- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.721
evet canım hamilelik takvimine gore 3 gunum kaldı ama benim bebisin gelecegi yok gibi yerini cok sevdi heralde :))) aynen canım hatırladgn gibi ben 4 ay cok siddetli migde bulantıları cekmistim senle konusmuszdr :)) evet yaaa neler neler yasadık simdi sonlardyız ve gun sayıyoruz ama bu daha da heycanlı bekleyis nasıl olacak neler bekliyo bizi bilmiyoruz valla 12 gun deme canım bi bakmısın benden once dogurmussun olurmu olur :)) allah herseyin hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı nasılsa ole olsun
Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım, kokusunu içime çektim.. Cennetten bir hediye gibi geldi oğlum.. Size 1 Temmuz'da yazmıştım.. O gün 4 cm açılmayla normal doğumu bekledim ama olmayınca 2 Temmuz'da sezeryan yaptım.. 4 Temmuz'da yani daha dün çıktım hastaneden.. Onun için geç yazdım.. Allah hepinize yaşatsın o anı:)
Slm kızlar ne alemdesiniz? Mesajları okumaya fırsat olmadı daha yazılanları bi ara okıycam inşallah. Bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsun hala bekleyenlere de kolay doğumlar nasip etsin Allah'ım inşallah. Biz iyiyiz çok şükür teyzeleri bi düzene girelim yazıcaz bol bol. Hepiniz öpüldünüz...
ooo kimler gelmis cici anne gelmis :)))) valla ozlettiniz kendinizi canım yaaa zaten buralarda yanlız kaldım benim bebisin gelecegi yok gibi canım yaaaa 2 gunum kaldı bakalım ne zaman gelcek prensesim artık heycan tavan yaptı bende evet yaz annesi oglusun nasıl saglıgı yerindedir ınsallah kuzun kime benziyo en cok :)) uyku duzeni nasıl desene beklemee kolay dogum yapınca asıl kosturmaca baslıyo :)) hayırlısını versin rabbim bol bol kokla minigini opyrmmm sizi
Canım herşey iyi gidiyo sağlığı hamdolsun yerinde bebişimin. Daha düzen denen bişey yok kafasına göre uyuyo uyanıyo altını kirletiyo bazen ağlıyo bazen çok uslu. Henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız anlayacağın. :) çok enteresan ama biz eşimle birbirimize ikiz gibi benziyoruz bizi kardeş sanıyorlar. Akraba mısınız falan diyorlar ama hiç alakamız yok. Onlar selanik göçmeni biz Ankaralıyız. Oğlumuzda aynı biz yani:) hatta çok ilginç eşimle ikimizin de ensemizde aynı yerde gül var inanmayacaksın oğlumda da var:) biz biraz ilginç bi aileyiz :)
Bu arada hep kız çocuğu 10 gün önce gelir erkek zamanını bekler dediler benim paşa 10 gün önce geldi senin prenses hala nazlanıyo :) hayırlısı olsun kuzum. Valla beklemek de güzelmiş. Mükemmel bi duygu annelik ama bi o kadar da yorucu.
slm kızlar uzun bir aradan sonra gelebildim sonunda 3 temmuz günü bende bebişime kavuştum çok şükür normal olsun diye inatlaştım ancak son anda bebeğim pozisyon değiştirdiği için acil sezeryana alınmak zorunda kaldım ama herşeye rağmen annelik çok güzel bir duyguymuş kucağınıza aldıktan sonra ne kadar acı çekerseniz çekin herşeyi unutuyorsunuz göğüslerim yara oldu çok kötü ama yinede emzirmek için uğraşıyorum bebeğim çok sağlıklı maşallah buna şükrediyorum ama sezeryan sonrası oturup kalkmak yatmak çok zormuş yan yatamıyorum sürekli sırt üstü yatmak belimi çok yoruyor dikiş yerlerim yanıyor inşallah en kısa zamanda geçer de bebeğimle daha rahat ilgilenebilirim anneannemiz ve babamız sağ olsun oğluma çok iyi bakıyorlar birde ayaklarım felaket şiştiler hamileyken bu kadar şişmedi yani bizden haberler böyle öptük hepinizi emoş sanada Allah yardım etsin inş.artık sende kavuş bebeğine
bende oğlumu kucağıma aldım kızlar 2 gün önce suni sancı ile 1-1,5 saat sancıdan sonra doğdu
bende oğlumu kucağıma aldım kızlar 2 gün önce suni sancı ile 1-1,5 saat sancıdan sonra doğdu
Günaydın kızlar. Emoşum ne alemdesin balım? Merak ediyorum seni
canım allah analı babalı buyutsun sende kurtulanlardasın cok sukur bebisine kavustun :))) benimde yarın son gunum ama bebisin gelecegi yok gibi biz buraları cok sevdik ayrılamıyoruz buralardan ben diyim :)) keyfimbilirde benden once dogurcak ben buralardayım :))))))))
hayırlı olsun darısı başımıza
yok kız ben sıramı beklerim, önce sen bi doğurağrı mağrı hiçbişey yok yarın da kontrol var bakalım ... inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kurtulursun, son günler inanılmaz sıkıcı çünkü ağırlaştık bi de, valla yatakta sağdan sola dönene kadar yarım saat geçiyor nerdeyse aahh aahhhh eskiden nasıldı ceylan gibi sekerdim ordan oraya zıplardım :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?