ekim hamileleri... :)

valla canım yaaa allah nesemizi eksik etmesin hepimizin allahın izniyle aynen tatlım yaaa benim kızımda cok güler yüzlü anneme diyorumkı bu aklının birini gulmeye vermis diyorum bayılıyorum o hallerine hele gece altını actıysam gulmekten baktırmıyo valla bana bende o ara bakmamaya calısıyorum rsmen beni kandırcak gibi aman beni uyutma der gibi :)))) bunlar bilmis valla bilmis tamam canım dusunelim bu dunur meselesini olabilir valla bende senden iyisini bulamam gibi :)))) ama gelinin senin biraz cadı haberin olsunnn :)))

canım cok sukur cok sevindim ne cektik senle biz bu goguslerden krem surdugun gun emzirmiyormusun valla canım benim gogus yaram tam biraz kuculcek gibi oluyo kızımı emzirince tekrar oyuluyo cunku benim cadı kızım gazı glince meme basında resmen hıncını benim memeden alıyo :))) nasıl iyilesssinkı bu gogus :)) artık kremde surmuyorum sütümle silip kapatyyrm valla cunku sık sık emziriyorum yıkamayı beklemiyokı benim cadım ama dedigin gibi ben sesiladan duymustum fito kremi bende surmustum diger gogusum ole gecmisti ama 3 gun emzirmemistim hic gecmisti simdi bunuda emzirmemezlik yapamamkı

kızlar benimki de akşam 7 - 8 gibi uyuyor 12 ye kadar falan sonra 2.5 - 3 saat arayla emmek için kalkıyor sabah 6 dan sonra mesai başlıyor gün içinde çok az uyuyor .birde kızlar göğüsleriniz taş gibi doluyor mu benim sütüm mü azaldı acaba yumuşacık çok takıyorum bu süt olayına doymuyor diye düşünüyorum ama her bezinde kakasını yapıyor 3 -4 saatte bir bezini değiştiriyorum çişini de yapmış oluyor ama yetmiyor da ondan mı uyumuyor gündüzleri

kızlar benim kızımda aksam 11-12 gibi uyuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz benimki ana kucagına acayip alıstı baska hic bi yerde uyumuyo illakı ana kucagında sallıycaksın oyle uyuyuyacak onceden emerken uyurdu simdi emerken gozler gidiyo ama sonra uyanıyo ılla ana kucagında sallıyıp uyuycak valla bilmis bunlar neyse 11-12 gibi uyuyunca 2 saatte bir emmeye kalkıyo sonra dedignz gibi sabah 7 -8 kadar uyuyo sonrası benim icin kotu ondan sonra uyuyo ama bizim kızın bagırmaları baslıyo resmen inliyo kızlar bagrıyo ama uykusunda uyuyo yani o bagrırkan ben bi yandan sallamam lazım yani elim bessikte o bagırdıkca ben sallıyorm eger sallamazsam daha bagırıyo ama uyuyo yani uyandırmayada kıyamıyorum ama gece yapmıyo bunu sabaha dogru yapıyo yani anlamadım gitti neden yapıyo gazdanmı yapıyor yoksa bazen bogazına sut kacıyo bizimkinin ondanmı ugrasıyo bilmiyorum yada huy edindi yani 7-8 den 10-10,30 kadar bole uyuyoruz daha dogrusu ben uyumuyorum bise anlamıyorum parca parca uyumaktan sonra kalkıyoruz gunduzleride dedignz gibi onceden 2-3 saat uyurdu simdi buyuk ugraslar sonunda bazen yarım saat bazen 1 bazen 2 saat baska yok yani bole bizimde ugraslarımız

canım benden senin gibi ara ara takıyorum bu olaya ama inan taktıkca dahada kotu takmamak lazım tamemen psikoljik bir durum bende bi ara mama vermeyi dusunmustum doktora gittik kızım ayda 1 kilo doktor ayda 1 kilo aldıysa gelsimi normal diyor onun ıcın bende mama vermedim bu pazartesi 2 aylık olcaz bakalım ayda yne 1 kilo aldıysa normal bana aldı gibi ama bakalım benim kızın kilodan cok boyu uzun valla canım benim bi gogsum az bi gogsum cok ya az olan hic tas gibi olmuyo vala ama cok olan tas gibi oluyo yani bebis emince anca iniyo sütün coklugna baglı heralde canım cok takma bu olaya cok kilo almakta iyi degil ayda 1 kilo alıyo iyi gelisimi anne sütü cok onemli nekadar emzirirsek kar diye dusunuyorum ıkımızde yara yara zorlukla emzirdik valla zaten 5-6 ayda sonra ek besinlere baslıycaz o zman sıkıntıda ortadan kalkmıs olacak ))

canım valla benim kızım cok kusuyo doymasa bu kadar kusmaz diye dusunuyorum bebisler doymak bilmiyo hep meme istiyorlar sonrada kusuyorlar

Son düzenleme:

emzirirken yıkıyordum şimdi baya iyileştiği için sürmüyorum çünkü sürekli yıkamak zor geliyor artık anestol ağrı kesici özelliği var istersen bir dene ikisini karıştırıp sürüyordum birde gazlı bez kapattım göğüs pedi kullanma dedi dr hava almadığı için iyileşmiyormuş dışarı çıkarken kullanıyorum evde akarsa süt napim değiştiriyorum üstümü hemen zaten çok akmıyor benim öyle ne kadar sıklıkla emziriyorsun her saat falan mı ben az mı emziriyorum diye düşünüyorum kaç saatte doluyor göğüslerin benimde şöyle dolu dolu olsa Allahımmm aminnnnnnnnn :))

canım ben 2-3 saatte bir emziriyorum o aralar kızım acıkıyo zaten yaaa demek ole ben hep gogus pedi kullanydm kullanmıyım o zaman artık bende gazlı bez koydum bugun ara ara kremi sürüyorum yaaa artık gecsin valla 2 ay oldu mutlu mutlu emzirmek istiyorum acı cekerek degil

Kuzulaaaar. Napıyosunuz? Memelerle başınız dertte hala anlaşılan :) ya minikkalbim anestolü ben hemoroid için kullanıyordum. Ucu tıkanmış tel tokayla açtım tokayıda yıkamayı unutmuşum. Bi gğn takmak için azıma aldım almaz olaydım, dilim dudağım en az yarım saat uyuşuk kaldı emzirirken çok çook iyi yıka memişi. Şu an arda memede tek elle zor yazıyorum öpüyorum hepinizi mucxxxx

canım yaa evet iyice yıkıyorum ama inş.bebeğimin ağzıda uyuşmuyordur benim göğüs de geçen birkaç gün çok güzel emzirdim şimdi yine başladı acımaya napıcam bilmiyorum yaa ek gıdaya kadar böyle devam edecek heralde 4.ayda yavaş yavaş birşeyler vermeye başla diyorlar bana ama daha erken mi acaba siz napacaksınız.bu arada anestolü epiasyon yaparken kullanıyorlarmış acıyı azaltması için

bu topiğin en acılı annesi biziz heralde baksana ne çektik be emoşşşşş :)

Slm kizlar napiyosunuz bakalim biz tatile gittik geldik mevlutude atlattik cok sukur cok guzel gcti suslerimiz cokguzel olmustu pide ayran tulumba mevlut sekeri dagittik kizlarima krem rengi dantelli elbise giydirdm kndimde mavi elbise aldm guzeldi.allah kabul etsin ins.bugunde okul telasemiz basladi 2cocukla zor olucak annem sagolsun geldi küçük le durduda ben gittim okula.bugun minigim biraz atesli gibi geldi fitil koydum biraz ona moralim bozuk.4.aya giriyoruz 2gunsonra.buarada bizim sanirim dislerimiz erken cikacak agzimiz sulanmaya basladi elleriyle kasiyo disetlerini belki oda ates yapmis olabilir ; ( ablamiz da erken cikartmisti.
Buarada ayda 1kilo almasi cokiyi demek cnm sütün yetiyo ve besliyo hic kafana takma.yakinda ekgidalara baslariz ins.ama doktora danismakta fayda var kimisi 6ay sade annesutu diyor kimisi 4de yogurt corba baslayin diyo nebiliyim karisik bidurum.
Hemen hemen uyku duzenlerimiz benziyo birbirine sabah asabi oluyo bu minikler allah saglik versinde artik alistik boyle uykulara uykusuzluga..

merhaba arkadaşlar.bende bugün öğrendim beta hcg 1152 çıktı galiba hamileyim... :) adetim 4 gün gecikmişti.3,5 yıllık evliyim.2 kere düşük yaptım.7 ay önce 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim.rabbim herkesin gönlüne göre versin.cumartesi kontrole gidicem umarım herşey yolunda gider...

Tebrik ederim canım, dikkat et kendine.. Biz bu topiğe geçen yıl hamileliklerinizi yazarken şimdi evlatlarımız bizimle.. Darısı başına:))

kızlar selam ben uzun bir süredir hiç giremedim çok acayip yoğun ve yorgunum doğal olarak:) karnımı zor doyuruyordum son 1haftaya kadar ama 3.ay bitti benim bebişin düzeni oluştu çok şükür tabii hep başındayım ve sürekli ayağımda uyuyor ayağımdan bırakınca uyanıyor. emzirmede sorunumuz var sanırım bırakacak gibi çok üzülüyorum artık geceler dışında oturarak emziremiyorum ayakta emiyor sinirleniyor hep. zaten 2.aydan beri mama kullanıyoruz. sütüm de iyice azaldı artırmaya çalışıyorum ama çok büyük değişim olmuyor. ek gıda için doktorumuzla henüz konuşmadık 4.ay bitiminde de randevumuz var o zaman sorcam bakalım ne diyecek?sizin hayat düzeniniz nasıl? bu arada annelik çok güzel birşeymiş kendimi 10level atlamış gibi hissediyorum:)

Valla cnm hepimiz ayni durumdayiz yemek cok problem kalkarsam uyaniyo kucak istiyo yerde durmuyo kesinlikle e tek ellede yemek yapilmiyo tek istegim biran once yurutece binmesi cook rahatlik.kizimda okula basladi artik tutacak biride yok arti bide sut hic korumadi direk adet olmaya basladm tuvalete gidemiyom yere karsima yatirip giriyorum artik ole iste.emmeye songaz devam ama cok kusuyo cadim 3.ayimiz bitti coksukur kontrolmuz vardi 7.250 olmusuz bazen sinirlenip emmeyi reddettiği oluyo bizimkininde cokzor oluyo diretiyo.ekgidayi sagliko.kesinlikle 6ay yok dedi emecek dedi.ben herseyin tadina baktiriyorum bayiliyo.gunler geciyo boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…