canim kac yumurtan varmis peki birde yasin kacti??Gunaydn dunyaninnn en sansli en kıymetli annis adylari biz ozeliz ve bebislermizde ozell maşallah asosolist gibiler her şeyimiz tamam bebisleri bekliyoruz.. Ben hastanedyim yumarta takibinde kan verdm sonucu bekliyorm ona gore ignelerme devam edicem 1haftadir gonalf 300doz kullanyrm gobektn bide koldan basladk 4gun once o biraz agri yapyo ama bebisimi dusununce gecyor doktrm yunurtalklarmin biraz yavas gelistigini soyluyor bilmyrm nolcak endometriom kalnlgm bugun 9.5 dedi .. Yumurtalr var baya sagdaki biraz daha iyi dedi 10.12caplarndaymis adet soylemdi insallah hyrli sonuclar alrm bugun
Meraba hosgeldin aramiza ben gecen sefer incir yemistim cok fazla etkisi oldumu bilmem..ilk seferle hemen hemen ayniydi yumurta sayim ama kurunu deneyenlerin artmis fakat ohss olanlarda var ..risk alma derim ben...bu arada bu denememde ari sutu kullaniyorum yumurta kalitesini cok arttiriyormus..birde transfer oncesi nar suyu icip transfer oncesi ve sonrasi kabak cekirdegi yiycem tutunmayi kolaylastirmasi icin...
Bu arada aslen azerimisin? :)
Ayy o Candan öte miymişcandan öte nasılsın canım. ben hala arısütü alıcam biliyo musun
Artacak canım değerin ben çok umutluyum sen de içini ferah tut. Bebisi üzme :)Gunaydin kizlar yarin sabahi beklemeye devam arada kalmak zormus varmi yokmu insalah devam eder bebis benimle...
canım benim rabbim umudunu söndürmesin seninle tabi bebişin yeter ki iyi düşün. bak bana 10 dan 35 e çıktım bu seferde kanamam oldu ama korkmuyorum çağırmıyorum bebişimin yokluğunu. ben onu Allaha emanet ettim o koruyor. sen de korkma bakalım yarın ben de bir test daha yaptıracamGunaydin kizlar yarin sabahi beklemeye devam arada kalmak zormus varmi yokmu insalah devam eder bebis benimle...
Aminnnn canım benim inşallah şuanda yoldayım biryere gidiyorum bol bol dua edicem hepinize Rabbim hayırlı evlat versin hepimizeBelki birlikte baslariz Allah nasip ederse birliktede guzel haberler veririz insallah
tebrik ederim canım tabi bi kez anne olmanın pozitifliği var üstünde bizlere göre daha rahatsın inşallah herşey gönlünce olurGünaydın kızlar bugün daha iyiyim akşam prensesime sarıldım senin için devam dedim birkaç ay vücudumu dinlendirip sıfırdan başlamayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek
Aaa hic duymamstm bende oyle yapyim o zamn arkadsm daha neler ogrenicez kim bilir ... Bebisim gelsn anisss ben geldm desinn ben kilo kilo nar cekirdek citlerm midemde kabak cekirdegi fabrikasi kurarm
ah o şişkinlik mahvetti beni estrofem. hele bi gün eşim bırak dedi canından öte değil o derece yani. ama sanırım vücut alıştı zamanla geçti sen de sabret canım herşey çok güzel olacakKızlar aranızda estrofem folik asit kullanıp şişkinlik yaşayan var mı? ilaçlara başlamadan önce 61 idim dün tartıldım 63 cıktım ya3 günlük detox yapıyorum . transferden once bu şişkinliği atmam lazım
aa ben aldinda coktan basladin saniyorum canim..ne zaman alicaksin ?basla bir an once bence..bu arada zaman yaklastikca daha iyiyim canim cok sukur :) sen nasilsin peki?candan öte nasılsın canım. ben hala arısütü alıcam biliyo musun
O ye nokta koymamakla oyle bir imaj yaratmisim demek :) guldurdun beni kiz :)Ayy o Candan öte miymişben hep yabancı bi nickmis gibi okuyodum.
İştahım da acıldı ama iki gündür zoraki önlemeye çalışıyorum kendimi. Bakalım 3 günlük detoxta kac kilo vericem. Çünkü acaip rahatsız etmeye başladı sadece göbeğim şişiyor.ah o şişkinlik mahvetti beni estrofem. hele bi gün eşim bırak dedi canından öte değil o derece yani. ama sanırım vücut alıştı zamanla geçti sen de sabret canım herşey çok güzel olacak
Gunaydin canim.... var tabiki bebisin gobusunde ,onu uzme annesi biliyorsun sen uzulunce o da etkileniyor :)Gunaydin kizlar yarin sabahi beklemeye devam arada kalmak zormus varmi yokmu insalah devam eder bebis benimle...
ay sorma canım yaa. mersinden gelecekti ya. arkadaşıma para göndereyim dedim hayır ben alıcam diye ısrar etti. ama sanırım parası yok diyemiyorum da ayıp olacak diye. olmazsa balparmakın apiterasını alıcam bekleyene kadaraa ben aldinda coktan basladin saniyorum canim..ne zaman alicaksin ?basla bir an once bence..bu arada zaman yaklastikca daha iyiyim canim cok sukur :) sen nasilsin peki?
Anladim canim sonucta fazlasi giz cikarmaz al sen kullanmaya badla sonra arkadasinin gonderdiginise kullanirsin...sanirim arkadasin bu kadar pahali olabilecegini dusunemedi..ay sorma canım yaa. mersinden gelecekti ya. arkadaşıma para göndereyim dedim hayır ben alıcam diye ısrar etti. ama sanırım parası yok diyemiyorum da ayıp olacak diye. olmazsa balparmakın apiterasını alıcam bekleyene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?