- 30 Ekim 2025
- 68
- 21
- 3
- 36
Güzel haberler al inşallahAmin. Bende 2. Deniyorum 5 gündür akıntı çok seffaf kokusuz ağrılarım var sabah kaset test yaptım negatif. Ama ben adete 2 gün kala yumurtladim 27 ekimde değerlendirdik yarın kan vereceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler al inşallahAmin. Bende 2. Deniyorum 5 gündür akıntı çok seffaf kokusuz ağrılarım var sabah kaset test yaptım negatif. Ama ben adete 2 gün kala yumurtladim 27 ekimde değerlendirdik yarın kan vereceğim
Canım tüm değerlerim iyi hiçbir sıkıntım yok. Salı günü tekrar gidip baktırmayı düşünüyorum ama. Aslan pençesi kürünü denedim. Demleme usulü yaptım hatta. Ama olmadı. Yumurtlama gününü kaçırdım tabi belki onunla alakalıdır. Yumurtanın kaliteli olup olmadığını nasıl anlıyoruz ?Canım bi YouTube da saraçoğlunun incir havuç kürü var ama kan tahlili yaptır öyle dene olur mu proşaktin yani süt hormonu olanlarda farklı kürler var oh hormonlu dengeleyici aslan pençesi çayı var ben eskiden kaynar suyu üstüne dökerdim önce su sonra bitkiymiş mesela kaynatılmıyormuş herkesin anlamadı farklı ama saraçoğlunun soğan kürüyle başladım Yinede yazarsan yardımcı olabilirim istediğinde
Araştırayım ben bi bunu da. Çok teşekkür ederimBenim 0.41 di iki tup bebek denemesi başarısız oldu yumurta kalitesi düşük dendi hayit kuru yaptım 2 ay sonra hamile kaldım
Amin. Bende 2. Deniyorum 5 gündür akıntı çok seffaf kokusuz ağrılarım var sabah kaset test yaptım negatif. Ama ben adete 2 gün kala yumurtladim 27 ekimde değerlendirdik yarın kan vereceğim
Yumurta kalitesini artırmak için incir havuç kürü ve hayır tohumu çayıCanım tüm değerlerim iyi hiçbir sıkıntım yok. Salı günü tekrar gidip baktırmayı düşünüyorum ama. Aslan pençesi kürünü denedim. Demleme usulü yaptım hatta. Ama olmadı. Yumurtlama gününü kaçırdım tabi belki onunla alakalıdır. Yumurtanın kaliteli olup olmadığını nasıl anlıyoruz ?
Araştırayım ben bi bunu da. Çok teşekkür ederim
Yumurta kalitesini artırmak için incir havuç kürü ve hayır tohumu çayı
7 adet incir böl ikiye 600/700 ml kaynamış suyun içine at kaynar suyu üstüne dökme ama .sonra kısık ateşte 15 dakika kaynat .ılısın
Ayrı bi tencerede 3 büyük havuç dikine kes ortadan da böl yine 600/700 ml kaynayan suya at kısık ateşte 20 dk .ılısın
Bu ikisi ılıdıktan sonra karıştır sabah ve akşam iç .
Saraçoğlunun tarifleri amh yüksekliği ve yumurta kalitesi için .
Bende başlıcam buna teşekkürler tarif içinYumurta kalitesini artırmak için incir havuç kürü ve hayır tohumu çayı
7 adet incir böl ikiye 600/700 ml kaynamış suyun içine at kaynar suyu üstüne dökme ama .sonra kısık ateşte 15 dakika kaynat .ılısın
Ayrı bi tencerede 3 büyük havuç dikine kes ortadan da böl yine 600/700 ml kaynayan suya at kısık ateşte 20 dk .ılısın
Bu ikisi ılıdıktan sonra karıştır sabah ve akşam iç .
Saraçoğlunun tarifleri amh yüksekliği ve yumurta kalitesi için .
Çok sağol canım. Bir başlama zamanı var mı peki? Reglim yenice bitti. Birde incir kuru incir olacak değil mi
evet şimdi tam alma zamanı biraz tuzluya geliyo ama artık bu yolda herşey mübah.önce soğan kürünü yap birde süt hormonuna baktır öyle başla
Beyaz akıntı şeffafmıydı böyle yapışkan sümük gibiBende de beyaz akıntı mevcut yumurtlama geçtiğinden beri ve asırı kasık ağrısı iğne batar gibi
Merhaba siz test yaptınız mı son durumlar nedirBilmiyorum ya bugün testi elime aldım geri bıraktım cumartesi yapayım dedimbir oğlum var benim de ocakta 6 yaşına girecek hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
Yaptım negatif ama adette olmadım siz ne yaptinizMerhaba siz test yaptınız mı son durumlar nedir
Benim testte bi gölgelik var bugun 12 gün olsaydı gölge falanda cıkmazdı diye düşündüm hayırlısı artık tüp bebek tedavisindeyim bu ayda olmazssa iğne başlayacagım inşallahYaptım negatif ama adette olmadım siz ne yaptiniz
2 defa tup bebek yaptım 3 hastane çocuğun olmaz dedi Rabbım isteyince veriyor çok şükür oğlum oldu doğal yolla. Bir kaç ay deneyip bende gideceğim tup bebek icin Rabbım isteyen herkese nasip etsinBenim testte bi gölgelik var bugun 12 gün olsaydı gölge falanda cıkmazdı diye düşündüm hayırlısı artık tüp bebek tedavisindeyim bu ayda olmazssa iğne başlayacagım inşallah![]()
Bende de hafif çok zor görülen gölge var sabah s9n test yapayım diyorum bendeBenim testte bi gölgelik var bugun 12 gün olsaydı gölge falanda cıkmazdı diye düşündüm hayırlısı artık tüp bebek tedavisindeyim bu ayda olmazssa iğne başlayacagım inşallah![]()
Aminn allah bagışlasın inşallah bir daha tüp benege gerek kalmaz2 defa tup bebek yaptım 3 hastane çocuğun olmaz dedi Rabbım isteyince veriyor çok şükür oğlum oldu doğal yolla. Bir kaç ay deneyip bende gideceğim tup bebek icin Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Yaa hiçç öyle bir iradem yok test yapmak bazılarına korkunc geliyor bana bana bir aktivite sanki aksama kadar testi incelerken zaman geciyoBen eve test almıyorum gecikirse gidip hemen alıyorum![]()