Sağol canim sen de yaşayacaksın bu güzellikleri. Ancak ondan sonra emin oluyorsun hamile olduğuna. Benim 10.gun degerim 304 du. 12.gün 602. Bana da herkes ikiz demişti. İnşallah senin de gönlüne göre olur.Canim gozunaydin.ne guzel haberler bunlar.ben de sabirsizlikla bekliyorum keseyi kalp atisini.haftdya keseyi gorecegim insallah.sen ilk testini transferin kacinci gunu ysptirmistin ve kac cikmisti.herkesin agzinda ikiz lafi bende iyice meraklanmaya basladim.
canım ben de izin sıkıntısı yasıyorum ama 3 gün nolursa olsun alıcam. sen de al.sonrada ufak ufak dön ısıne bende katılıyorum evde olup strese girmektense ben de işe gitmeyi tercih ederim. ama 3 gün dinlenmelisin...haklısınn yaa hayırlııs artık belki iki gün bile alamıycam ama ne yapalımm
ayyy devrim ya inş bizde alırız bu haberleri de hep birlikte doğum hazırlığı yaparız:)Sağol canim sen de yaşayacaksın bu güzellikleri. Ancak ondan sonra emin oluyorsun hamile olduğuna. Benim 10.gun degerim 304 du. 12.gün 602. Bana da herkes ikiz demişti. İnşallah senin de gönlüne göre olur.
yumurta toplandığında yarım gün izin alığ işe dönmüştüm ben kuzum...sende öle yapyaa üff yaaa..... her şey sıkıntı herşey stres.rapor alınca bi şey var mı diye insanlar boğuyor zaten.izin alsan ne diyeceksin dur bi dakka adetimin 2. günü ilaç başlayacaklar veya aman yumurtam toplanacak bu gün bir gün izin,sonra transver; dur bi transver yaptırıp geleyim mi diyeceksin. toptan izin olsa hiç olmaz.ammaaannn yaaaa
yumurta toplandığında yarım gün izin alığ işe dönmüştüm ben kuzum...sende öle yap
Yumurta toplama 20 dakika falan. Ayilmasi oncesindeki hazirlikla yarim saat 40 dakikayi bulur en fazla. Transfer de 10 dakika.canım süre olarak ne kadar sürüyo?
yani bir yıl geçti aradan ama ben şimdi dondurulmuşlarımı transfer ettiyrum ama en gec öğlene bitiyor dinlensen bile. szaten anestezi yapıyorlar uyanınca az bişi hissediosun iğne yapıolar sonra günlük hayatını yasayabiliyosun.canım süre olarak ne kadar sürüyo?
Biz hep senin yaninda olacagiz. Yine bu baslikta paylasacagiz derdimizi mutlulugumuzu. Hem seninle tedavisi devam edenler de olacak.hepinizin süresi bitiyo diye seviniyorum ama pazar günü transfer sonrası ben yalnız kalacağım
Ne iyi doktorun varmis, ben doktoruma merasimle ulasiyorum:)Kızlar doktorum iyi miyiz diye mesaj atti. Ben de testi pazartesi mi sali mi yaptirayim dedim. Pazartesi yaptirabilirsin dedi :) Bir gun daha azaldi bekleyis.
sağol canım teşekkür ederim. devlette anestezi yapmıyolar dediler acaba doğru muYumurta toplama 20 dakika falan. Ayilmasi oncesindeki hazirlikla yarim saat 40 dakikayi bulur en fazla. Transfer de 10 dakika.
Vermez kuzum. Zarar verdi mi diye her seyden korkmamiz zarar verir. Dikkat edelim ama takinti yapmayalim. Ben d3 cok takiyordum. Doktorumla konusunca rahatladim.ben soda içtim kızlar zarar vermiş midir acaba.midem cok kötüydü çünkü
Opu icin mutlaka yapiyorlardir canim. Yani zor bir islem. Ama sor oncesinde. Transfer icin de gerek yok zaten.sağol canım teşekkür ederim. devlette anestezi yapmıyolar dediler acaba doğru mu
Gercekten cok iyi biri. Allah ondan razi olsun.Ne iyi doktorun varmis, ben doktoruma merasimle ulasiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?