ekim hamileleri... :)

canım o emerken sinirlenmesi gaz sancısından dolayı emerken sancı geliyor sinirlenip aglıyor memeyi çekiştiriyor bırakıyorhırsından emmek istiyor süt az zannediyor insan bendede öyle olmuştu sütüm az ona sinirleniyor zannediyordum sütümde geliyordu yinede biberon veriyordum.doktora demiştim emerken aglıyor biberona alıştı hrh demiştim oda gaz agrısındandır dedi inanmamıştım. birgün hiç uyumadı kucagımdan bıraktıgım an uyanıyordu devamlı emmek istiyordu bir yandan aglıyordu o gün anladım gaz sancısından dolayı olduğunu biberonla süt vermeyi bıraktım. benimkide gece yapmıyor gündüzleri yapıyordu bir yazı gönderiyorum mutlaka oku
Anne Olunca Anladm - AYE NER - Gaz masaj

canım evet onu da yapıyordu biir ara gaz sancısı olduğunda çok farklı oluyor. bu daha farklı ön sütleri içiyor mesela sonra diğer süt daha zor çekiliyor kuvvetli emmesi gerekiyor ya işte onu yapmak istemiyor zoruna gidiyor paşanın:) biberon tabi hep aynı hızda alıştı ona valla biberonu kestiğin çok iyi olmuş.bunlar cin gibi hemen kolaya konuyorlar...:))) napim artık çok mücadele ediyorum bazen ağlaya ağlaya emziriyorum mahrum kalmasın anne sütünden diye ama mama da devam mecburen...

bizimkide ilk başta içiyordu sonrada sinirlenmeye başlıyordu bende süt akışı azaldı diye agladıgını düşünüyordum
emzirirken saç kurutma makinesi sesi dinlet işe yarıyor

bizimkide ilk başta içiyordu sonrada sinirlenmeye başlıyordu bende süt akışı azaldı diye agladıgını düşünüyordum
emzirirken saç kurutma makinesi sesi dinlet işe yarıyor

artık hertürlü yolu deneyip zorla da olsa emziriyorum yeterki midesine girsin. mama verdiğime pişmanım bir doktor yüzünden oldu şimdi bıraktıramam başta hataydı 2.bir çocuğum olursa hayırlıysa o zaman daha başka olur emzirirken değil yanıma yaklaştırmayı odaya bile kimseyi sokmam herhalde çünkü emzirirken 3.kişiler insanı sinir ediyor rahat bir emzirme ortamı bebek ve anne açısından çok önemli. saç kurutma makinasını da denicem bu arada canım sağol.

Selam kuzular. Bizde de aynı dertler var hemen hemen ama benim sıpa çok şükür emiyo. Regl oldum şükür dün gidip spiral taktırdım yarabbi ne gıcık bişey sancı fln yaptı. Ama rahat edicez gibi. Takılış anını düşündükçe tüylerim diken diken oluyo doğumda bu kadar kasılmamıştım spirale karar verdim eşim başladı çıkartınca hemen çocuk olur muymuş efendime söyleyim o varken hamile kalırsam bebeğe zararı varmıymış vay efendim istediğiniz zaman çıkartabiliyor muyuz bakır sana zarar vermeyecek mi... Çocuğun tadını aldı ya ikinciyi hemen istiyo. E normal; çocuğu sevmekten başka bi işe yaramıyor ki zat- ı şahaneleri. Hayatında hiç bir değişiklik olmayınca insan 2. yi de ister 5. yi de... Bakınız; sabah işe gitti ben alışveriş ev işi çocuk yemek hepsini bi tarafımdan terler aka aka hallettim 3 makina çamaşır yıkadım evi sildim süpürdüm çocuğu uyuttum evin erkeği ikiz kardeşiyle kağıt oynamaya çıktı ben eltimle kala kaldım. Benim de böyle karım olsa 10 tane doğursun isterim... ( çok mu şikayetlendim ne?)

amaninnn kimler gelmis canıım seni gorunce ayrı bir seviniyorum

herkes ayrı kosustarmada desene valla bende su saat oldu cadıyı anca uyuttum bi elim ana kucagında sallıyorum bi elim yazıyorum bu ara iyiydik bugun ne olduysa aksam hırslandı ne yatıysam mutlu olmadı valla aglamaktan yeni uyudu bazen geliyorlar gazı azalmıstı kızımın bugun gaz sıkıntısımıydı anlamadım

gecen hafta 2 aylık 3 asımızı yatırdık cok sukur ateslenmeden atlattık bugunde kalca cıkıklıgı kontrolu vardı 2 aylıkken yaptırılması lazımmıs cok sukur saglıgı yerinde kuzumun bir sıkıntı cıkmadı benim prensesimin tek bir sıkıntısı var sadece dpgdugunda yanakları pembe pembe dogmustu kızımın ten rengi bembeyaz teyzesi yanakları hep alerji oluyo hele sıkılsın yada aglasın acayip cogalıyo sakinlessin sonup gidiyo anlamdık gitti dermetolojiye gosterdim bi krem verdi 1 hafta kullndık gecti tekrar cıktı ara ara cıkıyo yani ama vicudunda cıkmıyo doktora bugunde gosterdik simdilik bir sıkıntı goremiyorum cok kucuk krem vermek istemiyorum cok normal olablir cok hassas teni alerjisi olabilir cok sıcak tutma yunlu seyler giyme hatta sende giyme dedi yani kızım cok hassas teyzesi dahada dikkat etmeliyim artık

onun haricinde bir sıkıntımız yok cok sukur memiside iyilestirdim sayılır canım 1haftadır emzirmiyorum krem surup sutumu sagıyorum ole gecti sayılır iyice gecmeden vermiycem kucuk canavara :)) hic sorma milletin bebesi biberonu ıctımı biberonu ister memeyi bırakır bizimkine biberonu alıstırmak ıcın tam 1 haftadır caba gosteriyorum hic almıyodu migdesi bulanıyo gibi azından atıyodu simdi sukur artık iciyo cok istekli olmasada gece uykulu süper iciyo ama :)) sagdıkca sutumde cogaldı heralde sagdıgımı bitiremiyo bile bazen kalanları biberondan dokuyorum :)) cok sukur bu ay kontrolmuzdede 1,5 kilo almısız 5400 olmuusz 3900 duk 1 aylıkken boyumuzda 59 cm olmus uzun boylu olacak heralde bizimkisi

bunun haricinde gülmesine hic lafım yok aksama kadar beraberiz zaten gülüyoz konusuyourz kızımla resmen benimle konusuyo ben konustukca dinliyo garip garip sesler cıkarıyo guluyo yabancıya gulmuyo bile buda cok sevindirici esime gelince senin esinden bir farkı yok kuzu aynen aksama kadar ben ilgileniyorum aksam oluncada sen ilgilen diyorum aksma kadar zaten evde yok aksam oluncaa yanımızdan gidiyo ders calısıyo kpss ve oss hazırlancakmıs bide bu cıktı valla hic umurlarında degiller arada geliyo seviyooo kızımmmm baska yok valla iyi belesden baba olcan diyorum ben baba deyince baba oldugumu anlarım diyo o zman gezdiriim diyo bende diyorum o kadar sıkıntıların cekellim oh valla ama bak gor o zman onlar kıymetli olur neyse cenem dustu sutümü sagıyımda kızıda yerine yatırıyım bende uyuyum opyrmmm hepinizi sizleri seviyorummm ))

Slm kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyo bebisli gunler busabah bizdede ayni konu vardi burayi actim burdada ayni konu 3.bebek bu baya buyumuste simdiden dusunsek oda arada buyur gidermis ba ba baaak hayatlarinda hersey aynen devam ediyo tabi isterler 2.3.yu doyur sula altini degistir evi temizle oglene yemek yap buyuk olan okuldan gelir onu doyur okula yolla toplantisina kos ders calistir haa bide kocanin akrabalri gelcek evi toparla hamuryap hizmet et arkalarindan bida temizlik....oyyy yazarken ruhum daraldi beya adamlar ister tabi cocuk butun yuk kadinin sirtinda bide bana diyo ne o sesin cikmiyo istiyosun sende 3.yu allahim yarebbim ))

günaydın kızlar yeni bir gün ve ben yine koltukta kuzumu sallıyorum:) kaç gündür de gribim ya tam anlamıyla geçmedi bir türlü oğluma bulaştırmaktan korkuyorum kaç gündür öpemedim onu çok kötü bir durum çok dikkat edin kızlar grip salgını var zaten emzirdiğimiz için hiç ilaç kullanamıyoruz zor geçiyor grip.

Günaydın herkese... Emoş bi alemsin kuzum sen ya eşin de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş yani çok güldüm:) yaa bi düzene girdik baya uykularımı daha derin gece 1 kere ya uyanıyoruz ya uyanmıyoz. Bol bol gülüyoruz hatta bazen kahkaha atıyoruz. Ağlamak yerine bazen sesleniyoruz:) günler geçip gidiyo işte ne zaman doğuracam derken 3 ayı geçtik bile. Sanki o günler hiç yaşanmamış.
Bkm valla 3. yü de doğurursan elinden öperim bwn 2. ye cesaret edemiyorum ama yapacaksanıZ bi daha beraber yapalım yine haberleşip. Topik süperdi bizim:)
Mikrolif geçmiş olsun cnm bende ağır grip atlattım oğluş da hastalandı bi daha yaşanmasın inşallah çoook zor oluyo

sesila süper fikir yaa haberleşip bebişlerimize kardeş getirmek

Aykizlar hepiniz alemsiniz yaa buekiple bidaha kardes he ) super olurdu tabiki daha var sekerler hele bi bu veletler bi ayaklansin düşünürüz

bir kız bebiş istiyorum tabi önce sağlıklı olsun inş.cinsiyet çok önemli değil ama oğlum oldu bi de kız olsun istiyorum aslına bakarsan doğumum zor oldu emzirme de çok sıkıntı yaşadım ama bu minik şekerlerin sevgisi herşeyi unutturuyor o zamanlar sanki o acılar hiç bitmeyecek gibiydi biraz büyüsünler yine aynı ekip ile kk da yeni bebişlerimizle devam edelim

Slm bacılar :) Arda bey bi kaç gündür huy çıkarttı ağlamaya başladı mı susmak bilmedi sıpa tam telefonu elime alıyorum size yazmak için sinyal alıyo bi şekilde ve ağlamaya başlıyo. Konu en son kardeş yapmakdı ya sanırsam evin tek paşası ben olmalıyım diyor benim ki
Çabuk büyüyoruz. Sesimi ve hareketlerimi taklit etmeye başladı. Sallarken '
"ee ee"diyorum o da başlıyo "eeeeee" Abi olduk biz :)

İyi bayramlar kızlaaaar ve bebişleri. Bebişlerle 2. Bayramımız Allah hep beraber nice nice bayramlar nasip etsin inşallah! Kurban kesenlerin Allah kabul etsin. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…