- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.861
Iyiyiz canim sen nasilsin???[/QUıyıyım canım bende .baya zor gunler atlattım .40 mız cıcınca costu benım kuzu .kolık agrıları .4-5 gunde bır zorla kaka yapmalar bıde ustune grıp 10 gun antıbıyotık veeeeeeeee son olarakta bır hafta emmeyı reddetme dolayısıyla bıtmıs haldeydım .yenı yenı toparlanıyoruz .ınatla emzırdım duzeldı sukur .Allhtan aılemın yanındaydım kendı basıma asla bakamazmısım o zor dönemlerde sımdı anlıyorum .evıme geldım ve nıhayet duzeldık sukur .en son 6000 gr dı 2.5 aylıkken süt verıyorum baska bısey yok.artık ınsanları ayırt etmeye basladı .yabancıları sevmıyo hıc aglıyo hemen .ama cok sukur agrısı falan olmayaınca sımdılık cok zor bı bebek degıl .ıdare edıyoruz .yınede annelık mukemmel bı duyguymus mıkrolıfcım sana katılıyorum .nerden nereye be kızlarrrr cok sukur hepımız saglıkla aldık kucagımıza rabbım dıleyen herkese versın
kızlar selam ben uzun bir süredir hiç giremedim çok acayip yoğun ve yorgunum doğal olarak:) karnımı zor doyuruyordum son 1haftaya kadar ama 3.ay bitti benim bebişin düzeni oluştu çok şükür tabii hep başındayım ve sürekli ayağımda uyuyor ayağımdan bırakınca uyanıyor. emzirmede sorunumuz var sanırım bırakacak gibi çok üzülüyorumartık geceler dışında oturarak emziremiyorum ayakta emiyor sinirleniyor hep. zaten 2.aydan beri mama kullanıyoruz. sütüm de iyice azaldı artırmaya çalışıyorum ama çok büyük değişim olmuyor. ek gıda için doktorumuzla henüz konuşmadık 4.ay bitiminde de randevumuz var o zaman sorcam bakalım ne diyecek?sizin hayat düzeniniz nasıl? bu arada annelik çok güzel birşeymiş kendimi 10level atlamış gibi hissediyorum:)
canım o emerken sinirlenmesi gaz sancısından dolayı emerken sancı geliyor sinirlenip aglıyor memeyi çekiştiriyor bırakıyorhırsından emmek istiyor süt az zannediyor insan bendede öyle olmuştu sütüm az ona sinirleniyor zannediyordum sütümde geliyordu yinede biberon veriyordum.doktora demiştim emerken aglıyor biberona alıştı hrh demiştim oda gaz agrısındandır dedi inanmamıştım. birgün hiç uyumadı kucagımdan bıraktıgım an uyanıyordu devamlı emmek istiyordu bir yandan aglıyordu o gün anladım gaz sancısından dolayı olduğunu biberonla süt vermeyi bıraktım. benimkide gece yapmıyor gündüzleri yapıyordu bir yazı gönderiyorum mutlaka oku
Anne Olunca Anladm - AYE NER - Gaz masaj
bizimkide ilk başta içiyordu sonrada sinirlenmeye başlıyordu bende süt akışı azaldı diye agladıgını düşünüyordum
emzirirken saç kurutma makinesi sesi dinlet işe yarıyor
Selam kuzular. Bizde de aynı dertler var hemen hemen ama benim sıpa çok şükür emiyo. Regl oldum şükür dün gidip spiral taktırdım yarabbi ne gıcık bişey sancı fln yaptı. Ama rahat edicez gibi. Takılış anını düşündükçe tüylerim diken diken oluyo doğumda bu kadar kasılmamıştımspirale karar verdim eşim başladı çıkartınca hemen çocuk olur muymuş efendime söyleyim o varken hamile kalırsam bebeğe zararı varmıymış vay efendim istediğiniz zaman çıkartabiliyor muyuz bakır sana zarar vermeyecek mi... Çocuğun tadını aldı ya ikinciyi hemen istiyo. E normal; çocuğu sevmekten başka bi işe yaramıyor ki zat- ı şahaneleri. Hayatında hiç bir değişiklik olmayınca insan 2. yi de ister 5. yi de... Bakınız; sabah işe gitti ben alışveriş ev işi çocuk yemek hepsini bi tarafımdan terler aka aka hallettim 3 makina çamaşır yıkadım evi sildim süpürdüm çocuğu uyuttum evin erkeği ikiz kardeşiyle kağıt oynamaya çıktı ben eltimle kala kaldım. Benim de böyle karım olsa 10 tane doğursun isterim... ( çok mu şikayetlendim ne?)
Günaydın herkese... Emoşbi alemsin kuzum sen ya eşin de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş yani çok güldüm:) yaa bi düzene girdik baya uykularımı daha derin gece 1 kere ya uyanıyoruz ya uyanmıyoz. Bol bol gülüyoruz hatta bazen kahkaha atıyoruz. Ağlamak yerine bazen sesleniyoruz:) günler geçip gidiyo işte ne zaman doğuracam derken 3 ayı geçtik bile. Sanki o günler hiç yaşanmamış.
Bkm valla 3. yü de doğurursan elinden öperim bwn 2. ye cesaret edemiyorum ama yapacaksanıZ bi daha beraber yapalım yine haberleşip. Topik süperdi bizim:)
Mikrolif geçmiş olsun cnm bende ağır grip atlattım oğluş da hastalandı bi daha yaşanmasın inşallah çoook zor oluyo
sesila süper fikir yaa haberleşip bebişlerimize kardeş getirmek
kızlar nerdesiniz yaa şimdiden girmişsiniz bayram tatiline bakıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?