yaptıracam canım akşam 5 gibi veririm yine kanı 1 saatte çıkıyor sonuçlar bakalım. ben de bi türlü inanıp hamişler topiğine ben geldimmmm diyemiyorum. sınavımız büyük ama biliyorum sabrın sonu selamet rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah....dnzderya canim sen tekrar yaptircanmi yy ani pzt saymiolar mühim olan bugünkü nun yükselmesi cuma ya
canim senin yas kacti? birde kacinci gun embryosu konacak sana soylendimi?Bugün ilk kontrolümü oldum. 11-12 yumurtam oluşmuş. Doktor herşey yolunda dedi. günde 2 iğne oluyordum. 3. sünü ekledi. Yumurtalar çatlamasın diye. Cumartesi 2. kontrol olacak. Büyük ihtimal 29 Ekim de toplanacak yumurtalar.
Ne asamadasiniz merak ettim. Ben de umut bahçeci hastasiyim. Transfer ne zamanMerhaba,
Bana da kısmetse ekim ayı başında donmuş embriyo transferi yapılacak.
Bahçeci Fulya'da tedavi oluyorum.
Eşime azospermi teşhisi kondu, haziran ayında Mikro Tese oldu ve sperm bulundu.
Ağustos ortasında tedaviye başladık, geçen hafta yumurtalarım toplandı, sağlıklı embriyolar donduruldu. Doktorum çok fazla yumurtam oluştuğundan rahmi transfere hazırlamak için 1 ay beklemeyi uygun gördü. Ben de heyecanla bekliyorum:))
Umarım hepimiz güzel haberlerimizi burada paylaşıp mutluluğumuza ortak oluruz:)
Bahçeci ya da memorial in iyi olduğunu biliyorumselam
bende tüp bebek yaptıracaklar danım ama halen nerde yapacağımıza karar veremedik.
istanbulda tüp bebebk merkezi arıyoruz.
bizdeki sorun hareketli sperm olmaması siz arkadaşlar nerde tedaviye başladınız dr. kim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar size de başarılar.. Allah inşallah tüm bebek isteyen kullarına ve bize nasip etsin
Kızlar transferden sonra da devam ediyor muyuz ilaç kullanmaya?
Her gün günlük iğne var mı yine peki? Sanırım korktum iyice ignelerdenevet tatlım ediyoruz transferden hemen sonra bir igne sonra gün aşırı estorfem ve jel 7 gün sonra tekrar bi igne daha
hayır canım günlük değil haftalık iğne var. düşük olmaması için veriyorlarHer gün günlük iğne var mı yine peki? Sanırım korktum iyice ignelerden
Oh cok sükür o zaman :)hayır canım günlük değil haftalık iğne var. düşük olmaması için veriyorlar
bugün 9 du. hayirlisiyla cuma bi gelse..
evet benim de cumartesi yapmam lazım ama bi gün önceden yaptirmak istiyorum. yaptirayim mi sencebende cumartesini iple çekiyorum 11. gün mü yaptırıcaksın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?