Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar bi bilgi de benden nar suyu da zararlıymis hamilelikte.rahim kasilmasina ve dusuge sebep oluyomus. Transfer sürecinde ve öncesinde zararı varmı bilmiyorum. Araştırın bence :)

Evet canım bunu bende duydum . Araştırıp birşeyler yapmaya çalışalım. İyi mi kötü mü bilmeden kendimize kötülük yapmayalım. Aman

Kızlar bi bilgi de benden nar suyu da zararlıymis hamilelikte.rahim kasilmasina ve dusuge sebep oluyomus. Transfer sürecinde ve öncesinde zararı varmı bilmiyorum. Araştırın bence :)
Transfer oncesi zarari degil yarari var rahimi kalinlastirmaya yariyormus embryonun rahat tutunabilmesi icin..ibrahim saracogluda oneriyor ama hakiki nar suyu olacak yani %100 nar suyu canim...mesela ben gecen tedavimde icmistim rahim kalinligi 11 civariydi doktorum super demisti ama iste embryom olmadigi icin tedavi iptal edildi son anda bu ay yine icicem kesinlikle faydasi var..ama transferden once...

Tesekkur ederim canim , candan öte canimdan öte diye bir sarki vardi dinlerken cok etkilenmistim ordan esinlendim birazda ben evet seninkide fena degil . mesela bende senin nickinden isminin aysen oldugunu dusunuyorum hep :)

Hayirli olsun. Benimde tansfer sonrasi 8. Gunum. Hic bir belirtin varmi? Bende belirti namina birsey yok. Ne goguslerimde sislik ne karinda sislik. Onca Ilaca ragmen...
benimde 8. günüm belirti yok. cuma test yapmayı düşünüyorum ya siz kızlar

Çok sevindim canım. Oldu bu iş bak. Canını sıkanlara kapak olsun:) Benim kontrolum yarın 10.00'da. Darısı başıma:)
Amin canım. Insallah senden de güzel haberler alırız. Sonrası nasip artık. Allah nasip ederse olur. Simdilik guzel her sey. Darısı transferden sonrasina inşallah.

Yemek içmek konusunda benim fikrim, tedavi sırasında iyi beslendiğimiz taktirde ekstra birşey yapılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Organik beslenirsek, içinde katkı maddesi bulunan şeyler(market tavuğu,cips, mısır ki gdolu maalesef, hazır meyve suyu vs.) yemezsek yeterli olacağına inanıyorum. Doktorum da aynı şeyi söyledi.

Dikkat ettiyseniz İbrahim Saraçoğlu bu kürleri tüp bebek tedavisi sırasında kullanın şeklinde söylemiyor. Çocuk isteyen çiftler için diyor. Yani normal yolla. Oysa bizler zaten ekstra hormonlar alıyoruz. Yumurta sayısını arttırıcı kür yapıp ohss riskine neden girelim.
Belki eşlerimiz sperm arttırıcı kür kulllanabilir. Çünkü onlar zaten ilaç tedavisi almıyorlar. Alıyorlarsa da yine kür yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kür ve ilacın birlikte nasıl bir etkisi olacağını bilemeyiz. Birinin iyi sonuç alması herkeste iyi olacak demek değildir. Boşuna riske girmeye değmez.

İnsallah canim o igneyi ben ilk gunden kullaniom uc gunde bir yaptiriom pruloton depot 500mg cok sevindim sana herkes onemli olan 12.gun degero dio dunu unutmak lazim

Cok="halgan, post: 37407810, member: 625933"]Ayni canım. Ben de anesteziden korkuyordum. Hsgyi anestezili cektirdim. Olay bitmis uyanmisim. Hala uyayacagim saniyordum. Korkmana gerek yok insallah. Umarim sonrasinda agrilarimiz olmaz. Ben de bundan korkuyorum. Ayni heyecan bende de var. Ama su ignelere ilaclara dayandiysak evelallah bunlara da dayaniriz.[/QUOTE]

Cok guzel süreç korkmayin iki dk sürecek ben anestezi aldim trsnsferde

[Lk=basit 2309, post: 37408455, member: 578108"]ahh canım aynı durumdayız desene . Akşamdan minoset içiyorum sabah yine aynı agrı Günde 3 adete cıkardı doktorum 3 gündür geçmeyen bir baş agrım var benimde napsak ki[/QUOTE]

İLk basta banada yaptibcanim sonra gecio fazla agri kesici icmemeue bak

Ben de katılıyorum sana canim. Kullandıgımız ilacların hammedeleri de bitkiler aslinda. Kulaktan dolma seylerle hareket etmememiz gerekiyor. Düzgün bealenmek önemli bence de. Iyi seyler yapmaya calisirken zarar vermeyelim kendimize.

Cok guzel süreç korkmayin iki dk sürecek ben anestezi aldim trsnsferde[/QUOTE]
Insallah canım, inşallah. İgne sürecinden zor değildir bence de.

Cok guzel süreç korkmayin iki dk sürecek ben anestezi aldim trsnsferde[/QUOTE
Merhabalar transferde anestezi alinca hicbisey duymadinizmi birde transfer öncesi slklslk olmasi gerekiyor sizin nasil oldu

Cok guzel süreç korkmayin iki dk sürecek ben anestezi aldim trsnsferde[/QUOTE
Merhabalar transferde anestezi alinca hicbisey duymadinizmi birde transfer öncesi slklslk olmasi gerekiyor sizin nasil oldu

Gece 12,den sonra tuvalete gitmedim öğlen transfere kadar da görmedim yeterli dediler eğer yetmeseydi sonda ile sivi vereceklerdi

Hayirli olsun. Benimde tansfer sonrasi 8. Gunum. Hic bir belirtin varmi? Bende belirti namina birsey yok. Ne goguslerimde sislik ne karinda sislik. Onca Ilaca ragmen...

Ilk gunler goguslerde sislik oldu bu aralar ara ara sirt ve kasik agrisi oluyor halsizlik var biraz bide tatli istiyor canim ama ben ilaclara bagliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…