Evet ben de merak ediyordum niye fazladan ilaç alıyorum diye. Demek her kliniğin tarzı varmış:)yok değilim canım ama benim gittiğim doktorlar bahçeçi kliniği aynı tedavi protokollerini seyrediyor yani daha doğrusu birbirine en yakın tedavi şekilleri. eğer bakarsan şuan diğer arkadaşlar sadece gonal f falan kullanıyorlar. ama sen merional ve femarayı beraber kullanıyorsun bende aynı şekilde kullanmıştım. ben izmir irenbede tedavi görüyorum hatta ilk acaba omu diye düşündüm baktım istanbulda yaşıyormuşsun bahçecidir dedim. hakkında hayırlısı olsun.
Meraba hosgeldin aramiza ben gecen sefer incir yemistim cok fazla etkisi oldumu bilmem..ilk seferle hemen hemen ayniydi yumurta sayim ama kurunu deneyenlerin artmis fakat ohss olanlarda var ..risk alma derim ben...bu arada bu denememde ari sutu kullaniyorum yumurta kalitesini cok arttiriyormus..birde transfer oncesi nar suyu icip transfer oncesi ve sonrasi kabak cekirdegi yiycem tutunmayi kolaylastirmasi icin...Slm kizlar benda inşalahh kasimda baslicam tedavimi...sormak istadim sey siz baslamadan onca bir sey yedinizmi ictinizmi misalen bazi kizlar nar suyoni ictim tarnsfer olmadan onca deya okudum bazilari incir kurusini ictim yomurta toplama kundan onca benda incir yemaya basladim acaba kuruni yapsam dahami etkilii olucak..hepimiza bu topikk hayerli kelsinn insalah ciftler ciftler bibislarimiz olur..
Valla ben amh yaptirdm 22 sen büyük çıktı sonuc rezervim iyi ama sanirim pco yum bende baktim biraz internetten normal deger 4 ile 8 arasi falan ortalamaYok canim yaa olurmu oyle sey :) bende bir tek yasini yazmamis demistim :) ayni yastaymisiz ama senin rezerv durumun daha iyi sanirim..benden bir kere 7 bir kere 9 yumurta toplandi 10 u hic gecemedim...
Evet 5. Gun transfer olmustuEvet canim aynen oyle butun sorularimi ben sormadan anlayip cevaplamissin tesekkur ederim...masallah baya yumurtan olusmus ve dollenmis...peki diger embryolarin kacinci gun donduruldu? 1 tane 5. Gun trabsferimi yapilmisti gecen sefer?
Tsk ederim benda simdadan baslim dedim hayer azeri dilim özbek :)Meraba hosgeldin aramiza ben gecen sefer incir yemistim cok fazla etkisi oldumu bilmem..ilk seferle hemen hemen ayniydi yumurta sayim ama kurunu deneyenlerin artmis fakat ohss olanlarda var ..risk alma derim ben...bu arada bu denememde ari sutu kullaniyorum yumurta kalitesini cok arttiriyormus..birde transfer oncesi nar suyu icip transfer oncesi ve sonrasi kabak cekirdegi yiycem tutunmayi kolaylastirmasi icin...
Bu arada aslen azerimisin? :)
Ben de hastanedeyim şimdi. Sıramı bekliyorum. Inşallah yumurtalarım iyidir de haftaya transferim olur. Gelişinin ihtimali bile bu kadar heyecanlandırıyorsa, hamile haberi almak (inşallah alırız) kimbilir ne kadar heyecanlandıracak bizleri.
GuuuuunaydnnnnnnGünaydın kızlar:)
Aaa hic duymamstm bende oyle yapyim o zamn arkadsm daha neler ogrenicez kim bilir ... Bebisim gelsn anisss ben geldm desinn ben kilo kilo nar cekirdek citlerm midemde kabak cekirdegi fabrikasi kurarmOTE="candanote, pobende90, member: 352677"]Meraba hosgeldin aramiza ben gecen sefer incir yemistim cok fazla etkisi oldumu bilmem..ilk seferle hemen hemen ayniydi yumurta sayim ama kurunu deneyenlerin artmis fakat ohss olanlarda var ..risk alma derim ben...bu arada bu denememde ari sutu kullaniyorum yumurta kalitesini cok arttiriyormus..birde transfer oncesi nar suyu icip transfer oncesi ve sonrasi kabak cekirdegi yiycem tutunmayi kolaylastirmasi icin...
Bu arada aslen azerimisin? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?