Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Evet ben de merak ediyordum niye fazladan ilaç alıyorum diye. Demek her kliniğin tarzı varmış:)
Gerçekten hakkımızda hayırlısı.

Slm kizlar benda inşalahh kasimda baslicam tedavimi...sormak istadim sey siz baslamadan onca bir sey yedinizmi ictinizmi misalen bazi kizlar nar suyoni ictim tarnsfer olmadan onca deya okudum bazilari incir kurusini ictim yomurta toplama kundan onca benda incir yemaya basladim acaba kuruni yapsam dahami etkilii olucak..hepimiza bu topikk hayerli kelsinn insalah ciftler ciftler bibislarimiz olur..

Meraba hosgeldin aramiza ben gecen sefer incir yemistim cok fazla etkisi oldumu bilmem..ilk seferle hemen hemen ayniydi yumurta sayim ama kurunu deneyenlerin artmis fakat ohss olanlarda var ..risk alma derim ben...bu arada bu denememde ari sutu kullaniyorum yumurta kalitesini cok arttiriyormus..birde transfer oncesi nar suyu icip transfer oncesi ve sonrasi kabak cekirdegi yiycem tutunmayi kolaylastirmasi icin...
Bu arada aslen azerimisin? :)

[QU"kds2309, post: 37400354, member: 578108"]ters olarak belirtmisti doktor. Ama cok ustunde durmamisti.oyle aklima geldi ama cok sukur icin rahatladi[/QUOTE]
:) icin rahat olsun canım yeterli Allahım nasip etsin :)

Yok canim yaa olurmu oyle sey :) bende bir tek yasini yazmamis demistim :) ayni yastaymisiz ama senin rezerv durumun daha iyi sanirim..benden bir kere 7 bir kere 9 yumurta toplandi 10 u hic gecemedim...
Valla ben amh yaptirdm 22 sen büyük çıktı sonuc rezervim iyi ama sanirim pco yum bende baktim biraz internetten normal deger 4 ile 8 arasi falan ortalama

E="candanote, post: 37401259, member: 352677"]Evet canim aynen oyle butun sorularimi ben sormadan anlayip cevaplamissin tesekkur ederim...masallah baya yumurtan olusmus ve dollenmis...peki diger embryolarin kacinci gun donduruldu? 1 tane 5. Gun trabsferimi yapilmisti gecen sefer?[/QUOTE]
Canim kalan 8 tane embriyoyu dondurabilir mıyız dedim embriyolog çok iyi durumda olmadıklarını dondurmaya gerek olmadığını söyledi yani cop old, 1 tane 1. Kalite 1 tanede 2. Kalite 2 embriyo transfer edildi, hamile kkaldım tek kese göründü ultrason da ama 6. Haftada düşük yaptım, yani bende kasımda baslarsam silbastan yeniden olacak herşey

Evet canim aynen oyle butun sorularimi ben sormadan anlayip cevaplamissin tesekkur ederim...masallah baya yumurtan olusmus ve dollenmis...peki diger embryolarin kacinci gun donduruldu? 1 tane 5. Gun trabsferimi yapilmisti gecen sefer?
Evet 5. Gun transfer olmustu

Kızlar aranızda estrofem folik asit kullanıp şişkinlik yaşayan var mı? ilaçlara başlamadan önce 61 idim dün tartıldım 63 cıktım ya 3 günlük detox yapıyorum . transferden once bu şişkinliği atmam lazım

OTE="candanote, pobende90, member: 352677"]Meraba hosgeldin aramiza ben gecen sefer incir yemistim cok fazla etkisi oldumu bilmem..ilk seferle hemen hemen ayniydi yumurta sayim ama kurunu deneyenlerin artmis fakat ohss olanlarda var ..risk alma derim ben...bu arada bu denememde ari sutu kullaniyorum yumurta kalitesini cok arttiriyormus..birde transfer oncesi nar suyu icip transfer oncesi ve sonrasi kabak cekirdegi yiycem tutunmayi kolaylastirmasi icin...
Bu arada aslen azerimisin? :)[/QUOTE]
Aaa hic duymamstm bende oyle yapyim o zamn arkadsm daha neler ogrenicez kim bilir ... Bebisim gelsn anisss ben geldm desinn ben kilo kilo nar cekirdek citlerm midemde kabak cekirdegi fabrikasi kurarm

Reactions: oty
Tsk ederim benda simdadan baslim dedim hayer azeri dilim özbek :)

Gunaydn dunyaninnn en sansli en kıymetli annis adylari biz ozeliz ve bebislermizde ozell maşallah asosolist gibiler her şeyimiz tamam bebisleri bekliyoruz .. Ben hastanedyim yumarta takibinde kan verdm sonucu bekliyorm ona gore ignelerme devam edicem 1haftadir gonalf 300doz kullanyrm gobektn bide koldan basladk 4gun once o biraz agri yapyo ama bebisimi dusununce gecyor doktrm yunurtalklarmin biraz yavas gelistigini soyluyor bilmyrm nolcak endometriom kalnlgm bugun 9.5 dedi .. Yumurtalr var baya sagdaki biraz daha iyi dedi 10.12caplarndaymis adet soylemdi insallah hyrli sonuclar alrm bugun

Ben de hastanedeyim şimdi. Sıramı bekliyorum. Inşallah yumurtalarım iyidir de haftaya transferim olur. Gelişinin ihtimali bile bu kadar heyecanlandırıyorsa, hamile haberi almak (inşallah alırız) kimbilir ne kadar heyecanlandıracak bizleri.

[QUOTE="halgan, post: 37404940, member:]Ben de hastanedeyim şimdi. Sıramı bekliyorum. Inşallah yumurtalarım iyidir de haftaya transferim olur. Gelişinin ihtimali bile bu kadar heyecanlandırıyorsa, hamile haberi almak (inşallah alırız) kimbilir ne kadar heyecanlandıracak bizleri.[/QUOTE]
Bende hastanedym bende haber bekliyrm insallah hepmzde bugün güzelmutlu nneşe dolu bi güneuyanmszdr

Canım haberlerini bekliyoruz :) haftaya olacaksa transferin inşaallah beraber gün sayacağız:)

Aaa hic duymamstm bende oyle yapyim o zamn arkadsm daha neler ogrenicez kim bilir ... Bebisim gelsn anisss ben geldm desinn ben kilo kilo nar cekirdek citlerm midemde kabak cekirdegi fabrikasi kurarm [/QUOTE]

Beraber gun sayicaz galiba inşallah güzel haberler alrz canm bu koridorları hamilelik te doğum sancisi çekerken bilerek hatrlrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…