ekim hamileleri... :)

inşallah vakitlice kurtuluruz hepimiz kolayca:) benim de öyle 18 hafta felan sürmüştü bulantılarım çok fena günlerdi ama hepsini unuttuk:) bebiş daha doğmadan hepsini unutturdu inşallah çok güzel günler bizi bekliyor artık:)

Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım, kokusunu içime çektim.. Cennetten bir hediye gibi geldi oğlum.. Size 1 Temmuz'da yazmıştım.. O gün 4 cm açılmayla normal doğumu bekledim ama olmayınca 2 Temmuz'da sezeryan yaptım.. 4 Temmuz'da yani daha dün çıktım hastaneden.. Onun için geç yazdım.. Allah hepinize yaşatsın o anı:)

canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun msallah minigine senden haber alamayınca merak etmistim cok sukur sende kurtulmussun melegini yuvanıza getirmissin darısı bizlerin basına benimde son günlerim artık bende melegime kavusmak ıcın sabırsızlanıyorum allah yardım etsin bizlerede

Slm kızlar ne alemdesiniz? Mesajları okumaya fırsat olmadı daha yazılanları bi ara okıycam inşallah. Bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsun hala bekleyenlere de kolay doğumlar nasip etsin Allah'ım inşallah. Biz iyiyiz çok şükür teyzeleri bi düzene girelim yazıcaz bol bol. Hepiniz öpüldünüz...

ooo kimler gelmis cici anne gelmis :)))) valla ozlettiniz kendinizi canım yaaa zaten buralarda yanlız kaldım benim bebisin gelecegi yok gibi canım yaaaa 2 gunum kaldı bakalım ne zaman gelcek prensesim artık heycan tavan yaptı bende evet yaz annesi oglusun nasıl saglıgı yerindedir ınsallah kuzun kime benziyo en cok :)) uyku duzeni nasıl desene beklemee kolay dogum yapınca asıl kosturmaca baslıyo :)) hayırlısını versin rabbim bol bol kokla minigini opyrmmm sizi

Son düzenleme:

Canım herşey iyi gidiyo sağlığı hamdolsun yerinde bebişimin. Daha düzen denen bişey yok kafasına göre uyuyo uyanıyo altını kirletiyo bazen ağlıyo bazen çok uslu. Henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız anlayacağın. :) çok enteresan ama biz eşimle birbirimize ikiz gibi benziyoruz bizi kardeş sanıyorlar. Akraba mısınız falan diyorlar ama hiç alakamız yok. Onlar selanik göçmeni biz Ankaralıyız. Oğlumuzda aynı biz yani:) hatta çok ilginç eşimle ikimizin de ensemizde aynı yerde gül var inanmayacaksın oğlumda da var:) biz biraz ilginç bi aileyiz :)
Bu arada hep kız çocuğu 10 gün önce gelir erkek zamanını bekler dediler benim paşa 10 gün önce geldi senin prenses hala nazlanıyo :) hayırlısı olsun kuzum. Valla beklemek de güzelmiş. Mükemmel bi duygu annelik ama bi o kadar da yorucu.

Canım benım ınan sevıncını paylasıyorum cok sukur oglusuna saglıgı yerındeymıs onemlı olanda du degılmı zaten gerısı tatlı telaslar bende bır an once melegme saglıklı bır sekılde kavusmak ıstıyorum lohusa annısler bızlerede dua edın kızıma kavusuyum sag saglım oy masallah desene tam ask bebısı sızınkı gulu bıle aynı yerde yanı rabbımın buyuklugu iste valla oys kokla annesı teyzesı yerıne arda yıgenımi opyrm allah kolaylık versın

slm kızlar uzun bir aradan sonra gelebildim sonunda 3 temmuz günü bende bebişime kavuştum çok şükür normal olsun diye inatlaştım ancak son anda bebeğim pozisyon değiştirdiği için acil sezeryana alınmak zorunda kaldım ama herşeye rağmen annelik çok güzel bir duyguymuş kucağınıza aldıktan sonra ne kadar acı çekerseniz çekin herşeyi unutuyorsunuz göğüslerim yara oldu çok kötü ama yinede emzirmek için uğraşıyorum bebeğim çok sağlıklı maşallah buna şükrediyorum ama sezeryan sonrası oturup kalkmak yatmak çok zormuş yan yatamıyorum sürekli sırt üstü yatmak belimi çok yoruyor dikiş yerlerim yanıyor inşallah en kısa zamanda geçer de bebeğimle daha rahat ilgilenebilirim anneannemiz ve babamız sağ olsun oğluma çok iyi bakıyorlar birde ayaklarım felaket şiştiler hamileyken bu kadar şişmedi yani bizden haberler böyle öptük hepinizi emoş sanada Allah yardım etsin inş.artık sende kavuş bebeğine

Canım benım sonunda haber aldık sendende cok merak etmıstm yazmaynca allah kurtarmıs senıde cok sukur kavusmussun bebısne saglıgda yerındeymıs masallah gerısı onemlı dgl valla ben beklemedym daha yarin kontrolum var bakalım gelısme varmı opyrm

bende oğlumu kucağıma aldım kızlar 2 gün önce suni sancı ile 1-1,5 saat sancıdan sonra doğdu

canım allah analı babalı buyutsun sende kurtulanlardasın cok sukur bebisine kavustun :))) benimde yarın son gunum ama bebisin gelecegi yok gibi biz buraları cok sevdik ayrılamıyoruz buralardan ben diyim :)) keyfimbilirde benden once dogurcak ben buralardayım :))))))))

Günaydın kızlar. Emoşum ne alemdesin balım? Merak ediyorum seni

Tatlım beklemedeyım valla bugun son gunumdu kontrole gıttım nst grdm hersey yolunda dedı bı sıkntı yok persembe tekrar gel dedı acıl bırsey olursa gelırsın zaten dedı valla artık korkuyu falan gectım bunaldım gelsın bebısım ınsallah bugun kendı sancım gelırde normal dogumla kucagma alırım mınıgmı hepınız kavustunuz :) bende kavusuyum artık melegme

Kuzum benim çok iyi anlıyorum seni. Neyse ki sıkıntı yokmuş çok sevindim yürüyüş yapıyorsun dimi bol bol çok önemli yürüyüş ben doğum yaptığım gün tam 5 saat dışardaydım ve öncesinde de hiç durmadım en az günde 1 saat yürüdüm o nedenle de inanılmaz kolay doğurdum. Hani bir avazda diyorlar ya işte öyle :) bu arada sana bi tavsiye; mutlaka emzirmeyi hastanede öğretsinler özellikle her defasında hemşireyi çağır benim göğüslerim inanılmaz yara oldu 4 gün emziremedim sağıp verdim bu sefer de paşa biberona alıştı memeyi alamadı bende emzircem diye inat ettim çocuk 18 saat uyumadı çünkü doymadı. Ama Allah'a şükür şimdi tekrar alıştı. Biberon da alacaksan mutlaka dr. Brown diye bi marka var onun anne sütü gibi emdikçe gelen bi modeli var onu al canım. Sakın benim düştüğüm hataya düşme

Minikkalbim hayırlı olsun kuzum. Bebeğine Allah sağlık uzun ömür versin Allah analı babalı büyütsün. ailene mutluluk, huzur versin.
Daha topiği tam okuyamadım doğum yapan bütün arkadaşlar çok öpüyorum hepinizi. Bi müsait olayım okuycam tek tek. Aklım emoşta kaldığı için sadece onu okuyup çıkıyorum şimdilik. Hepiniz öpüldünüz.

Son düzenleme:
Canım benım cok tesekkur ederım tavsıyelerın ıcın dedıgın gıbı yuruyus bencede cok onemlî ıcımızde en cok yuruyus yapan sendın normal dogumuda sen kolay yaptın bunu burdan anlıyoruz :) normalde cok hareketlym ama yurudgm fazla solenemez bugun hastanedn eve yurudum aksamda esımle yuruyuse cıkcam bugun yarın artık bı eksın olsun dımı ama :) dualarnzı eksık etmeyın canlarıw mutlu haberler verıyım sıze bı gelısme olursa yazarım zaten opyrm

bende oğlumu kucağıma aldım kızlar 2 gün önce suni sancı ile 1-1,5 saat sancıdan sonra doğdu

hayırlı olsun darısı başımıza

yok kız ben sıramı beklerim, önce sen bi doğur ağrı mağrı hiçbişey yok yarın da kontrol var bakalım ... inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kurtulursun, son günler inanılmaz sıkıcı çünkü ağırlaştık bi de, valla yatakta sağdan sola dönene kadar yarım saat geçiyor nerdeyse aahh aahhhh eskiden nasıldı ceylan gibi sekerdim ordan oraya zıplardım :))))))))))))))

ay alemsın canım guldurdun benı valla sısko sısko bu sıcaklarda da cok zor oluyor artık bı hayırlısyla kurtulsaydık artık herkes arıyo ne zaman gelecek bu bebıs dıye bende yerını cok sevdı heralde gelmıyo dıyorum allahım bı gun belırlemıstır nasılsa o gunu beklıycez hayırlısıyla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…