- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.781
selam nabersınız kızlar?bu kuzular bizi duman ediyo valla :) benimkinde kolik agrıları basladı butun aileyi ayaga dikti gecengece butun damlaları aldık hazırolda beklıyoruz valla ne yiycegimi şaşırdım ne yesem gaz yapıyo arkadaş yokmu bunun bi çözümü yavrumun ses kısıldı bagrınmaktan hiçbişey yiyemiyorum ona ne vitamın gidecek boylede bılmem...perşembe aşımız vardı götüremedım yarına kaldı ılk ay aşımız bakalım napıcaz..bugun 2.defa çarşıya çıktık çok şenlikli tavsiye ederim :))) koştur koştur amaaan şu günleri bir atlatsak :S biz yarın 34 günlük olucaz sizde haberler ne öpüyorum hepınızı...ve bebişlerinizi...
Iyidir cnm sen nasilsin? Senle benden baska kimsecikler yok..buarada bayramda tatile gitmeyi dusunen senmiydin bende cok istiyorum ama cok kucuk daha yaa ;18:
Amaan hepten terkedildik valla. İyi öyle olsun bakalım!
Sanırım uykusuzluk herkesin başına vurdu canım:)) şahsen ben öyleyim:))
Amaan hepten terkedildik valla. İyi öyle olsun bakalım!
slm canım benim slm tüm anneler :))) canım ben biraz aranızdan mahrum kaldım ama hic sorma basıma neler geldi dedigin gibi bebişler dogunca hersey degisiyomus birde canım benim dogumum biraz zor oldu normal dogum oldu ama kendi sancımla degil suni sancıyla balon yontemiyle müdaheli dogum oldu onun ıcın dogumum zor oldu birde dogumdan sonra bahsur sorunum cıktı hem basur hem dikislerim 15 gun yattım hic kalkamadım yataktan o kadar kotuydum bebisi anca emzirebiliydm simdi sukur ayaga kalktım cok zor gunler gecrdim birde sizinde basınıza geldigi gibi benimde goguslerim cok kotu yara oldu resmen parca parca koptu bi krem aldı esim gecirmedi senin yazdıgın kremleri aldım sukur bi gogusumu hic veremiyodum cok uzuluyodum sutum yetmiyo diye(( ama cok sukur goguslerim duzelmeye basladı insallah iyice duzelir yani anlıycan hastalıkla basım dertteydi ama sukurler olsunkı bebegimin saglıgı yerinde teyzesi ama cok huysuz teyzesi ne kucakta ne bi yerde durdugu yok uyanınca devamlı aglama huysuzluk bugun 21 gunluk olduk ınsallah 40 cıkınca duzelir birde canım herkez cok sasırdı bebis bana hic benzemiyo ben esmer kızım bembeyaz esime benzedi bizden simdilik bu kadar seker sizden ne haberler bebişleriniz nasıl opuyorum hepinizi cok cok herseyin bası saglık tekrar soyluyorum bebişler saglıklıya allaha sukurler olsun )) fırsat buldukca yazarım
Canım benim. Bebişlerin canı sağolsun da gerisi mühim değil. O meme çatlağına dediğim kremlerden başkası iyi gelmiyor. Bir de bol bol emzireceksin aslında bebek iyileştiriyor en iyi. Basur bende de oldu ve korkudan sanırım tuvalete 2 günde bi çıkabiliyorum o yüzden de iyileşmiyor. Zaten doktor da hametanla fito krem verdi yani memişlere sürdüklerimi sürüyorum ancak bi de oturma banyosu dedi ama bırak leğene oturmayı kıçımın üstüne oturmays vakit bulamıyorum :) bu arada bugün kırkımız çıktı çok şükür kırklandık şimdi de kırk uçurmaya geldik babaannemdeyiz. Darısı kırkı çıkmayanların başına :)
Tabiki canım bebişlerimiz saglıklıya rabbime binlerce kez sukurler olsun hep korkuyodum sukurler olsun dedigin gibi gerisi onemli degil acılar zamanla geciyo basur sorunu cok kotu bise yaaa canım demekki normal dogum yapan kisilerde oluyo tabi o kadar zorlamaya bence normal :))) benşmki ole bole degildi canım resmen tuvalete gitmeye korkuyodum suan cok sukur iyiyiz ben bi krem kullnyrm canım cok iyi geliyo balonları sonduruyo kremin ismi Procto-Glyvenol Krem Hemeroid tedavi kremi canım istersen bunuda bi dene cok iyi geliyo canım birde acıdan ce domatesten uzak dur senin dikislerin ne alemdeydi seni zorladımı hemen gectimi ben dikislerdende cok cektim agrım oldu birde basur ıcın sıcak su torbası koymustum basura iyi geldi dikislerimi azdırdı agrıdan duramadım sıkur dikislrm dustu bugun 22 gun oldu ama hala dikislerin oldugu yerde sislik var normal bilmiyorum hala az agrım var zaman herseyin ilacı bunlarda gececek ınsallah
kızlar bu arada bebisleriniz durumu nasıl benim prensesim uyudugunda iyi ama uyanınca cok mutsuz bi bebek devamlı huysuz ne kucakda duruyo ne bi yere koyunca devamlı mızırdama ve aglama 2 gundur ana kucagına koyuyorum orda biraz duruyo yani kendi kendine 10 dk duracak bi bebek degil devamlı ilgilenme bir is yapamıyorum :)) annem kırkı cıkınca duzelir diyo ınsallah duzlerin ohhhh sizin kırkınız cıkmıs darısı bizim basımıza bizimde yarı kırkımız cıktı bayramda dedemizin elini opmeye gidecegiz bayramda sonrada annemgilde kalacgım biraz bebek cok yoruyo cunku beni tek basıma cok zorlanıorum simdilik bu kadar yine yazarım fırsat buldukca opyrmmm
Canım dediğin kremler emzirirken kullanılabiliyormuymuş? Genel cerrahide bana hiç bi şekilde kullanamazsın dediler. Kullanılıyorsa deneyim ben de. Dikişlerime gelince 15 günde iyileşti ama 15 gün hiç oturamadım desem yeri var yani. Bende de hafif bi deformasyon var elime geliyo ama şişlik gibi değil. Hepsi geçiyo sanki o acıları çeken ben değilim o derece yani :) benim paşanın da sağı solu hiç belli olmuyo. Kırkımız çıktı huy değiştirdik bizde. O çocuk gitti mızmız bi çocuk geldi. Dün babanemlerde zor uyuttum bu sabah desen tam 3 saat aralıksız katıla katıla ağladı yani. Uyanıkken uyusa da nefes alsam diye gözünün içine bakıyorum uyuyunca da özlüyorum:) e anne dengesiz napsın bebiş
Canım bir sakıncası olduguna ınanmıyorum cunu benim hamileligimin son ayında da basur problemim cıkmıstı hamile oldugum ıcın bu kremi verdiler sıkıntı olsa bebiş karnımdayken kullandırmazlar kremi aynı sey yani bak internette yazan
Hamilelik
İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Hamile iseniz hamileliğinizin ilk 3 ayı boyunca PROCTO-GLYVENOL kullanmayınız.
Hamileliğin 4. ayından itibaren, doktorunuz tarafından tavsiye edilen dozu aşmadığınız sürece PROCTO-GLYVENOL kullanabilirsiniz.
Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Emzirme
İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Bebeğinizi emziriyorsanız doktorunuz tarafından tavsiye edilen dozu aşmadığınız sürece PROCTO-GLYVENOL kullanabilirsiniz.
yinede ben hastaneye gidince doktora soruyum ılk hafta kullandım suan kullanmıyorum zaten sıkıntı yapmadıgı ıcın sen biklirsin istersen sende bi sor canım sıkıntı olmasın
hic sorma canım yaaa -aynen uyasa diye gozunun ıcıne bakıyorum bende uyuyuncada ozluyorum bu annelik heralde ama uyanıkkende basa cıkılmıyo valla bu bebisler bizi sasırttı valla resmen saflastım :))))
:) aynen valla saf oldum iyice. Eğer bi sıkıntı olmuyor diyorsan kullanırım canım bidaha sormaya gerek yok. Bayramdan sonra ilk iş edineyim o kremi. Ama krem falan geçici çareler bu işin sonu genelde ameliyathanede bitiyor ne yazık ki
bi girip bakınıyım dedim sende buralardymısıın canım iyi bayramlar canım benim ardayıda op benim yerime daha dogrusu kokla annesi valla canım benim 3 senedir basur sorunum var ama sıkıntı yapmıyodu bana gecinip gidiyoduk :))) ama iste gel gorki dogumda cok buyudu ve sorun cıkardı umarım eski haline gelir cunku benim amaliyat olmak hic istemiyorum korkuyorum acıkcası dogumdan sonra baya bi hastaneye gidemem gibi korkudan :))) ama suda var canım bu basurlar kanama yaparsa tehlikeliymis yani o zman amaliyat kesin yapıyorlar baska caren yok ama kanama yapmıyosa mudahale yapmıyolar
bu arada naptın canım tatile gittinizmi ardacıkla :))
Slm kizlar oncelikle gecmis bayraminiz kutlu olsun bayadir ben giremiyorum hayattan koptum resmen 40imizdan sonra benim melek kizim gitti yerine tatlı huysuz bi cadi geldi resmen ; $ kolik sancilarimiz basladi allahim dusmanima vermesin berbat bisey tam 4saat hicbir sekilde susmayan bi aglama ve cozumu yok kackere acillik olduk bisey yapamiyolar sorun yediklerimden kaynaklaniyo hersey gazyapiyo aksam 7de bi basliyo gece 12ye kadar ama ne aglamak ; ( hayattan sogudum resmen bide halden anlamayan gece yarilarina kadar oturup kalkmak bilmeyen misafirler allahim kabuss cok zor geciyor gunleryarin 56 gunluk oluyoruz pers.asimiz var bizden bukadar....hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?