- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.741
Slm anneler... Emoş naptın kuzum?
Bekle bakalım :) heyecanlısın da inan bana en rahatımız sensin:) biz Allaha şükür iyiyiz canım arda dünyaya biz ardaya alışmaya çalışıyoruz :)
gözüm korktu simdi amaninnnn minik yaramazlar yoksa annelerini üzüyorlarmı baksana canım yine sen arada giriyon gülsüm minikkalbim beni unuttular tabi bebişlerine kavustular hic ugramıyorlar buralara :))) valla canım onceden beklemek hosuma gidiyodu ama ne yalan soyleyim artık sıkıldım bende minigime kavusmak istiyorum iznim bole bosuna geciyormus gibi hissediyorum bebişimsiz birde gunum pazartesi bitti bugun carsamba korkuyorumda artık son zamanlar sıkıntılı olur diyolar birde her gun arıyorlar artık herkez bi gelisme yokmu diye :))) yaa bakalım yarın muanem var doktor ne diycek dua et canım bana kendi sancım ve suyum gelsinde muaneye gerek kalamadan hastaneye gidiyim :))(( :sssss butun ruh haline sahibim artık sıkıldım :)))
bu arada ardayı ve seni opuyorum annesi)
canım emosuum ınankı unutmadım senı ama sende kucagına alınca göreceksın hıc bıseye vakıt kalmıyo .bıraz fırsat bulursamda hemen uyuyorum cunku bebıs ıkı saat uyuyorsa ıkı satte uyanık kalıyo gece benı yoruyo uykusuzluk .ev ısı bebek sıcak hava derken bıde sezeryanın sıkıntıları boyle oluyo ıste .dualarım senınle .sende tezvakıtte hayırlısıyla al kucagına ınsallah hadı bakalım
gözüm korktu simdi amaninnnn minik yaramazlar yoksa annelerini üzüyorlarmı baksana canım yine sen arada giriyon gülsüm minikkalbim beni unuttular tabi bebişlerine kavustular hic ugramıyorlar buralara :))) valla canım onceden beklemek hosuma gidiyodu ama ne yalan soyleyim artık sıkıldım bende minigime kavusmak istiyorum iznim bole bosuna geciyormus gibi hissediyorum bebişimsiz birde gunum pazartesi bitti bugun carsamba korkuyorumda artık son zamanlar sıkıntılı olur diyolar birde her gun arıyorlar artık herkez bi gelisme yokmu diye :))) yaa bakalım yarın muanem var doktor ne diycek dua et canım bana kendi sancım ve suyum gelsinde muaneye gerek kalamadan hastaneye gidiyim :))(( :SSSSS butun ruh haline sahibim artık sıkıldım :)))
bu arada ardayı ve seni opuyorum annesi)
Emoşum doğuma mı gittin yoksa?
emoşcum canım benim seni tek bıraktık buralarda ama seninde çok az zamanın kaldı bizim tempomuza girmene önceden netten çıkmayan ben şimdi girmeye vakit bulamıyorum annanemizde gitti artık kaldık oğlumla başbaşa babamızda yanımızda sağ olsun herşeyimize yardım ediyor büyütüyoruz paşayı emoş bu arada dualarımız seninle çok giremesem de inş.seninde güzel haberlerini alırız . herkesi çok öptükkk
Kuzum sıkma canını ne sen ne doktor ne de başkası... Ne zaman geleceğini bi Allah biliyor bir de bebişler. Sen moralini yüksek tut. Herşey güzel olacak merak etme. Sağlıkla gelsin de geç gelsin. Nasılsa gelecek bebişin. Son günlerdesiniz takma kafana tadını çıkar inan bana insan çok özlüyor karnındaki pıt pıtları, hıçkırıkları... Hepsinin ayrı güzelliği varmış.
emoş biliyosun benim bebeğime de hep 1 hafta geri diyorlardı gelişimine ne kadar takıyordum ama gereksiz üzmüşüm kendimi 3200 falan olur demişti doktor en fazla ama 3500 doğdu bebeğim hiç takma onlar ultrason cihazında bir noktadan diğer noktaya kadar ölçerken 1 milim kaydırsa ne kadar çok değişiyor ölçüler bende senin gibi çok sıkıntı yapmıştım gidp sezeryanla aldıcam diyordum artık günü geçince çünkü her kafadan bir ses çıkıyor sen kimseyi dinleme doktoruna güven bebeğin gelicek en kısa zamanda
Aynen cnm geçti geçecek bugünlerin üzüldükçe bebeğini de üzersin. Hem zaten ne kaldı ki günün doldu dolacak kim bilir belki şimdi doğumdasın belki 1 saate gireceksin doğuma belki akşam belki yarın. O kadar az kaldı işte...
Kuzum emoşum aklım sende kaldı valla her fırsatta girip bakıyorum ses var mı diye. Ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?