Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Sağol canim sen de yaşayacaksın bu güzellikleri. Ancak ondan sonra emin oluyorsun hamile olduğuna. Benim 10.gun degerim 304 du. 12.gün 602. Bana da herkes ikiz demişti. İnşallah senin de gönlüne göre olur.

haklısınn yaa hayırlııs artık belki iki gün bile alamıycam ama ne yapalımm
canım ben de izin sıkıntısı yasıyorum ama 3 gün nolursa olsun alıcam. sen de al.sonrada ufak ufak dön ısıne bende katılıyorum evde olup strese girmektense ben de işe gitmeyi tercih ederim. ama 3 gün dinlenmelisin...

Sağol canim sen de yaşayacaksın bu güzellikleri. Ancak ondan sonra emin oluyorsun hamile olduğuna. Benim 10.gun degerim 304 du. 12.gün 602. Bana da herkes ikiz demişti. İnşallah senin de gönlüne göre olur.
ayyy devrim ya inş bizde alırız bu haberleri de hep birlikte doğum hazırlığı yaparız:)

yumurta toplandığında yarım gün izin alığ işe dönmüştüm ben kuzum...sende öle yap

hepinizin süresi bitiyo diye seviniyorum ama pazar günü transfer sonrası ben yalnız kalacağım

B bahceliev canım en onemlisi stres bu durumda. Onun, bunun,şunun ne duaunecegi degil. Ben baska sehirde tedavi gordugum icin iki hafta gitmedim ise. Sadece yakin arkadasima soyledim. Digerlerine rahatsizim dedim. Ayrinti da vermedim. Sen ve senin hayatin onemli. Bu sureci ne kadr az stresle atlatırsan o kadar iyi olur senin icin. Dinlenme, agir kaldirma yuzde 10 etkiliyorsa stres yuzde 90 etkiliyormus.

canım süre olarak ne kadar sürüyo?
yani bir yıl geçti aradan ama ben şimdi dondurulmuşlarımı transfer ettiyrum ama en gec öğlene bitiyor dinlensen bile. szaten anestezi yapıyorlar uyanınca az bişi hissediosun iğne yapıolar sonra günlük hayatını yasayabiliyosun.

bende iğnelere devam ediyorum, salı günü başladım, yarın sabahta yumurta baskılayıcı iğnelere başlayacağım kısmetse,
pazartesi tekrar kontrolüm var , transfer günüm ne zaman bilmiyorum henüz,

kızlar selam 5. gün E2 sonucum 219,8 3 adet 11 mm yumurtam var , endometrium 10mm ölçüldü. doktorum şu an için her şeyin normal olduğunu ilaçlarıma aynı şekilde devam edeceğimi yarından itibaren de cetrotide 0,25mg kullanmaya başlayacağımı söyledi, pazartesi tekrar kontrolüm var. Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…