Kızlar aranızda haftaya transfer olacak olan var mı
cycas ıle benım pazartesı kontrolumuz var transfer tarıhımız bellı olacak ıkımızde aynı merkeze aynı doktora gıdıyoruz transfer tarıhımızde aynı olacak ınsallah kasım 3-4-5 olma ıhtımalı yuksek..Kızlar aranızda haftaya transfer olacak olan var mı?
Bende bu pazartesi insallah arkadsm yalnz degilsin..Ben varim buyuk ihtimal pazartesi girecegim.
Bende pazartesi olcam opu nasip olursa..... Tırsyrmmmmmmmmmbenimde pazartesi randevum var o zaman belli olacak ama buyuk ihtimalle carsamba yada persembe olur opum...
Insallah zor olmaz biraz korku var icimde ama...Bende bu pazartesi insallah arkadsm yalnz degilsin..
Ayhhh anisler bebislermzn yerleri pazartesi toplnrsa tahmini ayni gunde trasfer olursa insallah 15gun sonra bebis patlamsi olucak insallah kalabaligiz pazartesi opu isleni hadi Rabbim rast getrsnKızlar aranızda haftaya transfer olacak olan var mı?
6.denemdi evet adet olcakmisim gibi oldu yasim 30 2 blastosist transver edildi darisi hepinizin basina isalalh tamamina erer.canım hayırlı olsun ins. ikiz olma ihtimali yüksek evt. ilk denemenmi bide yaş , kaç embiryodu. sen de adt olacak mis gibi belirtiler yaşadın mi. çok sevindim senin adına. ins güzel m350 arkadaşımızdan da değerler yukselmis haberi aliriz
y Aynen arkdsm heycnlym merak edyrm korkyrm..ama uyuyr olucaz ya nebilym biraz rahtm ama altm ciplak o pozisyonda uffff Allahim yardm et guc verInsallah zor olmaz biraz korku var icimde ama...
Ben varım, büyük ihtimal 29 ekim. Yarın kontrol var.Kizlar haftaya opuya girecek olan kimler var???
sanirim senle ayni gun olacak opumuz..ama benim transfer senden once olur sanirim...Allah isimizi rastgetirsin insallah...Ben varım, büyük ihtimal 29 ekim. Yarın kontrol var.
Amin inşallah, evet benim transfer Aralık ta olacak büyük ihtimal.sanirim senle ayni gun olacak opumuz..ama benim transfer senden once olur sanirim...Allah isimizi rastgetirsin insallah...
ya canım ben az önce biraz kan gördüm eyvah noluyo! senin gibi gidiyor gidişat. doktoru aramadim eğer tkrr görürsem arayacam hemen. dün proluton ignede yaptirmistim ama. sen ne yaptın kanaman olunca??!canım ben transfer hariç 9. gün yaptım testi sonra da 11. gün yaptım. bana söylemesi ayıptır 3 tane 3. gün embriyosu konmuştu:):):)
Çok sevindim arkadaşım hayırlı oLsun Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin. Değerin çok iyi, benim de yüksekti herkes ikiz olabilir dedi, senin de olabilir bence. Allah gönlüne göre versinmerhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
Canim hakkınızda hayırlısı olsun. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama sen genede ilaçlarına devam et öyle dedilerse eğer mutlaka vardır bi bildikleri. Dualarimda sin, inşallah güzel haberlerle gelirsin.Hemşireyle görüştük bizimki dondurulmuş olduğu için 15. gün test istemişlerdi. Siz 10. günde yaptırmışssınız diyor 5 gün büyük bir zaman diyor böyle negatif durupta pozitife yükselen çok hastamız oldu diyor ilaçları kesmek yok 2 günde bir yaptırın diyor. Ama gel gör ki resmen yıkıldık biz hani ne umut ne güç kaldı bizde ama genede denileni yapıcaz binde bir denk gelen bi enteresanlık bize denk gelir belki belli mi olur
Canım çok üzüldüm gerçektenKizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
Canım hemen moralini bozma, inşallah 2 gün sonra yükselir değerin.kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
Evet canim hamilesin, sanırım biraz geç tutunmus senin minik o yüzden düşük biraz ama tabi ki yükselecek. Senden daha düşük degerlerin yükseldiğini gördük. Hayırlı olsunkızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
canım bana da hemen git proluton yaptır dedi geçmezse? dedim geçer geçer dedi ve bi iğneyle geçti gerçekten ertesi gün hafif kahve renkli leke geldi ve bittiya canım ben az önce biraz kan gördüm eyvah noluyo! senin gibi gidiyor gidişat. doktoru aramadim eğer tkrr görürsem arayacam hemen. dün proluton ignede yaptirmistim ama. sen ne yaptın kanaman olunca??!
Oksurmek hapşurmak zararlı değil dediler canım bize merkezden. Ki benim de alerjim var sürekli hapşuriyorum, nerdeyse ciğerim sokulecek ama bebeğim benimle :)canimm icime su serptin inan cok tsk ederimm.dogru soluyosun allah ol dedikten sonra ne oksurmek ne aksirmak hapsurmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?