Rica ederim. Ben de orada olacağım Cumartesi sabahtan 11.00 gibitamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgileri için,
cumartesi bahçeciye gidicez bakalım ön görüşme yapıcaz
tamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgileri için,
cumartesi bahçeciye gidicez bakalım ön görüşme yapıcaz
B biyologmerve Cumartesi 9.00 muş benim kontrol:) Oralardaysanız görüşelim.
bizde bahçeciye gidicez ama karar veremedim hangi doktoru tercih edeceksin birde bu ön görüşme ücretsiz olabiliyormuş doktor tahlil falan bakıyor mu benim sorunum bende ve eşimde de olabilir eşime bikaç doktor sende sorun yok falan dedi bazısıda var dedi bakalım bahçeci ne diyecek gerçekten güvenilir bir klinik olsun diye çok araştırıyorum inş.pişman olmayız ve çok çok musmutlu biter tedavimizz
[="dnzderya, post: 37423684, member: 586983"]umut2255 yaptırdın mı test nerelerdesinnnn?
Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar[/QUOTE
Canim uzme kendini belkide yeni tutunuyordur 2 gun sonra yukselir
Canım ya Dualarımdasın. Sabahtan beri nete girip bakıyordum senden haber var mı diye. insallah cuma günü değerlerinin kat kat artma haberini verirsin canım. Bol bol dua et.Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
[="dnzderya, post: 37423684, member: 586983"]umut2255 yaptırdın mı test nerelerdesinnnn?
Insallah canım. Inşallah arka arkaya güzel haberler veririz.Saol canım ama beraber gün sayamayız büyük ihtimal benim transfer Aralık ta dondurulmuşlarla olacak. Sen öncen yolu açarsın, ben seni takip ederim ama:)
canım dualarimizdasin inşallah cuma günü beraber burdan güzel haberlerimizi veririz. bn de yavaş yavaş iki ihtimali de düşünmeye başladım. ne yazıkki uzulecegimmiz sonuç ihtimali de var. dilerim uzulmeyiz canım benim.:-Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
canım dualarimizdasin inşallah cuma günü beraber burdan güzel haberlerimizi veririz. bn de yavaş yavaş iki ihtimali de düşünmeye başladım. ne yazıkki uzulecegimmiz sonuç ihtimali de var. dilerim uzulmeyiz canım benim.:--(
negatif ve pozitifİki ihtimal mi
AGLAMA ya uzme kendini inşallah hakkında hayırlısı olsun annesini bırakmaz dilerim[/QUOTE]Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
negatif ve pozitif
aaa sen ağlarsan o yavrucak ne yapsın ne olur bozma moralini rabbim büyük yeter ki inan inşallah kat kat yükselir değerin canımSelam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?