canım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur dualarımdasınız...bugün transferim oldu:) ama ben sadee ekrandan iki ışık gordum okadar transfer bolgesi dedi doktor.....transfer olmaya yakın ağlama krizine girdim yine bana dua edin olurmu canlar.......dualarımdasınız.Rabbim kabul etsin.....insallah amin
Allah razı olsun canım benimcanım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur dualarımdasınız...
İlk 3 gün çok önemli canım benim yat dinlen bol bol sonra çok kendini yormadan normal hayatına devam et çok yatmak iyi değil çünkü uyurkende sırt üstü yatmaya dikkat et hatta bacaklarının altına yastık koyarak uyuAllah razı olsun bitanem...tatlım birsey soracam surekli sırt üstümü uyumak gerekiyor
sakaryadaCanım ben
Canım nerde oturuyorsun istanbuldaysan suleymaniye hastanesini tavsiye ederim rapor icin
Çok uzak sayılmazsin ben geçen sene suleymaniye de rapor çıkardım 2 3 ayı mi buldu ama oda benim sallamamdan dolayi üstüne düşsem 1 1.5 ay da halledebilirdim Hsg varsa en fazla 2 yılı geçmemiş olacak amh biraz uzun sürüyor sonucu eğer düşünürsen ben bu aralar yeniden rapor çıkarcam eğer istersen irtibatta olalımSakar
sakaryada
Allah razı olsun bitanem...tatlım birsey soracam surekli sırt üstümü uyumak
Allah razı olsun bitanem...tatlım birsey soracam surekli sırt üstümü uyumak
illa sirt ustu uyumak die bisey yok uyurken kendimizi kontrol edemiyoruz sonucta germeyecek ve kasmayacak sekilde dikkatli olunmali dendi fakat illa ki bole uyuncak die bisi yok bence.
tatlım yan damı olmuyor ayyyy uyusuyor heryerım sırt ustu uyuyamıyorum..İlk 3 gün çok önemli canım benim yat dinlen bol bol sonra çok kendini yormadan normal hayatına devam et çok yatmak iyi değil çünkü uyurkende sırt üstü yatmaya dikkat et hatta bacaklarının altına yastık koyarak uyu
yada lavmandansa bi iki gun onceden dupalac.surup kullanmaya baslayabilirsiniz ki kabiz olmayinnn..Kizlar opudan sonra cok affedersiniz kabizlik ve gaz sikayeti olanlar transfere kadar lavman kullanabilirler.ben biraz once yasadim bu sorunu paylasmak istedim boyle bir sorun yasayan olursa diye.yarin transferim var veuzun zamandir tuvalete cikamamistim sonra farkettim ki 1 hafta olmus.transferden sonra ikinmak da tehlikeliymis.doktorumu aradim hemen lavman yap ki bosalsin bagirsaklarin sonra risk olusturmasin.basina gelen olursa benim gibi son gune kalmayin dalip da.
Henuz yaptırmadim canım. Bu gece yaptirayim diye düşündüm. Belki de yarın sabah. Bir yandan da regl olacakmisim gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun insallah.
caniiimmm senin adina cok cok cook sevindim...hayirli saglikli olsun bebisin...sen kacinci gun test yapmistin? kac cikmisti ve kacinci gun embryosuydu canim unuttum???Kızlaarrrr merhaba duyun da inanmayın bugün doktorum geldi amerikadan. Tuttuğu gibi yatırdı muayene masasına veeeeee kese göründü:):):) ben bi daha test yapsam mı yapmasam mı derken rabbim gösterdi çok şükür pozitifi bugün görmüş gibi mutluyum. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu mubarek gün dualarım sizinle...
devrim7779 canim ananas rahim kasilmasi yaptigi icin transferden sonra zararliymis diye okudum nette ben ama....
Iyi geceler herkese. Bugun 11. Gun. Dayanamayip aksam 5 de idrar testi yaptım ve 2. Cizgi net bir şekilde göründü:) simdi hastaneden dönüyoruz. Kan verdim 1 saat sonra ogrenicem. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin inşallah.Yaptirirsan haber et canim seninle birlikte bekliyoruz.
İnşaallah sonucun guzel olur
Canim ins hayirlisiyla pozitif i alirsin sonucta. burda sonucu senle beraber bekljyoz. Ogrenirsen paylas.Iyi geceler herkese. Bugun 11. Gun. Dayanamayip aksam 5 de idrar testi yaptım ve 2. Cizgi net bir şekilde göründü:) simdi hastaneden dönüyoruz. Kan verdim 1 saat sonra ogrenicem. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin inşallah.
Çok teşrkkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallaaahhhh. Canım ben 9. Gün yaptım ilk testi 10.73 çıkmıştı. 11 . Gün yineledik 35 çıktı. Bugün de testin 9. Günü kesecik göründü.:):)caniiimmm senin adina cok cok cook sevindim...hayirli saglikli olsun bebisin...sen kacinci gun test yapmistin? kac cikmisti ve kacinci gun embryosuydu canim unuttum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?