Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[Qİnşallah zderya, post: 37426625, member: 586983"]aaa sen ağlarsan o yavrucak ne yapsın ne olur bozma moralini rabbim büyük yeter ki inan inşallah kat kat yükselir değerin canım[/QUOTE]

İnsallah canim herşeye rağmen umudum var ve olursa göbek adi en azından mucize olacak

dnzderya canim sen tekrar yaptircanmi yy ani pzt saymiolar mühim olan bugünkü nun yükselmesi cuma ya
yaptıracam canım akşam 5 gibi veririm yine kanı 1 saatte çıkıyor sonuçlar bakalım. ben de bi türlü inanıp hamişler topiğine ben geldimmmm diyemiyorum. sınavımız büyük ama biliyorum sabrın sonu selamet rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah....

[QMühim "dnzderya, post: 37426705, member: 586983"]yaptıracam canım akşam 5 gibi veririm yine kanı 1 saatte çıkıyor sonuçlar bakalım. ben de bi türlü inanıp hamişler topiğine ben geldimmmm diyemiyorum. sınavımız büyük ama biliyorum sabrın sonu selamet rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah....[/QUOTE]

Muhim olan bugunkunun ikiye katlama si dimi inşallah canim

Arkadaslar bu hafta ve onumuzdeki hafta yumurta toplama islemi yaptircak olan varmi.emriyologlar seminer icin amerrikaya gidiyolarmis.gatada baslamistim ben tadaviye doktorum zeynep kamile gondermek istedi kabul etmedim.eski doktorumla gorustum opuya transferi oraya gidicem galiba igneleri kullaniorum kaldim öylece cok sinir bi durum devlette yaptirmak varken raporlu 4. Ye yine para vericem..istanbulda olup devlette yaptıran varmi onerebileceginiz bi yer cok aciill

canim senin yas kacti? birde kacinci gun embryosu konacak sana soylendimi?

mucize22 canim degerinin dusmesine cok uzuldum ama hersey bitmis degil,kendini bu kadar uzme ..kanaman yoksa hic korkma ben cok gordum degeri dusup dusupte aniden yukseleni forumda...

Dusmedi edi ndanote, post: 37427520, member: 352677"] mucize22 canim degerinin dusmesine cok uzuldum ama hersey bitmis degil,kendini bu kadar uzme ..kanaman yoksa hic korkma ben cok gordum degeri dusup dusupte aniden yukseleni forumda...[/QUOTE]

Dusmedi ki yükseldi

K kds2309 canim seninle ayni zamanda alicaz sonuclarimizi bu kesin artik ..belki arada 2-3 gun oynamada olabilir ama cok yakin gunlerde

Ne asamadasiniz merak ettim. Ben de umut bahçeci hastasiyim. Transfer ne zaman

Bahçeci ya da memorial in iyi olduğunu biliyorum

Kızlar transferden sonra da devam ediyor muyuz ilaç kullanmaya?

evet tatlım ediyoruz transferden hemen sonra bir igne sonra gün aşırı estorfem ve jel 7 gün sonra tekrar bi igne daha
Her gün günlük iğne var mı yine peki? Sanırım korktum iyice ignelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…