Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

C candanote Tüp bebek yapmaya karar verenler dikkat
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten uzak durmalarını tavsiye ediyor.Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.

Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir.

İbrahim Saraçoğlu

NE KADAR DOGRU BİLMİYORUM TABİ.

arkadaşlar estofrem içiyorum içtiğim günden beri baş ağrısı çekiyorum.ve parol içiyorum ttransferimde sıkıntı çekermiyim acaba

D dygarslan kabak cekirdeginin zararli oldugu tek bir yazi vulamadim bana okudugun sayfanin linkini verebilirmisin??
Kabak cekirdegi mineral ve vitamin acisindan cok zangin bir yiyecek cinko.oranida en yuksek uc seyden biri...digerleride balik ve mangoymus bebegin tutunmasinda bunun etkisi buyukmus..hep olumlu seyler okudum ama senin dedigin sey kafami karistirdi..ustelik burdaki hamile arkadaslarimizda yemis mesela A aysn yemis ve hamile su anda...

bence doktorumuz ne derse ona gore hareket etmeliyiz. Bazı bitkiler kötü etkiliyor tedaviyi. Doktora danışmadan fazla tiketilmemeli.

öncellikle teşekkür ederim tatlım.kayısı bana yaramıyor sadece gaz yapıyor ve ben gaz sancısı çekiyorum surup vermişti doktor oda yaramamıştı sancı yaptı.korkuyorum ya

Allah Allah bende aksine ceviz,badem,findik yenmesi gerektigini okudum hep..valla ne yiyecegimizi sasirdik artik!!

Reactions: oty
sorular sorular....tatlım ya kafam allak bullak....heycan belikde transfer öncesi stres tranfer sonrası kabızlık ve baş ağrısı beni korkutuyor ..ayrıca transfer nasıl olacak opu da anestesi var.ayyy öyle canım
Ayni canım. Ben de anesteziden korkuyordum. Hsgyi anestezili cektirdim. Olay bitmis uyanmisim. Hala uyayacagim saniyordum. Korkmana gerek yok insallah. Umarim sonrasinda agrilarimiz olmaz. Ben de bundan korkuyorum. Ayni heyecan bende de var. Ama su ignelere ilaclara dayandiysak evelallah bunlara da dayaniriz.

merhaba canım cok geçmiş olsun hakkında en hayırlısı olsun inşallah sağlıklı evlat versin Rabbim.tatlım benim transferim olmamaıştı ilk tüp bebek deneyimim transferim cumartesi yada pazartesi kesin olacak.estofrem felaket baş ağrısı yapıyor onu geçtim.iğne kabız yapıyor hassas bünyem var maalesef kayısı ban yaramamıştı gaz sancıısı yapıyor surup vermıştı doktor oda oyle yaptı en son hap içmiştim oda transfer omadığı için vermişti doktor...öyle işte.

halgan çok haklısın valla canım kızımda hiç böyle şeyler denememiştim drum ne dediyse sadece onu yaptım bu sefer kafam çok karışıktı neden yedim bende bilmiyorum. neyse her bitki kişinin bünyesine göre farklı tepkiler verebiliyor. en dogrusu dr ne derse o.
C candanote canım ben seni etkilemek istemem inan yazdığıma pişman oldum sen druna danış canım yaaa

haklısın canım doğrusun ....kabızlık iyi değilmiş transfer sonrası ıkınmak birde ondan korkuyorum..cunku transfer olmadan cok çekmiştim ne kayısı ne başka kuruyemiş ne şurup ...en iyisi hiçbirşey yememek

arkadaşlar estofrem içiyorum içtiğim günden beri baş ağrısı çekiyorum.ve parol içiyorum ttransferimde sıkıntı çekermiyim acaba

ahh canım aynı durumdayız desene . Akşamdan minoset içiyorum sabah yine aynı agrı Günde 3 adete cıkardı doktorum 3 gündür geçmeyen bir baş agrım var benimde napsak ki

Çok sevindim canım. Oldu bu iş bak. Canını sıkanlara kapak olsun:) Benim kontrolum yarın 10.00'da. Darısı başıma:)

38 UF 275
Dr ne dedi canim ilaclarina devammi ediuon estrofem corasprin folik jel iğne Dr ilk bu değere normal mi dedi ama benim 10.gundi
canım benim de transfer hariç 9. günümdü ve dr hayırlı olsun tutmuş dedi ilk duyduğunda ve şansıma o akşam amerikaya uçtu. dün kanamam olunca telefonda ulaştım değerim 35 oldu ama kanama var dedim o da proluton dupot diye bi iğne verdi düşük tehlikesine karşı akşam onu yaptırdım çok şükür bugün iyiyim diğer ilaçlarıma aynen devam. coraspin yerine göbekten iğnem var, crione jej, easrofem ve folik asitim var. inşallah senin de değerin yarın yükselmiş olacak bırakmak yok minnoşları:)

O ye nokta koymamakla oyle bir imaj yaratmisim demek :) guldurdun beni kiz :)
Bence çok karizmatik olmuş. İnsanlar böyle yaratıcı isimleri nerden buluyorlar diye düşünmüştüm, yani aslında anlamı olmayan ama anlamı varmış gibi duran benim yaratıcılığım da fena sayılmaz hani

ahh canım aynı durumdayız desene . Akşamdan minoset içiyorum sabah yine aynı agrı Günde 3 adete cıkardı doktorum 3 gündür geçmeyen bir baş agrım var benimde napsak ki
bende günde üç kez içiyorum sadece uyumak iyi geliyor çalıştığım içinde malasef yine çekmeye devam ediyorum

Kızlar bi bilgi de benden nar suyu da zararlıymis hamilelikte.rahim kasilmasina ve dusuge sebep oluyomus. Transfer sürecinde ve öncesinde zararı varmı bilmiyorum. Araştırın bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…