- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.901
gunaydin kizlar...
canım bencede hemen yaptır emeklerse cok zor olur sımdı bıle elını sureklı pıpısıne göturmek ıstıyo.emekleyınce dusunemıyorum bıle bız klamp yontemıyle 4 gunde ıyılestık ve ılk andan ıtıbaren pantolonunu gıydı bu cok buyuk bı kolaylık .dıkıs yok kanama yok .super.benımde evım elıf sunnet merkezıne cok yakın .ama ben dr u cok begendım.ısının ehlı.10 dk uyusturma 5 dk sunnet .super yanı.palyaco falan var .oyun parkı var ıcınde cocuk korkmuyo.bı bak derım dr dunyaca unlu 15 ayrı ulkede sunnet yapmıs bı bak öle karar ver
benim göbekte aldı başını gitti 5 aylık hamileyken bile bu kadar değildi sezeryan oldum diye hiç sarmadım korkumdan acır diye kaldı ama zayıflarsam belki gider 38 bedenden şu an 42 bedene zor giriyorum ve üstüme göre hiç bişey bulamıyorum alışverişten zevk alan ben nefret eder oldum
günaydın güzel annişler benim oğluma nazar mı değdi ya 2 gecedir saat başı uyanır oldu napcam benn çok uykusuzummmmmm
morelini bozma canım bebişlerin günü gününe uymuyo mesala benim bebişde gece 2 kere kalkar gece güzel sütünü icerdi benim bebişde bugun sadece 1 kere kalktı gece ondada sütünü icmedi( sabah cok az icmis bu saat olmus daha icmemis anlamadım valla yani degisiyo devamlı bebişler ama saat bası kalkıyosa yaaa doymamıstır canım yada bir yerde okumustum bebiş üşümüştür bir daha yine böle saat başı kalktıgında güzelce sar yatır bakalım ne yapcak
canım ya odanın sıcaklığına nem oranına çok dikkat ediyorum 24 derece yapıyorum ama çok terliyor her kalktığında sırtı sırıksıklam yastık yatak ıslanmış oluyor ama burnu tıkalı gibiydi belki de ondan rahatsız oldu yavrum artık çok sık beslenmeye ihtiyaç duymazlarmış nette okudum mideleri büyüdüğü için bir kerede daha çok emip daha uzun süre dayanabilirlermiş hatta gündüz 3 saatte bir beslenen bebek gece beslenmeye ihtiyaç bile duymayabilirmiş 2 hafta sonra falan ek gıdaya başlıcam bende artık şu ana kadar bişey vermedim bakalım düzenleri yine değişecek mi
canım ya odanın sıcaklığına nem oranına çok dikkat ediyorum 24 derece yapıyorum ama çok terliyor her kalktığında sırtı sırıksıklam yastık yatak ıslanmış oluyor ama burnu tıkalı gibiydi belki de ondan rahatsız oldu yavrum artık çok sık beslenmeye ihtiyaç duymazlarmış nette okudum mideleri büyüdüğü için bir kerede daha çok emip daha uzun süre dayanabilirlermiş hatta gündüz 3 saatte bir beslenen bebek gece beslenmeye ihtiyaç bile duymayabilirmiş 2 hafta sonra falan ek gıdaya başlıcam bende artık şu ana kadar bişey vermedim bakalım düzenleri yine değişecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?