Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canim kac yumurtan varmis peki birde yasin kacti??
Bende puregon 300 ui kullaniyorum bugun 4. gunum sanirim transferlerimiz yakin zamana denk gelicek :)

candan öte nasılsın canım. ben hala arısütü alıcam biliyo musun

[Qİnşallah shn, post: 37405533, member: 611595"]Artacak canım değerin ben çok umutluyum sen de içini ferah tut. Bebisi üzme :)[/QUOTE]

İnsallahcanim cok korkuom sadece

Gunaydin kizlar yarin sabahi beklemeye devam arada kalmak zormus varmi yokmu insalah devam eder bebis benimle...
canım benim rabbim umudunu söndürmesin seninle tabi bebişin yeter ki iyi düşün. bak bana 10 dan 35 e çıktım bu seferde kanamam oldu ama korkmuyorum çağırmıyorum bebişimin yokluğunu. ben onu Allaha emanet ettim o koruyor. sen de korkma bakalım yarın ben de bir test daha yaptıracam

tebrik ederim canım tabi bi kez anne olmanın pozitifliği var üstünde bizlere göre daha rahatsın inşallah herşey gönlünce olur

Aaa hic duymamstm bende oyle yapyim o zamn arkadsm daha neler ogrenicez kim bilir ... Bebisim gelsn anisss ben geldm desinn ben kilo kilo nar cekirdek citlerm midemde kabak cekirdegi fabrikasi kurarm

[/QUOTE]
Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)

ah o şişkinlik mahvetti beni estrofem. hele bi gün eşim bırak dedi canından öte değil o derece yani. ama sanırım vücut alıştı zamanla geçti sen de sabret canım herşey çok güzel olacak

candan öte nasılsın canım. ben hala arısütü alıcam biliyo musun
aa ben aldinda coktan basladin saniyorum canim..ne zaman alicaksin ?basla bir an once bence..bu arada zaman yaklastikca daha iyiyim canim cok sukur :) sen nasilsin peki?

ah o şişkinlik mahvetti beni estrofem. hele bi gün eşim bırak dedi canından öte değil o derece yani. ama sanırım vücut alıştı zamanla geçti sen de sabret canım herşey çok güzel olacak
İştahım da acıldı ama iki gündür zoraki önlemeye çalışıyorum kendimi. Bakalım 3 günlük detoxta kac kilo vericem. Çünkü acaip rahatsız etmeye başladı sadece göbeğim şişiyor.

aa ben aldinda coktan basladin saniyorum canim..ne zaman alicaksin ?basla bir an once bence..bu arada zaman yaklastikca daha iyiyim canim cok sukur :) sen nasilsin peki?
ay sorma canım yaa. mersinden gelecekti ya. arkadaşıma para göndereyim dedim hayır ben alıcam diye ısrar etti. ama sanırım parası yok diyemiyorum da ayıp olacak diye. olmazsa balparmakın apiterasını alıcam bekleyene kadar

Anladim canim sonucta fazlasi giz cikarmaz al sen kullanmaya badla sonra arkadasinin gonderdiginise kullanirsin...sanirim arkadasin bu kadar pahali olabilecegini dusunemedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…