Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

histoyu erken yaptırmayın bence zamanı geçebiliyor çünkü bana da opudan önce yapılmıştı..sonrasında tekrardan rahme çizik atıldı.mümkün olduğunca transfere yakın tarihte yaptırmanızı öneririm..birde dondurulacaksa çok zaman geçebilir bence..

Sevindim görüşmenin iyi geçmesine. Ben histeroskopiyi tedaviden önce oldum Acıbadem de , ama laparoskopi de oldum. Tüpüm alındı çünkü. (Sıvı birikmesi vardı:) O yüzden 1 gece yattım. Histereskopi 1 saatlik birşey. Kalkıp gidebilirsin eve.
Yumurtaları büyütüp toplatıp olabilirsin histeroskopi. Nasılsa dondurulmuşları bekleyeceksin. Transfere yakın olması daha iyi çizik işleminin.
umarım karşılaşırız, karşılıklı bi kahve içeriz:)

Cok teşekkür ederim lulinda.
bende oyle dusunmustum.aytun hanim aslında kesinlikli ol demiyorum ama faydasi var dedi.bende icimde kalcagina bakilsin istiyorum belki faydali olabilir.
biz elimizden geleni yapalimda takdir Rabbim in.
cok sevinirim konuscak cok seyimiz var.seni takip ediyor olucam.
Sevgiyle kal

Teşekkür ederim verdigin bilgiler icin. Umarım hepimiz saglikla yavrularimiza kavusuruz.

Henuz yaptırmadim canım. Bu gece yaptirayim diye düşündüm. Belki de yarın sabah. Bir yandan da regl olacakmisim gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun insallah.
Insallah guzel habeeler alirsin cnm. Rabbim gonlune gore versin.pozitif Sonucunu bekliyoruz

Kızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...

Bugün transferden sonraki 4. günüm. Sonucuma 1 hafta var. Dün geceye kadar çok iyiydim, ama sanki dün gece beni bırakıp gitti gibi
Niçin öyle düşündün canım kötü bişey mi oldu? Ama böyle 4. Gün yitirirsen umudunu olmaz bu iş herzaman moralini yüksek tutmalısın unutma lütfen...

Gercekten senin adina cok ama cok sevindim. Bana en buyuk umudu verdin. Dun gece cok uzgundum agliylrdum durmadan. Sonra belki tutunmus tur diye aglamayi kestim esim teselli ediyordu durmadan. Simdi ona senin haberlerini soylecegm. Insallah kucaginada alirsin bebeğini. Inanmiyorum ya cok mutlu oldum.

Açelya nasılsın kanaman devam etmiyordur inşallah?
Dun iki uc damla kan gorunce zaten burdn yazdim sanaa. Bel ve kasik agrisi da oldu yarim saat kadar. Ama bi daha kan lekesi gormedim. Ama kahverenkli degil pembemsiydi. Kan gormedim bi daha. Yarin 1 de ttest vermeye gidecem ins seninki gibi olur ve birakmazlar beni.

Gözün aydın canım benim çok sevindimmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Niçin öyle düşündün canım kötü bişey mi oldu? Ama böyle 4. Gün yitirirsen umudunu olmaz bu iş herzaman moralini yüksek tutmalısın unutma lütfen...
Canımm senin adına çok sevindim darısı başıma, bekleyen herkese nasip etsin Allah.
Kötü birşey olmadı. Ama dün gece birden uyandım, o saatten sonrada sanki hep gitmiş gibi hissediyorum....eşim çok fazla düşündüğüm için diyor ama, umarım benimledir...

Canim benim doktorum ananas ye demisti.tutunmayi kolaylastiriyormus.

Cok cok sevindim canimmmm. Gozun aydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…