- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.761
Kız doğuma mı gittin? Sesin çıkmıyor.
Kuzum hadi hayırlısı bakalım. Normal doğum diye tutturma boşver hayırlısı nasılsa öyle olsun. İnşallah tabi normal olsun rahat olsun bi avazda kurtardın Allah'ım ama sezeryan hayırlısıysa sezeryan olsun. Sen şimdi yöntemini hiç düşünme. En geç yarın akşama alırsın meleğini kucağına. Ben de sana dua edicem. Bebişin ve aen sağlıkla mutlulukla kolaylıkla başaroçın bı işi diye. Moralini çok yüksek tut sakın ola ki olumsuz düşünme bebişin pozitif doğsun. Kavuşuyorsun sonunda bebeğine.
Kuzu naptın? Doğurdun mu?
emoşş naptın tatlım artık kavuşmuşsundur sende meleğine bizi habersiz bırakma canım ilk fırsatın olduğunda yazmaya çalış
Canım merak ettın bılıyorum ama yazamadm ılk fırsatta yazıyorum sana evet tatlı dun gece saat 11 de normal dogumla kucagma aldım melegmı bugun hastanedym yarın cıkacgm musaıt olunca yazarm opyrm
evet canım dun kavustum melegme sukurler olsun darısı tum bekleyenlere
Minikkalbim küs müyüz yaaa :) hiç slm sabah yok:)
Cnm benim de yara olmuştu hatta ben 4 gün sadece sağıp biberonla verebildin sonrasında da paşaya meme almak zor geldi. Tam 1 gün boyunca uyumadı ve ağladı ama sonunda ben memişleri iyileştirdim paşa da beni emmeye alıştı. Lansinoh krem e vitamini fito krem kullandım 4 gün eğer sütünü sağabiliyorsan dr. Brown ın biberonunu al yenidoğanlar için anne memesi gibi emdikçe geliyor süt böylece biberona alışmıyorlar. Memişleri iyileştirene kadar bunu uygulayabilirsin. Ben bu biberonu keşfedene kadar iş işten geçmişti. Ağlayıp da sütünü kesme iyice. Herşeyin bi kolayı var. Üzme kendini.
pompayla sağmayı denedim ama ölüyorum sandım yok böyle bir acı elimle sıktım artık sıcak su yaptım göğsümü boşalttım bu şekilde lansinoh kullanıyorum 2 haftadır geçmiyor yarın cildiyeciye gideceğim artık kurtulmak istiyorum şu acıdan zaten ucu küçüktü parçalandı kayboldu resmen tutamıyor yavrum çok zorlanıyoruz teyzesi dua et bize http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani.html bu adres canım
çok zor tutuyor memeyi tutturana kadar canım çıkıyor tuttuktan sonra da sağa sola çekiştiriyor sürekli ıkınıyor gazı mı oluyor yoksa sütt gelmiyor diye mi sinirleniyor bilmiyorum zorla emziriyorum durmazsa arada mama veriyorum çok üzülüyorum mama vermek istemiyorum ama kucağıma bile alamıyorum göğsüme dokununca nasıl yanıyor canım Allahım artık şifa verse de bende anne olmanın tadını anlayabilsem ilk zaman sakince emerdi yara da yoktu tabi çok mutlu olurdum onu izlerken şimdi ise aman bırakmasın diye kafasını itiyorum memeye depresyona girdim galiba sürekli ağlamak gelliyor içimdenKuzum yainan bana çok üzüldüm ve biliyorum ben o acıyı gerçekten berbat benim de ucu koptu peki nasıl emziriyorsun? Emebiliyor mu az da olsa? Benim dediğim merhemleri de dene. Emzirdikten sonra sür emzirmeden önce de yıka. Gerçi sana en iyi cildiyeci merhem olur o ne diyecek bakalım. Sütün nasıl geliyo mu bari?
çok zor tutuyor memeyi tutturana kadar canım çıkıyor tuttuktan sonra da sağa sola çekiştiriyor sürekli ıkınıyor gazı mı oluyor yoksa sütt gelmiyor diye mi sinirleniyor bilmiyorum zorla emziriyorum durmazsa arada mama veriyorum çok üzülüyorum mama vermek istemiyorum ama kucağıma bile alamıyorum göğsüme dokununca nasıl yanıyor canım Allahım artık şifa verse de bende anne olmanın tadını anlayabilsem ilk zaman sakince emerdi yara da yoktu tabi çok mutlu olurdum onu izlerken şimdi ise aman bırakmasın diye kafasını itiyorum memeye depresyona girdim galiba sürekli ağlamak gelliyor içimden
pompayla sağmayı denedim ama ölüyorum sandım yok böyle bir acı elimle sıktım artık sıcak su yaptım göğsümü boşalttım bu şekilde lansinoh kullanıyorum 2 haftadır geçmiyor yarın cildiyeciye gideceğim artık kurtulmak istiyorum şu acıdan zaten ucu küçüktü parçalandı kayboldu resmen tutamıyor yavrum çok zorlanıyoruz teyzesi dua et bize http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani.html bu adres canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?