Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ha
ins tutar canim.ama bence tutacak.icimden oyle gecti.canim benim esim hepatit b tasiyicisi.bende sikinti yok.asi yaptirmistim.bundan dolayi tedavi iptal olurmu.

Hayir.sadece tasiyiciysa sorun olmaz.benim annemde tasiyici ama abimle bende birsey yok.asi yaptirdik bizde.sadece ilk gorusmeye geldiginizde evrak listesi verecekler.ikinci gorusmeye onlari tamamlayip gelin.ben okumamistim istedikleri belgeleri stres olduk tamamlayana kadar.sadece hepatit degil hiv falan da var.ultrason ve kan tahlillerini giresunda yaptirabiliyorsun.yumurtalarin 15mm civari olunca geliyorsun buraya.merak ettigin herseyi sorabilirsin sadece ara ara bakiyorum cok kullanmak istemiyorum interneti ozellikle trsnsferden sonra.bu arada sag ol canim insallah icine doguyordur.

canim bencede den cok girme

canim bencede fazla girme. Bol bol dinlen.gercekten olacak.pozitif dusun.bayagi yumurtan olmus.bence cok kaliteli embriyolarin olacak.canim Ben bu istenilen belgeleri nerden bulabilirim

Benim de altı gün oldu. Sanirim sonuclari beraber alacağiz. Insallah güzel olur.[/QUOTE]

Insaallah canim demekki geri sayimda beraberiz cok guzel oldu. Oheyecan paylasilacak :) hakkimizda hayirlisi olur insaallah

Kızlar yumurta topandiktan sonra transefri bekeleme şamasinda da ilaç kullanacak mıyız

Bugünü saymassak 3 gün kaldı arkadaşım inşallah cumartesi günü bende olumlu haberler vericem. Senin tedavi nasıl gidiyor var mı bir gelişme

İnşaallah canım bekliyoruz güzel haberleri.
Senin kaç gün oldu?Ben ayın 27 'sini bekliyorum kontrol için .Sonrasında inşaallah transfere 2-3 gün kalmış olacak :)
Sabırsızlıkla o günü bekliyorum.

Sende bir belirti var mı peki?

13. de transfer oldum 12.gün yaptırıcam işte transferi saymassak bugün 9.gün oldu. Belirti belim ve sırtım ağrıyor sürekli bir halsizlik var bide arada gelen boşluk ve kasık ağrıları ama ben bunların hepsini ilaca bağlıyorum

Canım seni hatirladim :) ağustosta denemistin sonucun negatif olmuştu inşallah bu sefer bebegin tutunur sana, duaların seninle ve bebek isteyen herkesle, Allahın izni ile bu sefer pozitif görürsün insallah
canimmm evt bnde snni htirliorummm ins bu kezz güzel biter.sen nasilsin neler yspiodunn.

Kızlar yumurta topandiktan sonra transefri bekeleme şamasinda da ilaç kullanacak mıyız

Vajinal jel daha dogrusu progesteron ve folik asit kullanmak gerekiyir.onun disinda da herkesin durumuna gore baska ilaclar olabiliyor.mesala ben bunlara ek olarak dostinex kullaniyorum ama bu tamamen benle alakali.
canim bencede fazla girme. Bol bol dinlen.gercekten olacak.pozitif dusun.bayagi yumurtan olmus.bence cok kaliteli embriyolarin olacak.canim Ben bu istenilen belgeleri nerden bulabilirim

Sen daha ilk kez gideceksen zaten gerekli degil simdi.ikinci gidiste gerekli.ilkine gittiysen sana bir dosya veriyorlar orda yaziyor neleri goturmen lazim giderken onun icin soyledim o dosyayi iyi incele git.belgeler basit seyler evlilik cuzdsni kimlik fotokopisi 1 er adet resim.zor degil yani.

Az kalmıs canım mutlu sonuna . Daha doğrusu mutlu başlangıcına inşaallah.
Cok heyecanlı bir bekleyiş. Allah'ım artık gelsin su transfer günü :)

zaman azaldıkça yavaşlıyor ama transferden sonra beklemek gerçekten çok zormuş

Transferden sonra yoğun bir temponun yorgunluğunu atmayı planlıyorum. Cok hareketli biriyim . 10 gün dinlenmek iyi gelecek inşaallah. O yüzden de iple çekiyorum transferi :)
Bu arada doktor sana test için 29 ekim mi demişti?29 ekimde açık dimi Bahçeci kliniği?

yok canım ayım 13. ünde transfer oldu 28 ekim test dedi 15. günde yani ama ben 12. günün akşamı yapıcam. oda işte bu cumartesine denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…