Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[QUOTEinnep086, post: 37450564, member: 630666"]Canım ne güzel bir haber bu. Darısı bizim başımıza.sizde sorun neydi hangi hastanede tedavi oldun yaş kaç acaba[/QUOTE]
eekek infertilitesi yasim 30 izmirdeki tum ozelleri gezdikten sonra isyan edip tepecik kadin dogumda yaptim cok memnun kaldim ekip doktor ve hemsireler cok iyi tavsiye ederim

6.denemdi evet adet olcakmisim gibi oldu yasim 30 2 blastosist transver edildi darisi hepinizin basina isalalh tamamina erer.

canım ben transfer hariç 9. gün yaptım testi sonra da 11. gün yaptım. bana söylemesi ayıptır 3 tane 3. gün embriyosu konmuştu:):):)
ya canım ben az önce biraz kan gördüm eyvah noluyo! senin gibi gidiyor gidişat. doktoru aramadim eğer tkrr görürsem arayacam hemen. dün proluton ignede yaptirmistim ama. sen ne yaptın kanaman olunca??!

merhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
Çok sevindim arkadaşım hayırlı oLsun Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin. Değerin çok iyi, benim de yüksekti herkes ikiz olabilir dedi, senin de olabilir bence. Allah gönlüne göre versin

Canim hakkınızda hayırlısı olsun. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama sen genede ilaçlarına devam et öyle dedilerse eğer mutlaka vardır bi bildikleri. Dualarimda sin, inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Kizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
Canım çok üzüldüm gerçekten Allah hakkımızda hayırlısını versin diyoruz ya hep belki de zamanı gelmedi. İnşallah yakın zamanda kavuşursun bebeğine.

kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
Canım hemen moralini bozma, inşallah 2 gün sonra yükselir değerin.

kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
Evet canim hamilesin, sanırım biraz geç tutunmus senin minik o yüzden düşük biraz ama tabi ki yükselecek. Senden daha düşük degerlerin yükseldiğini gördük. Hayırlı olsun

Merhaba kizlar. Benim daha onceden 1 tup bebek,1 dondurulmus tecrubem oldu. Ilki kimyasal gebelik digerinde hic tutmadi.Normalde benim yarin transferim olacakti.carsamba yumurtalarim toplandi 16 tane,12 tanesi dollendi. Yarin dondurulacak. Ancak e2 degerim 5200 ciktigi icin transferi onumuzdeki aya erteledik. Biraz canim sıkıldi elbette ama dr uma cok guveniyorum. Boylesinin benim icin daha iyi olacagini soyledi.. benim durumumda olan var mi? Dondurulmuslarla deneyince olamayack gibi geliyor bana

ya canım ben az önce biraz kan gördüm eyvah noluyo! senin gibi gidiyor gidişat. doktoru aramadim eğer tkrr görürsem arayacam hemen. dün proluton ignede yaptirmistim ama. sen ne yaptın kanaman olunca??!
canım bana da hemen git proluton yaptır dedi geçmezse? dedim geçer geçer dedi ve bi iğneyle geçti gerçekten ertesi gün hafif kahve renkli leke geldi ve bitti

canimm icime su serptin inan cok tsk ederimm.dogru soluyosun allah ol dedikten sonra ne oksurmek ne aksirmak hapsurmak..
Oksurmek hapşurmak zararlı değil dediler canım bize merkezden. Ki benim de alerjim var sürekli hapşuriyorum, nerdeyse ciğerim sokulecek ama bebeğim benimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…