bı kuzucm var cok sukur .humananın sut arttırıcı cayını önerdı dr.onu ıcıyorum .rezene cıyorum .sukur bı gaz problemımız olmadı.benımde annem geldı o bakıyo .yoksa napardım bılmem

kızlar sanırım nişanım geldi aranızda doğumdan önce nişanı gelen varmı.ne zaman doğum olur acaba ağrımda yok
bgün öglen oldu yoğun sert bir akıntı şeklindeydi hafif pembemsi kahveye benzer bir kaç kere daha oldu gün içinde nişanmıdır acaba bu akıntı gibide dgl

canım naptın gelisme varmı nasılsın

ayy ne güzel yaaa :)) nişandan sonra en geç 2-3 gün içinde doğum olur diyorlar, sancını bekle bence hemen hastaneye gitme doktorum öyle söylemişti.. kolay doğumlar inşallah canım...

aynen canım yaaa günler azaldıkca heycan dahada artıyo korku merak heycan bütün duygular tavan yaptı bende sag saglim kavusuyum melegime baska birsey istemiyorum valla :// beklemedeyiz

çok az kalmış sana yaa 3 güncük :)) ne güzel.... benim daha 12 günüm varrr geçermi 12 güünnnn (

senin rumuzunu bir yerden hatırlıyorum canım, hamileliğimizin başlarında çok mide bulantısı yaşıyorduk, senle mi yazışıyorduk senin de mi çok kötüydü bulantıların öyle hatırlıyorum sanki:) nerden nereye.... bulantı çekerken şimdi doğuma günlerimiz kaldı:)

evet canım hamilelik takvimine gore 3 gunum kaldı ama benim bebisin gelecegi yok gibi yerini cok sevdi heralde :))) aynen canım hatırladgn gibi ben 4 ay cok siddetli migde bulantıları cekmistim senle konusmuszdr :)) evet yaaa neler neler yasadık simdi sonlardyız ve gun sayıyoruz ama bu daha da heycanlı bekleyis nasıl olacak neler bekliyo bizi bilmiyoruz valla 12 gun deme canım bi bakmısın benden once dogurmussun olurmu olur :)) allah herseyin hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı nasılsa ole olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…