Kızlar bi bilgi de benden nar suyu da zararlıymis hamilelikte.rahim kasilmasina ve dusuge sebep oluyomus. Transfer sürecinde ve öncesinde zararı varmı bilmiyorum. Araştırın bence :)
Transfer oncesi zarari degil yarari var rahimi kalinlastirmaya yariyormus embryonun rahat tutunabilmesi icin..ibrahim saracogluda oneriyor ama hakiki nar suyu olacak yani %100 nar suyu canim...mesela ben gecen tedavimde icmistim rahim kalinligi 11 civariydi doktorum super demisti ama iste embryom olmadigi icin tedavi iptal edildi son andaKızlar bi bilgi de benden nar suyu da zararlıymis hamilelikte.rahim kasilmasina ve dusuge sebep oluyomus. Transfer sürecinde ve öncesinde zararı varmı bilmiyorum. Araştırın bence :)
Tesekkur ederim canim , candan öte canimdan öte diye bir sarki vardi dinlerken cok etkilenmistim ordan esinlendim birazda ben evet seninkide fena degil .Bence çok karizmatik olmuş. İnsanlar böyle yaratıcı isimleri nerden buluyorlar diye düşünmüştüm, yani aslında anlamı olmayan ama anlamı varmış gibi duranbenim yaratıcılığım da fena sayılmaz hani
Canim internetten ari sutu ampulu diye aratirsan bulursun..yalniz ben yurtdisindayim burdaki fiyatlar Turkiyedekiyle ayni degil...
benimde 8. günüm belirti yok. cuma test yapmayı düşünüyorum ya siz kızlarHayirli olsun. Benimde tansfer sonrasi 8. Gunum. Hic bir belirtin varmi? Bende belirti namina birsey yok. Ne goguslerimde sislik ne karinda sislik. Onca Ilaca ragmen...
Amin canım. Insallah senden de güzel haberler alırız. Sonrası nasip artık. Allah nasip ederse olur. Simdilik guzel her sey. Darısı transferden sonrasina inşallah.Çok sevindim canım. Oldu bu iş bak. Canını sıkanlara kapak olsun:) Benim kontrolum yarın 10.00'da. Darısı başıma:)
Canım kaçıncı gün transferiydi senin? normalde 5. gün transferi yaptıranlar 10. gün test yaptırıyorlar.benimde 8. günüm belirti yok. cuma test yapmayı düşünüyorum ya siz kızlar
38 UF 275
canım benim de transfer hariç 9. günümdü ve dr hayırlı olsun tutmuş dedi ilk duyduğunda ve şansıma o akşam amerikaya uçtu. dün kanamam olunca telefonda ulaştım değerim 35 oldu ama kanama var dedim o da proluton dupot diye bi iğne verdi düşük tehlikesine karşı akşam onu yaptırdım çok şükür bugün iyiyim diğer ilaçlarıma aynen devam. coraspin yerine göbekten iğnem var, crione jej, easrofem ve folik asitim var. inşallah senin de değerin yarın yükselmiş olacak bırakmak yok minnoşları:)
Ben de katılıyorum sana canim. Kullandıgımız ilacların hammedeleri de bitkiler aslinda. Kulaktan dolma seylerle hareket etmememiz gerekiyor. Düzgün bealenmek önemli bence de. Iyi seyler yapmaya calisirken zarar vermeyelim kendimize.Yemek içmek konusunda benim fikrim, tedavi sırasında iyi beslendiğimiz taktirde ekstra birşey yapılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Organik beslenirsek, içinde katkı maddesi bulunan şeyler(market tavuğu,cips, mısır ki gdolu maalesef, hazır meyve suyu vs.) yemezsek yeterli olacağına inanıyorum. Doktorum da aynı şeyi söyledi.
Dikkat ettiyseniz İbrahim Saraçoğlu bu kürleri tüp bebek tedavisi sırasında kullanın şeklinde söylemiyor. Çocuk isteyen çiftler için diyor. Yani normal yolla. Oysa bizler zaten ekstra hormonlar alıyoruz. Yumurta sayısını arttırıcı kür yapıp ohss riskine neden girelim.
Belki eşlerimiz sperm arttırıcı kür kulllanabilir. Çünkü onlar zaten ilaç tedavisi almıyorlar. Alıyorlarsa da yine kür yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kür ve ilacın birlikte nasıl bir etkisi olacağını bilemeyiz. Birinin iyi sonuç alması herkeste iyi olacak demek değildir. Boşuna riske girmeye değmez.
Cok="halgan, post: 37407810, member: 625933"]Ayni canım. Ben de anesteziden korkuyordum. Hsgyi anestezili cektirdim. Olay bitmis uyanmisim. Hala uyayacagim saniyordum. Korkmana gerek yok insallah. Umarim sonrasinda agrilarimiz olmaz. Ben de bundan korkuyorum. Ayni heyecan bende de var. Ama su ignelere ilaclara dayandiysak evelallah bunlara da dayaniriz.
Cok="halgan, post: 37407810, member: 625933"]Ayni canım. Ben de anesteziden korkuyordum. Hsgyi anestezili cektirdim. Olay bitmis uyanmisim. Hala uyayacagim saniyordum. Korkmana gerek yok insallah. Umarim sonrasinda agrilarimiz olmaz. Ben de bundan korkuyorum. Ayni heyecan bende de var. Ama su ignelere ilaclara dayandiysak evelallah bunlara da dayaniriz.
Benim test gunum Persembe.benimde 8. günüm belirti yok. cuma test yapmayı düşünüyorum ya siz kızlar
Cok guzel süreç korkmayin iki dk sürecek ben anestezi aldim trsnsferde[/QUOTE
Merhabalar transferde anestezi alinca hicbisey duymadinizmi birde transfer öncesi slklslk olmasi gerekiyor sizin nasil oldu
Hayirli olsun. Benimde tansfer sonrasi 8. Gunum. Hic bir belirtin varmi? Bende belirti namina birsey yok. Ne goguslerimde sislik ne karinda sislik. Onca Ilaca ragmen...
10. Gunde mi test yapicaksinizBenim test gunum Persembe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?