- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.821
Buarada kizlar soylemeyi unuttum gunde 4.5 kaka yapiyorsa (bazen kabiz oldugu zamanlar haric) bezi islak oluyorsa bu cocugun doyduguna isarettir bizim doktorumuz oyle diyor acmi diye dusunmeyin cunku refleks olarak surekli emmek istiyorlar ondan.benimkide bazen ellerini sokmaya yalamaya calisiyor normal yani..buarada yesilkaka usudugune sari kaka ise karninin guzel doyduguna ve gelisiminin iyi olduguna delaletmis...
Canım senınde allah yardımcın olsun bebegın duzelır allahın ıznıyle annesı bunlarda da vardır bı hayır napalım gelısımı ıyıymıs masallah kuzunun canım benım kızım gunde 4 5 kere kakasını yapıyor cısınde yapıyor 2 _3 saatte bır emzıryorum doyduguna ınanıyorum ama yınede ıcım bı kuskulu bugun gogsumu sagdm 100 cc cıktı doktr 70_80 cc yeterlı demıs az olan gogsumde 40 cc cıkmstı bılemedm ek mama versemmı acaba hos emzırmeyı bıraz gecıktrsem acıksa ortaligı yıkıyo ac kalsa durmaz yanı ama bilemıyorum benımde tek gogsum oyuk resmen cok can acıtiyor umarım bugunlerde gececek allahn ıznıyle ne guoler gecırmedkkı bebıslermz saglıklı olsunda canım kızın cok tatlı masallah allah nazarlardan korusun butun bebıslerı opuyrm
bkm maşallah kızına ne kadar tatlı ve tombiş tombiş yerim ben onu yaa çok da güzel kilo almış inşallah bizimkilerde kilo alır ve sağlıklı olurlar tabi,,, dünden beri doğru düzgün kaka yapmadı benimkisi az az yapıyor mama veriyorum yaa acaba kabız olmuş olabilir mi napmalıyım her saat emziriyor musun ahh şu yaralar tamamen bi iyileşsede artık emzirmenin tadına varsak bizde o kadar istiyorum ki bebeğimi şöyle isteyerek rahat rahat dişimi sıkmadan gözümden yaş gelmeden emzirmeyi buda gecicek diyerek teselli ediyorum kendimi biz daha 45 günlügüz şehir dışına bile çıktık ama alışveriş merkezine gitmedik henüz bebek arabasına mı koyuyorsunuz yada kanguru gibi birşeyle mi geziyorsunuz avm de bende gitmek istiyorum ama emzirmek zor olduğu için cesaret edemedim henüz kızlar bana dua edin yaralarım geçsin nolurrr
Tesekkur ederz teyzesisorma bu tombislik basa bela goren herkes bi minciklamadan lafatmadan gecemiyo sizinkilerde toplar cnm emdikleri surece kabiz oluyor olabilir mamada yaparmis kabiz ben surekli emziriyorum ama saatbasimi bilmem yalandikca obelli ediyo kendini eemiyo.ins.tez zamanda iyilesirsinizde severek emzirebilirsiniz.ben kraftin twist arabasindan aldim ama kucuk arabakoltugu gibi olaninda rahat edemedi buyuk kismini taktik onunla cok rahat heryere gidiyoruz acayip memnunum arabadN 360derece donuyo ustu cikiyo arkaya one sapi hareketediyo iyki almism.bende su onune takip yuruyosunya onu nezaman takicaz merakediyorum evde denedim ama durmuyo cadim icinde.
emoş maşallah 100 cc çıkmış bak ne kadar iyi sevinmelisin bence inşallah bebişler doyuyordur benimkide 2 gündür çok az kaka yapıyordu bugün baya yaptı çok sevindim yaaa çok mutlu oldum dünden beri mama vermedim ama benimkide doyuyor mu bilmiyorum
bu arada kızlar sızın emzırmeyle aranız nasıl gulsum nerelerdsn sesıla duzeldnmı nasıl oldun
Selam kızlar. Emiyo benimki çok şükür Allah nazarlardan saklasın sıkıntı yok gibi. Ben daha iyiyim kuzum iyileştim sayılır. Nezle olmuşum ama eşim gripti ondan da sıpaya geçmedi bakalım bi sıkıntı yok sayılır. Ama benimkinin uykusu çok düzensiz gün içinde hemen hemen hiç uyumuyo sayılır. E haliyle ben de iş yapamıyorum. Uyku desen sabah 5.30-6.30 arası uyanıyo daha da uyumuyo öyle olunca da ne adam gibi kahvaltı edebiliyorum ne bişey yapabiliyorum. Uyursa 1 saat evimi toparlıyorum yoksa kucakta ikirdeye ikirdeye geziyor. Uyusun diye saatlerce sallıyorum ayağımdan bırakınca uyanıyo bazen de memede uyuyo bırakınca uyanıyo emziğe de alışmadı gitti. İşte bende durum böyle. Sizin durunlar nasıl?
bir kaç gündür benimkide gündüz uyumuyordu galiba açmış yavrum bugünlerde uyuyoruz tabi saatlerce değil ama olsun ara ara 1er saat uyuması bile yetiyor insana işlerini halletmesi için diğer türlü ev işleri bir yandan kalıyor kendin yorgun oluyorsun zaten dinlemediğin için sinirli oluyorsun falan uyku problemini atlatırsınız inşallah sizde gece 2 kere kalkıyoruz emmek için emziğe alıştı benimkisi ama bende çok vermek istemiyorum diş sağlığı için her gören ayy bu ne verma şunu çocuğa diyor ben bebeğime yalnız bakıyorum mecburum diyorum kalabalık bir ailede olsam ben yorulduğum zaman bir başkası avutur ama hem ev işi hem bebek bakımı tek başına zor gerçekten bizden durumlarda böyle işte bu arada kızlar bebişleriniz kaç kilo oldu yaaa benimkisi bana çok zayıf geliyor 2 gün sonra dr gideceğiz kilo almamış diye kızacak bana yine önemli olan sağlık takmim diyorum ama yinede ister istemez kıyaslıyorum yaşıtlarıyla
Kesinlikle katiliyorum acligiini gectim emme refleksinden dolayi bizi emzik gibi kullaniyorlar maalesef banada verdirtmediler emzigi keske dinlemeseydim gazdan dolayi mahfoldugumuzda gecici de olsa belki durdururdu sen ver bencede.
Buarada kizlar cok mutluyum cok şükür 2ayimiz bitip 3e girdik gazda onemli bi azalma oldu aman tahtaya vuriyim cok cektim beeherseyi yemeyede hasret kaldim ins.artik terkeder bizi..haftasonu piknige gittik inegolde acik alisveris merk.var oraya gittik o kismi tambi kabustu ; S valla sizi bilmem ama benimki acayip rahatina duskun uyku duzeni bozuldu ya valla burnumdan getiriyo bi dukkan gezemeden döndüm neyse bu kis böyle gecicek artik seneye ins.biran once ekbesinlere baslasakta yakamdan dusse bazen cildircak gibi oluyorum hele disarda cokzor evde tuvalete gidememe cokkotu.mesela suan dizimde disardan geldik orda uyutamayinca sinirlendi hanim emmeyi bile reddetiyo valla zor emdide uyuttum ondan cesaret edip indiremedimde dizimde beni bagladi kanepeye..neyse 3ayida bi atlatalim hayirlisiyla hersey girecek yoluna ins..sizde ne var ne yok buarada gecen haft 3lu asiyi olduk aman allahim oyle bi agladiki yavrum sessoluk gelmeyiverdi cok kotu oldum yaa hep dusundugum su asiydi atlattik şükür. .
Geçmiş olsun cnm darısı bize inşallah. Ben chicconun kauçuk emziğini aldım diğerlerinden daha çok cokurdattı ama gene almıyor. Gerçi çok uykusu vardı çok huysuzdu verdiğimde bakalım onu alacak gibi. Asla vazgeçmicem bakalım o mu kazanacak ben miperşembe aşımız ve kalça ultrasonumuz var bakalım ne halt edicez biz de :18: hepinizi öpüyorum
sesilia naptın canım aşınız nasıl oldu ateşiniz çıktı mı biz bir kaç gündür ateşliydik çok şükür bugün iyiyiz bizim aşıda çarşamba günü olacak bakalım ne yapacağız kaç tane aşı vuruyorlar ağıza falan damlatıyorlar diye duydum ama bu o aşı mı bilmiyorum,birde bu bakkallarda satılan kauçuk emzikler bilirsiniz fatoş diyorlar bazı bebekler onları tutuyormuş önce sonra o damaklı olanları alıyorlarmış isterseniz bir deneyin sağlıklı değildir diye belki tercih etmeyebilirsiniz ama eğer o emziği tutarsa bakarsınız ünlü markalarında ona benzer emziği varsa ona geçersiniz ben hiç emzik taraftarı değildim biliyorsunuz ama gerçekten büyük kurtarıcı oluyor bazen cort cort diye emiyor moralim bozuluyor oğlumu kandırıyormuşum gibi hissediyorum hemen alıyorum ağzından basıyo çığlığı beyfendi
bkm bu arada senin tontiş kızın maşallah nasıl tatlı resimde yaa benim oğlumda tontiş olsun istiyorum ama bizimki cılız yaaa azcık etlense çok mutlu olacağım
sesilia naptın canım aşınız nasıl oldu ateşiniz çıktı mı biz bir kaç gündür ateşliydik çok şükür bugün iyiyiz bizim aşıda çarşamba günü olacak bakalım ne yapacağız kaç tane aşı vuruyorlar ağıza falan damlatıyorlar diye duydum ama bu o aşı mı bilmiyorum,birde bu bakkallarda satılan kauçuk emzikler bilirsiniz fatoş diyorlar bazı bebekler onları tutuyormuş önce sonra o damaklı olanları alıyorlarmış isterseniz bir deneyin sağlıklı değildir diye belki tercih etmeyebilirsiniz ama eğer o emziği tutarsa bakarsınız ünlü markalarında ona benzer emziği varsa ona geçersiniz ben hiç emzik taraftarı değildim biliyorsunuz ama gerçekten büyük kurtarıcı oluyor bazen cort cort diye emiyor moralim bozuluyor oğlumu kandırıyormuşum gibi hissediyorum hemen alıyorum ağzından basıyo çığlığı beyfendi
bkm bu arada senin tontiş kızın maşallah nasıl tatlı resimde yaa benim oğlumda tontiş olsun istiyorum ama bizimki cılız yaaa azcık etlense çok mutlu olacağım
huhuuuu güzel anneler ve annelerin güzel melekleri nasılllar bakalım :)) bizi sorarsanız artık biraz duzene giriyoruz gibi bugun 50 gunluk olduk kırkımız cıktı :))) artık kızım bir yere koydugumda kendii kendine oynamaya basladı cok sukur :))) yoksa napardım bilmem hep kucak istiyordu birde biz ana kucagımızı cok seviyoruz onceden memede emerek uyurduk simdi o alıskanlımız gitti ana kucagında sallanmadan uyumuyo benim melegim allahım bunlarda biliyo yaaa alıskanlık sesile aynen bende bi alıstrmadım su emzigi chicco aldım bende almadı ama pes etmek yok denemelere devam edecgim dogdugu gun verecekmisiz ancak o zman alısıyorlarmıs valla o gunler canımız derdindeydk aklıma bile gelmemisti :)))
bkm canım aynen benim kızımda ismine yakısır bir sekilde gülminam hep güleryüzlü bi kız olcak heralde ben dudagın altını gıdıkladıkca guluyo ama baskalrına degil bana cok guluyo prensesim benim yaaa remen anneleri biliyorlar artık
bu arada kızlar bende sütümden yana sıkıntım vardı az mamamı kullnsam diyodum ama ısrarla kullanmadım emdikce cogaldı kızım yani yetiyo simdilik bakalım ayın 16 sında asımız var o zman anlarız ne kadar kilo aldıgını cok kilo almıyo benim kızım ama olsun ben takmıyorum saglıklı olsunda zaten ben cıtı pıtı kızları cok severim b,rde gogus yaram gecmedi hala biraz azaldı ama hala yara ama takmıyorum napıyım onemli olan kızım
birde kızlar size birsey soylemek istiyorum ozlellikle minikkalbim sen sutunden yana sikayet ediyodun kızlar sutunuz artmasını istiyorsanız incir hosafı yapın ve gunde bir tabak incir hosafı ıcın acayip süt artırıyo ben hergun iciyorum kesinlikle deneyin faydasını gorceksiniz deneyin yazın bana gorun bakın opyrmmm hepnizi sizleri seviyoruzzzzzzz
emoşcum benim göğüs yaram iyileşmeye başladı çok şükür hala acıyor ama en azından derisi tamamen gitmişti yeni deri oluştu doktor bana fito krem birde anestol verdi karıştırıp sür belki sanada faydası olur inciri ilk zaman bende yapıyordum ama bayadır uğraşmıyorum şimdi yapayım bari hemen sütlerimiz bol bol aksın inş. bebişlerimize şifa olsunhuhuuuu güzel anneler ve annelerin güzel melekleri nasılllar bakalım :)) bizi sorarsanız artık biraz duzene giriyoruz gibi bugun 50 gunluk olduk kırkımız cıktı :))) artık kızım bir yere koydugumda kendii kendine oynamaya basladı cok sukur :))) yoksa napardım bilmem hep kucak istiyordu birde biz ana kucagımızı cok seviyoruz onceden memede emerek uyurduk simdi o alıskanlımız gitti ana kucagında sallanmadan uyumuyo benim melegim allahım bunlarda biliyo yaaa alıskanlık sesile aynen bende bi alıstrmadım su emzigi chicco aldım bende almadı ama pes etmek yok denemelere devam edecgim dogdugu gun verecekmisiz ancak o zman alısıyorlarmıs valla o gunler canımız derdindeydk aklıma bile gelmemisti :)))
bkm canım aynen benim kızımda ismine yakısır bir sekilde gülminam hep güleryüzlü bi kız olcak heralde ben dudagın altını gıdıkladıkca guluyo ama baskalrına degil bana cok guluyo prensesim benim yaaa remen anneleri biliyorlar artık
bu arada kızlar bende sütümden yana sıkıntım vardı az mamamı kullnsam diyodum ama ısrarla kullanmadım emdikce cogaldı kızım yani yetiyo simdilik bakalım ayın 16 sında asımız var o zman anlarız ne kadar kilo aldıgını cok kilo almıyo benim kızım ama olsun ben takmıyorum saglıklı olsunda zaten ben cıtı pıtı kızları cok severim b,rde gogus yaram gecmedi hala biraz azaldı ama hala yara ama takmıyorum napıyım onemli olan kızım
birde kızlar size birsey soylemek istiyorum ozlellikle minikkalbim sen sutunden yana sikayet ediyodun kızlar sutunuz artmasını istiyorsanız incir hosafı yapın ve gunde bir tabak incir hosafı ıcın acayip süt artırıyo ben hergun iciyorum kesinlikle deneyin faydasını gorceksiniz deneyin yazın bana gorun bakın opyrmmm hepnizi sizleri seviyoruzzzzzzz
kızlarrrrrrrr nerdesiniz kimse yok muuu? herkes bebişinin yanında dimiiiiiiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?