- 1 Haziran 2014
- 192
- 141
- 133
Canim sen bugun teste gitmedinmi2400 olunca kese görünüyormuş canım
Evet canım.9.gün sonuç 148 Allah ın izniyle:)Meneksemelifim sonuc ciktimi?
Evet gittim canım.sonuç 9.gün 148 hayırlısıyla:))Canim sen bugun teste gitmedinmi
Ben de ağrı hissetmedim canım.bence endişelenme canım.tedavin hayırlı olsun:)Arkadasla ben bugün 3. Doz gonalf vurdum ama ikibginfur ilk gundeki gibi yumurtaliklarimda agri olusmadi. Ilk vurdugumda ciddi bir agri oldu ama 2 gündür o agriyi hissetmiyorum. Etkisi olmuyor mu acaba ne dersiniz?
Hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bu arada yurekten tebrik ederim allah tamamini erdirsin canimBen de ağrı hissetmedim canım.bence endişelencanınım.tedavin hayırlı olsun:)
Birde arkadaş lar transferini anestezili yaptiran var mi aranizda :s
Teşekkürler canım.hepimiz için hayırlısı inşallah :)Hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bu arada yurekten tebrik ederim allah tamamini erdirsin canim
transferde anazteziye gerek yokki.acı hissetmiyosun... bana transfer yapılırken embriyomu ekranda gösterdiler. adım adım anlattılar. çok heycan verici bir andı bence :) o anı yaşa derim sana.Birde arkadaş lar transferini anestezili yaptiran var mi aranizda :s
Canim benim asilamalarimda sikinti oldu rahim agzim dar oldugu icin, son asilamamda uyutmak zorunda kaldilar kesinlikle ayikken giremedi rahme...ayni sey transferde de olmasin diye anestezi isteyecegim ama tecrubeli birisi varsa fikrini almamda yarar vartransferde anazteziye gerek yokki.acı hissetmiyosuna transfer yapılırken embriyomu ekranda gösterdiler. adım adım anlattılar. çok heycan verici bir andı bence :) o anı yaşa derim sana.
saol canım yani çatlatma iğnesinden sonra gonalf kullanmıcam anladığım kadarıyla..Iyi akşamlar canım Pazartesi kontrolde söyler doktorun ne kadar daha vurulacağını eğer istenilen büyüklüğe geldiyse yumurtaların çatlatma iğnesini vurulacağım saati söyler doktorun büyük ihtimalle Çarşamba opun yapılır
Ben anesteziyle yaptirdim cok rahat oldu.drum cok basarili gecti dedi hattaBirde arkadaş lar transferini anestezili yaptiran var mi aranizda :s
canım birşey soracağım sen aşılamalarında aşılama olacağından 2 saat önce falan hiç ilaç içtin mi? bence oişe yarayabilir bir ağrı kesici birdekas gevşetici içersen rahat olursun. bana transfer öncesi içmem için bir ağrı kesici vermişlerdi onu içip gittim transfere. belki işe yarar???Canim benim asilamalarimda sikinti oldu rahim agzim dar oldugu icin, son asilamamda uyutmak zorunda kaldilar kesinlikle ayikken giremedi rahme...ayni sey transferde de olmasin diye anestezi isteyecegim ama tecrubeli birisi varsa fikrini almamda yarar varyoksa kesinlikle bnde izlemek isterdim transfer anını
yok çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra iğnesiz acısız bir gün geçireceksin. opudan sonra kullanman için östrojen ve progesteron içerikli ilaç verirler..saol canım yani çatlatma iğnesinden sonra gonalf kullanmıcam anladığım kadarıyla..
Evet canım çatlatma iğnesinden sonra başka iğne vurulmayacaksınsaol canım yani çatlatma iğnesinden sonra gonalf kullanmıcam anladığım kadarıyla..
Bir sakincasi olmuyor o zaman bunu ogrenmem iyi oldu tesekkurler :)Ben anesteziyle yaptirdim cok rahat oldu.drum cok basarili gecti dedi hatta
Hayir hic icmemistim ilk 2 asilamami yapan doktor farkliydi son asilamami suanda tup bebek tedavisi yapacagim doktor yapmıştı. Transfer oncesi kas gevşetici yapacagini soyledi ama son asilamamda yasadiklarim psikolojimi cok bozdu ben aglayinca doktorumsagolsun uyuttu hemen...insallah ayni sey olmaz benim tek tedirginligim basari sansimizin azalmamasi...ben her ihtimale karsi anestezi isteyecegim doktor yapmama konusunda israr ederse yapacak birsey yok artik kas gevseticinin rahatlatmasini umacagimcy soracağım sen aşılamalarında aşılama olacağından 2 saat önce falan hiç ilaç içtin mi? bence oişe yarayabilir bir ağrı kesici birdekas gevşetici içersen rahat olursun. bana transfer öncesi içmem için bir ağrı kesici vermişlerdi onu içip gittim transfere. belki işe yarar???
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..Hayir hic icmemistim ilk 2 asilamami yapan doktor farkliydi son asilamami suanda tup bebek tedavisi yapacagim doktor yapmıştı. Transfer oncesi kas gevşetici yapacagini soyledi ama son asilamamda yasadiklarim psikolojimi cok bozdu ben aglayinca doktorumsagolsun uyuttu hemen...insallah ayni sey olmaz benim tek tedirginligim basari sansimizin azalmamasi...ben her ihtimale karsi anestezi isteyecegim doktor yapmama konusunda israr ederse yapacak birsey yok artik kas gevseticinin rahatlatmasini umacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?