Amin canım İnşallah sanada nasip etsin RabbımAminn allah bagışlasın inşallah bir daha tüp benege gerek kalmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım İnşallah sanada nasip etsin RabbımAminn allah bagışlasın inşallah bir daha tüp benege gerek kalmaz![]()
Cümbürcemaat test yaparken kafayı yicez hepimiz hele ben![]()
Yemin ediyorum yemekten sonra gelen çay gibi olduYaa hiçç öyle bir iradem yok test yapmak bazılarına korkunc geliyor bana bana bir aktivite sanki aksama kadar testi incelerken zaman geciyo![]()
Yeminle bravoBen eve test almıyorum gecikirse gidip hemen alıyorum![]()
Tuttuguna dair seyler okudum ama bende gecen ay umutlanmistim olmadi , siz adet oldunuzmuMerhaba benimde son reglim 13 Ekim reglime 2 gün kaldı bende 1 haftadır alt karın da ve sol kasıkta batma var sol bacağıma vuran ağrı var ara ara oluyor bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil negatif çıktı halen şans varmı acaba tutmusmudur
Bat 15 Kasım ama hala bir adet belirtisi yok 11 kasım erken gebelik testi negatifGüzel haberler varmı kızlar nasıl sonuçlar, benim daha ovulasyon haftaya
Kan verdim negatif ama halen adet olmadım yani bende soğan kürü ne başladım 15 gün boyunca icicegim bakalım inşallah bu ay olurTuttuguna dair seyler okudum ama bende gecen ay umutlanmistim olmadi , siz adet oldunuzmu
Benim amh 0.360 her düğmeye başladım 28 yaşında 1.5 aylık evliyimMerhaba kızlar amh değeri düşük olan car mı acaba aranızda? Neler yapabiliriz bu konuda ?
Bende 2 aydır öyle yapıyorum. Geçen ay olmadı. Bu ayda ümitli değilim. Ütüne bir de 8 kilo aldım 1.5 ayda.Benim amh 0.360 her düğmeye başladım 28 yaşında 1.5 aylık evliyim
İnsallah vardir ama bu marka cok yalanci pozitif veriyor bende bunun magdurlarindan biriyim sonra burda hep yalanci verdigini okudum. İnsallah seninki oyle degildir bebisin seninledirKızlar prodoktor gebelik testi yaptım birini sabah birini akşam sizce gebelik var mı bu markayı ilk defa kullanıyorum
novacheck denemiştim bundan iki gün önce onda da silik çıktıydi iki gün sonra bu testleri aldım bunlar da daha belirgin çıktıİnsallah vardir ama bu marka cok yalanci pozitif veriyor bende bunun magdurlarindan biriyim sonra burda hep yalanci verdigini okudum. İnsallah seninki oyle degildir bebisin seninledirfarkli bir markayla tekrar et canim bizide bilgilendir
O markayi hic duymadim gunun gectiyse direk kan ver madem kesin olur ama bence daha guvenilir bir markayla tekrarla derim.novacheck denemiştim bundan iki gün önce onda da silik çıktıydi iki gün sonra bu testleri aldım bunlar da daha belirgin çıktı
Pazartesiyi beklemek zorundayimO markayi hic duymadim gunun gectiyse direk kan ver madem kesin olur ama bence daha guvenilir bir markayla tekrarla derim.
Merhaba canım test yaptım mı ben daha olmadım 3_4 gundurde test yapmadımmmAminn allah bagışlasın inşallah bir daha tüp benege gerek kalmaz![]()