Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

@sevyus Benim doktorum Güvenç Bey. İzinde değil de Amerika da bir konferansa gitti. Bugun o olmadığından yerine kontrolu Burçak Erzik yaptı. Çok şeker ve içten bir kadın. Onu da tavsiye ederim. Bu arada Güvenç Bey 27sinde dönüyor.

bencede bekle arkadaşım değerde 5 puan oynasa üzülürüz yani bekle derim bir gün daha seinnde transfer 13 ekim miydi?
evet 13 ekimdeydi canım. iyi bakalım bekliyelim cumartesiyi. yarın son proluton iğnem var onuda vurduracam bitti. cumartesi bekleyecez beraber 4 kişiyiz bekleyen

evet 13 ekimdeydi canım. iyi bakalım bekliyelim cumartesiyi. yarın son proluton iğnem var onuda vurduracam bitti. cumartesi bekleyecez beraber 4 kişiyiz bekleyen
Bugün bende o iğneyi yaptırdım yani transferin 4. Günü. Ama başka iğne vermedi doktorum sen kaç tane yaptırdın acaba

Bugün bende o iğneyi yaptırdım yani transferin 4. Günü. Ama başka iğne vermedi doktorum sen kaç tane yaptırdın acaba
doktorum bana 3 tane vermisti bi tanesini transferden sonraki 3. gün yaptım, haftada bir tane vurdurdum. bu son iğne ışte

Anladım canım çok sağol.ben oraya hiç gitmedim.
anladım canım çok sağol.

anladım canım çok sağol.sen ne yaptın.durumun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…