Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadasla ben bugün 3. Doz gonalf vurdum ama ikibginfur ilk gundeki gibi yumurtaliklarimda agri olusmadi. Ilk vurdugumda ciddi bir agri oldu ama 2 gündür o agriyi hissetmiyorum. Etkisi olmuyor mu acaba ne dersiniz?

Arkadasla ben bugün 3. Doz gonalf vurdum ama ikibginfur ilk gundeki gibi yumurtaliklarimda agri olusmadi. Ilk vurdugumda ciddi bir agri oldu ama 2 gündür o agriyi hissetmiyorum. Etkisi olmuyor mu acaba ne dersiniz?
Ben de ağrı hissetmedim canım.bence endişelenme canım.tedavin hayırlı olsun:)

transferde anazteziye gerek yokki.acı hissetmiyosuna transfer yapılırken embriyomu ekranda gösterdiler. adım adım anlattılar. çok heycan verici bir andı bence :) o anı yaşa derim sana.
Canim benim asilamalarimda sikinti oldu rahim agzim dar oldugu icin, son asilamamda uyutmak zorunda kaldilar kesinlikle ayikken giremedi rahme...ayni sey transferde de olmasin diye anestezi isteyecegim ama tecrubeli birisi varsa fikrini almamda yarar var yoksa kesinlikle bnde izlemek isterdim transfer anını

saol canım yani çatlatma iğnesinden sonra gonalf kullanmıcam anladığım kadarıyla..

canım birşey soracağım sen aşılamalarında aşılama olacağından 2 saat önce falan hiç ilaç içtin mi? bence oişe yarayabilir bir ağrı kesici birdekas gevşetici içersen rahat olursun. bana transfer öncesi içmem için bir ağrı kesici vermişlerdi onu içip gittim transfere. belki işe yarar???

saol canım yani çatlatma iğnesinden sonra gonalf kullanmıcam anladığım kadarıyla..
yok çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra iğnesiz acısız bir gün geçireceksin. opudan sonra kullanman için östrojen ve progesteron içerikli ilaç verirler..

Hayir hic icmemistim ilk 2 asilamami yapan doktor farkliydi son asilamami suanda tup bebek tedavisi yapacagim doktor yapmıştı. Transfer oncesi kas gevşetici yapacagini soyledi ama son asilamamda yasadiklarim psikolojimi cok bozdu ben aglayinca doktorumsagolsun uyuttu hemen...insallah ayni sey olmaz benim tek tedirginligim basari sansimizin azalmamasi...ben her ihtimale karsi anestezi isteyecegim doktor yapmama konusunda israr ederse yapacak birsey yok artik kas gevseticinin rahatlatmasini umacagim

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…