• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM-KASIK-ARALIK GEBELİK İSTEYENLER💖

Merhaba benimde son reglim 13 Ekim reglime 2 gün kaldı bende 1 haftadır alt karın da ve sol kasıkta batma var sol bacağıma vuran ağrı var ara ara oluyor bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil negatif çıktı halen şans varmı acaba tutmusmudur

Merhaba benimde son reglim 13 Ekim reglime 2 gün kaldı bende 1 haftadır alt karın da ve sol kasıkta batma var sol bacağıma vuran ağrı var ara ara oluyor bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil negatif çıktı halen şans varmı acaba tutmusmudur
Tuttuguna dair seyler okudum ama bende gecen ay umutlanmistim olmadi , siz adet oldunuzmu

Güzel haberler varmı kızlar nasıl sonuçlar, benim daha ovulasyon haftaya

Bat tarihi karışık erken yumurtlamadan dolayı 15/19 Kasım arası gözüküyor 10 undan itibaren erken test yaptım çizgiler silik çok değişik bir dönemden geçiyorum 🥺🥺🥺Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah amin 🙏

Kızlar merhaba ben de 3 aydır ovulasyon testleri ile takipteyim pik görüyorum geçen ay öncesi sonrası hepsini değerlendirdik ama maalesef olmadı şimdiki testlerimi ekledim bakabilir misiniz 14 pik gibi ve sanki bugün silikleşmeye başladı
Aksi gibi bu ay sadece 13 gece ve 14 sabah değerlendirebildik ve eşim dün akşam seyahate çıktı acaba şansımız olur mu stres içindeyim vallahi

Eklentiler

• IMG_5708.webp
    IMG_5708.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 15
Benim amh 0.360 her düğmeye başladım 28 yaşında 1.5 aylık evliyim
Bende 2 aydır öyle yapıyorum. Geçen ay olmadı. Bu ayda ümitli değilim. Ütüne bir de 8 kilo aldım 1.5 ayda. 🥺

Kızlar prodoktor gebelik testi yaptım birini sabah birini akşam sizce gebelik var mı bu markayı ilk defa kullanıyorum

Eklentiler

• 1000069513.webp
    1000069513.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar prodoktor gebelik testi yaptım birini sabah birini akşam sizce gebelik var mı bu markayı ilk defa kullanıyorum
İnsallah vardir ama bu marka cok yalanci pozitif veriyor bende bunun magdurlarindan biriyim sonra burda hep yalanci verdigini okudum. İnsallah seninki oyle degildir bebisin seninledir 🙏 farkli bir markayla tekrar et canim bizide bilgilendir

İnsallah vardir ama bu marka cok yalanci pozitif veriyor bende bunun magdurlarindan biriyim sonra burda hep yalanci verdigini okudum. İnsallah seninki oyle degildir bebisin seninledir 🙏 farkli bir markayla tekrar et canim bizide bilgilendir
novacheck denemiştim bundan iki gün önce onda da silik çıktıydi iki gün sonra bu testleri aldım bunlar da daha belirgin çıktı

novacheck denemiştim bundan iki gün önce onda da silik çıktıydi iki gün sonra bu testleri aldım bunlar da daha belirgin çıktı
O markayi hic duymadim gunun gectiyse direk kan ver madem kesin olur ama bence daha guvenilir bir markayla tekrarla derim.

Merhaba kizlar bende geçen ay testle denedik olamadi bu ay Kasım'da ayin 9u pikdi ama 10dnedik bakalım bende bu ay tutacakmi

Back
X