Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

n

E="mesa54, post: 37416416, member: 631488"]#umut2255 çok merak ediyorum ve kendim gibi çok istiyorum merakla okudum msjlarini ama daha belli olmamış sanirimmm allahimm inşallah hamilesindir

Canim yarin 12.gün tekrar test istediler 10.gün düşük cikti biraz hayirlisi inşallah sagolasim[/QUOTE]canim ne zaman test yaptiriyorsun merak ettim

10 gun yatmak mı gerekiyor? Ben bi beş gün sonra calısırım diyorum ama. Çok rapor aldim sıkıntı olacak yoksa.

10 gun yatmak mı gerekiyor? Ben bi beş gün sonra calısırım diyorum ama. Çok rapor aldim sıkıntı olacak yoksa.
Yok canım 10 gün yatmak demedim :)
10 gün inşaallah evimde dinleneceğim. Daha cok kafa dinlemek ama :) çünkü 1 aydır cumartesi pazar dahil calısıyorum. Beynen ve bedenen tam dinleneceğim zamanda inşaallah transfer olacak:)

Selam kizlar kontrolden geldim simdi yumurtalar gelismeye baslamis..pazartesi tekrar randevu verdiler... sanirim opudan onceki son kontrolum buyuk ihtimalle opu ve transferim haftaya olucak kizlar iyice heyecan bastrdi :)

Süper aynı gün opu olacağız sanırım. Ben de bugün kontrolden geldim. Haftaya çarşamba büyük ihtimal toplama olacak.

Bugün ilk kontrolümü oldum. 11-12 yumurtam oluşmuş. Doktor herşey yolunda dedi. günde 2 iğne oluyordum. 3. sünü ekledi. Yumurtalar çatlamasın diye. Cumartesi 2. kontrol olacak. Büyük ihtimal 29 Ekim de toplanacak yumurtalar.

Anladim canım. Ben de evimi ozledim. Yatağımı özledim. Insallah guzel sonuxlarla doneriz.

Canım benim beraber sonuc bekleyecegimiz gunler de gelecek. Yola sabirla inancla devam
Cok sevindim adina.

Canım benim beraber sonuc bekleyecegimiz gunler de gelecek. Yola sabirla inancla devam
Cok sevindim adina.
Saol canım ama beraber gün sayamayız büyük ihtimal benim transfer Aralık ta dondurulmuşlarla olacak. Sen öncen yolu açarsın, ben seni takip ederim ama:)

lulinda merhaba,

bir konuda seninde fikrini almak istiyorum.
ben mart ayında ilk tüp bebek tedavimi oldum.negatif sonlandı.
şimdi bahçeci fulya düşünüyorum.
benim kendi doktorumda neden tutunamadığına dair tanı amaçlı histeroskopi önerdi.
şimdi bahçeci ile görüşücem orasıda isterde olucam.
sorum şuki benimde acıbadem sigortadan özel sağlık sigortam var yatarak ve ayakta karşılıyor.
ama tabi infertilite tedavisini karşılamıyor.
sen bakırköy acıbademde olmuşsun ,
bende küçükçekmece oturuyorum orası olur benim içinde tabi sigortam karşılarsa.
sigortanın karşılamsı için provizyonda ne yazdı doktorun yani infertilite yazınca karşılamıyor çünki
bana önerin nedir.

Merhaba,
Önce kadın doğum uzmanına muayene oldum. Çok küçük bir polip bulunmuştu. Almaya değmez demişti. Sonra Hsg çekilince tüp tıkanıklığına bağlı sıvı birikmesi görüldü. Bahçeci bunu almadan tüp yapmam dedi. Ben de Acıbadem e gittim. Ağrı ve miyom şikayetiyle ameliyat olması gerek şeklinde provizyon alındı. Yani ağrı ve miyom diye yazabilirler.
Rahim filmi çektirdin mi sen? Tutunamama sebebi sıvı olabilir. Ya da kist olabilir. Gerçi kist ultrasonda da gözükürdü herhalde.
En iyisi önce Bahçeci de ön görüşme yap. Ücretsiz zaten. Elindeki bütün belgeleri götür. Onlar seni yönlendirir zaten.
Bu arada histeroskopi olacaksan rahim duvarına çizik de attır. Tutunmayı sağlıyormuş.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
evet rahim filmim var temiz çıktı
5.gün 1.katilet embriyosu konulmuştu maalesef tutmadı.
sebepsiz deniliyor bize.
doktorda rahim iç duvarını tedaylı görebilmek için histeroskopi önerdi.
bende fiyat araştırdım 2000 civarı.
madem sağlık sigortam var buda ordan olsun dedim.
senin yazınıda görünce.
doktorunun ismi neydi acıbademde?

Tabii niye para veresin. Yaptırabilirsin orada. Benim doktorum Melih Gündüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…