İse yaramis miydi peki?bende ananas yemiştim ilkinde..
biliomusun o ruh hali bnde de var bi deli gibi seviniyorum bi buda olmazlara bagliyotum.hakkimizda hayirlisi insallahbazen çok yüksek bi moral oluyo böyle bu sefer kesin olcak diyorum ertesin gün formları okuyorum iyice dibe çöküyorum dengesizleştim baya buda tutmazsa doğruu psikiyatriye sanırım
ndn boyle dusunuyorsun; (evet cok zor beklemek ama umudunu kaybetmememye calis sonuc belkide pozitiftir uzme melegini yok yere...Bugün transferden sonraki 4. günüm. Sonucuma 1 hafta var. Dün geceye kadar çok iyiydim, ama sanki dün gece beni bırakıp gitti gibi
İse yaramis miydi peki?[/QUOTE
tutmadı malesef 2. olcak yemicem ama
biliomusun o ruh hali bnde de var bi deli gibi seviniyorum bi buda olmazlara bagliyotum.hakkimizda hayirlisi insallah.senin transferin oldu mu?
yok henüz iğne aşaması salı kontrol sonra toplama işlemi yapılcak
Görcez bakalım 1 hafta sonra...inşallah sadece öylesine bir histir..ndn boyle dusunuyorsun; (evet cok zor beklemek ama umudunu kaybetmememye calis sonuc belkide pozitiftir uzme melegini yok yere...
Canım tekrardan hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Bizlere de bu Mutluluğu tattırsın insallah .Kızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...
Kızlar bana cevap vericek yokmuKızlar Merhaba bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Nerede yaptiracagim konusunda kararsızim bana yardımcı olabilirmisiniz benim 2.denemem olacak ilki malesef tutmadı devlette yapmıştık fiyatları konusunda bilgi verebilirmisin iz birde bahcecide falan rapor geçerli oluyor mu
Aa neden öyle düşündün ki canım ? Simdiden umutsuzluğa kapilmak yok bebeğin seni bırakmaz Allahın izniyleBugün transferden sonraki 4. günüm. Sonucuma 1 hafta var. Dün geceye kadar çok iyiydim, ama sanki dün gece beni bırakıp gitti gibi
Gözün aydın allah tamamına erdirsinCanım tekrardan hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Bizlere de bu Mutluluğu tattırsın insallah .
Canim cok sevindim senin adına. Allah kesenin icinde bebeğini gormeyi ve kalp atislarini duymayi da nasip etsin. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben de pazartesi gorucem inşallahKızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...
Canim ben bahçeci umutta tedavi gördüm. Ama raporum yoktu ilaç dahil Fiyat 6750 tl. Rapor geçiyor diye biliyorum Ama raporlu fiyat konusunda bilgim yokKızlar bana cevap vericek yokmu
Hadi hayırlı olsun canım benim bebişlerin sıkı sıkı tututnsunlar sana hoşgelmişler annelerine rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hem senin için hemde bizim için heyecanlı bekleyiş başladı dualarımdasın canım benim :)bugün transferim oldu:) ama ben sadee ekrandan iki ışık gordum okadar transfer bolgesi dedi doktor.....transfer olmaya yakın ağlama krizine girdim yine bana dua edin olurmu canlar.......dualarımdasınız.Rabbim kabul etsin.....insallah amin
Ben daha önceki 2 tedavimi izmirde devlet hastanesinde yaptırmıştım okadar uzun sürmemişti sadece genetik testi için çok geç randevu veriyor bazı hastaneler onun dışında 2 ayda çıkıyor raporKızlar bu gün eurofertil ile görüştüm hatta şimdi dönüyorum sgk dan rapor cikartmamizin çok uzun sürdüğünü söylediler 6 7 aydan bahsediyorlar fiyat 4600 ilaçlar hariç sgk ile 3200 e ineceğini söylüyorlar sizden tavsiye bekliyorum sizce ne yapmaliyim
Çok teşekkür ederim canım ben eniyisi merkezle görüşeyimCanim ben bahçeci umutta tedavi gördüm. Ama raporum yoktu ilaç dahil Fiyat 6750 tl. Rapor geçiyor diye biliyorum Ama raporlu fiyat konusunda bilgim yok
Kızlar bu gün eurofertil ile görüştüm hatta şimdi dönüyorum sgk dan rapor cikartmamizin çok uzun sürdüğünü söylediler 6 7 aydan bahsediyorlar fiyat 4600 ilaçlar hariç sgk ile 3200 e ineceğini söylüyorlar sizden tavsiye bekliyorum sizce ne yapmaliyim[/QUO
Canım nerde oturuyorsun istanbuldaysan suleymaniye hastanesini tavsiye ederim rapor icinKızlar bu gün eurofertil ile görüştüm hatta şimdi dönüyorum sgk dan rapor cikartmamizin çok uzun sürdüğünü söylediler 6 7 aydan bahsediyorlar fiyat 4600 ilaçlar hariç sgk ile 3200 e ineceğini söylüyorlar sizden tavsiye bekliyorum sizce ne yapmaliyim
ayyy maşallah nasıl sevindim anlatamam ne güzel canım hep pozitiftin buda pozitif olmanın ödülü oldu tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...
Allah razı olsun bitanem...tatlım birsey soracam surekli sırt üstümü uyumak gerekiyorHadi hayırlı olsun canım benim bebişlerin sıkı sıkı tututnsunlar sana hoşgelmişler annelerine rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hem senin için hemde bizim için heyecanlı bekleyiş başladı dualarımdasın canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?