- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.841
:26:
Burdayım ben canım hergün girsem kimse yazmıyo bi kaç hün girmesem kaynıyo ortalık
aynen canım yaaa giriyorsun bakıyorsun kimse yok sonra birkaç gün uğramayınca ortalık kaynıyor.bebişeriniz nasıl
aynen cnm bende arada girip bakıyorum kimse yazmamış biz iyiyiz çok şükür süper bi tatil yapıp geldik kızlarımla büyük olan sudan hiç çıkmadı sırf onun için gittik zaten akçay edremit ayvalık izmir kısaca ege turu yaptık akdenize uzak diye cesaret edemedik izmir fuarınada gittik uyudu meleğim gezdik bizde.kızımın gazı yavaş yavaş geçiyo ama susurluktaki ayranı saymazsakberbattı bütün yol boyunca yırtındı yavrum çoğu şeyi yemiyorum yiyemiyorum 3 aydır alıştım napıyım şimdi dizimde uyuttumda yatırdım meleğimi haftaya okullar açılıyo bakalım duzenımız nasıl olacak zor olacak benım ıcın.
buarADA sızın uyku duzenınız nasıl gunduzlerı uyuyomu gece kaçta uyuyor kaçkere emmeye kalkıyor nasıl bebışlerınız ?benımkı akşamları 6 7 gıbı bı uyuyor sabah 6 da komple kalkıyor besıgınde yatıyor emmeye kalkıyor 12 1 3 4 bıda komple kalkıyo 8 de uyuyo 1 saat falan sonra gunduz zor uyuyo sallaya sallaya dalarsa uyuyo 2 3 saat daldıramazsam veya sesten uyanırsa çok mızmız oluyo hep kucak ıstıyo uyanıkken hıc ıs yok 2 gundur cıngıragı atmadan tutup agzına goturuyo haftaya 3 ay bıtıyo kontrolumuz var bakalım.buarada sız mevlutu yapmışsınızdır benımkı baya gec oldu tatıller falan bu cuma nasıpse okutacagım bugun mevlut şekerımızı begendım yaptırıyorum sız neler yaptınız ne gıydınız bızım burlarda elbıse gıyıyorlar sıyah şık bende yarın bakıcam hem kızlarıma hem kendıme buhafta çok yogunum opüyrm kızlar sızı ve mınıklerınızı...
aynen canım yaaa giriyorsun bakıyorsun kimse yok sonra birkaç gün uğramayınca ortalık kaynıyor.bebişeriniz nasıl
aynen cnm bende arada girip bakıyorum kimse yazmamış biz iyiyiz çok şükür süper bi tatil yapıp geldik kızlarımla büyük olan sudan hiç çıkmadı sırf onun için gittik zaten akçay edremit ayvalık izmir kısaca ege turu yaptık akdenize uzak diye cesaret edemedik izmir fuarınada gittik uyudu meleğim gezdik bizde.kızımın gazı yavaş yavaş geçiyo ama susurluktaki ayranı saymazsakberbattı bütün yol boyunca yırtındı yavrum çoğu şeyi yemiyorum yiyemiyorum 3 aydır alıştım napıyım şimdi dizimde uyuttumda yatırdım meleğimi haftaya okullar açılıyo bakalım duzenımız nasıl olacak zor olacak benım ıcın.
buarADA sızın uyku duzenınız nasıl gunduzlerı uyuyomu gece kaçta uyuyor kaçkere emmeye kalkıyor nasıl bebışlerınız ?benımkı akşamları 6 7 gıbı bı uyuyor sabah 6 da komple kalkıyor besıgınde yatıyor emmeye kalkıyor 12 1 3 4 bıda komple kalkıyo 8 de uyuyo 1 saat falan sonra gunduz zor uyuyo sallaya sallaya dalarsa uyuyo 2 3 saat daldıramazsam veya sesten uyanırsa çok mızmız oluyo hep kucak ıstıyo uyanıkken hıc ıs yok 2 gundur cıngıragı atmadan tutup agzına goturuyo haftaya 3 ay bıtıyo kontrolumuz var bakalım.buarada sız mevlutu yapmışsınızdır benımkı baya gec oldu tatıller falan bu cuma nasıpse okutacagım bugun mevlut şekerımızı begendım yaptırıyorum sız neler yaptınız ne gıydınız bızım burlarda elbıse gıyıyorlar sıyah şık bende yarın bakıcam hem kızlarıma hem kendıme buhafta çok yogunum opüyrm kızlar sızı ve mınıklerınızı...
Yavaş yavaş düzenlerini kuruyo bebişler. Bizim ki de akşam 7-9 arası uyuyo sabah 5.30 da uyanıyo emip tekrar bi uyuyo uyumazsa yanıma yatırıp mememi de ağzına veriyorum o şekilde uyuyoruz beraber, saat 7-8 arası uyanıyo. O ara eğer emzirip sallarsam ve şanslı günümdeysem 1 saat falan uyuyo ve uyandığında günlük mesaimiz başlamış oluyo.
Biz de mevlütü biraz geciktirdik bayram girdi tatil falan sonra eltim düşük yaptı o ara. Geçen hafta pazartesi yapabildim ancak. Bizde özel birşey giyilmez, kırmızı bi elbisem vardı gündelik onu giydim. Mevlüthan bi kadın var onu çağırdım. Pide yaptırdım salata falan bi de adağımız vardı perşembe günü de onu kestik işte. Allah kabul etsin.
Kuzum benim iyi olmana sevindim çok şükür neşen yerine gelmiş. İnciri ben de bi deneyim bakalım. Benim paşsm çok güler yüzlü maşallah bazen gülmekten agulamaktan emmemeden sızıp kalıyoruz:) çok hoşuma gidiyo o halleri:) özletme kendini prensese de iyi bak oğluma alıcam onu, senin gibi dünürü bulmuşum kaçırmam valla
emoşcum benim göğüs yaram iyileşmeye başladı çok şükür hala acıyor ama en azından derisi tamamen gitmişti yeni deri oluştu doktor bana fito krem birde anestol verdi karıştırıp sür belki sanada faydası olur inciri ilk zaman bende yapıyordum ama bayadır uğraşmıyorum şimdi yapayım bari hemen sütlerimiz bol bol aksın inş. bebişlerimize şifa olsun
kızlar benimki de akşam 7 - 8 gibi uyuyor 12 ye kadar falan sonra 2.5 - 3 saat arayla emmek için kalkıyor sabah 6 dan sonra mesai başlıyor gün içinde çok az uyuyor .birde kızlar göğüsleriniz taş gibi doluyor mu benim sütüm mü azaldı acaba yumuşacık çok takıyorum bu süt olayına doymuyor diye düşünüyorum ama her bezinde kakasını yapıyor 3 -4 saatte bir bezini değiştiriyorum çişini de yapmış oluyor ama yetmiyor da ondan mı uyumuyor gündüzleri
canım cok sukur cok sevindim ne cektik senle biz bu goguslerden krem surdugun gun emzirmiyormusun valla canım benim gogus yaram tam biraz kuculcek gibi oluyo kızımı emzirince tekrar oyuluyo cunku benim cadı kızım gazı glince meme basında resmen hıncını benim memeden alıyo :))) nasıl iyilesssinkı bu gogus :)) artık kremde surmuyorum sütümle silip kapatyyrm valla cunku sık sık emziriyorum yıkamayı beklemiyokı benim cadım ama dedigin gibi ben sesiladan duymustum fito kremi bende surmustum diger gogusum ole gecmisti ama 3 gun emzirmemistim hic gecmisti simdi bunuda emzirmemezlik yapamamkı
emzirirken yıkıyordum şimdi baya iyileştiği için sürmüyorum çünkü sürekli yıkamak zor geliyor artık anestol ağrı kesici özelliği var istersen bir dene ikisini karıştırıp sürüyordum birde gazlı bez kapattım göğüs pedi kullanma dedi dr hava almadığı için iyileşmiyormuş dışarı çıkarken kullanıyorum evde akarsa süt napim değiştiriyorum üstümü hemen zaten çok akmıyor benim öyle ne kadar sıklıkla emziriyorsun her saat falan mı ben az mı emziriyorum diye düşünüyorum kaç saatte doluyor göğüslerin benimde şöyle dolu dolu olsa Allahımmm aminnnnnnnnn :))
Kuzulaaaar. Napıyosunuz? Memelerle başınız dertte hala anlaşılan :) ya minikkalbim anestolü ben hemoroid için kullanıyordum. Ucu tıkanmış tel tokayla açtım tokayıda yıkamayı unutmuşum. Bi gğn takmak için azıma aldım almaz olaydım, dilim dudağım en az yarım saat uyuşuk kaldı emzirirken çok çook iyi yıka memişi. Şu an arda memede tek elle zor yazıyorum öpüyorum hepinizi mucxxxx
canım ben 2-3 saatte bir emziriyorum o aralar kızım acıkıyo zaten yaaa demek ole ben hep gogus pedi kullanydm kullanmıyım o zaman artık bende gazlı bez koydum bugun ara ara kremi sürüyorum yaaa artık gecsin valla 2 ay oldu mutlu mutlu emzirmek istiyorum acı cekerek degil
merhaba arkadaşlar.bende bugün öğrendim beta hcg 1152 çıktı galiba hamileyim... :) adetim 4 gün gecikmişti.3,5 yıllık evliyim.2 kere düşük yaptım.7 ay önce 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim.rabbim herkesin gönlüne göre versin.cumartesi kontrole gidicem umarım herşey yolunda gider...
B ız geldık nasılsınız guzel anneler
kızlar selam ben uzun bir süredir hiç giremedim çok acayip yoğun ve yorgunum doğal olarak:) karnımı zor doyuruyordum son 1haftaya kadar ama 3.ay bitti benim bebişin düzeni oluştu çok şükür tabii hep başındayım ve sürekli ayağımda uyuyor ayağımdan bırakınca uyanıyor. emzirmede sorunumuz var sanırım bırakacak gibi çok üzülüyorumartık geceler dışında oturarak emziremiyorum ayakta emiyor sinirleniyor hep. zaten 2.aydan beri mama kullanıyoruz. sütüm de iyice azaldı artırmaya çalışıyorum ama çok büyük değişim olmuyor. ek gıda için doktorumuzla henüz konuşmadık 4.ay bitiminde de randevumuz var o zaman sorcam bakalım ne diyecek?sizin hayat düzeniniz nasıl? bu arada annelik çok güzel birşeymiş kendimi 10level atlamış gibi hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?