bebişin seninle annesi sen gönlünü ferah tut..stres yapma lütfen minnak yavrun etkilenmesin..hersey bizler için hayırlısıyla yarın güzel haberlerını alırız ınsallah..Gunaydin kizlar yarin sabahi beklemeye devam arada kalmak zormus varmi yokmu insalah devam eder bebis benimle...
I ipekboceki kac yumurtan olmus canim birde yasini sormustum? Gormedin galiba :)
Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)[/QUOTE]
Haberlslm canm brbrmze moral olalmcanim kac yumurtan varmis peki birde yasin kacti??
Bende puregon 300 ui kullaniyorum bugun 4. gunum sanirim transferlerimiz yakin zamana denk gelicek :)
hayırlısı olsun canım ,sonucu iyi olur inş. bu bekleyişin son olur umarım.. gelsin melekler...günaydın kızlar transfer sonrası 8. günden merhaba geçmiyor günler geçmiyor
canım benim rabbimjel u söndürmesin seninle tabi bebişin yeter ki iyi düşün. bak bana 10 dan 35 e çıktım bu seferde kanamam oldu ama korkmuyorum çağırmıyorum bebişimin yokluğunu. ben onu Allaha emanet ettim o koruyor. sen de korkma bakalım yarın ben de bir test daha yaptıracam
bende ilk zamanlar türkçe okunuşuyla kandanotte filan diye okuyodum sonra farkettimO ye nokta koymamakla oyle bir imaj yaratmisim demek :) guldurdun beni kiz :)
Anladim canim sonucta fazlasi giz cikarmaz al sen kullanmaya badla sonra arkadasinin gonderdiginise kullanirsin...sanirim arkadasin bu kadar pahali olabilecegini dusunemedi..
qaraqiz bu arada bende ampuluna basladim 1 hafta falan oldu ..insallah natureli kadar ise yarar...
Insallah canım. Doktor durum cok iyi dedi. Insallah seni bebeginle memleketine gonderecegiz dedi. Insallah aksilik cikmaz. Bugun cetrotode diye bir igneye daha basladik. Cumartesiye toplama isleni olavilir dendi. Ama net tarih bilmiyoruz. Allah isimizi rast getirir insallah. Ama surec iyi gidiyor. Insallah guzel haberler veririrz canim birbirimize. Senin nasil gidiyor tedavin?Canım haberlerini bekliyoruz :) haftaya olacaksa transferin inşaallah beraber gün sayacağız:)
İnşallah canım güzel günler yakın cok sukur.Insallah canım. Doktor durum cok iyi dedi. Insallah seni bebeginle memleketine gonderecegiz dedi. Insallah aksilik cikmaz. Bugun cetrotode diye bir igneye daha basladik. Cumartesiye toplama isleni olavilir dendi. Ama net tarih bilmiyoruz. Allah isimizi rast getirir insallah. Ama surec iyi gidiyor. Insallah guzel haberler veririrz canim birbirimize. Senin nasil gidiyor tedavin?
Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)[/QUOTE]
Insallah canım. Ben kendimi guçsüz sanırdım. Oysa biz kadınlar ne kadar güclüyüz. Bunu da anlamış oldum. Allah hepimize sabır ve kolaylık vrrsin ve neticesinde de güzel haberler. Bakalım ne diyecek bize doktorumuz transfer vakti için. Hayırlısı olsun. Bu arada 28 ekim dogum günum. Insallah Allah bana yavru bagışlarsa en guzel dogum gunü hediyem olacak.İnşallah canım güzel günler yakın cok sukur.
Benim 4 eylülde yumurtalar toplandı . Haftaya pazartesi son kontrolde rahim kalınlıgında sıkıntı cıkmazsa 29- 30 ekim gibi transferimi bekliyorum. Ama sabredemiyorum ya resmen bitmedi gitti su beklemeler.
Ama inanıyorum ki tüm bu dertler minnos bir pıtpıt la unutulacak :)
Insallah canım. Ben kendimi guçsüz sanırdım. Oysa biz kadınlar ne kadar güclüyüz. Bunu da anlamış oldum. Allah hepimize sabır ve kolaylık vrrsin ve neticesinde de güzel haberler. Bakalım ne diyecek bize doktorumuz transfer vakti için. Hayırlısı olsun. Bu arada 28 ekim dogum günum. Insallah Allah bana yavru bagışlarsa en guzel dogum gunü hediyem olacak.
Insallah. Oyle cok istiyorum ki. Hepimiz gibi. Umarim haberlerimiz cok guzel olur. Ben cok mutluyum su an. Cok iyi hissediyorum. Insallah guzel gunler gorecegiz.İnşaallah canım bu yaşında en güzel en kutsal hediyen annelik olur:)
Eğer benim 30 ekimde transferim olursa bende doğum günümde ögreneceğim sonucumu. İnşaallah en güzel en özel hediyemi alacağım o gun :)
Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)
amin canım inşallah. B-) B-)Rabbim dunyanin en guzel hediyelerini verecek bize insallah.
Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?