Bence bekle. Bu kez degerlerin dusuk cikarsa bostan yere bir gun uzulmus olursun. Tam gununde yaptir.evet benim de cumartesi yapmam lazım ama bi gün önceden yaptirmak istiyorum. yaptirayim mi sence
evet benim de cumartesi yapmam lazım ama bi gün önceden yaptirmak istiyorum. yaptirayim mi sence
@sevyus Benim doktorum Güvenç Bey. İzinde değil de Amerika da bir konferansa gitti. Bugun o olmadığından yerine kontrolu Burçak Erzik yaptı. Çok şeker ve içten bir kadın. Onu da tavsiye ederim. Bu arada Güvenç Bey 27sinde dönüyor.evet cnm bahçecide ön görüşme ücretsizmiş.
bende doktor konusunda hala kararsızım.
gönlüm güvenç beyden yana ama ön görüşme için izinli olduğundan aytun hanımla ön görüşme yapıcaz.
bakalım eksik tahlilleri tamamlayıp ne zaman start dicez bilmiyorum.
evet 13 ekimdeydi canım. iyi bakalım bekliyelim cumartesiyi. yarın son proluton iğnem var onuda vurduracam bitti. cumartesi bekleyecez beraber 4 kişiyiz bekleyenbencede bekle arkadaşım değerde 5 puan oynasa üzülürüz yani bekle derim bir gün daha seinnde transfer 13 ekim miydi?
Ne asamadasiniz merak ettim. Ben de umut bahçeci hastasiyim. Transfer ne zaman
evet 13 ekimdeydi canım. iyi bakalım bekliyelim cumartesiyi. yarın son proluton iğnem var onuda vurduracam bitti. cumartesi bekleyecez beraber 4 kişiyiz bekleyen
Bugün bende o iğneyi yaptırdım yani transferin 4. Günü. Ama başka iğne vermedi doktorum sen kaç tane yaptırdın acabaevet 13 ekimdeydi canım. iyi bakalım bekliyelim cumartesiyi. yarın son proluton iğnem var onuda vurduracam bitti. cumartesi bekleyecez beraber 4 kişiyiz bekleyen
Benim var günlük Ignem hergün,kan sulandirici. Sonucumu öğrendim hala devam ediyorumHer gün günlük iğne var mı yine peki? Sanırım korktum iyice ignelerden
Ben de umut hastasıyım. Doktorun kim canım?Rabbim dordunuzunde yüzünü guldurur ınş. Çok heyecanlandım şimdi.ben de adetimi bekliyorum başlayacağım tekrardan dondurulmuslarla
doktorum bana 3 tane vermisti bi tanesini transferden sonraki 3. gün yaptım, haftada bir tane vurdurdum. bu son iğne ışteBugün bende o iğneyi yaptırdım yani transferin 4. Günü. Ama başka iğne vermedi doktorum sen kaç tane yaptırdın acaba
Vajinal jel daha dogrusu progesteron ve folik asit kullanmak gerekiyir.onun disinda da herkesin durumuna gore baska ilaclar olabiliyor.mesala ben bunlara ek olarak dostinex kullaniyorum ama bu tamamen benle alakali.
Sen daha ilk kez gideceksen zaten gerekli degil simdi.ikinci gidiste gerekli.ilkine gittiysen sana bir dosya veriyorlar orda yaziyor neleri goturmen lazim giderken onun icin soyledim o dosyayi iyi incele git.belgeler basit seyler evlilik cuzdsni kimlik fotokopisi 1 er adet resim.zor degil yani.
anladım canım çok sağol.Vajinal jel daha dogrusu progesteron ve folik asit kullanmak gerekiyir.onun disinda da herkesin durumuna gore baska ilaclar olabiliyor.mesala ben bunlara ek olarak dostinex kullaniyorum ama bu tamamen benle alakali.
Sen daha ilk kez gideceksen zaten gerekli degil simdi.ikinci gidiste gerekli.ilkine gittiysen sana bir dosya veriyorlar orda yaziyor neleri goturmen lazim giderken onun icin soyledim o dosyayi iyi incele git.belgeler basit seyler evlilik cuzdsni kimlik fotokopisi 1 er adet resim.zor degil yani.
son bu üçüncü ignem canımigne için geç değil mi ya ben ikinciyi ptesi vurdurdum
Tamam canım Sagol.doktorum bana 3 tane vermisti bi tanesini transferden sonraki 3. gün yaptım, haftada bir tane vurdurdum. bu son iğne ışte
bana 2 tane verdi birincisi transferin hemen arkasından diğeride 1 hafta sonradoktorum bana 3 tane vermisti bi tanesini transferden sonraki 3. gün yaptım, haftada bir tane vurdurdum. bu son iğne ışte
anladım canım çok sağol.sen ne yaptın.durumun nasılVajinal jel daha dogrusu progesteron ve folik asit kullanmak gerekiyir.onun disinda da herkesin durumuna gore baska ilaclar olabiliyor.mesala ben bunlara ek olarak dostinex kullaniyorum ama bu tamamen benle alakali.
Selen hanimBen de umut hastasıyım. Doktorun kim canım?
Canım ne transferden sonra ne de inşallah olursa gebelikten sonra iğne ilaçtan kurtuluş yok bebiş için hepsine katlanıyoruz tabiKızlar transferden sonra da devam ediyor muyuz ilaç kullanmaya?
AY canım ya güzel haberin için sabirsizlaniyorumBenim transferim 14 Ekim'de gerçekleşti canım. Bugün 8. günüm ve 12. günü bekliyorum test için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?