Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

tamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgileri için,
cumartesi bahçeciye gidicez bakalım ön görüşme yapıcaz

bizde bahçeciye gidicez ama karar veremedim hangi doktoru tercih edeceksin birde bu ön görüşme ücretsiz olabiliyormuş doktor tahlil falan bakıyor mu benim sorunum bende ve eşimde de olabilir eşime bikaç doktor sende sorun yok falan dedi bazısıda var dedi bakalım bahçeci ne diyecek gerçekten güvenilir bir klinik olsun diye çok araştırıyorum inş.pişman olmayız ve çok çok musmutlu biter tedavimizz

evet cnm bahçecide ön görüşme ücretsizmiş.
bende doktor konusunda hala kararsızım.
gönlüm güvenç beyden yana ama ön görüşme için izinli olduğundan aytun hanımla ön görüşme yapıcaz.
bakalım eksik tahlilleri tamamlayıp ne zaman start dicez bilmiyorum.

[="dnzderya, post: 37423684, member: 586983"]umut2255 yaptırdın mı test nerelerdesinnnn?[/QUOTE]

Canim 11.49 cuma tekrar istediler bilmiom korkuom çok agladjm

[="dnzderya, post: 37423684, member: 586983"]umut2255 yaptırdın mı test nerelerdesinnnn?

Canim 11.49 cuma tekrar istediler bilmiom korkuom çok agladjm[/QUOTE]

tatlım neden aglıyorsun ki yükselmiş işte allah korusun düşseydi değerler daha mı iyidi bence bu güzel bir haber

Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
Canım ya Dualarımdasın. Sabahtan beri nete girip bakıyordum senden haber var mı diye. insallah cuma günü değerlerinin kat kat artma haberini verirsin canım. Bol bol dua et.

[="dnzderya, post: 37423684, member: 586983"]umut2255 yaptırdın mı test nerelerdesinnnn?

Canim 11.49 cuma tekrar istediler bilmiom korkuom çok agladjm[/QUOTE]
Canım lütfen bozma moralini. Bence yükselecek gittikçe. Moralini bozman olumsuz etkileyecek bebegini
Dualarımız seninle.

Saol canım ama beraber gün sayamayız büyük ihtimal benim transfer Aralık ta dondurulmuşlarla olacak. Sen öncen yolu açarsın, ben seni takip ederim ama:)
Insallah canım. Inşallah arka arkaya güzel haberler veririz.

Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
canım dualarimizdasin inşallah cuma günü beraber burdan güzel haberlerimizi veririz. bn de yavaş yavaş iki ihtimali de düşünmeye başladım. ne yazıkki uzulecegimmiz sonuç ihtimali de var. dilerim uzulmeyiz canım benim.:--(

AGLAMA ya uzme kendini inşallah hakkında hayırlısı olsun annesini bırakmaz dilerim[/QUOTE]

[Qİnşallah cangirl, post: 37426203, member: 630220"]Canım ya Dualarımdasın. Sabahtan beri nete girip bakıyordum senden haber var mı diye. insallah cuma günü değerlerinin kat kat artma haberini verirsin canım. Bol bol dua et.[/QUOTE]

İnsallah canim

[Qİnşallah canimsa54, post: 37426519, member: 631488"]Canm benim yaa u[/QUOTE]

İnsallah canim dua etcem ama agladim tabii kolay değil herşeyden umut ediuom iste

aaa sen ağlarsan o yavrucak ne yapsın ne olur bozma moralini rabbim büyük yeter ki inan inşallah kat kat yükselir değerin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…