Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

qaraqiz bu arada bende ampuluna basladim 1 hafta falan oldu ..insallah natureli kadar ise yarar...

Gunaydin kizlar yarin sabahi beklemeye devam arada kalmak zormus varmi yokmu insalah devam eder bebis benimle...
bebişin seninle annesi sen gönlünü ferah tut..stres yapma lütfen minnak yavrun etkilenmesin..hersey bizler için hayırlısıyla yarın güzel haberlerını alırız ınsallah..

candanote, post: 37405125, member: 352677"]canim kac yumurtan varmis peki birde yasin kacti??
Bende puregon 300 ui kullaniyorum bugun 4. gunum sanirim transferlerimiz yakin zamana denk gelicek :)[/QUOTE]
Suanda sonuclarmi aldm canm
Tedavimin 9.gunu son 4.gndurde koldan igne vurulyrm Yumurta 10adet yazyo canm ben 1.5yillk evlyim 21yasndym eeşinden dolyi tedavi goryrm
I ipekboceki kac yumurtan olmus canim birde yasini sormustum? Gormedin galiba :)

Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)[/QUOTE]
Ayhhh canm o kadar igne ilac
0ilaç kullanım ki bu falan hic bisey yani, member: 577710"]candanote, post: 37405125, member: 352677"]canim kac yumurtan varmis peki birde yasin kacti??
Bende puregon 300 ui kullaniyorum bugun 4. gunum sanirim transferlerimiz yakin zamana denk gelicek :)[/QUOTE]
Suanda sonuclarmi aldm canm
Tedavimin 9.gunu son 4.gndurde koldan igne vurulyrm Yumurta 10adet yazyo canm ben 1.5yillk evlyim 21yasndym eeşinden dolyi tedavi goryrm[/QUOTE]
Canm otobusteyim uyuz sofor

Dr ne dedi canim ilaclarina devammi ediuon estrofem corasprin folik jel iğne Dr ilk bu değere normal mi dedi ama benim 10.gundi

O ye nokta koymamakla oyle bir imaj yaratmisim demek :) guldurdun beni kiz :)
bende ilk zamanlar türkçe okunuşuyla kandanotte filan diye okuyodum sonra farkettim

Anladim canim sonucta fazlasi giz cikarmaz al sen kullanmaya badla sonra arkadasinin gonderdiginise kullanirsin...sanirim arkadasin bu kadar pahali olabilecegini dusunemedi..

bence de. ben alıcam dedi fiyatı duyunca da kaldı. istemedim ama ısrar ediyo. sanırım maaşını almayı bekliyecek. hatta izmirde buldum alma diye aradım ama illa alıcam diyo. zora girsin de istemiyorum offf

qaraqiz bu arada bende ampuluna basladim 1 hafta falan oldu ..insallah natureli kadar ise yarar...

ampul ne aldın canım.

Canım haberlerini bekliyoruz :) haftaya olacaksa transferin inşaallah beraber gün sayacağız:)
Insallah canım. Doktor durum cok iyi dedi. Insallah seni bebeginle memleketine gonderecegiz dedi. Insallah aksilik cikmaz. Bugun cetrotode diye bir igneye daha basladik. Cumartesiye toplama isleni olavilir dendi. Ama net tarih bilmiyoruz. Allah isimizi rast getirir insallah. Ama surec iyi gidiyor. Insallah guzel haberler veririrz canim birbirimize. Senin nasil gidiyor tedavin?

İnşallah canım güzel günler yakın cok sukur.

Benim 4 eylülde yumurtalar toplandı . Haftaya pazartesi son kontrolde rahim kalınlıgında sıkıntı cıkmazsa 29- 30 ekim gibi transferimi bekliyorum. Ama sabredemiyorum ya resmen bitmedi gitti su beklemeler.
Ama inanıyorum ki tüm bu dertler minnos bir pıtpıt la unutulacak :)

Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)[/QUOTE]

Canım şimdiye kadar bitkisel hiç bir şey deneme mistik burdan okuduğum kadariyla bende kabak çekirdeğini yedim ama şimdi ibrahim Saraçoğlu siteşinde tüp bebek yaptiracaklar dikkat başlığı altında kabak çekirdeğinin zararlı olduğu ve uzak durulması gerektiği yazıyor kafam karıştı yaa

Akm kızlar ben de bu ay tedaviye başladım.bugün 6. Günüm ben adetimin 2. Günü bal,keten tohumu,tarçın,karanfil karışımına başladım.yumurta kalitesini arttırıyormuş,hatta aktar da eşime alırken söylemiş.hakkımızda Hayırlısı olsun derim

Insallah canım. Ben kendimi guçsüz sanırdım. Oysa biz kadınlar ne kadar güclüyüz. Bunu da anlamış oldum. Allah hepimize sabır ve kolaylık vrrsin ve neticesinde de güzel haberler. Bakalım ne diyecek bize doktorumuz transfer vakti için. Hayırlısı olsun. Bu arada 28 ekim dogum günum. Insallah Allah bana yavru bagışlarsa en guzel dogum gunü hediyem olacak.

İnşaallah canım bu yaşında en güzel en kutsal hediyen annelik olur:)
Eğer benim 30 ekimde transferim olursa bende doğum günümde ögreneceğim sonucumu. İnşaallah en güzel en özel hediyemi alacağım o gun :)

Insallah. Oyle cok istiyorum ki. Hepimiz gibi. Umarim haberlerimiz cok guzel olur. Ben cok mutluyum su an. Cok iyi hissediyorum. Insallah guzel gunler gorecegiz.

Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)

Canım şimdiye kadar bitkisel hiç bir şey deneme mistik burdan okuduğum kadariyla bende kabak çekirdeğini yedim ama şimdi ibrahim Saraçoğlu siteşinde tüp bebek yaptiracaklar dikkat başlığı altında kabak çekirdeğinin zararlı olduğu ve uzak durulması gerektiği yazıyor kafam karıştı yaa[/QUOTE]
bende geçen akşam okudum aslında yenmemesi gerekenler arasındaydı. yemedim ben

Bende hic sevmem aslinda kabak cekirdegini ama bebis icin herseye deger tabi :)

Canım şimdiye kadar bitkisel hiç bir şey deneme mistik burdan okuduğum kadariyla bende kabak çekirdeğini yedim ama şimdi ibrahim Saraçoğlu siteşinde tüp bebek yaptiracaklar dikkat başlığı altında kabak çekirdeğinin zararlı olduğu ve uzak durulması gerektiği yazıyor kafam karıştı yaa[/QUOTE]
Ne gibi bir zarari varmis peki canim birde bunu saracoglunun kendisimi demis?
Yiyenlerin cogunun tutmus bende deniycem zarari yoktur gibi geliyor bana..egerki saracoglu dediyse yemem ama...

I ipekboceki tabi canim haberleselim...benimde yarin yumurta kontrolum var bakalim ne diyecek :)
qaraqiz ari sutu ampulu canim sivi halde yani..ampulu kirip suya dokup iciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…