ekim hamileleri... :)

Sagol canim sanada iyi bayramlar bayram gayet güzel geciyo annemdeyiz kizim dizimde bugun biraz huysuzluk yapti uykuya.olacak okadar..opuyrm kizlar hepinize iyibayramlar...

Selam kızlar... Bayram nasıldı? Bizim düzenimiz yine şaştı. Bayramın ilk günü kurban muhabbeti, ikinci gün el öpme, üçüncü gün alışveriş, dördüncü gün şehirdışı akraba ziyareti, daha bu sabah eve geldik e napıcamızı şaşırdık. Onca kalabalıktan böyle bi sakinliğe geçince şaşaladık. Uyumak istiyoruz bi yandan oyuncaklarımızı özledik uykuya direniyoruz falan. Bi garibiz işte. He bi de sizi özlüyoruz

selam herkese bayram çok yorucuydu benim üstelik biz tatile dinlenmeye gittik. bebişle tatil tatil olmaktan çıkıp yorucu bir maratona dönüşüyor...bizim tospik bizi rahat bırakmadı yine uyku dğzeni de allak bullak oldu

öncelikle merhabalar Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benimki 4 haftalık ama inanılmaz kasık ve bel ağrılarım var sizdede oluyomu açıkçası düşük tehlikesi diye korkuyorum

bende 6 haftalık hamıleyım aynı sıkayetler bendede var ozellıkkle sabah kalkınca ,benım ıkıncı bebegım ılkınde hıc boyle olmadım ıkı gun once kanamam basladı hafıf sekılde lekelenmelerım halen de devam edıyor ,hap kullanıyorum umarım gecer ve tututnur bebegım,
bence hemen dusuk deme bazen olurmus oyle agrılar bence dıkkat et agır falan kaldırma ben kızımı kcagıma falan alıyordum ondan mı oldu bılmem

Kizlar sizde bebislerinizin fotolarini koysaniza yada kendinizin ben cok merak ediyorum sizide bebislerinizide gerci buara iyice bosladiniz buralari ama neyse..neler yapiyosunuz bebislerden okadarmi firsatiniz yok yahu ben 2cocukla dubleks evle islerimi halledip internete bile giriyorum 18.de 4.ayimizi doldurduk bugun asimiz vardi iki bacaktan maalesef cok agladi yavrum 8kilo olmusuz buay.boyumuz uzamis.bayramda herkes minigimi konusup sevmekle mesguldu guzel gecti...donuste temizlik camasir okul cok zordu..buaralar kizim biraz oksuruyo balda veremiyorum gecmiyoda doktora goturdum daha once olduydu cok fazla degil dedi emmesinde sorun varmi uykusunda falan yokdedim bisey vermedi cigerleri iyi bogazi kulaklari dedi hemwn antbytk vermiyolar.nasil gecer bilmem cokta degil ama kalkinca ustuste biraz oksuruyo sizinkiler nasil opuyrm kizlar...

Geceleri çok kötü rüyalar görüyorum. Sizede oluyormu yoksa benim kuruntularım yüzündenmi?
Gerçekten canım ben de çok kötü rüyalar görüyürum gebelik testi aptığım günden beri eşimle de rüyalarımı paylaşamıyorum endişelenmesin diye daha kimseyle de hamile olduğumu paylaşmadım.Tasvir etmek istemiyorum ama üç harfli musallat olmuş çocuk gördüm trafik kazasında başı kopmuş bebek gördü çok kötü gerçekten hemen uyanıp nas-felak surelerini okuyorum dualar ediyorum ÇOK korkuyorum
ALLAH hayırlara getirsin inşallah senin de benim de rüyalarımı....amin

mrh hanımlar yeni katıldım aranıza yardım ederseniz sevinirim ..7 aylık evliyim galiba hamileyim . 7 aydır istiyorduk zaten ama pko oldugumdan geç oldu herhalde . evde 2 kere test yaptım hemen iki çizgi çıktı .hastalığım gecikeli 2 ay oldu ama düzensiz olduğundan pek önemsemedim taki 2 hafta önce sabah çıkarana kadar sonra test yaptım çıktı. biz taburda kalıyoruz eşimle çıkmam kolay olmuo gidemedik daha hastaneye . sağ kasığımda ağrı oluyor ara ara hemen hemen hergün çıkarıyorum mutfağa giremiyorum sizcede hamileyimdir demi hastaneye gittiğimde negatif olursa gene çok üzülcem .. yardımcı olur musunuz

Canım evde yapılan idrar testleri artık %100 e yakın sonuç veriyor üst üste pozitif çıkmış hamilesin. Ama işin farklı boyutları var. Boş gebelik, dış gebelik gibi olaylar olabiliyor. Biz de yeni doğuran anneler olarak bunun örneklerini topikteki arkadaşlarımızda gördük. Bu nedenle sevinmeden önce doktora görünmen şart. Yani evet hamilesin ve inşallah bizler gibi sen de bebişini kucağına alırsın. Gelişmeleri paylaş lütfen biz topikçe meraklıyızdır.

canım benim inşallah sağsağlim alırsın kucağına bende aynı durumdaym 2 düşüğüm oldu ve şimdi yeniden hamileyim kan testinde hormon düşük çıktı yarın tekrar yaptırcam bende korkuyorum bol bol dua edelim hayırlısıyla anne oluruz inşallah :)

cevabın için tşk canım biraz geç oldu ama öğrendim ki 9 haftalık hamileyim çok şükür :)

slm kızlar biz de oğluşumla uzun bir tatilden sonra geldik aranıza biz yokken topiğe yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler sefa getirmişler hepsi... bizim de 4 aylık aşımız geldi çattı gelişmeleri size aşı olduktan sonra aktaracağız tatil güzel geçti bayram da kalabalığa çok alıştık bakalım evde neler yapacağız yalnız kalınca hepinizi öptük teyzeleri

Oh oh! Hoş geldiniz sefalar getirdiniz canım :) bizde aşımızı dün olduk. Nefret ediyorum şu aşılardan çocuğun düzeni şaşıyor her defasında. Dün hiç uyuyamadı kuzum, bugün de uykudan gözlerini açamıyor. Sabaha düzene gireriz inşallah. Emoş, bkm, mikrolif, gılo yine ortalıkta yoklar. Anacım arada bi "ce ee" yapın bari merakta kalıyoruz aaa...

Bu arada doğuma gittiğim gün ve doğumdan sonra yazılanları okudum az önce :) doğurcağımı hissetmişim resmen :) hahaha... emoş yaaa :) yerim kızım ben seni :) yavrum benim herkes teker teker doğurdukça benimki de gelsin demekten bi hal olmuşsun :) kuzum benim:) yaaa topikte muhabbeti özledim valla. Doğumdan önce birisi 1 gün yazmayınca kızan bizler şimdi sitem edemiyoruz. Hepinizi çok özledim valla yaaaa... Boşa çıkıp muhabbet edebikecek miyiz ki yeniden? Bu arada çalışıp izni biten işe dönen yada dönmeye hazırlanan var mı kızlar? Yoksa işten ayrıldınız mı temelli?

slm canım benim slm tüm anneler tatlım sorma yaaa bugun ise basladım ilk iş gunum bebişimi kayınvalideme bıraktım geldim ((( suan salak gibiyim bosluktayım resmen nasıl bir ruh halindeyim bilemedim bugun cabuk biter insallah yine yazarım opyrmmmm

uzun bır aradan sonra mrb.oglusum 5 ayına gırdı.4 gun önce sunnetı yaptırdık.ıyılesıyo artık .dısde cıkarıyo sureklı damagını kasıyo.ıse baslamadım senelık ızındeyım.ondan sonrada 45 gun heyet raporu alcam.kuzucum buyudu en son konrolunde 7250 gr 68 cm dı.ek gıdaya basladım ama anne sutune devam .cok hareketlı bı oglum var ama cok akıllı masallah.sızlerı cok özledım .umarım ıyısınızdır.hala kılo veremedım sanırım veremıycemde habıre yıyorum cunku öpt sızı grs

Canım bu sünnet işi çok düşündürüyo beni. Nasıl geçti zor muydu iyileşme süreci? 4 gün geçmiş pipidi ne durumda iyileşti mi? Çok istiyorum biliyorum ama biraz detaylı anlatır mısın lütfen çok muallaktayım ben

canım klamp yöntemıyle yaptırıdm netten bakabılırsın .ılk gun cok agladı uyusturucu ılac sıktık pıpıye .zaten pıpıye bı alet takılıyo.3 gun sonra cıkarılıyo .alet cıkarılırken de azıcık agladı sımdı cok rahatız
ılk gunden ıtıbaren pantolonunu hep gıydı.sıkıntı olmadı.ben ankaradayım .elıf sunnet merkezı yaz netten bak.vıdeosunuda ızle.gecıktırme ya hemen yap emeklemeden yada aklı erene kadar bekle .ama altına kakasını yaptıgı ıcın enfeksıyon rıskı cok sunnet olmazsa .onun ıcın yaptırıdım ben
bıde hep sıkıntı yapacaktım bıttı gıtttttttttttttttttııııııııııııııııııı:)

canım ben de düşünüyorum sünneti herkes küçükken kolay yaptır sen de kurtul o da kurtulsun diyor. elif tıp merkezi bize çok yakın orasını çok övüyorlar bizim doktorumuz da deva tıp merkezinde orda da sünnet yapılıyor. sanırım orda yaptırcaz daha karar veremedik.

canım bencede hemen yaptır emeklerse cok zor olur sımdı bıle elını sureklı pıpısıne göturmek ıstıyo.emekleyınce dusunemıyorum bıle bız klamp yontemıyle 4 gunde ıyılestık ve ılk andan ıtıbaren pantolonunu gıydı bu cok buyuk bı kolaylık .dıkıs yok kanama yok .super.benımde evım elıf sunnet merkezıne cok yakın .ama ben dr u cok begendım.ısının ehlı.10 dk uyusturma 5 dk sunnet .super yanı.palyaco falan var .oyun parkı var ıcınde cocuk korkmuyo.bı bak derım dr dunyaca unlu 15 ayrı ulkede sunnet yapmıs bı bak öle karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…