Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur dualarımdasınız...

Allah razı olsun bitanem...tatlım birsey soracam surekli sırt üstümü uyumak gerekiyor
İlk 3 gün çok önemli canım benim yat dinlen bol bol sonra çok kendini yormadan normal hayatına devam et çok yatmak iyi değil çünkü uyurkende sırt üstü yatmaya dikkat et hatta bacaklarının altına yastık koyarak uyu

Çok uzak sayılmazsin ben geçen sene suleymaniye de rapor çıkardım 2 3 ayı mi buldu ama oda benim sallamamdan dolayi üstüne düşsem 1 1.5 ay da halledebilirdim Hsg varsa en fazla 2 yılı geçmemiş olacak amh biraz uzun sürüyor sonucu eğer düşünürsen ben bu aralar yeniden rapor çıkarcam eğer istersen irtibatta olalım

tatlım yan damı olmuyor ayyyy uyusuyor heryerım sırt ustu uyuyamıyorum..

Kizlar opudan sonra cok affedersiniz kabizlik ve gaz sikayeti olanlar transfere kadar lavman kullanabilirler.ben biraz once yasadim bu sorunu paylasmak istedim boyle bir sorun yasayan olursa diye.yarin transferim var veuzun zamandir tuvalete cikamamistim sonra farkettim ki 1 hafta olmus.transferden sonra ikinmak da tehlikeliymis.doktorumu aradim hemen lavman yap ki bosalsin bagirsaklarin sonra risk olusturmasin.basina gelen olursa benim gibi son gune kalmayin dalip da.

yada lavmandansa bi iki gun onceden dupalac.surup kullanmaya baslayabilirsiniz ki kabiz olmayinnn..

caniiimmm senin adina cok cok cook sevindim...hayirli saglikli olsun bebisin...sen kacinci gun test yapmistin? kac cikmisti ve kacinci gun embryosuydu canim unuttum???

devrim7779 canim ananas rahim kasilmasi yaptigi icin transferden sonra zararliymis diye okudum nette ben ama....

Yaptirirsan haber et canim seninle birlikte bekliyoruz.
İnşaallah sonucun guzel olur
Iyi geceler herkese. Bugun 11. Gun. Dayanamayip aksam 5 de idrar testi yaptım ve 2. Cizgi net bir şekilde göründü:) simdi hastaneden dönüyoruz. Kan verdim 1 saat sonra ogrenicem. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin inşallah.

Canim ins hayirlisiyla pozitif i alirsin sonucta. burda sonucu senle beraber bekljyoz. Ogrenirsen paylas.

caniiimmm senin adina cok cok cook sevindim...hayirli saglikli olsun bebisin...sen kacinci gun test yapmistin? kac cikmisti ve kacinci gun embryosuydu canim unuttum???
Çok teşrkkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallaaahhhh. Canım ben 9. Gün yaptım ilk testi 10.73 çıkmıştı. 11 . Gün yineledik 35 çıktı. Bugün de testin 9. Günü kesecik göründü.:):)
3. Gün embriyosu idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…