Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tesekkurler kizlar.umarim hepimiz icin hayirlisi olur.zaten bu tutarsa ikinci kendi haline olmazsa dondurulmuslari kullanirim.yasim 35 cok bekleyemem sanirim hersey yolunda giderse.

Evet canim biraz sanci ve kanama yapiyor.cok yumurta toplaninca agri oluyormus.insallah hepimizin yuzu guler.yarin belli olacak kac tane dollendigi.

benimde 7 gunum bu gune kadae pek biseyim yoktu bu gun belim agrimaya basladi hatta tutuldum diyebilirim sizde bu tip sikayetler oluyormu
Benim transferden beri yoğun regl agrisi var. Ancak 3. günden beri azaldi diyebilirim. Bunun yaninda ara sira bel agrim da oluyor ancak dun o da cok yogun oldu. Belli olmuyor canım. Aldigimiz hormon ilaclarinin etkisiymis.

Tesekkur ederim canim , candan öte canimdan öte diye bir sarki vardi dinlerken cok etkilenmistim ordan esinlendim birazda ben evet seninkide fena degil . mesela bende senin nickinden isminin aysen oldugunu dusunuyorum hep :)
Yaraticiyim derken senin ismine yüklediğim anlamları kastettim canım, yoksa benim nickin hiç yaratıcılığı yok. Adım ve soyadımin Karması. Yaklastin

Benim transferden beri yoğun regl agrisi var. Ancak 3. günden beri azaldi diyebilirim. Bunun yaninda ara sira bel agrim da oluyor ancak dun o da cok yogun oldu. Belli olmuyor canım. Aldigimiz hormon ilaclarinin etkisiymis.
oyle tabi insan alamiyo bisey hissetmek istiyoda daha bhcg bile anca yukselmeye basladi ne belurtisi bekliyosak

Arkadaslar bends yeni basladim tup tefavisine. Igneleri kullaniyorum. Yarin kontrolum var.yumurtalara bakilacak.bizim sorunumuz yok. Sebepsiz infertilite. Cok korkuyorum yeteri kadar yumurta olgunlasmazsa diye. Cok zor bi surec. Rabbim hepimixin yardimcisi olsun

Nerede yaptiriyosun bizde baslicaz cumartesi günü bi klinikle gorusucez ilk defa anlasirsak baslicaz çok heyecanliyim

Nerede yaptiriyosun bizde baslicaz cumartesi günü bi klinikle gorusucez ilk defa anlasirsak baslicaz çok heyecanliyim
Ankara anatoliada yaptiracam.ben Ankara disinda oturuyorum. Calistigim icon yumurta takibim burda yapiliyor Toplama ve transfer asamasinda ankaraya gidicem

#umut2255 çok merak ediyorum ve kendim gibi çok istiyorum merakla okudum msjlarini ama daha belli olmamış sanirimmm allahimm inşallah hamilesindir

n

E="mesa54, post: 37416416, member: 631488"]#umut2255 çok merak ediyorum ve kendim gibi çok istiyorum merakla okudum msjlarini ama daha belli olmamış sanirimmm allahimm inşallah hamilesindir[/QUOTE]

Canim yarin 12.gün tekrar test istediler 10.gün düşük cikti biraz hayirlisi inşallah sagolasim

ayyy mesajini gorunce cok heyecanlandim.bende giresunda oturuyorum.eger jersey normal giderse haftaya ordayim ins.merkez nasil.memnun kaldinmi
nerde kaliyorsun.
Merkez iyi sadece biraz kalabalik.o yuzden cok asiri bir ilgi beklersen hayal kirikligi yasarsin.esimin annesinin evi vardi biz orda kaliyoruz.merkezin midafirhanesi de var kalacak yakinin yoksa.islemlere baslarsan evlilik cuzdani falan evrak isleri var.esinin ve senin hepatit testlerini yaptirip gel yoksa burda yaptiriyorlar ozel labaratuvara o da 2 kisi 300 e yakin birsey tutuyor.ben genel olarak memnunum.insallah tutar da bu ilk ve son gelisim olur.

ins tutar canim.ama bence tutacak.icimden oyle gecti.canim benim esim hepatit b tasiyicisi.bende sikinti yok.asi yaptirmistim.bundan dolayi tedavi iptal olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…