Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[QUOT"M350, post: 37411659, member: 518059"]10. Gunde mi test yapicaksiniz[/QUOTE]
Bende Ilaclardan progestan fitilin etkisiyle uyku hali oluyor. Ne goguslerde sislik nede baska birsey. Senin gibi canim tatli istiyor ve bu beni korkutuyor adetmi olacagim acaba diyorum. Evet test gunum persembe yani 10. Gun.

Ben de yarın yumurtaları görmeye gideceğinm:)
Sen de hayırlısıyla pozitif alırsın inşallah.
Insalah guzel guzel yumurtalarin olur. Musmutlu ayrilirsin doktordan. Insallah Lulinda.. Insallah pozitif sonuc alirim. Temennim hepimizin guzel haberlerini burada paylasmasi...

[QUOT"M350, post: 37411659, member: 518059"]10. Gunde mi test yapicaksiniz
Bende Ilaclardan progestan fitilin etkisiyle uyku hali oluyor. Ne goguslerde sislik nede baska birsey. Senin gibi canim tatli istiyor ve bu beni korkutuyor adetmi olacagim acaba diyorum. Evet test gunum persembe yani 10. Gun.[/QUOTE]

10. Gun erken degil mi arkadasim doktorum benden 15. Gun istedi de ben 12 ye cektim

Bende Ilaclardan progestan fitilin etkisiyle uyku hali oluyor. Ne goguslerde sislik nede baska birsey. Senin gibi canim tatli istiyor ve bu beni krkutuyor adetmi olacagim acaba diyorum. Evet test gunum persembe yani 10. Gun.

10. Gun erken degil mi arkadasim doktorum benden 15. Gun istedi de ben 12 ye cektim[/QUOTE]
Inan bende bilmiyorum. Doktrum 10. Gunde transfer gununu sayarsak 11. Gunde test yaptirmami soyledi. Transfer sonrasi8. Gunde kanda bhcg belirmeye basliyormus. Degerin biraz dusuk cikiyor ama hamile olup olmadigini ogrenmis oluyorsun. Eger hamile degilsende ilaclar keserek gereksiz yere ilac almamis oluyorsun.

canım ben habire şişiyordum bundan 4 hafta önce 61.5 a kadar düşmüştüm şimdi 65 oldum oha diyorum kendime ama çok takmıyorum nasıl olsa alıp alıp veriyorum

Ilk gunler goguslerde sislik oldu bu aralar ara ara sirt ve kasik agrisi oluyor halsizlik var biraz bide tatli istiyor canim ama ben ilaclara bagliyorum
bende de öyle acikmalar asermeler oluyo ama ilactan hepsi .özellikle gece onbirden sonra döner kebap çekiyor yaw

günaydın kızlar transfer sonrası 8. günden merhaba geçmiyor günler geçmiyor

benimde 8. günüm belirti yok. cuma test yapmayı düşünüyorum ya siz kızlar

Kizlar benim de 7. Gunum. Heyecanla bekliyorum. Doktorum 15.gun yap dedi ama ben dayanamayip 13. Gun yapacagim sanırım.
S Secilk senin transfer olmusmuydu canim?
Gectigimiz hafta sali gunu oldu canım. Bugün 7. Gunum

E="hayat masal naz, post: 37407880, member: 620366"]haklısın canım doğrusun ....kabızlık iyi değilmiş transfer sonrası ıkınmak birde ondan korkuyorum..cunku transfer olmadan cok çekmiştim ne kayısı ne başka kuruyemiş ne şurup ...en iyisi hiçbirşey yememek[/QUOTE]
Canim Ekmegini tam bugday falan ye, misir ye, lifli gidalar tuket kayisi nasil kotu yapti anlamadim,

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi.17 tane toplandi.2-3 gun once dostinex kullanmaya basladim.yumurtalar asiri uyarilmasin diye verilmis sanirim.simdi de 17 olunca tereddutlerim olustu.cok olmasi da iyi degil diye biliyorum.kalitesine gore 3. ya da 5. gun transfer olacakmis.kacinci gun olursa olsun 4 kasimda test yapacakmisim.yani toplamanin 14. gunu.

E="devrim7779, post: 37414258, member: 323077"]Kizlar bugun yumurtalarim toplandi.17 tane toplandi.2-3 gun once dostinex kullanmaya basladim.yumurtalar asiri uyarilmasin diye verilmis sanirim.simdi de 17 olunca tereddutlerim olustu.cok olmasi da iyi degil diye biliyorum.kalitesine gore 3. ya da 5. gun transfer olacakmis.kacinci gun olursa olsun 4 kasimda test yapacakmisim.yani toplamanin 14. gunu.[/QUOTE]
Canim büyük ihtimalle 5. Gün yapılırsenin transferin, ggüzel sonuç alırsın inşallah hayirlisiyla

Kizlar benim de 7. Gunum. Heyecanla bekliyorum. Doktorum 15.gun yap dedi ama ben dayanamayip 13. Gun yapacagim sanırım.

hayırlı olsun canim bi iki gün arayla sonuclarimizi alacaz ins . rabbim yüzümüzü guldursun ve bi an önce anne olmayi nasip etsin. geri sayım başladı

benimde 7 gunum bu gune kadae pek biseyim yoktu bu gun belim agrimaya basladi hatta tutuldum diyebilirim sizde bu tip sikayetler oluyormu

Benim de 18 yoplanmıştı canım biraz opu sonrası sıkıntılı oluyor ama transferin hayırla grçsin inşallah minikleri al göbüşe hiçbişey kalmaz. Hafi bakalım kaç embriyo oluşacak brkliyoruz dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…