Ben de yarın yumurtaları görmeye gideceğim:)Benim test gunum Persembe.
Insalah guzel guzel yumurtalarin olur. Musmutlu ayrilirsin doktordan. Insallah Lulinda.. Insallah pozitif sonuc alirim. Temennim hepimizin guzel haberlerini burada paylasmasi...Ben de yarın yumurtaları görmeye gideceğinm:)
Sen de hayırlısıyla pozitif alırsın inşallah.
Bende Ilaclardan progestan fitilin etkisiyle uyku hali oluyor. Ne goguslerde sislik nede baska birsey. Senin gibi canim tatli istiyor ve bu beni korkutuyor adetmi olacagim acaba diyorum. Evet test gunum persembe yani 10. Gun.[/QUOTE][QUOT"M350, post: 37411659, member: 518059"]10. Gunde mi test yapicaksiniz
Bende Ilaclardan progestan fitilin etkisiyle uyku hali oluyor. Ne goguslerde sislik nede baska birsey. Senin gibi canim tatli istiyor ve bu beni krkutuyor adetmi olacagim acaba diyorum. Evet test gunum persembe yani 10. Gun.
5.gün transferi canım. ben 11. gün yaptirmak istiyorum cuma günü yani.Canım kaçıncı gün transferiydi senin? normalde 5. gün transferi yaptıranlar 10. gün test yaptırıyorlar.
seninki 5. gün transferi ve sana 10. gün yap mi ddler. ne diyelim hayirlisi canım. benimkide 5. gün transferi ama cumartesi yap ddler. bn cuma yapacam daha erken yaptirmam yani. inşallah hepimiz güzel pozitif sonuclarimizi yazarız canımBenim test gunum Persembe.
canım ben habire şişiyordum bundan 4 hafta önce 61.5 a kadar düşmüştüm şimdi 65 oldum oha diyorum kendimeKızlar aranızda estrofem folik asit kullanıp şişkinlik yaşayan var mı? ilaçlara başlamadan önce 61 idim dün tartıldım 63 cıktım ya3 günlük detox yapıyorum . transferden once bu şişkinliği atmam lazım
bende de öyle acikmalar asermeler oluyo ama ilactan hepsi .özellikle gece onbirden sonra döner kebap çekiyor yawIlk gunler goguslerde sislik oldu bu aralar ara ara sirt ve kasik agrisi oluyor halsizlik var biraz bide tatli istiyor canim ama ben ilaclara bagliyorum
günaydın kızlar transfer sonrası 8. günden merhaba geçmiyor günler geçmiyor
benimde 8. günüm belirti yok. cuma test yapmayı düşünüyorum ya siz kızlar
Gectigimiz hafta sali gunu oldu canım. Bugün 7. Gunum
hayırlı olsun canim bi iki gün arayla sonuclarimizi alacaz ins . rabbim yüzümüzü guldursun ve bi an önce anne olmayi nasip etsin. geri sayım başladıKizlar benim de 7. Gunum. Heyecanla bekliyorum. Doktorum 15.gun yap dedi ama ben dayanamayip 13. Gun yapacagim sanırım.
benimde 7 gunum bu gune kadae pek biseyim yoktu bu gun belim agrimaya basladi hatta tutuldum diyebilirim sizde bu tip sikayetler oluyormuKizlar benim de 7. Gunum. Heyecanla bekliyorum. Doktorum 15.gun yap dedi ama ben dayanamayip 13. Gun yapacagim sanırım.
Benim de 18 yoplanmıştı canım biraz opu sonrası sıkıntılı oluyor ama transferin hayırla grçsin inşallah minikleri al göbüşe hiçbişey kalmaz. Hafi bakalım kaç embriyo oluşacak brkliyoruz dua ile...Kizlar bugun yumurtalarim toplandi.17 tane toplandi.2-3 gun once dostinex kullanmaya basladim.yumurtalar asiri uyarilmasin diye verilmis sanirim.simdi de 17 olunca tereddutlerim olustu.cok olmasi da iyi degil diye biliyorum.kalitesine gore 3. ya da 5. gun transfer olacakmis.kacinci gun olursa olsun 4 kasimda test yapacakmisim.yani toplamanin 14. gunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?