• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM-KASIK-ARALIK GEBELİK İSTEYENLER💖

Bugün dayanamadım ve ovulasyon testi yaptım, BAT 19 Kasım. Testim silik çıktı sanırım geç yumurtlama olacak bu ay. Geçen ay da bata 12 gün kala en koyu haline ulaşmıştı ikinci çizgi ama C çizgisi kadar koyulaşmadı hiç. O gün yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum belirtilerim de o yöndeydi.

Selam kızlar benim yaş 35 ikinci bebeği istiyoruz ama olmadı 7 aydır amh düşük ama doktor bunu sorun etmedi , yumurta çatlatma iğnesi kullandım iki ay, olmadı. Bu ay rahim filmi isticektim ama adetim gecikti testler de negatif sanırım ilaç sonrası oluyormuş bu durum normalde gecikmezdi. Cum günü kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor

Selam kızlar benim yaş 35 ikinci bebeği istiyoruz ama olmadı 7 aydır amh düşük ama doktor bunu sorun etmedi , yumurta çatlatma iğnesi kullandım iki ay, olmadı. Bu ay rahim filmi isticektim ama adetim gecikti testler de negatif sanırım ilaç sonrası oluyormuş bu durum normalde gecikmezdi. Cum günü kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz🙏

İncir kürü ile nasıl hamile kaldınız acaba? Tam olarak ne işe yarıyor anlatırsanız çok sevinirim
Hamile miyim bilmiyorum ama yorumlarda çok olumlu şeyler yazıyo ben de soğan kürüyle başladım testere dişli Aslan pençesi çayı demleyip içtim havuç incir kürü yaptım hayıt tohumu çayı içtim amh düşüklüğünde yerleşme sorunlarında işe yarıyormuş bi çok insan yorum yapmış YouTube saraçoğlu nun videolarından baktım hep bat bekliyorum bakalım 10 kasımdan sonra test yapıcam

Merhaba kızlar amh değeri düşük olan car mı acaba aranızda? Neler yapabiliriz bu konuda ?
Ben 0.35 amh saraç oğlununun videolarını izledim kan testi yaptırıp ona göre ilerledim kürler yaptım ilk soğan kürüyle başladım havuç incir kürü hayıt tohumu çayı aslan pençesi çayı bakalım bu ay bat bekliyorum hepimiz için iyi kolay olan hayırlısı nasip olsun amin

İnşallah güzel haberler alırsınız bekleyenler🙏 ben dün gece adet oldum. Ovulasyon 20 sine denk gelicekmiş uygulamadan bakıyorum. Ama lh çubuklarını kullanmadan olmuyor çok doğru sonuç oluyor böyle. Birde bende soğan kürünü yapcam bu ay, ama sorum şu diğer kürleri de aynı zamanda mı yaptınız? Çünkü adetten sonra max 10 gün olmalıymış

İnşallah güzel haberler alırsınız bekleyenler🙏 ben dün gece adet oldum. Ovulasyon 20 sine denk gelicekmiş uygulamadan bakıyorum. Ama lh çubuklarını kullanmadan olmuyor çok doğru sonuç oluyor böyle. Birde bende soğan kürünü yapcam bu ay, ama sorum şu diğer kürleri de aynı zamanda mı yaptınız? Çünkü adetten sonra max 10 gün olmalıymış
Hepsini karışık yaptım ilk ay soğan kürü yapmamıştım bu ay onu da yaptım havuç incir kürü de yaptım aslan pençesi de içtim hayıt tohumu da içtim kombo uyguladım doğrumu yanlışım bilmem ama beklemekten sıkıldım 😂

Ben 0.35 amh saraç oğlununun videolarını izledim kan testi yaptırıp ona göre ilerledim kürler yaptım ilk soğan kürüyle başladım havuç incir kürü hayıt tohumu çayı aslan pençesi çayı bakalım bu ay bat bekliyorum hepimiz için iyi kolay olan hayırlısı nasip olsun amin
süper 🤩 işe yarasın umarım🙏

Bende saraçoğlunun aslan ğençesi kürünü denedim geçen ay olmadı. Aralık ayında incir deneyeceğim. Kasım da oluruna bıraktım. İnvir kürü nasıl yapılıyor canım bilgi verebilir misin?

Kesinlikle katılıyorum aynı durum benim de başıma geldi ve ne yazık ki sonrasında kanamaya döndü hem de progestan başlamama rağmen. İlk haftalar bu yönden riskli o yüzden en kısa zamanda progestana başlayın bence.
Yani doktor bile bile neden başlamıyor ki o zaman? Lekelenme devam ediyor hala 3 hafta olacak ben de anlamadım 🤷

Yani doktor bile bile neden başlamıyor ki o zaman? Lekelenme devam ediyor hala 3 hafta olacak ben de anlamadım 🤷
Bende lekelenme olduğu gün başlandı ama ertesi gün kanama oldu ve kürtaj oldum. Gebeliğin ilk haftalarında kanama olmadığı müddetçe lekelenmeden çok korkmayın diyorlar. Doğuma kadar lekelenmesi devam edenler oluyormuş. Nasipte varsa ne olursa olsun doğuyor zaten:) Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize💝

Bende saraçoğlunun aslan ğençesi kürünü denedim geçen ay olmadı. Aralık ayında incir deneyeceğim. Kasım da oluruna bıraktım. İnvir kürü nasıl yapılıyor canım bilgi verebilir misin?
Canım bi YouTube da saraçoğlunun incir havuç kürü var ama kan tahlili yaptır öyle dene olur mu proşaktin yani süt hormonu olanlarda farklı kürler var oh hormonlu dengeleyici aslan pençesi çayı var ben eskiden kaynar suyu üstüne dökerdim önce su sonra bitkiymiş mesela kaynatılmıyormuş herkesin anlamadı farklı ama saraçoğlunun soğan kürüyle başladım Yinede yazarsan yardımcı olabilirim istediğinde

Bende lekelenme olduğu gün başlandı ama ertesi gün kanama oldu ve kürtaj oldum. Gebeliğin ilk haftalarında kanama olmadığı müddetçe lekelenmeden çok korkmayın diyorlar. Doğuma kadar lekelenmesi devam edenler oluyormuş. Nasipte varsa ne olursa olsun doğuyor zaten:) Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize💝
Yani artık nasip diyoruz kesinlikle.. Gönlüm rahat çok şükür. Aminn inşallah 🥰

Lütfen kan testlerinizi yaptırdıktan sonra bunları deneyin pcos olanlar amh düşük olanlar dahil
mutlaka hormon testi yaptırın özellikle prolaktin saraçoğlunu dinleyin

Soğan kürü
İncir havuç kürü
hayıt tohumu çayı
Testere dişli aslanpençesi çayı
Mutlaka saraçoğlunun videolarını izleyin yorumlarını okuyun inşallah herkes kucağına sağlıkla alsın bebişlerini ama hiç kötü yorum okumadım ya 🥹

Benim 0.41 di iki tup bebek denemesi başarısız oldu yumurta kalitesi düşük dendi hayit kuru yaptım 2 ay sonra hamile kaldım
Geçtiğimiz ay hayıt bende yaptım bakalım bat 15 i erken yumurtlama oldu bu ay bugün şeffaf sümüksü bi akıntı geldi bugün iki kere sabah ve akşam yerleşme döneminde gözüküyor şuan inşallah öyledir rabbim iyi kolay olanı nasip etsin 🙏

Uygulamadan çok yanıldım ben sana tavsiyem adetin bitsin ertesi gün ovulasyon testine hergün aynı saatte bakarak sabah 11 akşam 6 arası yap koyu renge yaklaşana kadar yap uygulama beni çok patlattı 🤦‍♀️

Geçtiğimiz ay hayıt bende yaptım bakalım bat 15 i erken yumurtlama oldu bu ay bugün şeffaf sümüksü bi akıntı geldi bugün iki kere sabah ve akşam yerleşme döneminde gözüküyor şuan inşallah öyledir rabbim iyi kolay olanı nasip etsin 🙏
Amin. Bende 2. Deniyorum 5 gündür akıntı çok seffaf kokusuz ağrılarım var sabah kaset test yaptım negatif. Ama ben adete 2 gün kala yumurtladim 27 ekimde değerlendirdik yarın kan vereceğim

Back
X