Yükselir canım benim dualarımız seninle örnekleri çok değeri 2 çıkıp sonra yükselenler var sen yeterki umudunu kaybetmeKızlar. Sonucta bugün yapmasaydim 10.gün diye çarşamba yapsaydkm o değerddikkate alincakti yani çarşamba yüksekte olabilir dimi
Seni Ağustos topiğinden biliyorum canım çok üzülmüştüm.30 yaşındayım canım bende sorun çok pko var tüplerim tıkalıydı Eylül ayında alındı ikiside rahim ters dönmüş onu düzelttiler 2 adet kist vardı alındı 10000 bakımım gelmişti hepsini yaptırdık :) hayırlısıyla başlayacağız inşallah
Aminnnn canım benim nerde varsa benim sonradan olmuş tedavisi yapıldı çok şükür sabırla umutla Kasım I'n gelmesini bekliyorumBende isim olarak hatirliyorum seni, rahmin sonradanmi ters olmusbenimkide ters de dogustan ama yani, evet sen baya ugrasmissin insallah emeginin karsiligini alirsin :)
Amin canım insallah nasip eder Allah bizlere, sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim senin adına :)[/QUOTE]Allah razi olsun canım. Gerçekten çok üzülmüştüm ama umudumu kaybetmeden ve beklemeden hemen tekrar denedim. İyi ki de beklememisim, Rabbim nasip etti. İnşallah canım sen de bebeğine tez vakitte kavuşursun ve tabiki isteyen herkes de. Allah bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almayi da nasip etsin.
Belki birlikte baslariz Allah nasip ederse birliktede guzel haberler veririz insallahAminnnn canım benim nerde varsa benim sonradan olmuş tedavisi yapıldı çok şükür sabırla umutla Kasım I'n gelmesini bekliyorum
Canım tek yumurtaliga gore gayet güzelmiş sayın inşallah pozitif sonuçlar alırsın bizlerede moral olursunKizlar bende basladim ignelere bugun 5.gunum 150 ıu gonal f kullaniyorum tek yumurtam calisiyo 9 yumurta olusmus .carsamba tekrar kontrol.allah yardimcimiz olsun...
Ayyy suan icim kipir kipir oldu bu haber cok ii geldi bana cok sevindim.hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah.:)[/QUOTE]Amin canım insallah nasip eder Allah bizlere, sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim senin adına :)
Bence yükselecek canım. Dert etme. Canını sıkma hiç. Insallah beraber sevinecegiz.Kızlar. Sonucta bugün yapmasaydim 10.gün diye çarşamba yapsaydkm o değerddikkate alincakti yani çarşamba yüksekte olabilir dimi
Geridemi geriye donukmu, eger kastettigin geriye donuk olmasiysa olmuyor çünkü ben ilk denememde hamile kalabildim, tahmin geriye donuk ters yaniKizlar rahmin geride olmasi durumu gebelik icin bir sorun teskil eder mi ? Biliyor musunuz?
ters olarak belirtmisti doktor. Ama cok ustunde durmamisti.oyle aklima geldi ama cok sukur icin rahatladiGeridemi geriye donukmu, eger kastettigin geriye donuk olmasiysa olmuyor çünkü ben ilk denememde hamile kalabildim, tahmin geriye donuk ters yani
Ben Bahçeci Fulya da tedavi görüyorum.Lulinda canım se hangi merkezde tedavi görüyorsun merak ettim?
Yok canim yaa olurmu oyle sey :) bende bir tek yasini yazmamis demistim :) ayni yastaymisiz ama senin rezerv durumun daha iyi sanirim..benden bir kere 7 bir kere 9 yumurta toplandi 10 u hic gecemedim...Canım birde 32 yaşındayım, sen sormadan yazmış oldum ama kusura bakma
Evet canim aynen oyle butun sorularimi ben sormadan anlayip cevaplamissin tesekkur ederim...masallah baya yumurtan olusmus ve dollenmis...peki diger embryolarin kacinci gun donduruldu? 1 tane 5. Gun trabsferimi yapilmisti gecen sefer?Canım anladığım kadarıyla yas, yumurta kalitesi ve adedi birde ne kadariilaç kullanıldığını öğrenmek istiyorsun, ben temmuz ayında ilk tedavi mi oldum, 175 ünite 8 gün puregon kullandım, tedavinin 6. Gününden 9. Gününe kadar yani 4 tane orgalutran kullandım, 9. Gün aksam çatlatmak ignemi oldum aksam 9 bucukta 11. Günsabah oölüm oldu, 16 yumurta m toplandı, 10 tanesi dollendi 1 tane 1, kalite embriyon olmuştu 5. Gün
hmm tahmin ettim emin olmak istedim tedavi şeklinden ve ilaçlarından anladım.Ben Bahçeci Fulya da tedavi görüyorum.
Nasıl anladın ya merak ettim? :)Sen de mi oradasın?hmm tahmin ettim emin olmak istedim tedavi şeklinden ve ilaçlarından anladım.
yok değilim canım ama benim gittiğim doktorlar bahçeçi kliniği aynı tedavi protokollerini seyrediyor yani daha doğrusu birbirine en yakın tedavi şekilleri. eğer bakarsan şuan diğer arkadaşlar sadece gonal f falan kullanıyorlar. ama sen merional ve femarayı beraber kullanıyorsun bende aynı şekilde kullanmıştım. ben izmir irenbede tedavi görüyorum hatta ilk acaba omu diye düşündüm baktım istanbulda yaşıyormuşsun bahçecidir dedim. hakkında hayırlısı olsun.Nasıl anladın ya merak ettim? :)Sen de mi oradasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?