Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bazen çok yüksek bi moral oluyo böyle bu sefer kesin olcak diyorum ertesin gün formları okuyorum iyice dibe çöküyorum dengesizleştim baya buda tutmazsa doğruu psikiyatriye sanırım
biliomusun o ruh hali bnde de var bi deli gibi seviniyorum bi buda olmazlara bagliyotum.hakkimizda hayirlisi insallah.senin transferin oldu mu?

Canım tekrardan hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Bizlere de bu Mutluluğu tattırsın insallah .

Kızlar bana cevap vericek yokmu

Bugün transferden sonraki 4. günüm. Sonucuma 1 hafta var. Dün geceye kadar çok iyiydim, ama sanki dün gece beni bırakıp gitti gibi
Aa neden öyle düşündün ki canım ? Simdiden umutsuzluğa kapilmak yok bebeğin seni bırakmaz Allahın izniyle

Canim cok sevindim senin adına. Allah kesenin icinde bebeğini gormeyi ve kalp atislarini duymayi da nasip etsin. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben de pazartesi gorucem inşallah

Hadi hayırlı olsun canım benim bebişlerin sıkı sıkı tututnsunlar sana hoşgelmişler annelerine rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hem senin için hemde bizim için heyecanlı bekleyiş başladı dualarımdasın canım benim :)

Kızlar bu gün eurofertil ile görüştüm hatta şimdi dönüyorum sgk dan rapor cikartmamizin çok uzun sürdüğünü söylediler 6 7 aydan bahsediyorlar fiyat 4600 ilaçlar hariç sgk ile 3200 e ineceğini söylüyorlar sizden tavsiye bekliyorum sizce ne yapmaliyim

Ben daha önceki 2 tedavimi izmirde devlet hastanesinde yaptırmıştım okadar uzun sürmemişti sadece genetik testi için çok geç randevu veriyor bazı hastaneler onun dışında 2 ayda çıkıyor rapor

Canım ben
Canım nerde oturuyorsun istanbuldaysan suleymaniye hastanesini tavsiye ederim rapor icin

ayyy maşallah nasıl sevindim anlatamam ne güzel canım hep pozitiftin buda pozitif olmanın ödülü oldu tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Allah razı olsun bitanem...tatlım birsey soracam surekli sırt üstümü uyumak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…