histoyu erken yaptırmayın bence zamanı geçebiliyor çünkü bana da opudan önce yapılmıştı..sonrasında tekrardan rahme çizik atıldı.mümkün olduğunca transfere yakın tarihte yaptırmanızı öneririm..birde dondurulacaksa çok zaman geçebilir bence..Ins lulinda.
bugunku görüşme miz guzel gecti.onumuzdeki ay yumisleri buyutmeye basliyoruz.sonra dondurucaz.o sirada histeroskopi olucam.senin yaptirdigin gibi cizik atilmasi faydali olabilirmis.
senin tecrübe lrrinden faydalanacam:)
Sen histeroskopi yi yumisleri buyutmeden yapmistin degilmi.
Bu arasa histeroskopi yi nerde yaptiracagim konusunda kararsizim.sen acibademde yatmismiydin yoksa gun icinde taburcu oldun mu
Sevindim görüşmenin iyi geçmesine. Ben histeroskopiyi tedaviden önce oldum Acıbadem de , ama laparoskopi de oldum. Tüpüm alındı çünkü. (Sıvı birikmesi vardı:) O yüzden 1 gece yattım. Histereskopi 1 saatlik birşey. Kalkıp gidebilirsin eve.Ins lulinda.
bugunku görüşme miz guzel gecti.onumuzdeki ay yumisleri buyutmeye basliyoruz.sonra dondurucaz.o sirada histeroskopi olucam.senin yaptirdigin gibi cizik atilmasi faydali olabilirmis.
senin tecrübe lrrinden faydalanacam:)
Sen histeroskopi yi yumisleri buyutmeden yapmistin degilmi.
Bu arasa histeroskopi yi nerde yaptiracagim konusunda kararsizim.sen acibademde yatmismiydin yoksa gun icinde taburcu oldun mu
tamam canim bana yazarsin o zaman durumlari oldumu?benimde pazartesi kontrolum var bende sana yazarim...
Sevindim görüşmenin iyi geçmesine. Ben histeroskopiyi tedaviden önce oldum Acıbadem de , ama laparoskopi de oldum. Tüpüm alındı çünkü. (Sıvı birikmesi vardı:) O yüzden 1 gece yattım. Histereskopi 1 saatlik birşey. Kalkıp gidebilirsin eve.
Yumurtaları büyütüp toplatıp olabilirsin histeroskopi. Nasılsa dondurulmuşları bekleyeceksin. Transfere yakın olması daha iyi çizik işleminin.
umarım karşılaşırız, karşılıklı bi kahve içeriz:)
histoyu erken yaptırmayın bence zamanı geçebiliyor çünkü bana da opudan önce yapılmıştı..sonrasında tekrardan rahme çizik atıldı.mümkün olduğunca transfere yakın tarihte yaptırmanızı öneririm..birde dondurulacaksa çok zaman geçebilir bence..
Insallah guzel habeeler alirsin cnm. Rabbim gonlune gore versin.pozitif Sonucunu bekliyoruzHenuz yaptırmadim canım. Bu gece yaptirayim diye düşündüm. Belki de yarın sabah. Bir yandan da regl olacakmisim gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun insallah.
Açelya nasılsın kanaman devam etmiyordur inşallah?Insallah guzel habeeler alirsin cnm. Rabbim gonlune gore versin.pozitif Sonucunu bekliyoruz
Niçin öyle düşündün canım kötü bişey mi oldu? Ama böyle 4. Gün yitirirsen umudunu olmaz bu iş herzaman moralini yüksek tutmalısın unutma lütfen...Bugün transferden sonraki 4. günüm. Sonucuma 1 hafta var. Dün geceye kadar çok iyiydim, ama sanki dün gece beni bırakıp gitti gibi
Allah korusun neden oyle diyorsun ki. Bebislerini hisset ins asla birakmazlar seni annesi. Hayirli haberlerini beklerizBugün transfeasla sonraki 4. günüm. Sonucuma 1 hafta var. Dün geceye kadar çok iyiydim, ama sanki dün gece beni bırakıp gitti gibi
Gercekten senin adina cok ama cok sevindim. Bana en buyuk umudu verdin. Dun gece cok uzgundum agliylrdum durmadan. Sonra belki tutunmus tur diye aglamayi kestim esim teselli ediyordu durmadan. Simdi ona senin haberlerini soylecegm. Insallah kucaginada alirsin bebeğini. Inanmiyorum yaKızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...
Dun iki uc damla kan gorunce zaten burdn yazdim sanaa. Bel ve kasik agrisi da oldu yarim saat kadar. Ama bi daha kan lekesi gormedim. Ama kahverenkli degil pembemsiydi. Kan gormedim bi daha. Yarin 1 de ttest vermeye gidecem ins seninki gibi olur ve birakmazlar beni.Açelya nasılsın kanaman devam etmiyordur inşallah?
Gözün aydın canım benim çok sevindimmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...
Canımm senin adına çok sevindim darısı başıma, bekleyen herkese nasip etsin Allah.Niçin öyle düşündün canım kötü bişey mi oldu? Ama böyle 4. Gün yitirirsen umudunu olmaz bu iş herzaman moralini yüksek tutmalısın unutma lütfen...
Allah hepimize kolaylik versin. Az bucuk stres var bende.Hayırlısı olsun canım benim çok sevindim dualarım seninle canım
İnşallah bırakmamıştır canım.....Allah korusun neden oyle diyorsun ki. Bebislerini hisset ins asla birakmazlar seni annesi. Hayirli haberlerini bekleriz
Kizlar tup bebekte basarili olmak icin yaptiginiz ozel seyler varmi? mesela yumurta kalitesi,rahim kalinligi icin veya embryonun rahat tutunabilmesi icin falan yedigini ictiginiz biseyler varmi?
mesela ben ilk defa ari sutu kullaniyorum bunun yani sira cinko, mineral ve vitaminlerden yana zengin olan bu sebeple embryonun tutunmasina yardimci olan kabak cekirdegi yemeye basladim transfere kadar yiycem..ve 2 gundurde rahim kalinligini arttirmak ,embryonun rahat tutunabilnesini saglamak icin nar suyu iciyorum ,bunuda 4 gun isip birakicam..transferden sonrada hurma yemeyi dusunuyorum oglumda yemistim dondurulmus tek ve 3. gun embryosuydu tutunmustu meger kolaylastiriyormus tutunmayi bilmeden yemistim mekkeden gelmisti :)
ari sutu opuya kadar kullanicam cunku o yumurta kalitesi icin...kullananlarin tamamina yakin yumurtalari dollenmis..Rabbim banada nasip eder insallah...sizlerinde yaptiklari veya yapacaklari varsa yazarsaniz sevinirim...
Cok cok sevindim canimmmm. Gozun aydin.Kızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?